2015 Şubat Anneleri

bencede sen bıraz fazla derıne inmişsin. pc karsısında bıle ışınlara maruz kalıyoruz. okadar takılma bence . kendını uzersın . sen gıt tatılını yap stresını at :)

Cok sagol canim dogru soyluyorsun ssk anlasmasi var.

2000 mi :) ama seninki olmayacak bir şeymiş sanki abartmışsın. 2000 de üniversiteye gidiyordum ben de.

bencede sen bıraz fazla derıne inmişsin. pc karsısında bıle ışınlara maruz kalıyoruz. okadar takılma bence . kendını uzersın . sen gıt tatılını yap stresını at :)

Ya canım bazen elimde olmuyor işte kendimi kaptırıyorum birşeyleri bilmek de çok iyi değil :) en iyisi herseyi oluruna bırakmak.

EVET bende banntlardan bahsettım zaten.. bandana yanlış bi tabır oldu...
röfleyı bende duşundum ama benımkı röfle ile duzelemez 3.renk olur. zaten bebekten once şu dıp boyadan kurtulmak ıcın sacımın ustune rofle yaptırmaya calışıyordum ama bır turlu eskı halıne dönemıyorduk belkı bu bı fırsat oldu..hem saclarım dınlenır hemde ben dırekt saça röfleyı yaptırmış olurum...
istediğim platın sarısı röflelelere ulaşmak umıdıyle...

bu arada gece kramplarım başladı sankı dun gece bacağım hafıfce çekıldi...inşallah bu kadar erken başlamaz çok ağrıyor ... ılk defa hamıle olanlar gecelerı bağırararak uyanabılırsınız hazırlıklı olun... kramplar cok ağrı verebiliyor... maden suyuna devam ..hergun bı tane ıcmek lazım veya magnezyum takvıyesı ...

ben ılk hamıle olduğuımda bılmıyordum ve cok tuhaf hıssettım.. bu kadar ağrı beklemıyordum

Benimde oyle canim dusuk tehlikesi demisti bende yattim sukur 3 ayi tamaladik🙏 allah kucagimiza almayi nasip etsin

Bende pişmanım keşke beklemeseydim evlendiğimde yapsaydım. Daha kolay olurdu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya canım bazen elimde olmuyor işte kendimi kaptırıyorum birşeyleri bilmek de çok iyi değil :) en iyisi herseyi oluruna bırakmak.

bencede oyle. tabıkı kendımızı koruyacagız elımızden geldıgınce ama bırcok seye engel olamıyoruz. onlar ıcın de kafa kurcalamamak en ıyısı

Kızlar 2 gündür ağzım okadar acı ki ne yesem sonunda zehir gibi oluyor tatlıda hala daha yiyemiyorum sizin nasıl oldu tatlıdan tiksinen arkadaşlar başladınızmı yemeğe tatlı şeyler

Ben tiksinmedim ama canım da çekmedi. Olursa yiyorum ama talep etmedim hiç.sen de dene yersin.

Yagmur dedik fırtına geldi özlemişim valla yalan yok duruldu gibi su an disarda kalana yardım etsin rabbim tabi. Havaalanında ben cok sikinti yasamistim zararsiz diyip cikiyorlardi tersliyolardi hatta mecbur geciyordum allaha emanet kizim kucuk bebekken direttim cok gecirmemek icin polisin biriyle ciddi kavgaya tutusmustuk dalga gecmisti ukala bir de ondan beri didismiyom ben de ama bildiğim istanbulda havaalaninda öyle bir ayrıcalık tanimiyolar bana hep böylesi denk geldi

sanırım bıraz gec hamılelıkten bahsedılmış... benımde ilk bebeğim 30 yaşında oldu bu ıkıncı bebeğim... ama içimde hep bı korku var... yaşla alakalı değil fazla bılmekle araştırmakla alakalı sankı... hamıle olduğumdan ıtıbaren hep bebeğimde bişeyler varmış gıbı hissediyorum..bi kaç tanıdığımın bebeklerınde problem cıktı bırısı 5.aylık ladırdı bebeğini ..öburunun dğunca bebeğim gözlerınde problem olduğu anlaşışldı falan.... ahhh...hayırlısıyla şu ıkılı testıde bı yaptırayım bıraz olsun rahatlayacağım

Tatliyla benim de aram yok hos bicok seyle barisamadi midem hala. Az once zar zor et türevi birsey yedim canim cekti diye o da su an midemde yangin var ne yersem yiyim ardindan ağzımda tuhaf itici bi tat oluşuyor benim en dokunmayacak seyde bile

Kızlar 2 gündür ağzım okadar acı ki ne yesem sonunda zehir gibi oluyor tatlıda hala daha yiyemiyorum sizin nasıl oldu tatlıdan tiksinen arkadaşlar başladınızmı yemeğe tatlı şeyler

Ben de hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren hic tatli yemedim. Tatli niyetine meyve. Belki de sekerim dusuyo ondan mi midem bulaniyo diyorum ama hic yiyesim gelmiyo. Varsa yoksa eksiii...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende pişmanım keşke beklemeseydim evlendiğimde yapsaydım. Daha kolay olurdu.

Vallahi bende kizim 5 yasina gelene kadar beklemeseydim diye gecirdim icimden o 2 yasindayken hemen yapsaydim simdi ikiside buyumustu ve ben rahattim uzuldum bak simdi:))))

Cok endise evhami doguruyor o korkular da cekiyor olumsuzluklari tevekkul edip akisina birakmak en iyisi ayrica ne bu yas pskoljisi ne varmış yasinizda yahu

3-5 gündür fena çarpıntım var kızlar. Hali hazırda zaten kalbimde ritim bozukluğu var doktorlar sebebini anlayamadı hiç ve bana küçüklüğümden beri kafein alma çikolata yeme kola içme vs geçer dediler. E şimdi hamişim çikolatayı bile ağzıma koymuyorum. Demekki sebep kafein değil. Dün ikili teste gittiğimde doktoruma söledim nabzımı dinledi evet bir bozukluk oluyor arada atarken, daha iyi bir doktora görünmende yarar var dedi.
Napsam bilemedim

Sabah kalkıyorum bişi yok ne zaman yemek yedim başlıo kalbim çarpmaya ve yatmadığım sürece geçmiyo oturAmıyorum bile.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ihmal etme sakin iyi bi kardiyologa git mevcut bir Aritmin varmis zaten gebelik vucut icin ekstra yük olunca bazi bünyelerde tesiri daha farklı olabliyor kontrollu olmakta yarar var en iyi yonlendirmeyi dr yapacaktir. Cok yakin bi arkadasm da gebelikte bu tip bi sikinti yasadi kontrol altinda saglikla dogurdu bebegini

geçmiş olsun ama mutlaka daha iyi bir kalp doktoruna görünmen gerekli. mesela benimde ailemde yüksek tansiyon var. düzensiz oluyor genelde bende tansiyon o zaman çarpıntı filan yapıyor ama senin zaten hali hazırda problemin bulunuyormuş.hamilelikte zaten vücudumuz değişiyor.ve kendini yorma o zamanda oluyor genelde.

Kesinlikle ilk işin bir kardiyoloğa gitmek olsun,ritim bozukluğu önemli çünkü.. Yemek sonrası ve sıcakta benim de nabzım yükseliyor,105 e kadar çıktığı oluyor,arada da ekstrasistoller oluyor.. Ama benim mitral yetmezliğim var tabi.. Kalbimizin yükü arttı, Rabbim yardımcımız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…