2015 Şubat Anneleri

Bu bir rüya olmasın Tuna beni kandırmasın nolur. On beş dakikada uyudu 9 kez ayağa kalktı 3 kez oturdu iki cızırdadı uyudu
kendimizi en kotusune hazirladigimiz icin şok edici geliyo tabii bunlar
insallah boyle devam eder :)

Instagramda gymboree Bahçeşehir diye bi sayfaya baktım amanın ne güzel etkinlikler ne güzel dersler var. Hayal gücünü geliştiren müzik kulağını bakış açısını geliştiren şeyler. Yazık benim Tuna'm da anca ineklere tavuklara baksın

Bu bir rüya olmasın Tuna beni kandırmasın nolur. On beş dakikada uyudu 9 kez ayağa kalktı 3 kez oturdu iki cızırdadı uyudu
maa$allah cnm da sen mataematiksimcisin u$enmeden iyi saayyyon valla:)
insalalh yarina birgune daha iyi olur gecede az uyyanirsa ohhh yemede yaninda yat

bugun esim bana kus triplerde beyfendi

sebebi kuçuk beyimiz
sabah 5 den once uyandi, emzirdim uykusu avrdi geri uyudu gibi oldu yatagina koydum , 5 dk sonra aglamaya basladi
bende almadim geeri
esim çocuga abk deyincede kalk kendin bak dedim kalkmadim
gece ikide yatti beyfendi kurtlar vadisindeki $ahislari izliycem diye
onlara gelunce uykunun onemi yok bana gelince uykum var oluyir hastayim oluyor
soylendi biseyeler diyordu ama duymadim oà kdr çok uykum vardiki
sabahtan beride konusmuyor yuzu gulmuyor çokda umrumdaaa

8 bucuk aydir Begüm'ü ikinci kez boyle gormusumdur belki. 3te ciktik evden 8de geldik. hic uzmedi yine masallah. disari cikti mi bisey oluyo bu kiza acaip mutlu oluyo :)

gezmeyi sevse de pili bitti tabii arabada emzirirken uyudu şok oldum. daha da garibi eve geldik o kadar sarsildi ustunu basini cikardik vs hic uyanmadi normalde tik desen uyanir hahaha

biraz sonra uyandi ama iyicoldu zaten karni ac alti pis. sonra yedirdim degistirdim vs aldigimiz oyuncagi verdim. hani su kupleri deliklerden sokuyosun. pek anlamadi tabii erken onun icin ama kovanin icine bisey atmaya bayiliyo. mandallarla oynamayi seviyo ama korkuyorum madali gozune sokar falan diye.

cekmecelerim icin de guvenlik kilidi aldim cok kullanisliymis oneririm. yanagini morartti parmagini sikistirdi. bantladim ama kar etmedi naail bi guc varsa.

simdi uyutuyorum insallah butun gun oldugu gibi uykuda da sikinti cikarmaz da bi guzel banyo yapar uzanirim bende..

maa$allah cnm da sen mataematiksimcisin u$enmeden iyi saayyyon valla:)
insalalh yarina birgune daha iyi olur gecede az uyyanirsa ohhh yemede yaninda yat
dakikadır saymadır ölçüp biçmezdir, severim maralım dakik bi insanım saati saatine olsun herşey diye saçma bi takıntım var :)) inşallah bu arada ya bi içli köfte tarifi verdin bitirdin beni yav çok seveyim de o kadar becerikli değilim. Bi kere patatesli bi harçla yapmıştım dışını köfteler yumruğum kadar oldu bi tane yesen doyarsın kıvamında

İnşallah canım. Açık hava insanlar yormuştur tabi Begüm hanımı. Ya ne güzel oynuyor senin kız oyuncaklarıyla, Tuna varsa yoksa bulduğunu dan dan yere vuruyor. Hani taş devrinde bam bam vardı ya aynı öyle bende topları kovaya attırmaya çalışıyorum önce alıyor topu bi sallıyor sonra ağzına sokuyor ve hop yere vura vura gidiyor :))

Erkekler trip atmayı çok sever bide kadınlara derler Nazlı diye :)) alakasız olacak ama senin tırnaklar uzadı mı bakiiim?

yaparsin yaaprsinnn , yumurta kir irmik un koy korkma dagilmaz, netdeki videolara bak çok guzel anlatiyolar
25 tane çikmisti
3 unu kizim, 2 sini de buyuk oglum, birinide hakan yedi :)
al sana sayi :))))))))

esim isten gelince yemek istiycek ama avcunu yalasin bitti:)
bi tanesi çatladi hepsi saglamdi yapa yapa ogrenirsin , en kisa surede dene bence

ben ilk yaptiklarimdan birinde
çorba gibi yemistik ilaç olsun diye bi tane saglam kalmamisti

Ayni duru

Bence bebeklerin de istedigi artik kendi uyuyabilmekti. Bize mesaji zirt birt uyanarak verdiler
Ben yine de hala uyku eğitimden diye ihtimal vermiyorum başka bişey var bu işin içinde esmiştir belki tunaya denk gelmiştir korkuyorum valla bozulacak diye. Bir hafta sonra bakacak o Zaman inanırım :))

Ha haaa yaa bak sende saymışsın. Geriye on dokuz kalmış biri çatladı desek sen on sekiz tane mi yedin

Ha haaa yaa bak sende saymışsın. Geriye on dokuz kalmış biri çatladı desek sen on sekiz tane mi yedin
kiz yok nasil yeyim ben onu :))
10 tanesini esim yedi , oglen ben 5 tane yedim, aksamda dordun ikisini yedim, yine ikisi kaldi uyus kocama kiyamadim ama disinin koguna yetmez onun

baksa seyi saymam ama kofteyi sayarim

Sen kiiii üç çocuğa sabreden kişi bi tırnağını yemeden duramadın mı hı? :)) Sana diyorum da bende kenarındaki etleri koparıyorum maalesef
onlara sabrederkeb oluyor desem yalan olur çocukkend eyapiyordum
off ne bilem nasil olucak

bi parmagimda dolama çikmisti bi iki ay once tirnak dusecek gakiba kenari çuruk çekince kalkiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…