Ben olesine verdim yoksa peynir yoğurt epey yiyor beni de emiyor boşuna boşuna vermicem madem sindirim sorunu olabilirmiş riske atmayalımBen sutu şu an baya artturdım.kendı sutum azaldı mecbur takvıye yapıyom.uzun zmn emzrmek ısterdım ama nasıp ışte..
niye gitmicekmissin sut almaya ya ay su an sinir oldum. ben cok sinir olurum yerim kendi kendimi mutlaka derim bisey o yuzden.sende gel dıye mesaj yazmıştım.az once aramış oglu evde deılmiş kucuk çocuklarınu burakmak iiçin.yarın gıtsek fln dedı.yogurdum hiç yok yarını bekleyemem dedım
Bıdon gondwrecek .yasemın haklısın herkes bu kadın hskkında ışıne gore kullanıyor milletı dıyor.hakan olmasa sute gıtmıycem bu kadın yuzunden.
deliricemBenımkı puskurtmuyo cnm.bılmıyorum napsan
tecrubesizlik iste. ben ikinci grip olusunda gitmedim doktora. zamanla ogrenicez..ne hastalıkmış arkadaş ıkı haftadır ıkımız bırden. deneyımsız olmakda kotü ıkı kez hastaneye gıttık. dünya ılac. kızım bıraz ıyı ama ben ııyılesemedım.
benımkının kanı ıyı cıktı et yemesı ıse yaradı ama hastalık mahvettı 15 gundur yemıyor. sadece emıyor.kizlar inek sutunun neden 1 yasa kadar verilmemesi gerektigine dair burda detaylica bir yazi var. bazi doktorlar tam tersini savunsa da ben kesinlikle verilmemesi taraftariyim. eskiden bile derlerdi cok sut icmek kansizlik yapar. kabiz yaptigi vs zaten kesin. ben bile cok icsem mahvediyo beni.
yararlari da ayri tabiiki ama zamani gelince ve yeterli miktarda veririm..
http://kadin.haber3.com/neden-ilk-1-yil-bebeklere-inek-sutu-verilmez-105y.htm
kizlar allah askina bi yardim edin bana bu kizin yemegi puskurtmesinden biktim artik dayanilacak gibi degil. her daim puskurtuyor. yemek istemese de istese de oyun olsun diye ya da yememek icin her kosulda puskurtuyor.
kasigi agzina gotururken korkuyorum resmen. oyle bir puskurtuyorki saci basi her yeri yemek oluyor duvara bile bulasiyor. ustune bez sersen ne fayda yemek yerken resmen savasiyoruz. eline bisey verirsem biraz ilgisini cekerse o zaman yapmiyor. ama elindekinden de bikiyor.
cok yoruldum ya kendi ustum basim onun ustu basi her yemekte mahvoluyoruz. sizinkiler de oyle mi? buna bi care var midir?
vallahi sinir hastasi oldum offff.
Doktor bana artik beyazini ver dedi veriyorum canimSabahlayin yumurta hasladim beyaziyla verdim alerji yapmıyorsa bir sorun teşkil eder mi acaba bugün birazcık muzlu sütten de verdim yani ineksutunu dolaylı yoldan almış oldu ne diyosunuz
Ben kollarını iki yana açıp bacaklarımla tutuyorum artık eskisi kadar dönmüyor, sanırım anladı dönemeyeceğiniEline neler neler veriyorum,ne şarkılar türküler besteliyorum.Sırtı yere değdiği an dönmeye kalkmaya çalışıyor sürekli.Ben de bağırıyorum sinirden çoğu Zaman.bigün tutucam diye ayak bileğini yada dizini çıkarıcam çocuğun.
Devam ediyoruz. Dün gece biraz fazla uyandı ama aynen devam ettim. Bakalım bu gece Nasıl olacak. Eskisine göre Allah'a şükür elbette iyi, bizim için büyük başarı dimi :)Gunaydin herkese:)mery60 uyku egitimini ne yaptin? Gece nasil gecti? Biz eve doneli biraz daha sık uyaniyor ama eskisinden iyi
Tabi canim cok sukur:)Devam ediyoruz. Dün gece biraz fazla uyandı ama aynen devam ettim. Bakalım bu gece Nasıl olacak. Eskisine göre Allah'a şükür elbette iyi, bizim için büyük başarı dimi :)
Püskürttükten sonra gülüyor mu peki yada siz ilk başlarda güldünüz mü?kizlar allah askina bi yardim edin bana bu kizin yemegi puskurtmesinden biktim artik dayanilacak gibi degil. her daim puskurtuyor. yemek istemese de istese de oyun olsun diye ya da yememek icin her kosulda puskurtuyor.
kasigi agzina gotururken korkuyorum resmen. oyle bir puskurtuyorki saci basi her yeri yemek oluyor duvara bile bulasiyor. ustune bez sersen ne fayda yemek yerken resmen savasiyoruz. eline bisey verirsem biraz ilgisini cekerse o zaman yapmiyor. ama elindekinden de bikiyor.
cok yoruldum ya kendi ustum basim onun ustu basi her yemekte mahvoluyoruz. sizinkiler de oyle mi? buna bi care var midir?
vallahi sinir hastasi oldum offff.
ne guzel daha yapmiyo demek senin bebisin. ben neler denemedimki gormezden geldim hayir dedim vs hic bi ise yaramiyor. her yemekte mutlaka puskurtuyor.Bu bebelerin hepsi bir çeşit yaa.Benimki püskürtmüyor da kendi kendini öğürtüyor duruyordu bazen kusuyordu bile.Ben tepki verdikçe artırdı bu durumu.Sonra nette okudum görmezlikten gelin hiç tepki vermeyin diyordu.Öyle yaptım zor tuttum kendimi.Bikaç kere kustu yine üstbaş mahvoldu .hiç kılımı bile kıpırdatmadım dönüp bakmadım hemen.Sonra bi baktım azalttı gitgide.Şimdi nadiren yapıyor.Bilmiyorum sizde işe yararım ama sana bi fikir olur belki diye yazdım.
evet bazen guluyor bazen gayet normalmis gibi hoc bisey olmamis gibi yapiyor.Püskürttükten sonra gülüyor mu peki yada siz ilk başlarda güldünüz mü?
Eğer öyleyse şuan kesin ve kararlı bir şekilde Hayır demek gerekiormuş. 10 aydan sonra bu tür komutları anlsrmış minikler. İnşallah düzelir en kısa zamanda
sutden yogurtdan sogudum napayimmm yaaniye gitmicekmissin sut almaya ya ay su an sinir oldum. ben cok sinir olurum yerim kendi kendimi mutlaka derim bisey o yuzden.
bence sen gittigini soyleme gitmeyecegim de.
gittigini gorurse de anlar artik salak degil. kurnaz saniyo kendini herhalde.
vallahi alma sut bi daha ona ya ay ben sinir oldum
vallla o maddelere teker teker cevabim var ama bosverr ne sen ne ben ikna olmayiz bu sut konusundakizlar inek sutunun neden 1 yasa kadar verilmemesi gerektigine dair burda detaylica bir yazi var. bazi doktorlar tam tersini savunsa da ben kesinlikle verilmemesi taraftariyim. eskiden bile derlerdi cok sut icmek kansizlik yapar. kabiz yaptigi vs zaten kesin. ben bile cok icsem mahvediyo beni.
yararlari da ayri tabiiki ama zamani gelince ve yeterli miktarda veririm..
http://kadin.haber3.com/neden-ilk-1-yil-bebeklere-inek-sutu-verilmez-105y.htm
karni aç deildir belki, ogun aralarini aç birazdeliricem
geçmis olsun canimperişanız valla öyle kör topal yaşayıp gıdıyoruz. yıne aynı ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?