2015 Şubat Anneleri

Diş çıkarken çok susuyorlar canım ihmal etme

Bende akşamları normal yemek veriyorum biz 3ogun yiyoruz azmi acaba kahvaltı meyve yoğurt yemek yoğurt aralarda emzirmece . Bende bi tane kahvaltı için bir MamA var o bitsin bide gece için olanlar var onu denicem

Bu aralar şarkılara türkülere tepki veriyi sallaniyo tay tay :) dil kursuna esim okulu bitince git cem o evde is aricak oğlana bakacak ben kursa gidicem bakalım nasıl bakacak çok merak ediyorum

İlkinde emzirmiyorum kucağıma alıyorum sonraları emziriyorum Can'ım.. Walla anlamadım gitti ben de, yatmadan önce arı mama yediriyorum ana sıkıntı şu ki ayaz hiç su içmiyor istemiyor..

Sen de mi benim gibi takipteydin kız

Kimse yazmıyor yahu çok fazla sakin canı sıkılıyor insanın kimse yazmayınca :)

Benvalla çamaşır bulaşık banyo yemek toparlamaca oglanla kudurmaca şimdi emziriyodum bi bakım dedim herkes pazar gezmesinde heralde

Eneeeemm pirelideve hep derdin bana idolumsun diye ama bu kadar acele edeceğini bilemezdim :))) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım inşallah Rabbim kolaylıklar verir sana akıllı uslu bebislerin olur.. Emzirme olayını ne yaptın peki ben hamilelgimin 4. Ayına kadar emzirmistim ortanca kızı..

Hosgeldin canim ayni gun dogmus bebislerimiz:)

Bende bazen unutuyorum kendim susayınca aklıma geliyor. Bende vericem şu kaşık mamasından hep aç gibi geliyor çocuk :))

Bende akşamları normal yemek veriyorum biz 3ogun yiyoruz azmi acaba kahvaltı meyve yoğurt yemek yoğurt aralarda emzirmece . Bende bi tane kahvaltı için bir MamA var o bitsin bide gece için olanlar var onu denicem
Yoo az değil canım gayet iyi. Bende porsiyonları arttırdım. Hem kendi yemeğinden yiyor hemde biz yerken ekmek yoğur filan yiyor. Ama akşam yatmadan önce doyurmak lazım kucukları

Bu aralar şarkılara türkülere tepki veriyi sallaniyo tay tay :) dil kursuna esim okulu bitince git cem o evde is aricak oğlana bakacak ben kursa gidicem bakalım nasıl bakacak çok merak ediyorum
Bakar bakar merak etme mecbur kalınca. Türküyü tuna da seviyor aaauu oooo sesler çıkarıyor :))

İlkinde emzirmiyorum kucağıma alıyorum sonraları emziriyorum Can'ım.. Walla anlamadım gitti ben de, yatmadan önce arı mama yediriyorum ana sıkıntı şu ki ayaz hiç su içmiyor istemiyor..
Hımmm anladım allah allah niye ki, senden karşılıyor tabi su ihtiyacını o yüzden. Nasıl sevdirilir hiç bilmiyorum canım

Benimki de kapi gicirtisi duysa oynayanlardan çıktı.çok seviyor neşeli muzik

vallahi ben bugun baktimki hava 22 derece mis gibi gunes. esim bugun calisiyo dedim napsam en fazla kv me gidebilirim. ona gitmek icin de dolmus guzergahi bi garip. yakin ama yuruyerek asla gidilmez hep yokus. dolmusa yurudum kanguruya koydum kizi. 25 dk dolmus beklesem de sikinti olmadi cunku bizim cimcime yeterki disarda olsun. cit cikmiyor cit.

yikadim onu bi de bugun ondan sonra ciktim.
onceden olsa yikayip da asla cikmazdim hasta olur diye ay ben kendimi bayagi asmisim
geldik hala burdayiz yemegi de burda yedik oh bugun de kurtuldum yemek yapmaktan haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…