2015 Şubat Anneleri

benim çevremdeki arkadas komsu vs her ailede mutlaka bi çocuk asiri kilolu, obez deilsede SINIRDA, 9-10 yasindaki çoukalr 45-50 kg dusunun

bi tek benim evde yokdu , çocuklarin yemesine huzunle bakan annelere uzulurdum
ama bende onlarin arasinda girecem galiba yakinda
kizim 1 ayda 1 kg almi$
ve surekli biseyler yemek istiyor, yemek meyva sebze ekmek pilav hiçbisey ayirt etmiyor
midesi buyumu$ derler ya oyle biseymi olduki
ben garip garip bakincada, kilolu arkadasinin adini soyluyor, canim x olmak istedi diyor, kikirdeye kikirdyee gulerk birsuru seyi yedi giti yatti simdi

zor oldugunu tahmin ediyordum ama bu kadar ini bilmiyordum, çocugun onunden alamiyorsun, gozunun içine bakiyor yiycek için
napicam simdi ben, onlem almazsam1 yilda 30 kiloyu geçer ve bu onun yasina çok fazla
su an 25 kg , boydan kurtariyor zayif gorunuyor ama
boyunu kaç kilo kurtarir onu nasil hesapliycam acaba bilen varmi ?
130 cm boy

sicak sutun yanina biskuvi kek gibi biseyde al kizz ben oyle bayilirim
ay ben seker atardim sute nasil bi haataymi$
buyuk oglumda hamilelik de seker çikinca birakdim sekeri 6 yilidr sekersiz içiyorum çokda severim :)
ben hayatta sekerli icemem. dedigin gibi yaninda biskuvi ya da kek. bu aksam bebe biskuvisiyle yedim :))
hatta bazen soguk soguk da super oluyo :)

ben hayatta sekerli icemem. dedigin gibi yaninda biskuvi ya da kek. bu aksam bebe biskuvisiyle yedim :))
hatta bazen soguk soguk da super oluyo :)
su an bende içemem , meger sutde zaten laktoz dene seker varmi$ 25 sene nasil sekelri sut içmisim hayret :)
ceviz uzum yada incir gibi kuru meyvaylada guzel oluyor
bu saatde kek bisukiv yemesek daha iyi tabi :)

evet sen diyordun hep yemeyen cocuk en Oru diye. bende uyku meselesi daha zor diyordum kendi kendime ama bi sekilde uyuyolar ama bu yemek mevzusu cidden beni mahvediyor.

sagol canim benim cok rahatladim sen boyle deyince. dedigin gibi acliktan olmez sonucta. saglikli olsun onemli olan o derdim karninin doymasindan cok vitamin alabilmesi yiyeceklerden.

cok ugrasiyorum her yemegine ozen gosteriyorum her seyini dogal yapmaya calisiyorum yemeyince deliriyorum dogal olarak.

bu gunler de gecsin insallah dedigin gibi olur.. inan bi daha cocuk mu aslaa diyecek kivama geldim bugun..

bu arada biberonu kendi tutan varmi ?yani bebegi tutan varmi :)
sulugunun tutma yerlerinden tutup hep kendi icer. biberonu da turuyo ama onla guzel icemiyo suyu. sana onu sorucaktim. su an sadece su ve ihlamur verdigim.icin suluktan veriyorum. hani damakli suluklar var ya nasil anlatsam ya. neyse biberonu almasi sikinti olur mu suluga alisirsa?

Yok yok dayanmaz çok normal tepkiler. Bende kızıyorum kendime ama napıyım..

her yemegimizde uyaniksa mutlaka yanimiza aliyoruz eline de biseyler veriyorum canim.
dedigin gibi zorlamiycam. insallah ikinci disi de cikinca istahi dedigin gibi geri gelir..

tarifini versene canim degisik seylere ihtiyacim var. peynirli de olur herhalde.
Bi çay bardağı un biraz ruşeym biraz yulaf ile hamur yaptım. Ispanağı kendi suyuyla haşladım ve soğan doğradım. Hamuru açtım içine harcı koydum yağsız tavada pişirdim. Sıcakken tereyağ sürdüm. Peynirlide olur pırasalı da olur. Ben bu hamurdan ekmek yapıp çorbasına filan koyuyorum yada eline veriyorum kemirsin diye.

he canim banami dedinn sekerim :)
kiz bu sut konusunda anla$amasakda ben seni sefiyom biliyon demii
ayy yerim seni kiz bende seni cok seviyorum
senden az sey ogrenmedim.
her konuda ayni fikirde olmamiz imkansiz zaten burda. mesela ben hala dislerden dolayi boyle huysuz istahsiz oldugunu dusunuyorum dicem sen alakasi yok bence dicen hahah
ben boyle seviyom seni

yok demiycem kiz SIKIlDIM ayni seyi soylemekdenn
yandin sen azi dislerle berbaer 2 yasina kdr bitmez bu sizin di$ derdinizzz

unutursun buyyuncee
valla ben unuttum o yemedgi gunleri siz deyince aklima gheliyor
su na tek derdim kizimin i$tahini kesmekkk

ben bilmiyorum canim ama kilo aldirici degil besleyici seyler vermeyi deneyebilirsin surekli. atiyorum makarna yerine ispanak yesin. hamurisi yapma meyve yesin vs.
o yaslarda cocuklarda istah artabiliyomus.

kuzenimin kizinin pesinden kosardik kucukken yesin diye simdi kiz 3.sinifa gidiyor poposu gobegi almis basini gitmis. ben gozlerimle gordum şok oldum yediklerine.

oh yarasin Tuna kuzuya :)
yapicam mutlaka. sever belki bizimkide. bi umut :/
yulaf ununu bulamadim iste o sikinti.

sen simdi her seye aglarsin di mi oy kiyamam :))
hamilelik gunlerimi ozleyecegim aklima gelmezdi
Sorma herşeye ağlıyorum. İlla duygulancak bişi çıkıyo. Haberleri hiiiç izlemiyorum salya sümük ağlıyorum dayanamıyorum. İnstagramda kanserli bi kadın kızıyla resim paylaşmış ileriki yaşlarıyla ilgili planlarını yazmış parçalandım resmen ya ya göremezse. Çok umutlu diye. Oooy oyy evladım olduktan sonra böyle şeyler beni çok yaralıyo. Doktora gittim iki gün önce 2 yıl geçmediği için dikişlerin kaldırmayabilir erken ameliyata girebilirsin bebek prematüre olabilir ddi çok üzüldüm onada. Bilsem yapmazdım çocuk falan. Ben naparım evladım hastanede ben evde. Ooy anlatsam sayfa dolar o kadar çok konu buluyorum ağlamaya. Hamilelik güzel bi şey. Zorluklarnı unutmuşum ama biraz. Her sabah dövülmüş gbi uyanıyorum sanki günlerce uyumamışımda 1 saat uyumuşum beni uyandırıyolar. Halbuki deliksiz gece uyksu. Bu en miniği sanırım son aylarda ağırlaşma var bide. Sağlıklı olsun evlatlarım razıyım ben uykusuzluğa ağırlaşmaya. Nasıl olsa geçeck. En fazla 8 ay

off valla aksam ben az yemek yedim, kizim agladi tbagimdaki makrna az diye yemin ederim azda deildi tabak doluydu, ben bitirremez dedim kendi kendime ama bitrdi ustune benim tabagida yedi az bisey birakdi
sonra 2 br sut uçti, 2 dilim nutellali ekmek yedi ( hiç istemedigi bisey butellali ekmek alirim nutellayi 6 ay gider bizim eve nadir istiyor diye verdim onuda yedi, daha olsa yiycekdide ben vermedim sonraada gitti yatti
okuldan geldiginde de muz mandalina ve elmayemisti
bi elimde mandalina bi elimde elma hangsini istiyorsun dedim ikisinide gosterdi geldi aldi gittti ben $ok

$u an benden fazla yiyor o kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…