2015 Şubat Anneleri

kizlar dis cikali iki hafta oldu ama digeri gelmedi hala. sizde ne aralikla cikmisti ikincisi? şaka maka tek disli canavar kalacak bu kiz :)

bu gidisle olacagi o ama
bi sorun olmali ne degistide bu kdr geçmeye basladi ki
hep ayni kullaniyorum, ayni paketden bu kaçnci açtigim hemde paketin sonundayim
her bez baglamada milimini inceliyorum artik saga sola kaymaasn diye kafayi yedim
elimdeki bezleri napacam
bir suru paket var oylesine de verememki para verip aldim, yenisinede para vericem almak için
satacak adam çokda ne diycem satarken
benim oglanda geçiriyor al sanami satayim diycem

O fiyata nerden almıştın? Mağaza mı site mi ?
Titreme çiş veya kaka yapınca yaptığını anladım bir / iki kere yapıyor .. Kanguruda durur sanırım kucakta durmak istiyor devamlı evde hiç bi iş yapamıyorum .10 dk lık bi markete bile gidemez oldum arabası da Yasemin in dediği gibi eşşek ölüsü gibi . Beni biraz olsun rahatlatır sanırım üst kol kasım ağrımaya başladı ..

İkisi bir sızıyorsa bütün bezleri denediysen o Zaman Hakan ın uyuma şeklinden de olabilir devamlı hareket halinde mi uyuyor .. Kaka da sıvı şeklinde mi .. Ek gıdayı biraz katılaştırsan bi de bezini devamlı kontrol edeceksin artık gece duşa girmektense uykusunda bakacaksın huzursuz olur ama gecenİn yarısında suya sokmaktan iyidir sonra hasta filan olur ya Allah korusun ..

kizlarr size bisey danisicam
simdi ben her hafta yada iki hafta da bi sut getiryorum inekçiden , 2.5 aydir fln
bazen komsularda soruyor gidiyonmu diye denk gelirse onlarada getryrum
ama birisi her seferinde istiyor, ayri mesaj yaziyor,sms, whatsap her tarafdan buluyor beni, her gittigimde istiyor
kocasi evde, arabasi var ehliiyeti var vs , gittigim yer çok uzak da deil, 5 dk lik yol
ya ben ona her seferinde getirmek istemioyorum nedense
normalde insanlara yardimci oilmak için elimden geleni yaparim ama o isteyince kendimi kullanilmis hisseidyorum
gittiigm zaman yok gitmiyorum diye yalanda soylemiyorum
e getiremem de diuyemiyorum
ama rahatszim bu durumdan nasil çozsemki ?

Son düzenleme:
kakasini çok yapiyor yaptimi
gece pek hareketli deilde gunduz hiç durmuyor yerinde bugun o geldi aklima surekli otur kalk egil sirala emekle me pesinde :) dakka durmuyorki ondan gecebilirmi diye dusundum ama
oteki denedgim bez 5 numara ydi be taninmamis markaydi geçirmemi$ ama az bi isemede bez kotu olmu$ ezik buzuk du elimde
off prima kalitelide noluyor sanki
bu arada burdakia di pampers elimdeki yesil olani

bu aydan sonra kanguru alma bence parana yazik :)

az geçince degisyorum ustunude kakada olunca çikamadim içinden :))
bizim kaka saatimiz hep sabaha karsi neden acabaaa

Aynen cnm ya.benimki de pembe aynısı muhtemelen.çok seviyor ben su içerken izlemeyi.ben de hemen ona da su veriyorum kendi suluğundan.

Ben de en son makarna yaptım zaten :) ben yemek yapmayı çok severim, hatta aşçı olmak isterdim hep. Ama ev temizliğini sevmiyorum bende inşallah haftalık kadın tutarım ilerde güzel bi evim olunca

kizlar dis cikali iki hafta oldu ama digeri gelmedi hala. sizde ne aralikla cikmisti ikincisi? şaka maka tek disli canavar kalacak bu kiz :)
Alt dişlerin arası 4 gündü,üst dişlerin arası 1 hafta kadar sürdü.Ama yapısal bu diş işi,çıkar elbet merak etme.Tek dişli halinin tadını çıkar bence.Herşeyi ısırıyorlar sınra,yüzüm çenem omzum parmaklarım..hele emzirirken ısırınca oyy ..

Ben sitelerinden almıştım çok çabuk gelmişti hatta şaşırmıştım.Kucak seviyorsa durur bence kanguruda.Sen de biraz olsun rahatlarsın bu sayede.
Benimki de çiş yapınca anlıyorum hemen,çok komik oluyorlar titreyince :)

kesinlikle kullaniyor seni.
kusurabakma ikisini almak zor oluyor artik alamiycam de. kullandirtma kendini.

Ben de en son makarna yaptım zaten :) ben yemek yapmayı çok severim, hatta aşçı olmak isterdim hep. Ama ev temizliğini sevmiyorum bende inşallah haftalık kadın tutarım ilerde güzel bi evim olunca
kim sever..
hele camasir isinden NEFRETTTTT ediyorum

sorma ilk isirigini bugun mememde denedi :)
merak ettim niye ikincisi hemen gelmedi diye yoksa acelem yok :) bi de belki huzursuzlugu ondandir bi an once gelse dedim

Cnm hareketten olacak olsa benimkinin de çıkması lazım.asla ve asla yemin etmiş gibi 1 dakika sabit durmuyor.( kaka yapacağı Zaman hariç) gece de sabaha kadar yatağını 10 kere turluyordur.Ondan değil bence.Hem ben senin kadar dikkat etmiyorum da bağlarken.daha doğrusu edemiyorum çünkü durmuyor.yamuk yumuk bağlıyorum o halde bile geçmiyor hiç.Alt değiştirme benim için kabus resmen.Eğer bez değiştirme Zamanı geldiyse çarpıntım oluyor bildiğin.Ahh ahhh,nerden geldim bu konuya.İçimdekileri döktüm resmen

kesinlikle kullaniyor seni.
kusurabakma ikisini almak zor oluyor artik alamiycam de. kullandirtma kendini.
diyememki
mesela baska bi arakdasim istemisti gecen gun ona haber ettim ona getircem
bi komsum bayadir istiyordu getirememistim onada soz verdim
yan komsum gelip çocuklarin yaninda kalir ben giderim onaada getirrim
e ona nasil diycem fazla oluyor diyeee

aslina mahalle oalrak kullaniyoalr galiba benii
ama iste digerlerine arada getiryorum buna her seferindeee

:))) eline biseyler ver altini degisrken benimkide durmazz, bazen sesili bile yukseltiryorum anliyo gibi ama sabrim taciyor inan
islak mendil paketi favorimiz bizim :) onda çok duiruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…