2015 Şubat Anneleri

Sabahlayin yumurta hasladim beyaziyla verdim alerji yapmıyorsa bir sorun teşkil eder mi acaba bugün birazcık muzlu sütten de verdim yani ineksutunu dolaylı yoldan almış oldu ne diyosunuz

Sabahlayin yumurta hasladim beyaziyla verdim alerji yapmıyorsa bir sorun teşkil eder mi acaba bugün birazcık muzlu sütten de verdim yani ineksutunu dolaylı yoldan almış oldu ne diyosunuz
zaten hepi topu bir yasina kadar verilmeyecek. bence riski olan seyleri vermemek gerek. yani en azindan ben oyle yapiyorum. sut sadece alerji icin degil bebeklere agir geldigi sindirimi zor oldugu icin de verilmiyor bir sure. bobrekleri yoruyor kabizlik yapiyor vs. 1 yasindan sonra bile sulandirarak veriliyor.

Ben hiç vermedim cnm yumurta beyazını da sütü de.1 yaşından önce önerilmiyor pek.Yine de sen bilirsin tabi.

kizlar allah askina bi yardim edin bana bu kizin yemegi puskurtmesinden biktim artik dayanilacak gibi degil. her daim puskurtuyor. yemek istemese de istese de oyun olsun diye ya da yememek icin her kosulda puskurtuyor.

kasigi agzina gotururken korkuyorum resmen. oyle bir puskurtuyorki saci basi her yeri yemek oluyor duvara bile bulasiyor. ustune bez sersen ne fayda yemek yerken resmen savasiyoruz. eline bisey verirsem biraz ilgisini cekerse o zaman yapmiyor. ama elindekinden de bikiyor.

cok yoruldum ya kendi ustum basim onun ustu basi her yemekte mahvoluyoruz. sizinkiler de oyle mi? buna bi care var midir?
vallahi sinir hastasi oldum offff.

az geçince degisyorum ustunude kakada olunca çikamadim içinden :))
bizim kaka saatimiz hep sabaha karsi neden acabaaa
Akşam yediğini ancak hazmediyordur.. Ee sabah sende gitmiyormusun:) yemek saatini değiş bakalım kaka saati değişecek mi :)

Bugün bi video gördüm Bebek arabası katılanıp el çantası kadar oluyor harikaydı, eşim bulalım alalım diyip durdu. Çok güzeldi gerçekten. Linkini kopyalayamıyorum atardım buraya.
Zannetmem bidaha araba alim bu araba rahat 3cocuk büyütür sağlam bişey ama ışte hantal paramızı şimdilik oyincaklara sakliyoruz :)

Aslinda bu donemde artik acikmazlarmis gece canim ayni bizim gibi. Daha aliskanliklari tam kirilmadi demek ki hala sık sık uyaniyorlar. Ama ben raziyim 3-4 kere uyanmasina artik. 15 dkda bir uyandigi oluyodu
Onu dicektim sadece bi kere emzirsem yeterli olur herhalde ötekileri sol e böyle idare edip uyutmam lazım. Emzirmwyen anneler uyumadan önce MamA mi veriyosunuz?

Doğru soyluyosun birazcık vermistjm sindirim olayını da unutmuşum babasi da şutu laktozsuz içiyor bİrde sindiremiyor. Saol bilgi icin

Selam kızlar
Dün gece bişey denedim tuttu Nasıl güzel uyumuşum anlatamam kurnaz kızım var benim
Saat 11 de yattı bizde oturuyorduk 12 de uyandı ağlıyor her uyandığında emziriyordum odaya bile girmedim eşim kucağına aldı iki pışpış yaptı geri uyudu aslında bende biliyordum karnı aç değil ama memeyi alışkanlık yapmış sonra uyudum bende saat 5 te kalktı bu sefer pışpış yemedi çünkü kucağıma gelince koku mu alıyor ne yapıyorsa artık 5 dk emdi geri uyudu sonra 8 de kalktı altını değiştirdik babasıyla oynadı yarım saat falan 9 a kadar uyanık kaldı sonra yine uyudu ama bu sefer sallamak zorunda kaldım çok ağladı çünkü kaçta kalktığını görmedim bile çünkü dünden de uykusuz olunca uyumak istemişim resmen Onur'da yere yatırmıştım etrafını güvenliğe alıp yerde bırakın oyuncaklar yerde yanında duruyordu kalkmış oynamaya başlamış bende kıkırdamasına uyandım :) Kahvaltı yaptı hala oynuyor yerde birazsan öğle uykusuna geçer beşiğin sallanan ayaklarını takcam bugün gece emzirmicem bakalım deneye deneye çözcez bu işi :)

Pahalı kız o daha ucuz bişey alsaydın bari
155 tl , ayyy napım kaç haftadır nete baka baka uyuz oldum kocaya da tabi. hiç yardımcı olmuyor ucuz olanlarda kg kısıtlaması var ..ona göre yine pahalı dicek ama o okulda yokken o bende verdim siparişi ..
Zaten hamileliğinden beri herşeyine netten aldım beşik mama san kıyafet nevresim vs vs .. Burda Adam akıllı Bebek mağaza yok tek yük var o da çok pahalı kazık atıyor resmen .. Eşim de sağolsun hiç almaz bakmaz ben isterim ki fikir versin yok, dışarı dükkana gittiğimizde fiyatını görünce aaa çok pahalı sen netten alsana :)) bunları der ..ayy bu yazı daha çok uzar :)

Akşam yediğini ancak hazmediyordur.. Ee sabah sende gitmiyormusun:) yemek saatini değiş bakalım kaka saati değişecek mi :)
Bnmkı aksam yemıyorkı.:)))
Gunde bı kere yemek yıyor oglen.aksama dpgruda meyva yıyor.sabah da yogurt labne fln sokuyom agzına.kalanı hep emzurme bıberon sut.sut de sade veryom bısey katmıyom

Senin Kocanın tam tersi bende var internetten bişey almaz ben kendime kıyafet alsam bile illa o görecek beğenmezse giydirmez gider alır beğendin mi demez :)

bizler aynen devam.
sizlerden naber iyice unutulduk :)
Emek hanim nasil? hastaymissiniz sanirim cok gecmis olsun hepimizden gecti o hastaliklar burda.
ne hastalıkmış arkadaş ıkı haftadır ıkımız bırden. deneyımsız olmakda kotü ıkı kez hastaneye gıttık. dünya ılac. kızım bıraz ıyı ama ben ııyılesemedım.

Ben sutu şu an baya artturdım.kendı sutum azaldı mecbur takvıye yapıyom.uzun zmn emzrmek ısterdım ama nasıp ışte..

Benımkı puskurtmuyo cnm.bılmıyorum napsan

kızların söylediklerine katılıyorum onları dene olmazsa alma geldiğinde aaaa unuttum koşturmaktan yogunluktan herşeyi unutur oldum kusura bakma hep unutuyorum bari sen kendin al seni madur etmeyelim de

sende gel dıye mesaj yazmıştım.az once aramış oglu evde deılmiş kucuk çocuklarınu burakmak iiçin.yarın gıtsek fln dedı.yogurdum hiç yok yarını bekleyemem dedım
Bıdon gondwrecek .yasemın haklısın herkes bu kadın hskkında ışıne gore kullanıyor milletı dıyor.hakan olmasa sute gıtmıycem bu kadın yuzunden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…