2015 Şubat Anneleri

Ben senin yerinde olsam bigün ararım,bi bahane sunarak süt almaya gidemeyeceğimi ama süte de çok ihtiyacım olduğunu söyler sonra da "sen gitsen bana da alsan ne iyi olur aslında" derdim.

Ben senin yerinde olsam bigün ararım,bi bahane sunarak süt almaya gidemeyeceğimi ama süte de çok ihtiyacım olduğunu söyler sonra da "sen gitsen bana da alsan ne iyi olur aslında" derdim.
yerini bilmiyorki
aslinda bigun gel beraber gidelim sende ogrenmi$ olursun desem yermikii
ona demeyip baskasina dedigimde bana niye demedin diye çikisiyor bide
ay vallaa çekielcek dert deil ama ben yumusak yuzuluyum terslemeyi bile beceremem ki

:))) eline biseyler ver altini degisrken benimkide durmazz, bazen sesili bile yukseltiryorum anliyo gibi ama sabrim taciyor inan
islak mendil paketi favorimiz bizim :) onda çok duiruyor :)
Eline neler neler veriyorum,ne şarkılar türküler besteliyorum.Sırtı yere değdiği an dönmeye kalkmaya çalışıyor sürekli.Ben de bağırıyorum sinirden çoğu Zaman.bigün tutucam diye ayak bileğini yada dizini çıkarıcam çocuğun.

Yeri yakın zaten de,tarif edeyim sana dersin.Yada dediğin gibi birlikte gidin bigün."çok sipariş veren oldu bu sefer,hepsini tek başıma getiremem birlikte gidelim sen de yerini öğrenmiş olursun hem" gibi bişeyler diyebilirsin.Terslemek zorunda değilsin ama kibarca hayır demek gerekiyor bazen.yoksa dediğin gibi insanlar adam kullanmayı pek seviyorlar maalesef.

bende çook korkuyorum kolu çikacak diye dirsekden,gozume baka baka yapiyor bildigini
eline biçak maakas hariç herseyi verebilirim, o ann ne bulursam , Allahtan ise yariyor bi kaç dakka bende o sirada hizlica yapmaya çaliysorum bakdim sesi çikmuyor kenarlarini yerlstryom iyice :)

dur yarin için soruyum ne diycek

Canim momfortbaby 20kg a kadar tasiyo ve 150tl civari

Allahım su kösem dizisine Baktim yarım yamalak eşim dedi son sahneyi izle ben çok ağladim izledim bende oldum bittim aglamaktan allahim Su zalim dunyada Kimsenin yavrusunu annesiz babasız bırakmasın evlat açısı göstermesin aklımı oynatirim kesin ufff çok fena oldum yaaa

Bende altını açarken fon makinesini veriyorum eline her seferinde inceliyor minik elleriyle :)

Bir hafta ben gidemeyeceğim de ve ona sipariş ver bakalım senin gibi yardım sever mi

Bizim çiş değil de kaka geçiyor. Kakasını yapıyor anında değiştiriyorum ama daha yaparken taşmış oluyor

Gunaydin herkese:) mery60 uyku egitimini ne yaptin? Gece nasil gecti? Biz eve doneli biraz daha sık uyaniyor ama eskisinden iyi

bir alt değiştirme iki bebek arabasına bilme benim kabusum oldu sevmiyor çocuk yapmadığım şey kalmadı şarkı türkü sesli oyuncak poset akşamları babası çiş neysede kaka yapınca ter kan içinde kalıyoruz

Son düzenleme:
kızların söylediklerine katılıyorum onları dene olmazsa alma geldiğinde aaaa unuttum koşturmaktan yogunluktan herşeyi unutur oldum kusura bakma hep unutuyorum bari sen kendin al seni madur etmeyelim de

Günaydın bizde 4 kere falan uyanıyor eskiye göre iyi gidiyor normal mi acaba 4kere falan uyanması
Aslinda bu donemde artik acikmazlarmis gece canim ayni bizim gibi. Daha aliskanliklari tam kirilmadi demek ki hala sık sık uyaniyorlar. Ama ben raziyim 3-4 kere uyanmasina artik. 15 dkda bir uyandigi oluyodu

peki onlar sana getiriyor mu?
getiriyosalar arada sende getirirsin tabii bu yardimlasmadir.
ama sadece sen getiriyosan bu insan kullanmadir.
hele o dedigin kisi kesin kullaniyor. sen de bakalim ona bugun ben gidemicem sen gider miain bana da alir misin diye. once yerini ogret de ona benle gel hepsini getiremiyorum diye. once bunlari de bakalim. baktinki yanasmiyor hala seni kullaniyor o zaman ben getiremiycem artik dersin.

bunda bisey yok kendini ezdirme bu kadar. iyi niyetli olmak ne yazikki kullandirtmak oluyo kendini artik su dunyada..

gunaydin kizlar..
bizim cimcime iki gecedir uyanmiyo sukur ama aksam uyutmasi cok sikinti. 10da uyuruyorum 12ye kadar en az uc kez uyaniyor salliyorum tekrar. o yuzden yatagina koymuyorum tam dalana kadar. dun gece tam yatacaktim uyandi var ya vucudumu elektirik carpti sanki o kadar sinirlendim dorduncu kez uyandi.

gece de bi cirliyo bazen gidip bakiyorum emzigini veriyorum uyuyor. ama yine uc defa kalktim tabii. allahtan tam uyanmadigi icin saymiyorum onlari.

sabah 9da kalkti bugun sagolsun biraz uykumu aldim. emdi bayagi simsi tekrar uyutiyorum kahvaltidan once bi yarim saat kestiriyor boyle yoksa yemiyor asla.

benim de o kadar cok isim varki hala yapicam..
bi balkonum kapanicak on gune gelirler evebeyn banyoma dusakabin taktircam. ordaki esyalar kalkicak duzenlencek balkona koyulacak dolap bosaltilcak. onlar takilinca halilar yikamaya verilcek temizlikci cagirilcak off.. hic kendim yapacak ne gucum ne zamanim var.. bi bitse su isler rahat rahat otursam evimde. tadilat insaat isinden nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…