Ya ben uyku eğitimi yapamam şuan çünkü tek odam sıcak ev klimalı doğal olarak beşikte orda diğer odlar çok soğuk oluyor bizde salonda yatıyoruz hal böle olunca gelen giden olursa uyku işi şaşıyorİyi geceler Canım... Benim kızımda uyudu birazdan mızıklanır :) ya emzik ya meme ister :) salonda kucağımda uyuyakaldı yatırdım yatağa uyanmadı bakalım şimdilik Nasıl olduysa
Kolum tutulduğundan beri sallamıyorum artık yatır kaldır yöntemi olmasa da yanımda yatağa alarak emzik vererek bacaklarını da bana atarak uyuyor tabi bazen krizler geliyor bu benim için bi nevi uyku eğitim oldu sallama bitti geçen hafta pazar günü başlamıştım buradaki kızlar gibi uyku eğitimi sürecim başlamıştı .. Bu tabi ne kadar iyi ilerisi için bilmiyorum yanımda yatakta uyuması .
Ama kendi kendine uykuya dalıyor bu da bi gelişmedir sanırım.. Ay ne çok yazdım :)
Gel bunu benim kv Söle hemen diyor ki aa babası 8 aylık yürüdü 7 aylık ayakta duruyoru kızı hantal hala emeklemiyor bile diyo :) salakhadi ordan de kaynana naa :) kiskaniyonumu nee
nerde gorulmu$ 8 ayliik çocugun yuruduugu
Normalde azcik kucağımda mayisiyor yatağına koyuyorum uyuyor yada emzİriyorum yatağına koyuyorum uyuyor . Ama bu gece çok kalktı oturuyor yatakta yarı uykulu kucagima almadan yatırmaya kalktığımda daha çok ağlıyor yada yataktan tutunuyor ayağa kalkıp o zamanda uyku sersemi ağzını vurucak diye korkuyorum.Bende benim su gece emzirme işini bir defaya düşürmem lazım yada hiç emzirmicem üffçok moralim bozuldu bugün geriye gitmekten korkuyorumNormalde ne yapiyorsun ki canim? Emzirmeyeceksen al yatir surekli o kalksin sen yine yatir. Gerci daha kendi kendine kalkip oturamayan bi bebegim oldugundan net bisey soyleyemiyorum
Benim kv de babası su kadar erken konuştu bu kadar erken yürüdü bu tembel yada kafasının yanında saç yok sinir oluyorum yada niye herşeyi azgina alıyordu ben hiç görmedim böyle çocuk yada boyu kaç santim oldu acaba fazla yedirme sisko olmasın falan. Yani ben hiç boyu kısa olacak şişman olacak saçı az olacak diye dertlenip söylemiyorum sadece sağlıklı olması istiyorum ve bana bu düşünceler garip geliyor. Her seferinde pijamanin boyu tam mi geliyor kisa mi geliyor diye söylüyor şizde de böyle durumlar var mi yani böyle düşünmesi normal miGel bunu benim kv Söle hemen diyor ki aa babası 8 aylık yürüdü 7 aylık ayakta duruyoru kızı hantal hala emeklemiyor bile diyo :) salak
Zorla beni söyletiyor yanı çocukta sanki anlıyor mu ne onu görünce gülmez bile gel diyor gitmiyor
gece saat basi kalkti ne uyudu ne uyuttu simdi de uykus var uyutmaya calisiyorum aglama krizine giriyor, atacam pencereden az kaldiallah bize sabir versin baska ne denirki.
kendi yediklerinizden vermeyi denedin mi? tuzlu baharatli sever belki.
Aynı aynı çocuk mesela bu ay çok kilo almamış ama boyu uzamış bana diyordu zayıflatmışsınız çocuğu bende artık taviz olmadığı için yapıştırıyorum lafı çok iyi geçinemeyiz zaten çocuk 10 kilo neresi zayıf yani sırf laf olsun diye konuşuyorBenim kv de babası su kadar erken konuştu bu kadar erken yürüdü bu tembel yada kafasının yanında saç yok sinir oluyorum yada niye herşeyi azgina alıyordu ben hiç görmedim böyle çocuk yada boyu kaç santim oldu acaba fazla yedirme sisko olmasın falan. Yani ben hiç boyu kısa olacak şişman olacak saçı az olacak diye dertlenip söylemiyorum sadece sağlıklı olması istiyorum ve bana bu düşünceler garip geliyor. Her seferinde pijamanin boyu tam mi geliyor kisa mi geliyor diye söylüyor şizde de böyle durumlar var mi yani böyle düşünmesi normal mi
Kolay gelsin kuzum bana da geliyor öle arada atasın geliyor bazen elimde olmadan bağırıyorum bilegece saat basi kalkti ne uyudu ne uyuttu simdi de uykus var uyutmaya calisiyorum aglama krizine giriyor, atacam pencereden az kaldi
Ters psikoloji uygula sana . Ay bunun boyu küçükmü annenapsakki ? Kel mi olcak bu çocuk niye az ki saçı de bak oda aaaaa kızım her çocuk bir olmaz düşünme öyle diycek. Sende sinir olmıycaksınhebelee714618 .!.:Benim kv de babası su kadar erken konuştu bu kadar erken yürüdü bu tembel yada kafasının yanında saç yok sinir oluyorum yada niye herşeyi azgina alıyordu ben hiç görmedim böyle çocuk yada boyu kaç santim oldu acaba fazla yedirme sisko olmasın falan. Yani ben hiç boyu kısa olacak şişman olacak saçı az olacak diye dertlenip söylemiyorum sadece sağlıklı olması istiyorum ve bana bu düşünceler garip geliyor. Her seferinde pijamanin boyu tam mi geliyor kisa mi geliyor diye söylüyor şizde de böyle durumlar var mi yani böyle düşünmesi normal mi
Bence kucaginda mayismadan da kendi uyuyabilmesine calisabilirsin canim etkili olabilir. Ben genelde oyle uyutuyorum.Normalde azcik kucağımda mayisiyor yatağına koyuyorum uyuyor yada emzİriyorum yatağına koyuyorum uyuyor . Ama bu gece çok kalktı oturuyor yatakta yarı uykulu kucagima almadan yatırmaya kalktığımda daha çok ağlıyor yada yataktan tutunuyor ayağa kalkıp o zamanda uyku sersemi ağzını vurucak diye korkuyorum.Bende benim su gece emzirme işini bir defaya düşürmem lazım yada hiç emzirmicem üffçok moralim bozuldu bugün geriye gitmekten korkuyorum
Tuna da uyandı üç kez sabaha karşı, ben aynen devam ettim emzik verip yatırdım kalktıkça yatırıp başını filan okşadım. Uyudu ama yine uyandı ilet, ben aç olabileceğini düşündüm açıkçası. Sende aynen devam et istersen canım yatır kaldır.. Emzik alıyor mu daha kolay olurKızlar bu gece çok kötü geçti kaç defa uyandı sayamadim sabah 05:30 da uyandı 2saat mizirfandi şimdi Anca uyudu. Şimdi sanırım çıtayı yükseltmenin zamanı geldi. Sorum şu gece uyandı mizardanarak ve yatağın içinde oturdu yada ayağa kalktı bu durumda napim öylece kendi haline birakayimmi
evet canim hamileyken hepimiz oyleydik. ben hala haberleri cok izleyemem anne olduktan sonra cok hassas oldum ozellikle cocuklara karsi.Sorma herşeye ağlıyorum. İlla duygulancak bişi çıkıyo. Haberleri hiiiç izlemiyorum salya sümük ağlıyorum dayanamıyorum. İnstagramda kanserli bi kadın kızıyla resim paylaşmış ileriki yaşlarıyla ilgili planlarını yazmış parçalandım resmen yaya göremezse. Çok umutlu diye. Oooy oyy evladım olduktan sonra böyle şeyler beni çok yaralıyo. Doktora gittim iki gün önce 2 yıl geçmediği için dikişlerin kaldırmayabilir erken ameliyata girebilirsin bebek prematüre olabilir ddi çok üzüldüm onada. Bilsem yapmazdım çocuk falan. Ben naparım evladım hastanede ben evde. Ooy anlatsam sayfa dolar o kadar çok konu buluyorum ağlamaya. Hamilelik güzel bi şey. Zorluklarnı unutmuşum ama biraz. Her sabah dövülmüş gbi uyanıyorum sanki günlerce uyumamışımda 1 saat uyumuşum beni uyandırıyolar. Halbuki deliksiz gece uyksu. Bu en miniği sanırım son aylarda ağırlaşma var bide. Sağlıklı olsun evlatlarım razıyım ben uykusuzluğa ağırlaşmaya. Nasıl olsa geçeck. En fazla 8 ay
ahaah senin kocada efsaneymi$ deseneeGel bunu benim kv Söle hemen diyor ki aa babası 8 aylık yürüdü 7 aylık ayakta duruyoru kızı hantal hala emeklemiyor bile diyo :) salak
Zorla beni söyletiyor yanı çocukta sanki anlıyor mu ne onu görünce gülmez bile gel diyor gitmiyor
sabir dilemekten baska care yok. arada ver babasina cik balkona nefes al oyle anlarda.gece saat basi kalkti ne uyudu ne uyuttu simdi de uykus var uyutmaya calisiyorum aglama krizine giriyor, atacam pencereden az kaldi
kiz maroş benim kiz hala emeklemiyo.ahaah senin kocada efsaneymi$ desenee
yani benim bidligim ortalama, -7-8 -9 aylik gibi emekliyoalr, 10-11 aya kadr siraliyoalr
yasina dogruda yuruyoalr iste , o ayda yapacak diye bisey yok, robot deilki bunlar saatti sepeti belli olsun
bu nbi genelleme tabi, 8 aylik yuruyende var 18 aylik da
emeklemeden yuruyebiliyoalrmi$ canimkiz maroş benim kiz hala emeklemiyo.
ama yapmadigi sey yok. bikac gundur yerde yatiyoken kendi kendine kalkip oturmayi ogrendi. tv unitesine tutunarak dizlerinin ustunde duruyo karistiriyo oralari. henuz kalkmadi ama o da yakindir.
bi de parkede otururkeb elleriyle kaydiriyo kendini cok komik
surunerek her yere gidiyo komando olacak kizmis yeminledonuyo surunuyo oturuyo. bi wcye gidiyorum salonda birakiyorum geldigimde koridorda otururken buluyorum
ama emekleme yok iste.
Sürüngen bizim kızlar benimki sehpaya bile tutunmuyor hatta senin kız gibi oturmuyor sadece yuvarlanıp sürünüp tavşan gibi zıplıyorkiz maroş benim kiz hala emeklemiyo.
ama yapmadigi sey yok. bikac gundur yerde yatiyoken kendi kendine kalkip oturmayi ogrendi. tv unitesine tutunarak dizlerinin ustunde duruyo karistiriyo oralari. henuz kalkmadi ama o da yakindir.
bi de parkede otururkeb elleriyle kaydiriyo kendini cok komik
surunerek her yere gidiyo komando olacak kizmis yeminledonuyo surunuyo oturuyo. bi wcye gidiyorum salonda birakiyorum geldigimde koridorda otururken buluyorum
ama emekleme yok iste.
He deyip geçiyorum ben dehadi ordan de kaynana naa :) kiskaniyonumu nee
nerde gorulmu$ 8 ayliik çocugun yuruduugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?