Ben senin yerinde olsam bigün ararım,bi bahane sunarak süt almaya gidemeyeceğimi ama süte de çok ihtiyacım olduğunu söyler sonra da "sen gitsen bana da alsan ne iyi olur aslında" derdim.diyememki
mesela baska bi arakdasim istemisti gecen gun ona haber ettim ona getircem
bi komsum bayadir istiyordu getirememistim onada soz verdim
yan komsum gelip çocuklarin yaninda kalir ben giderim onaada getirrim
e ona nasil diycem fazla oluyor diyeee
aslina mahalle oalrak kullaniyoalr galiba benii
ama iste digerlerine arada getiryorum buna her seferindeee
yerini bilmiyorkiBen senin yerinde olsam bigün ararım,bi bahane sunarak süt almaya gidemeyeceğimi ama süte de çok ihtiyacım olduğunu söyler sonra da "sen gitsen bana da alsan ne iyi olur aslında" derdim.
Eline neler neler veriyorum,ne şarkılar türküler besteliyorum.Sırtı yere değdiği an dönmeye kalkmaya çalışıyor sürekli.Ben de bağırıyorum sinirden çoğu Zaman.bigün tutucam diye ayak bileğini yada dizini çıkarıcam çocuğun.:))) eline biseyler ver altini degisrken benimkide durmazz, bazen sesili bile yukseltiryorum anliyo gibi ama sabrim taciyor inan
islak mendil paketi favorimiz bizim :) onda çok duiruyor :)
Yeri yakın zaten de,tarif edeyim sana dersin.Yada dediğin gibi birlikte gidin bigün."çok sipariş veren oldu bu sefer,hepsini tek başıma getiremem birlikte gidelim sen de yerini öğrenmiş olursun hem" gibi bişeyler diyebilirsin.Terslemek zorunda değilsin ama kibarca hayır demek gerekiyor bazen.yoksa dediğin gibi insanlar adam kullanmayı pek seviyorlar maalesef.yerini bilmiyorki
aslinda bigun gel beraber gidelim sende ogrenmi$ olursun desem yermikii
ona demeyip baskasina dedigimde bana niye demedin diye çikisiyor bide
ay vallaa çekielcek dert deil ama ben yumusak yuzuluyum terslemeyi bile beceremem ki
bende çook korkuyorum kolu çikacak diye dirsekden,gozume baka baka yapiyor bildiginiEline neler neler veriyorum,ne şarkılar türküler besteliyorum.Sırtı yere değdiği an dönmeye kalkmaya çalışıyor sürekli.Ben de bağırıyorum sinirden çoğu Zaman.bigün tutucam diye ayak bileğini yada dizini çıkarıcam çocuğun.
dur yarin için soruyum ne diycekYeri yakın zaten de,tarif edeyim sana dersin.Yada dediğin gibi birlikte gidin bigün."çok sipariş veren oldu bu sefer,hepsini tek başıma getiremem birlikte gidelim sen de yerini öğrenmiş olursun hem" gibi bişeyler diyebilirsin.Terslemek zorunda değilsin ama kibarca hayır demek gerekiyor bazen.yoksa dediğin gibi insanlar adam kullanmayı pek seviyorlar maalesef.
Canim momfortbaby 20kg a kadar tasiyo ve 150tl civariAy yok Canım gerçi Sana bu iletiyi yazarken keyfimde çok da yerinde sayılmazdı .( annemİ özledim onların yanında olmak istiyorum aslında senin yazdıkların işte herkesin kızı torunu yanında anemin yok nefes alacak gidecek bi kapım yok ahh işte aynı duygular aynı şehirde olsak gelip gitsek görseler bizİ vs işte ) . Ondan olsa gerek . Bende kanguru alacam benim ki daha 7 buçuk kg filan 9 kg a ancak 3 ayda zor gelirİz biz de Nasıl bişi alsam karar veremedim tam
Fiyat olarak da çok ölçüp tartıyorum çalışsaydım ah bu kadar dert etmezdim ücretsİz izne çıktım bi de .. Ergo baby / momfortbaby / boba var bunlar 12 kg a fiyatları çok yüksek 300 hani .. Ne yapsam ne alsam acaba ?
Bir hafta ben gidemeyeceğim de ve ona sipariş ver bakalım senin gibi yardım sever mikizlarr size bisey danisicam
simdi ben her hafta yada iki hafta da bi sut getiryorum inekçiden , 2.5 aydir fln
bazen komsularda soruyor gidiyonmu diye denk gelirse onlarada getryrum
ama birisi her seferinde istiyor, ayri mesaj yaziyor,sms, whatsap her tarafdan buluyor beni, her gittigimde istiyor
kocasi evde, arabasi var ehliiyeti var vs , gittigim yer çok uzak da deil, 5 dk lik yol
ya ben ona her seferinde getirmek istemioyorum nedense
normalde insanlara yardimci oilmak için elimden geleni yaparim ama o isteyince kendimi kullanilmis hisseidyorum
gittiigm zaman yok gitmiyorum diye yalanda soylemiyorum
e getiremem de diuyemiyorum
ama rahatszim bu durumdan nasil çozsemki ?
Bizim çiş değil de kaka geçiyor. Kakasını yapıyor anında değiştiriyorum ama daha yaparken taşmış oluyorkakasini çok yapiyor yaptimi
gece pek hareketli deilde gunduz hiç durmuyor yerinde bugun o geldi aklima surekli otur kalk egil sirala emekle me pesinde :) dakka durmuyorki ondan gecebilirmi diye dusundum ama
oteki denedgim bez 5 numara ydi be taninmamis markaydi geçirmemi$ ama az bi isemede bez kotu olmu$ ezik buzuk du elimde
off prima kalitelide noluyor sanki
bu arada burdakia di pampers elimdeki yesil olani
bir alt değiştirme iki bebek arabasına bilme benim kabusum oldu sevmiyor çocuk yapmadığım şey kalmadı şarkı türkü sesli oyuncak poset akşamları babası çiş neysede kaka yapınca ter kan içinde kalıyoruzEline neler neler veriyorum,ne şarkılar türküler besteliyorum.Sırtı yere değdiği an dönmeye kalkmaya çalışıyor sürekli.Ben de bağırıyorum sinirden çoğu Zaman.bigün tutucam diye ayak bileğini yada dizini çıkarıcam çocuğun.
Günaydın bizde 4 kere falan uyanıyor eskiye göre iyi gidiyor normal mi acaba 4kere falan uyanmasıGunaydin herkese:)mery60 uyku egitimini ne yaptin? Gece nasil gecti? Biz eve doneli biraz daha sık uyaniyor ama eskisinden iyi
kızların söylediklerine katılıyorum onları dene olmazsa alma geldiğinde aaaa unuttum koşturmaktan yogunluktan herşeyi unutur oldum kusura bakma hep unutuyorum bari sen kendin al seni madur etmeyelim deyerini bilmiyorki
aslinda bigun gel beraber gidelim sende ogrenmi$ olursun desem yermikii
ona demeyip baskasina dedigimde bana niye demedin diye çikisiyor bide
ay vallaa çekielcek dert deil ama ben yumusak yuzuluyum terslemeyi bile beceremem ki
Aslinda bu donemde artik acikmazlarmis gece canim ayni bizim gibi. Daha aliskanliklari tam kirilmadi demek ki hala sık sık uyaniyorlar. Ama ben raziyim 3-4 kere uyanmasina artik. 15 dkda bir uyandigi oluyoduGünaydın bizde 4 kere falan uyanıyor eskiye göre iyi gidiyor normal mi acaba 4kere falan uyanması
peki onlar sana getiriyor mu?diyememki
mesela baska bi arakdasim istemisti gecen gun ona haber ettim ona getircem
bi komsum bayadir istiyordu getirememistim onada soz verdim
yan komsum gelip çocuklarin yaninda kalir ben giderim onaada getirrim
e ona nasil diycem fazla oluyor diyeee
aslina mahalle oalrak kullaniyoalr galiba benii
ama iste digerlerine arada getiryorum buna her seferindeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?