Diş çıkarken çok susuyorlar canım ihmal etmebencede bazen ya aliskanliktan ya da susayip aciktigindan uyaniyolar. bunu cok denedim.
dun aksam uyandi dedim ya banyodayken. kasik mamasi yedirmemistim. yedirdim su icirdim yatirdim aninda uyudu.
ya da bazen uyumaya direniyo uykusu olsa da hemen su veriyorum. unutuyorum ben su vermeyi ya bazen
Bende akşamları normal yemek veriyorum biz 3ogun yiyoruz azmi acaba kahvaltı meyve yoğurt yemek yoğurt aralarda emzirmece . Bende bi tane kahvaltı için bir MamA var o bitsin bide gece için olanlar var onu denicemDün iki kez uyandı ilkinde aynı yöntemle uyuttum sonrakinde emzirdim. Bakalım ne olacak. Bende Yasemin gibi Kaş'ım maması vericek yatmadan önce yada yoğurdu daha doyurucu hale getirebilecek bişeyler, aç olmadığından emin olayım da ona göre uyutayım
Bu aralar şarkılara türkülere tepki veriyi sallaniyo tay tay :) dil kursuna esim okulu bitince git cem o evde is aricak oğlana bakacak ben kursa gidicem bakalım nasıl bakacak çok merak ediyorumÜzülme Can'ım hayırlısı olsun. Yalnızsın orda bu kadar sıkılman normal, hava kapalı olunca gerçekten insan bişeyi yokken bile mutsuz oluyor, aç bi güzel müzik dans et oğlunla, dil kursuna başlasan çok güzel olur aslında, arkadaş edinirsin bi değişiklik olur
İlkinde emzirmiyorum kucağıma alıyorum sonraları emziriyorum Can'ım.. Walla anlamadım gitti ben de, yatmadan önce arı mama yediriyorum ana sıkıntı şu ki ayaz hiç su içmiyor istemiyor..Ben denedim gördüm yemeyince olmuyor valla bide bol su içmek lazım. Belki acıktığı için uyanıyordur, bide gece uyandığında aynı şekilde mi uyutuyorsun, emerek dalıyorsa belki ondan uyanıyordur, gerçi bebeklerin genel alışkanlığı sanırım sabaha karşı çok uyanmak tam bilemedim şimdi
Sen de mi benim gibi takipteydin kızMerhabalar Şubat anneleri 14 haftalık hamileyken başladım sizi takip etmeyi artık dayanamadım ben de üye oldum. Whats a kaçanlar olunca biraz sessizleşti ama olsun. 6 şubatta doğdu benim oğlum. Sizleri çok iyi tanıyorum yeni hamilelere da hayırlı olsun. Nasıl alıntı yapılıyor keşfedeyim bi
Nurselin mutfağına çıkmıştı bu tarif 2 gün önce canım :)ay ben bunu duydum gordum netde ama yapmayi unuttummmm :))
bi dahasina deneyim bari unutmazsam
o ne kiz tv programimiNurselin mutfağına çıkmıştı bu tarif 2 gün önce canım :)
Aynen :) kanal d deo ne kiz tv programimi
Hosgeldin canim ayni gun dogmus bebislerimiz:)Merhabalar Şubat anneleri 14 haftalık hamileyken başladım sizi takip etmeyi artık dayanamadım ben de üye oldum. Whats a kaçanlar olunca biraz sessizleşti ama olsun. 6 şubatta doğdu benim oğlum. Sizleri çok iyi tanıyorum yeni hamilelere da hayırlı olsun. Nasıl alıntı yapılıyor keşfedeyim bi
Bende bazen unutuyorum kendim susayınca aklıma geliyor. Bende vericem şu kaşık mamasından hep aç gibi geliyor çocuk :))bencede bazen ya aliskanliktan ya da susayip aciktigindan uyaniyolar. bunu cok denedim.
dun aksam uyandi dedim ya banyodayken. kasik mamasi yedirmemistim. yedirdim su icirdim yatirdim aninda uyudu.
ya da bazen uyumaya direniyo uykusu olsa da hemen su veriyorum. unutuyorum ben su vermeyi ya bazen
Yoo az değil canım gayet iyi. Bende porsiyonları arttırdım. Hem kendi yemeğinden yiyor hemde biz yerken ekmek yoğur filan yiyor. Ama akşam yatmadan önce doyurmak lazım kucuklarıBende akşamları normal yemek veriyorum biz 3ogun yiyoruz azmi acaba kahvaltı meyve yoğurt yemek yoğurt aralarda emzirmece . Bende bi tane kahvaltı için bir MamA var o bitsin bide gece için olanlar var onu denicem
Bakar bakar merak etme mecbur kalınca. Türküyü tuna da seviyor aaauu oooo sesler çıkarıyor :))Bu aralar şarkılara türkülere tepki veriyi sallaniyo tay tay :) dil kursuna esim okulu bitince git cem o evde is aricak oğlana bakacak ben kursa gidicem bakalım nasıl bakacak çok merak ediyorum
Hımmm anladım allah allah niye ki, senden karşılıyor tabi su ihtiyacını o yüzden. Nasıl sevdirilir hiç bilmiyorum canımİlkinde emzirmiyorum kucağıma alıyorum sonraları emziriyorum Can'ım.. Walla anlamadım gitti ben de, yatmadan önce arı mama yediriyorum ana sıkıntı şu ki ayaz hiç su içmiyor istemiyor..
Evet çok gezdik, mutfaaaak yatak odaasııı balkoooon ohooooBenvalla çamaşır bulaşık banyo yemek toparlamaca oglanla kudurmaca şimdi emziriyodum bi bakım dedim herkes pazar gezmesinde heralde
Benimki de kapi gicirtisi duysa oynayanlardan çıktı.çok seviyor neşeli muzikBu aralar şarkılara türkülere tepki veriyi sallaniyo tay tay :) dil kursuna esim okulu bitince git cem o evde is aricak oğlana bakacak ben kursa gidicem bakalım nasıl bakacak çok merak ediyorum
yatarken ver canim gercekten tok tutuyor hazmi da kolay.Bende bazen unutuyorum kendim susayınca aklıma geliyor. Bende vericem şu kaşık mamasından hep aç gibi geliyor çocuk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?