2015 Şubat Anneleri

Bizdede ağzına koyduğum lokmayı eline alıyo eviriyo çeviriyo saçına gözüne buluyo sonra ağzına geri koyuyo. Herşeyi eline verdim diyem böyle oldu bilmem ki. Yazın problem dğildide şimdi yıkamak zor oluyo. Benim evde kullandığım kıyafwtler ayrı. Hep lekeliler ama napayım heryerini batırarak yiyo

Diş çıkarma döneminde öyle yaptı canım benim oğlumda. Reddettimi ? Aldım önünden ben yedim hiiiç tınlamadım. Yemekten tiksindirmemek için ısrar etmedim. Şimdi dişimiz çıktı eski iştah geri döndü. Günde iki öğün yiyordu bi kahvaltı bi akşam yemeği. Azar azar oda. Sıkma canını aç olsa yer. Otur iştahla ye karşısında. Seni örnek alır oda

Bilemedimki şimdi.Benim oğlan biberon nedir bilmiyor.İçmeyi de bilmez yani.Biberon konusunda senden daha tecrübesizim.

kuzenim dr, yazisini aynen aktariyorum cnm
haberlerde gazetelerde son gunlerde çikan haberlerin ozeti

antibiyotik direnci bütün toplumu ilgilendirir , kabaca ; toplumda bulunan bütün bakteriler zamanla antibiyotiğe yüksek derecede dirençli hale geldiğinde bu durum herkes için risk arzedece
k

çin de bulmu$lar hiç bir antibiyotugee cevap vermeyen bakteriyi, o hastalik yaptimi yapacak hiçbisey yok ilaçlar ise yaramayaack ..
resmen ABD korku filmleri gibi yaa

E nolcak peki ??

el kadar bebelerle ba$edemiyozzzzz

ben artik karar verdim yedirmiycem acliktan aglamadikca. bi de boyle deneyelim bakalim. sende dene.

E nolcak peki ??
dua edecez o bakterilere yakalanmayalim diye bide bi an once gerekli ilaci bulsunlar diye, baska yapacak bisey pek yok maalesef
birde su an butun dunyanin yapmasi gereken bakteiryel odlugu kesin olmadan kesinlikle ant kullanmamak ..Tr de adim attilar galiba ama bakalim ne kdr ise yarayacak

rica ederim canim.
peynir ve sutte durum farkli oluyor mayalandigi icin MaRaL_ o konuda mantiksiz diyordu sut verilmiyosa neden yogurt verilebiliyo diye. onunla ilgili de bi bilimsel aciklama var da bulamadim simdi bulunca yazicam.

rica ederim canim.
peynir ve sutte durum farkli oluyor mayalandigi icin MaRaL_ o konuda mantiksiz diyordu sut verilmiyosa neden yogurt verilebiliyo diye. onunla ilgili de bi bilimsel aciklama var da bulamadim simdi bulunca yazicam.
he canim banami dedinn sekerim :)
kiz bu sut konusunda anla$amasakda ben seni sefiyom biliyon demii

canim onu da deniyorum gecen omlet yaptim eline verdim once icgudusel olarak zaten agzina sokuyo yiyo tadini alinca puskurtuyo. bu aralar en sevdigi seyleri bile reddediyor. kasik mamasina bayilirdi onu bile istemiyor. emiyor allahtan da iki gram sut iniyor midesine en azindan. azicik sutum ne kadar doyurursa..

alisicaz di mi ya.. kendimden nefret ediyorum boyle anlarda. dert ettigim sinirlendigim seye bak diyorum. evladim var yanimda saglikli yemiyor diye sinir krizi geciriyorum. ama insanin gercekten elinde degil. ustuste hersey gelince evliya olsa dayanamaz ya.

allah bize sabir versin baska ne denirki.
kendi yediklerinizden vermeyi denedin mi? tuzlu baharatli sever belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…