Aslında uçak veya araba yolculuguna doktorum birşey söylemiyor ikisine de olur diyor ama uçak sanki daha kısa diye daha iyiymiş gibi geldi. Onda da bu x-ray sorununu düşünüyorum çantamız x-rayden geçtikten sonra bile üzerinde zararlı ışınlar kalıyormuş hemen almamak falan gerekiyormuş. Bir de uçakta havada maruz kalınan kozmik ışınlar varmış. Of yaa fazla araştırmamak lazım sanırım yoksa kafayı yicez :)
ben hiç doğum yapmadım geçen hafta burdan bir arkadaşıma sordum oda geçen hafta doğum yaptığı için fiyatları özellikle istemiştim bunları söyledi bana.lokman hekim özel bir hastane başlı başına ama başkent devlete bağlı ssk ile anlaşmalı bir hastane o yüzden daha uygun.istersen ara canım
2000 mi :) ama seninki olmayacak bir şeymiş sanki abartmışsın. 2000 de üniversiteye gidiyordum ben de.
bencede sen bıraz fazla derıne inmişsin. pc karsısında bıle ışınlara maruz kalıyoruz. okadar takılma bence . kendını uzersın . sen gıt tatılını yap stresını at :)
Bandana değil de cok şık saç bantları var. Arkadaşım kulak ameliyatı olduğunda takmıştı çok da yakışıyor. Belki uzayan kısımlar böyle kapatılabilir.
Canım sarı sacı seviyorsan kendi rengine boyattıktan sonra geri sarıya dönmek zor olabilir. 9 ayda ne kadar uzar ki saç en fazla 9-10 santim. Ama kendi rengine boyatıp sonra sarıya dönmek isteyince oriel falan yıpranıyormuş saçlar, boyanın altındaki sarılar kopuyormuş. Belki rofleyle uzayan on kısımlar dibine gelmiycek şekilde sarılaştırılabilir bir süre için. Benim kuaförüm öyle demişti :)
Benim kanama şeklinde değilde adet ağrısı gibi ağrıyla beraber lekelenme oldu, ama doktorum bunun normal olmadığını düşük tehlikesi old. Söyledi.13.haftaya kadar günde 3defa fitil şeklinde kullandım progestan. Ve sürekli yattım,çok sıkıcıydıama çok şükür atlattık
Öyle işte canım 2000 diyince uzak bir zaman gibi geliyordu geldi de gecti bile. Ben de pek yaşa takılmamaya çalışıyorum ama şu da bir gerçek sanırım, ozellikle 30 yaşından sonra vücutta olmadık hastalıklar çıkabiliyor. Haşimato tiroidiyle tanıştım ben mesela çok şükür tedavisi var ama keşke diyorum birileri hani bebek falan diyip gaza getirseydi hani büyükler der ya yeni evlilere. Neyse artık kısmet tabii bazı şeyler. Nasip bu zamanaymış Allah tamamına erdirsin inşallah. Benim de senin gibi bir geçmişim var o yuzden de korkmuyor değilim ama Allah ne derse o olur.
Ya canım bazen elimde olmuyor işte kendimi kaptırıyorum birşeyleri bilmek de çok iyi değil :) en iyisi herseyi oluruna bırakmak.
Kızlar 2 gündür ağzım okadar acı ki ne yesem sonunda zehir gibi oluyor tatlıda hala daha yiyemiyorum sizin nasıl oldu tatlıdan tiksinen arkadaşlar başladınızmı yemeğe tatlı şeyler
Kızlar 2 gündür ağzım okadar acı ki ne yesem sonunda zehir gibi oluyor tatlıda hala daha yiyemiyorum sizin nasıl oldu tatlıdan tiksinen arkadaşlar başladınızmı yemeğe tatlı şeyler
Bende pişmanım keşke beklemeseydim evlendiğimde yapsaydım. Daha kolay olurdu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3-5 gündür fena çarpıntım var kızlar. Hali hazırda zaten kalbimde ritim bozukluğu var doktorlar sebebini anlayamadı hiç ve bana küçüklüğümden beri kafein alma çikolata yeme kola içme vs geçer dediler. E şimdi hamişim çikolatayı bile ağzıma koymuyorum. Demekki sebep kafein değil. Dün ikili teste gittiğimde doktoruma söledim nabzımı dinledi evet bir bozukluk oluyor arada atarken, daha iyi bir doktora görünmende yarar var dedi.
Napsam bilemedim
Sabah kalkıyorum bişi yok ne zaman yemek yedim başlıo kalbim çarpmaya ve yatmadığım sürece geçmiyo oturAmıyorum bile.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
3-5 gündür fena çarpıntım var kızlar. Hali hazırda zaten kalbimde ritim bozukluğu var doktorlar sebebini anlayamadı hiç ve bana küçüklüğümden beri kafein alma çikolata yeme kola içme vs geçer dediler. E şimdi hamişim çikolatayı bile ağzıma koymuyorum. Demekki sebep kafein değil. Dün ikili teste gittiğimde doktoruma söledim nabzımı dinledi evet bir bozukluk oluyor arada atarken, daha iyi bir doktora görünmende yarar var dedi.
Napsam bilemedim
Sabah kalkıyorum bişi yok ne zaman yemek yedim başlıo kalbim çarpmaya ve yatmadığım sürece geçmiyo oturAmıyorum bile.
Napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?