2015 Şubat Anneleri

Hava cok guzeldi burada da bugun. Biz de sahile gittik biraz kiza degisiklik olsun diye. Hic cani sikilmadi. Bebekler disarida olmayi seviyo kesin. Insanlari asiri inceliyo surekli bakiyo cok komik bu kizin bu huyu. Salincaga da bindi cok mutlu oldu. Ama uyku olayi sapitti. Yolda uyuyakaldi donerken. Eve cikarirken uyanmasin diye cok ugrastim. Omzumda uyuyodu teyzenin biri poposuna vurdu apartmanda. O da uyandi bi daha da uyutamadim. Oyle olunca da 6 gibi iyice geldi uykusu 7yi zor ettim. Bakalim sabah kacta kalkacak.

Ya bizimki de öyle hergün bodyleri pijaması batıyor hiç memnun değilim primadan. Türkiyedeyken iyiydi ama şimdi felaket.

Sen arada kayınvalide ziyaretine git böyle en azından yemek derdi olmaz :)) aferin begüme.. Ne kadar sıcakmış maşallah orası..güneş olsa yetiyor zaten, dışarısı soğuk olsa da o güneş insanın içini ısıtıyor :)

Yasemin Nasıl bir kanguru kullanıyorsun ? Markası fiyatı nedir bi de kaç kg a kadar taşıma kapasitesi var !

Ayyy böyle olunca bir sinir olurum ki ben ne vuruyorsun ki poposuna.. Bizim insanlar bi öğrenemedi izin almadan çocuklara dokunmamayı

Evet çok gezdik, mutfaaaak yatak odaasııı balkoooon ohoooo
Bizde sorma oda mutfak mutfak oda ama yinede çabuk geçiyor zaman hamd olsun bu halimize kış olması kötü dışarı cikamiyosun cikti mi hava karanlık gibi soğuk bi de su bebek arabasını indir kur eşek olusu gibi zaten

evet pastirma sicaklari var canim. son guzel havalar tadini cikarmak lazim..
baska yere de giderim de daha once de bahsetmistim arabasi okuz gibi tek basima cikarmam zor cikarsam da dolmusa sigmiyo.. neyse bu da bisey..

yemek yapmaktan nefret ettim
yapmaktan da degil aslinda ne yapacagimi bulmaktan. kizi yedirmek ayri yemek yapmak ayri bakiyorum bazen gunumun cogu mutdakta geciyor vallahi pufff..

Yasemin Nasıl bir kanguru kullanıyorsun ? Markası fiyatı nedir bi de kaç kg a kadar taşıma kapasitesi var !
kraft domino. 75 tl vermistim. ben memnunum. su an tasiyabiliyorum 9 kilo falan bizim kiz. tabii agirlasti artik o kadar kolay degil. bu kis da kullanirim sonra zor sanirim.

ay bi de sen boyle unlem koyunca cumlelerin sonuna sanki kiziyomussun gibi hissediyorum unlem bendehep o duyguyu uyandiriyor alakasi yok biliyorum ama

Ya bizimki de öyle hergün bodyleri pijaması batıyor hiç memnun değilim primadan. Türkiyedeyken iyiydi ama şimdi felaket.
sen nerdesin cnm
kafayi yiycem bugun her bezde ust bas degistim
gittikçe kotuye gidiyor , her bezde olmaya absaldi onceden gunde bi ekre oluyordu
napicam bilmiyorumki
abisinin bezini bagladim o markasizdi oda kotu oldu
bazen diyorum bizim sidikde mi bi terslik var :)

Bugün bi video gördüm Bebek arabası katılanıp el çantası kadar oluyor harikaydı, eşim bulalım alalım diyip durdu. Çok güzeldi gerçekten. Linkini kopyalayamıyorum atardım buraya.

Kııııız tesadüfün bu kadarını aynı lafı ettim bugün, ne pişireceğimi bulmak yapmaktan daha zor

Aynen yaa 4 num kullanıyorum küçük değil değiştirmeyi düşündüm huggies var ama iyi mi bilmiyorum . 6 paket bez var daha ben özbekistantayım. bugün 4 kez taştı kıyafetleri battı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…