Ben normalde de çok su içen biriyim.Bir tane su şişem vardır benimle dolanır evin her odasında.Ben içince oğlumda bakıyor yüzüme bende ona da içiriyorum hep.bizimki çok seviyor suyu zaten.sen içince ver ona da.bencede bazen ya aliskanliktan ya da susayip aciktigindan uyaniyolar. bunu cok denedim.
dun aksam uyandi dedim ya banyodayken. kasik mamasi yedirmemistim. yedirdim su icirdim yatirdim aninda uyudu.
ya da bazen uyumaya direniyo uykusu olsa da hemen su veriyorum. unutuyorum ben su vermeyi ya bazen
Hahaha :) Çok garip ya,aynı primayı ben de kullanıyorum hiç sıkıntı yok.bi de benimkinin bezleri hep dolu dolu olur çok su içtiğinden.sen nerdesin cnm
kafayi yiycem bugun her bezde ust bas degistim
gittikçe kotuye gidiyor , her bezde olmaya absaldi onceden gunde bi ekre oluyordu
napicam bilmiyorumki
abisinin bezini bagladim o markasizdi oda kotu oldu
bazen diyorum bizim sidikde mi bi terslik var :)
ay bi de sen boyle unlem koyunca cumlelerin sonuna sanki kiziyomussun gibi hissediyorum unlem bendehep o duyguyu uyandiriyor alakasi yok biliyorum ama
Maral sidik de değil de pipi şeklinde sıkıntı olabilir mi şimdi o aklıma geldi gerçi kaka sızıyor demİ çiş de çıkıyor mu ?sen nerdesin cnm
kafayi yiycem bugun her bezde ust bas degistim
gittikçe kotuye gidiyor , her bezde olmaya absaldi onceden gunde bi ekre oluyordu
napicam bilmiyorumki
abisinin bezini bagladim o markasizdi oda kotu oldu
bazen diyorum bizim sidikde mi bi terslik var :)
Onu bende gördüm çok süper bİşi ..Bugün bi video gördüm Bebek arabası katılanıp el çantası kadar oluyor harikaydı, eşim bulalım alalım diyip durdu. Çok güzeldi gerçekten. Linkini kopyalayamıyorum atardım buraya.
Dikkat edeyim :) size o duyguları yaşatmaya Hakkı'm yok:))bende oyle dusunurum unlem hakkkindaaaa
Bende momfortbaby var.İçinde pek durduğu söylenemez birkaç aydır.ama küçükken çok kullandım ve acayip rahat bişey.Ben 150 tl gibi bişeye almıştım yanlış hatırlamıyorsam.Eğer bebeğin kanguruda durabilecek bi bebekse tavsiye ederim cnm.Ay yok Canım gerçi Sana bu iletiyi yazarken keyfimde çok da yerinde sayılmazdı .( annemİ özledim onların yanında olmak istiyorum aslında senin yazdıkların işte herkesin kızı torunu yanında anemin yok nefes alacak gidecek bi kapım yok ahh işte aynı duygular aynı şehirde olsak gelip gitsek görseler bizİ vs işte ) . Ondan olsa gerek . Bende kanguru alacam benim ki daha 7 buçuk kg filan 9 kg a ancak 3 ayda zor gelirİz biz de Nasıl bişi alsam karar veremedim tam
Fiyat olarak da çok ölçüp tartıyorum çalışsaydım ah bu kadar dert etmezdim ücretsİz izne çıktım bi de .. Ergo baby / momfortbaby / boba var bunlar 12 kg a fiyatları çok yüksek 300 hani .. Ne yapsam ne alsam acaba ?
hugiies iyi pampersdenAynen yaa 4 num kullanıyorum küçük değil değiştirmeyi düşündüm huggies var ama iyi mi bilmiyorum . 6 paket bez var dahaben özbekistantayım. bugün 4 kez taştı kıyafetleri battı
saolll Allah razi olsunnnnDikkat edeyim :) size o duyguları yaşatmaya Hakkı'm yok:))
valla dun gece bi uyandi ön taraf gogse kadar çi$ olmu$Maral sidik de değil de pipi şeklinde sıkıntı olabilir mi şimdi o aklıma geldi gerçi kaka sızıyor demİ çiş de çıkıyor mu ?
yok cnm numara oldugunu sanmiyorum kuçuk deilkii onden arkadan sariyor heryerini bez baglarkenBen normalde de çok su içen biriyim.Bir tane su şişem vardır benimle dolanır evin her odasında.Ben içince oğlumda bakıyor yüzüme bende ona da içiriyorum hep.bizimki çok seviyor suyu zaten.sen içince ver ona da.
Hahaha :) Çok garip ya,aynı primayı ben de kullanıyorum hiç sıkıntı yok.bi de benimkinin bezleri hep dolu dolu olur çok su içtiğinden.
Numarayı mı büyütsen acaba?
Saol canım teşekkür ederim. Hala idolümsün :) sütüm kesildi canım ondan sonra bebek kararı aldım. Rabbim pişman etmesinEneeeemmpirelideve hep derdin bana idolumsun diye ama bu kadar acele edeceğini bilemezdim :))) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin tatlım inşallah Rabbim kolaylıklar verir sana akıllı uslu bebislerin olur.. Emzirme olayını ne yaptın peki ben hamilelgimin 4. Ayına kadar emzirmistim ortanca kızı..
Can'ım ben boba kullanıyorum ve aşırı memnunum.. Ayaz şu anda 11,5 kg.. 15 kg ya kadar taşıyor sanırım bakalım taşıyabildiğim kadar taşicam :))Ay yok Canım gerçi Sana bu iletiyi yazarken keyfimde çok da yerinde sayılmazdı .( annemİ özledim onların yanında olmak istiyorum aslında senin yazdıkların işte herkesin kızı torunu yanında anemin yok nefes alacak gidecek bi kapım yok ahh işte aynı duygular aynı şehirde olsak gelip gitsek görseler bizİ vs işte ) . Ondan olsa gerek . Bende kanguru alacam benim ki daha 7 buçuk kg filan 9 kg a ancak 3 ayda zor gelirİz biz de Nasıl bişi alsam karar veremedim tam
Fiyat olarak da çok ölçüp tartıyorum çalışsaydım ah bu kadar dert etmezdim ücretsİz izne çıktım bi de .. Ergo baby / momfortbaby / boba var bunlar 12 kg a fiyatları çok yüksek 300 hani .. Ne yapsam ne alsam acaba ?
İki bez bağlam:))) ya da en fazla iki saatte bşr değiştir ama tabi gece sıkıntı olur deniyok cnm numara oldugunu sanmiyorum kuçuk deilkii onden arkadan sariyor heryerini bez baglarken
artik azda yapsa geçiriyor, onceden sabah uyandiginda geçmis oluyordu
simdi gun içindekide geçiyor yani bezin agirligiylada ilgisi yok
Sen o bezleri toptan at çöpe bence.Emicilik yok gibi bişey,az yapınca da geçiriyor diyosun kesin bi sıkıntı var bezlerde.Sana da yazık günah her defasında üstbaş değiş,yıka,sinirinin bozulması da var tabi.havalar da soğuk üşümesin kuzucuk.yok cnm numara oldugunu sanmiyorum kuçuk deilkii onden arkadan sariyor heryerini bez baglarken
artik azda yapsa geçiriyor, onceden sabah uyandiginda geçmis oluyordu
simdi gun içindekide geçiyor yani bezin agirligiylada ilgisi yok
Momfort baby o kadar pahalı değil canım 140 tı sanırımAy yok Canım gerçi Sana bu iletiyi yazarken keyfimde çok da yerinde sayılmazdı .( annemİ özledim onların yanında olmak istiyorum aslında senin yazdıkların işte herkesin kızı torunu yanında anemin yok nefes alacak gidecek bi kapım yok ahh işte aynı duygular aynı şehirde olsak gelip gitsek görseler bizİ vs işte ) . Ondan olsa gerek . Bende kanguru alacam benim ki daha 7 buçuk kg filan 9 kg a ancak 3 ayda zor gelirİz biz de Nasıl bişi alsam karar veremedim tam
bazen diyorum haftalik program yapayim. ama o da olmuyor. evde olmuyor yapacagin sey. cikamiyorumda.Kııııız tesadüfün bu kadarını aynı lafı ettim bugün, ne pişireceğimi bulmak yapmaktan daha zor
evet benimde tupper elimde hep rengi de pembe bayiliyo ona.Ben normalde de çok su içen biriyim.Bir tane su şişem vardır benimle dolanır evin her odasında.Ben içince oğlumda bakıyor yüzüme bende ona da içiriyorum hep.bizimki çok seviyor suyu zaten.sen içince ver ona da.
Hahaha :) Çok garip ya,aynı primayı ben de kullanıyorum hiç sıkıntı yok.bi de benimkinin bezleri hep dolu dolu olur çok su içtiğinden.
Numarayı mı büyütsen acaba?
canim takilma ben oylesine soyledim icimde kalmasin diye herkesin bi yazi stili vardir degistirecek degilsin :) takildim ben canim.Ay yok Canım gerçi Sana bu iletiyi yazarken keyfimde çok da yerinde sayılmazdı .( annemİ özledim onların yanında olmak istiyorum aslında senin yazdıkların işte herkesin kızı torunu yanında anemin yok nefes alacak gidecek bi kapım yok ahh işte aynı duygular aynı şehirde olsak gelip gitsek görseler bizİ vs işte ) . Ondan olsa gerek . Bende kanguru alacam benim ki daha 7 buçuk kg filan 9 kg a ancak 3 ayda zor gelirİz biz de Nasıl bişi alsam karar veremedim tam
bu arada kanguru icin eger cok butce ayiramayacaksan benim dedigimi oneririm. ne kadar duracaklar kanguruda sanki. sevmeyebilir belki. ama sevedebilir. benim kiz seviyo. momfortbaby oneriolardi ben guvenemedim ya sevmezse diye 150 lirayi vermek istemedim. ama bundan da memnunum yani.Onu bende gördüm çok süper bİşi ..
bence yuzde yuz ordaki primayla burdakinde bi fark var. sabah iki kilo oluyo bezi de dokundugumda bile islaklik yok asla.valla dun gece bi uyandi ön taraf gogse kadar çi$ olmu$
arkada bele kdr kadar kaaka olmusdu
gecenin dordunde çocugu yikadim islak mendille paklayamam diye
lavabonun içine oturttum oda musluk suyuyla oynadi çok eglendi :)
ama sonra usudu tabi elleri buz gibi oldu yazik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?