bu gidisle olacagi o amaSen o bezleri toptan at çöpe bence.Emicilik yok gibi bişey,az yapınca da geçiriyor diyosun kesin bi sıkıntı var bezlerde.Sana da yazık günah her defasında üstbaş değiş,yıka,sinirinin bozulması da var tabi.havalar da soğuk üşümesin kuzucuk.
O fiyata nerden almıştın? Mağaza mı site mi ?Bende momfortbaby var.İçinde pek durduğu söylenemez birkaç aydır.ama küçükken çok kullandım ve acayip rahat bişey.Ben 150 tl gibi bişeye almıştım yanlış hatırlamıyorsam.Eğer bebeğin kanguruda durabilecek bi bebekse tavsiye ederim cnm.
Bir de senin kuzunun titremesi Nasıl oldu? Devam ediyor mu?
dokundugunda olmuyorki yanlardan onden arkadan çikiyor :)bence yuzde yuz ordaki primayla burdakinde bi fark var. sabah iki kilo oluyo bezi de dokundugumda bile islaklik yok asla.
İkisi bir sızıyorsa bütün bezleri denediysen o Zaman Hakan ın uyuma şeklinden de olabilir devamlı hareket halinde mi uyuyor .. Kaka da sıvı şeklinde mi .. Ek gıdayı biraz katılaştırsan bi de bezini devamlı kontrol edeceksin artık gece duşa girmektense uykusunda bakacaksın huzursuz olur ama gecenİn yarısında suya sokmaktan iyidir sonra hasta filan olur ya Allah korusun ..valla dun gece bi uyandi ön taraf gogse kadar çi$ olmu$
arkada bele kdr kadar kaaka olmusdu
gecenin dordunde çocugu yikadim islak mendille paklayamam diye
lavabonun içine oturttum oda musluk suyuyla oynadi çok eglendi :)
ama sonra usudu tabi elleri buz gibi oldu yazik
kakasini çok yapiyor yaptimiİkisi bir sızıyorsa bütün bezleri denediysen o Zaman Hakan ın uyuma şeklinden de olabilir devamlı hareket halinde mi uyuyor .. Kaka da sıvı şeklinde mi .. Ek gıdayı biraz katılaştırsan bi de bezini devamlı kontrol edeceksin artık gece duşa girmektense uykusunda bakacaksın huzursuz olur ama gecenİn yarısında suya sokmaktan iyidir sonra hasta filan olur ya Allah korusun ..
bu aydan sonra kanguru alma bence parana yazik :)O fiyata nerden almıştın? Mağaza mı site mi ?
Titreme çiş veya kaka yapınca yaptığını anladım bir / iki kere yapıyor .. Kanguruda durur sanırım kucakta durmak istiyor devamlı evde hiç bi iş yapamıyorum .10 dk lık bi markete bile gidemez oldum arabası da Yasemin in dediği gibi eşşek ölüsü gibi . Beni biraz olsun rahatlatır sanırım üst kol kasım ağrımaya başladı ..
az geçince degisyorum ustunude kakada olunca çikamadim içinden :))İkisi bir sızıyorsa bütün bezleri denediysen o Zaman Hakan ın uyuma şeklinden de olabilir devamlı hareket halinde mi uyuyor .. Kaka da sıvı şeklinde mi .. Ek gıdayı biraz katılaştırsan bi de bezini devamlı kontrol edeceksin artık gece duşa girmektense uykusunda bakacaksın huzursuz olur ama gecenİn yarısında suya sokmaktan iyidir sonra hasta filan olur ya Allah korusun ..
Aynen cnm ya.benimki de pembe aynısı muhtemelen.çok seviyor ben su içerken izlemeyi.ben de hemen ona da su veriyorum kendi suluğundan.evet benimde tupper elimde hep rengi de pembe bayiliyo ona.
ama kendi sulugu var onu cok seviyo biberondan icmiyo ama onunla cok guzel au iciyo ihlamur iciyo. yemek yerken elinde zaten. cani su isteyince yemek arasinda kendi iciyo. bi de boyle ictikten sonra huhhh yapmiyolar mi allahimm :)
Ben de en son makarna yaptım zaten :) ben yemek yapmayı çok severim, hatta aşçı olmak isterdim hep. Ama ev temizliğini sevmiyorum bende inşallah haftalık kadın tutarım ilerde güzel bi evim oluncabazen diyorum haftalik program yapayim. ama o da olmuyor. evde olmuyor yapacagin sey. cikamiyorumda.
bi de diyet menusu yapiyorum her seyi yapamiyorum mecburen. bazen dersin bi makarna yapayim ya firinda patetes puresi veya tavuk kizartayim vs olmuyo simdi onlar.
off vallahi cok cok zengin olursam evime yardimci tutucam soyle guvendigim yemegini yiyebilecegim bi kadin. dicem ne yaparsan yap sakin bana sorma
İki gün sonra sanırımkizlar dis cikali iki hafta oldu ama digeri gelmedi hala. sizde ne aralikla cikmisti ikincisi? şaka maka tek disli canavar kalacak bu kiz :)
Alt dişlerin arası 4 gündü,üst dişlerin arası 1 hafta kadar sürdü.Ama yapısal bu diş işi,çıkar elbet merak etme.Tek dişli halinin tadını çıkar bence.Herşeyi ısırıyorlar sınra,yüzüm çenem omzum parmaklarım..hele emzirirken ısırınca oyy ..kizlar dis cikali iki hafta oldu ama digeri gelmedi hala. sizde ne aralikla cikmisti ikincisi? şaka maka tek disli canavar kalacak bu kiz :)
Ben sitelerinden almıştım çok çabuk gelmişti hatta şaşırmıştım.Kucak seviyorsa durur bence kanguruda.Sen de biraz olsun rahatlarsın bu sayede.O fiyata nerden almıştın? Mağaza mı site mi ?
Titreme çiş veya kaka yapınca yaptığını anladım bir / iki kere yapıyor .. Kanguruda durur sanırım kucakta durmak istiyor devamlı evde hiç bi iş yapamıyorum .10 dk lık bi markete bile gidemez oldum arabası da Yasemin in dediği gibi eşşek ölüsü gibi . Beni biraz olsun rahatlatır sanırım üst kol kasım ağrımaya başladı ..
kesinlikle kullaniyor seni.kizlarr size bisey danisicam
simdi ben her hafta yada iki hafta da bi sut getiryorum inekçiden , 2.5 aydir fln
bazen komsularda soruyor gidiyonmu diye denk gelirse onlarada getryrum
ama birisi her seferinde istiyor, ayri mesaj yaziyor,sms, whatsap her tarafdan buluyor beni, her gittigimde istiyor
kocasi evde, arabasi var ehliiyeti var vs , gittigim yer çok uzak da deil, 5 dk lik yol
ya ben ona her seferinde getirmek istemioyorum nedense
normalde insanlara yardimci oilmak için elimden geleni yaparim ama o isteyince kendimi kullanilmis hisseidyorum
gittiigm zaman yok gitmiyorum diye yalanda soylemiyorum
e getiremem de diuyemiyorum
ama rahatszim bu durumdan nasil çozsemki ?
kim sever..Ben de en son makarna yaptım zaten :) ben yemek yapmayı çok severim, hatta aşçı olmak isterdim hep. Ama ev temizliğini sevmiyorum bende inşallah haftalık kadın tutarım ilerde güzel bi evim olunca
sorma ilk isirigini bugun mememde denedi :)Alt dişlerin arası 4 gündü,üst dişlerin arası 1 hafta kadar sürdü.Ama yapısal bu diş işi,çıkar elbet merak etme.Tek dişli halinin tadını çıkar bence.Herşeyi ısırıyorlar sınra,yüzüm çenem omzum parmaklarım..hele emzirirken ısırınca oyy ..
Cnm hareketten olacak olsa benimkinin de çıkması lazım.asla ve asla yemin etmiş gibi 1 dakika sabit durmuyor.( kaka yapacağı Zaman hariç) gece de sabaha kadar yatağını 10 kere turluyordur.Ondan değil bence.Hem ben senin kadar dikkat etmiyorum da bağlarken.daha doğrusu edemiyorum çünkü durmuyor.yamuk yumuk bağlıyorum o halde bile geçmiyor hiç.Alt değiştirme benim için kabus resmen.Eğer bez değiştirme Zamanı geldiyse çarpıntım oluyor bildiğin.Ahh ahhh,nerden geldim bu konuya.İçimdekileri döktüm resmenkakasini çok yapiyor yaptimi
gece pek hareketli deilde gunduz hiç durmuyor yerinde bugun o geldi aklima surekli otur kalk egil sirala emekle me pesinde :) dakka durmuyorki ondan gecebilirmi diye dusundum ama
oteki denedgim bez 5 numara ydi be taninmamis markaydi geçirmemi$ ama az bi isemede bez kotu olmu$ ezik buzuk du elimde
off prima kalitelide noluyor sanki
bu arada burdakia di pampers elimdeki yesil olani
diyememkikesinlikle kullaniyor seni.
kusurabakma ikisini almak zor oluyor artik alamiycam de. kullandirtma kendini.
:))) eline biseyler ver altini degisrken benimkide durmazz, bazen sesili bile yukseltiryorum anliyo gibi ama sabrim taciyor inanCnm hareketten olacak olsa benimkinin de çıkması lazım.asla ve asla yemin etmiş gibi 1 dakika sabit durmuyor.( kaka yapacağı Zaman hariç) gece de sabaha kadar yatağını 10 kere turluyordur.Ondan değil bence.Hem ben senin kadar dikkat etmiyorum da bağlarken.daha doğrusu edemiyorum çünkü durmuyor.yamuk yumuk bağlıyorum o halde bile geçmiyor hiç.Alt değiştirme benim için kabus resmen.Eğer bez değiştirme Zamanı geldiyse çarpıntım oluyor bildiğin.Ahh ahhh,nerden geldim bu konuya.İçimdekileri döktüm resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?