2015 Şubat Anneleri

kiz yok nasil yeyim ben onu :))
10 tanesini esim yedi , oglen ben 5 tane yedim, aksamda dordun ikisini yedim, yine ikisi kaldi uyus kocama kiyamadim ama disinin koguna yetmez onun

baksa seyi saymam ama kofteyi sayarim
Kız lokmalarını saydırdım sana da yaa kusura bakma.

onlara sabrederkeb oluyor desem yalan olur çocukkend eyapiyordum
off ne bilem nasil olucak

bi parmagimda dolama çikmisti bi iki ay once tirnak dusecek gakiba kenari çuruk çekince kalkiyor
Ayyy içim bi hoş oldu yaa merhem filan yok mu sürsen?

ay o bambami yerim ♥
canim emin ol butun bebekler oyle bence. begüm oynuyo ama iki gun surmuyo yeni oyuncakla oynamasi. oynamak dedigimde ya agzina sokmak ya parkeye gelip vurmak. bayiliyolar o sese. su an zaten nasil oynayacaklarini bilmiyolarki anca yiyolar oyuncagi ya da vuruyolar iste :))

bu arada uyuttum dusa girdim babasi on dakka sonra bagirdi annesi uyandi diye
emzigini verip sallamis bi sure uyumamis gozler cin gibi. beni aradi herhalde. ciktim dustan simdi salliyom. banyoda bile rahat yok ya

kizlar icli kofteyi kofte seklinde yapmak zor geliyorsa tepside yapin tadi ayni.
bulgurlu harcin yarisini kabin altina yayip kiymayi ortaya ve diger kalan bulgurlu harcla ustunu kapatip firinda pisirilen bi tarif vardi bende denemedim ama bulursunuz netten. o daha pratik hem yemistim birinin evinde lezzet de ayni.

ay ben bunu duydum gordum netde ama yapmayi unuttummmm :))
bi dahasina deneyim bari unutmazsam

Gonul83 niye hiç yazmıyon Canım iki gündür beğeniyon çıkıyor, Bebek olmadı diye üzülmüyorsun dimi
Himm biraz üzüldüm geçti simdi de belim çok korkunç ağrıyor hiç böyle bir ağrım olmamıştı bide çok erken yatıyorum ben oglanla birlikte eşim genelde yok o saatlerde cokta erken kalkıyorum günümün çoğu uyum akla geçiyor depresyondayin sanırım hava kpali soğuk karla karışık yağmur yağıyor uff sıkıldım. Gece çok uyaniyornu daha yeni başladın gerci

Yapma ya eşin senin tişörtü giyip alsaydı kucağına anne kokusu hesabı :))

Üzülme Can'ım hayırlısı olsun. Yalnızsın orda bu kadar sıkılman normal, hava kapalı olunca gerçekten insan bişeyi yokken bile mutsuz oluyor, aç bi güzel müzik dans et oğlunla, dil kursuna başlasan çok güzel olur aslında, arkadaş edinirsin bi değişiklik olur

Dün iki kez uyandı ilkinde aynı yöntemle uyuttum sonrakinde emzirdim. Bakalım ne olacak. Bende Yasemin gibi Kaş'ım maması vericek yatmadan önce yada yoğurdu daha doyurucu hale getirebilecek bişeyler, aç olmadığından emin olayım da ona göre uyutayım

Benim oğlan bi garip anlayamıyorum walla.. Geceleri artık güzel dalıyor saat başı değil ama hala çok sık uyanıyor hele de gece 3-4ten sonra iyice kuş uykusu.. Benin uyku eğitimi gündüz için işe yaradı Nasıl oldu anlamadım, gündüzleri yarım saat anca uyurdu iki kere şimdi 1,5-2 saat uyuyor kaç gündür..bi de sütüm çok azaldı, bitti bitecek, adet dönemim yaklaştı ondan mı bilemedim yavrum boş emiyor kilo vericem diye yeniyordum pek onun etkisi olur mu ki

Bol su iç cnm
Gece başka busey için uyanuyıdur
Gunduz çok uyrsada uyanır

Saat 10 benumkı yenı uyandı
Bu bnm için bı fursat uyku saatının degısturmek iiçin

18 saattır uyumuyor tabııkııı:)
Iıkı kerre uyandı oturdu gece

Ben denedim gördüm yemeyince olmuyor valla bide bol su içmek lazım. Belki acıktığı için uyanıyordur, bide gece uyandığında aynı şekilde mi uyutuyorsun, emerek dalıyorsa belki ondan uyanıyordur, gerçi bebeklerin genel alışkanlığı sanırım sabaha karşı çok uyanmak tam bilemedim şimdi

bencede bazen ya aliskanliktan ya da susayip aciktigindan uyaniyolar. bunu cok denedim.

dun aksam uyandi dedim ya banyodayken. kasik mamasi yedirmemistim. yedirdim su icirdim yatirdim aninda uyudu.

ya da bazen uyumaya direniyo uykusu olsa da hemen su veriyorum. unutuyorum ben su vermeyi ya bazen

Merhabalar Şubat anneleri 14 haftalık hamileyken başladım sizi takip etmeyi artık dayanamadım ben de üye oldum. Whats a kaçanlar olunca biraz sessizleşti ama olsun. 6 şubatta doğdu benim oğlum. Sizleri çok iyi tanıyorum yeni hamilelere da hayırlı olsun. Nasıl alıntı yapılıyor keşfedeyim bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…