2015 Şubat Anneleri

Nörolojik sorunlar yaratabiliyormuş ve motor becerilerini gerektirebiliyormuş eğer tedavi edilmezse 1 yaşında yapacağı şeyi 2 yaşında yapıyormuş oturma yürüme emekleme vs gecikebiliyormuş
peki bunun eksik olma sebebi neymui$, sadece beslenme bozuklugumu

benim oğlum da oöyle deli oluyorum aartık depresyona gieecektim. Neyse ki bugün annem geldi o yedirdi bişeyler. Emerken ne rahattı . Kilosu da hep % 80 persentildi. Şimdi 15 lerde dolaniyoruz

tesekkurler canim vakit ayirip yazdiign için
peki inek sutunu vermeyim desem, ne vericem ben simdi çocuga
kesin cumlelerim için ksura bakmauyin, dikkat etmeye çalisyorum ama inan çogu zaman farkinda bile olmuyorum
siz bildiginizi yapin bakmauyin bana :)

sicak sutun yanina biskuvi kek gibi biseyde al kizz ben oyle bayilirim
ay ben seker atardim sute nasil bi haataymi$
buyuk oglumda hamilelik de seker çikinca birakdim sekeri 6 yilidr sekersiz içiyorum çokda severim :)

Aynen cnm bildiğin oyun yapıyorlar.Ben her öğürdüğünde yapma annecim hayır falan deyip ilgileniyordum baktım daha da artırdı kusturmaya başladı kendini.hiç oralı olmadım şimdi daha iyi nadiren yapıyor.

Şimdi yere yatıyor ya iki yana kollarını açıyor ya bende oturuyorum ayaklarımı kollarına koyuyorum V gibi oturuyorum ben ota T gibi yatıyor. V T nin üstünde, anlatabildim mi :))
Süperrr.Anladım Canım çok güzel anlatmışsın :))
Şimdi uyudu gece uykusuna.yarın ilk bez değiştirmede denicem.çok saol.

canim ister bir çocuk olsun ister on çocuk olsun, yemeyen çocuk kadar zoru yokdur
sakin kalmaya çalis , açlikdan olmezler inan, buyyunce neler yedigine bakinca gozlerine inanamayaacksin :)
kizima çok agladim ettim ben, benim yemegimi yemezdi bakicininkini yerdi, yemek yapmasini bilmiyorum diye otrurup aglardim
o zamanlar dum tek tek yeniydi butun gun pc onunde yemek eydirmeye çalisirdim, aklina gelen herseyi denerdim

cumartesi gunku içli kofteden 4 tane yedi salatasi ayyraniyla beraber
, dun hamur isi yaptim demeyim caniniz istemedin 1.5 porsiyon yedi
az once iki porsiyon sipagetti yedi
oglende koca bi taabk sulu kofte ve ustune dunku hamur isinden yemisti bi dilim kalmi$ onu buldu yedi :)

bigun bana bu çocuk bunlari yer deseler inanmazdim

çok SIKMA canini inan bo$una uzulursun
acikinca yer,ustelemee .. sakin kalmaya çalis zor biliyorum ama dene en azindan :)

Ne demek Canım ya.Hepimiz birbirimizden neler neler öğreniyoruz.ben senden bi sürü şey öğrendim mesela :))
Hepimiz aynı düşünemeyiz,işin güzel yanı da bu değil mi zaten.
Anne sütünün hiç olmadığı bebeklerde devam sütü öneriyorlar.ama senin var azaldı desende hal A emiyor sonuçta.peynir,yoğurt verdiğin Zaman ek bişeye ihtiyaç kalmaz heralde.yine de sormak lazım tabi doktora.

emziriyorum ustune yemek yiyor ustune yine emziryorum
uzerine biberon verince aliyor ,bunlar 1-2 saaat içinde oluyor tabi
o kadar emzirmenin uzerine 200 ml içti bugun, ben bu çocuk memeden ne çekiyor anlamadimki
ve o biberonu içmezse keisnlikle uyumuyor
biberonu içince yatagina koyyorum kuzu gibi yatip uyyor , çok denedim uyutamadim biberonsuz, bende aç oldugu için oyle yapiyor diye karar verdim artik
aliskanlik olsa 20-30 içer 200 ml içermiki

ben biberon konusunda tecrubesizim bu yasta ne içerler bilmiyorum
kizim bakicidaydi bu ayda, oglanda biberon almadi
bu benim ilk gibi yani :)) biberon tutmasini bile bunda ogrendim sayilir

Bizde öyleyiz canım bez değişimi hele kıyafet değişimi çile yani. Her seferinde yatırıyorum her seferinde. Kızsam konuşsam hiiiç fayda etmiyo. En sonunda bağırmaya başlıyo. Ağlaya ağlaya bitiyo sonu. Hızlıda yapmaya çalışıyorum ama olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…