2015 Şubat Anneleri

Yaaa Tuna da yapıyor yalandan öğürme gözüme baka baka. Bi ara çok fazla vermişim ben yemeğini , lise kuma büyük gelmiş bir iki kez Boğaz'ına kaçtı o Zaman böyle ilgi gösterince şimdi de ondan yapıyor kesin. Çünkü dört aylıkken falan da yalandan öksürüyordu

Canımm bunların aynısını benim doktor da dedi, sütü 2-3 yaşa kadar unut dedi hayta gereksiz ve zararlıymış onun yetine yoğurt ve anne sütü yeterli diyor..
Paylaşımın için teşekkürler güzel bir yazı :)

Kaşık dışında farklı şekilde versen? Yani kaşık gerektirecek şeyler değil de kendi kendine yiyebileceği şeyler? Bir süre kaşığı unutur sonra özler..bir de kendi başına yemek hoşuna gider

Kız Nasıl yapıyosun onu anlamadımki ben.işe yarıyorsa denicem bende ama azıcık ayrıntı ver :)
Şimdi yere yatıyor ya iki yana kollarını açıyor ya bende oturuyorum ayaklarımı kollarına koyuyorum V gibi oturuyorum ben ota T gibi yatıyor. V T nin üstünde, anlatabildim mi :))

Canımı sakin ol, ( diyene bak :) )
İnsan gerçekten zor dayanıyor böyle şeylere zaten yorgunsun üst başdeğiştirmwk falan kolay değilhakkaten. Ben uyanınca bi yemeği zor giydiriyorum, üstüne her yer batıyor. En kötüsü yememesi tabi, bide öyle dene bakalım dediğin gibi açlıktan ölmez ya.sinirlendiğine üzülme, kızma kendine, Zaman'la alışıcaz anneliğe, zorluğa, sabıra..

Şimdi yere yatıyor ya iki yana kollarını açıyor ya bende oturuyorum ayaklarımı kollarına koyuyorum V gibi oturuyorum ben ota T gibi yatıyor. V T nin üstünde, anlatabildim mi :))
Napiyonuz böyle.konuşmanın başını bulamadım da naptığınızı anlamadım.

Canim Dila da oyle, bazen kasigi firlatiyorum bazen de kizi firlatasim geliyor ac geziyor butun gun 3 ay bitti ek gidada dogru duzgun bisi yedigini gormedim. Yogurdu agzina surmuyor corbayi iki kasik aliyor kati gidalari aninda tukuruyor ya sabir diyorum

Çok güzel yazmışsın Can'ım.. Vakit ayırıp bilgilerini paylaştığın için çok teşekkürler çok değerli bilgiler benim için kayınvalideme de okudum Çünkü sürekli bana "ben de çocuklarımı inek sütüyle büyüttüm bişi olmaz ver diyip duruyor"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…