2015 Şubat Anneleri

Ya ben uyku eğitimi yapamam şuan çünkü tek odam sıcak ev klimalı doğal olarak beşikte orda diğer odlar çok soğuk oluyor bizde salonda yatıyoruz hal böle olunca gelen giden olursa uyku işi şaşıyor

hadi ordan de kaynana naa :) kiskaniyonumu nee
nerde gorulmu$ 8 ayliik çocugun yuruduugu
Gel bunu benim kv Söle hemen diyor ki aa babası 8 aylık yürüdü 7 aylık ayakta duruyoru kızı hantal hala emeklemiyor bile diyo :) salak
Zorla beni söyletiyor yanı çocukta sanki anlıyor mu ne onu görünce gülmez bile gel diyor gitmiyor

Normalde ne yapiyorsun ki canim? Emzirmeyeceksen al yatir surekli o kalksin sen yine yatir. Gerci daha kendi kendine kalkip oturamayan bi bebegim oldugundan net bisey soyleyemiyorum
Normalde azcik kucağımda mayisiyor yatağına koyuyorum uyuyor yada emzİriyorum yatağına koyuyorum uyuyor . Ama bu gece çok kalktı oturuyor yatakta yarı uykulu kucagima almadan yatırmaya kalktığımda daha çok ağlıyor yada yataktan tutunuyor ayağa kalkıp o zamanda uyku sersemi ağzını vurucak diye korkuyorum.Bende benim su gece emzirme işini bir defaya düşürmem lazım yada hiç emzirmicem üffçok moralim bozuldu bugün geriye gitmekten korkuyorum

Benim kv de babası su kadar erken konuştu bu kadar erken yürüdü bu tembel yada kafasının yanında saç yok sinir oluyorum yada niye herşeyi azgina alıyordu ben hiç görmedim böyle çocuk yada boyu kaç santim oldu acaba fazla yedirme sisko olmasın falan. Yani ben hiç boyu kısa olacak şişman olacak saçı az olacak diye dertlenip söylemiyorum sadece sağlıklı olması istiyorum ve bana bu düşünceler garip geliyor. Her seferinde pijamanin boyu tam mi geliyor kisa mi geliyor diye söylüyor şizde de böyle durumlar var mi yani böyle düşünmesi normal mi

Aynı aynı çocuk mesela bu ay çok kilo almamış ama boyu uzamış bana diyordu zayıflatmışsınız çocuğu bende artık taviz olmadığı için yapıştırıyorum lafı çok iyi geçinemeyiz zaten çocuk 10 kilo neresi zayıf yani sırf laf olsun diye konuşuyor

[QUOTEo, post: 43712590, member: 360616"]Kızlar ben ki uyku eğitimine ne kadar karşıydım ağlatmamak için.ama baktım gördümki bizim kız sallasamda hönküre hönküre ağlıyor.gece 8 9 defa ağlayarak uyanıyor benim şarteller attı.uyku eğitimi farz oldu.loş odada beşiğine yatırdım eline su dolu biberon verdim.kuranı kerim açtım telden.( kuran dinlerken sakinleşiyor mucize gibi)
Ve oda ne bizim kız gram ağlamadan 20 dk da uyudu.ama gece 5 defa uyandı 2 defa emzirdim sadece diğerlerinde pışpışladım.ki biz çoğu gece aynı yatakta emzirerek uyurduk.ayağımda salladığımda da yarım saat ağlar yorgunluk tan uyurdu.
2.günde aynısı oldu.bugün 3.gün yine hiç ağlamadan uykuya daldı.salak ben. uyumak isteyen çocuğu zorla sallayan salak esra ☺
Tek sorunum şu benim kız çok hareketli uyuyor dönerken yorganı engel olduğu için uyanıyor.uyku tulumu almamıştım.üstünü hiç örtmeden tulumla üşümezmi.evimiz çok sıcak olmuyor.tulum yeterli olurmu sizce ?[/QUOTE]
Benim oğlumda çok hareketli canım üstünde yorgan battaniye tutmaz ben hep uyku tulumuna koyuyorum armut şeklinde bizimki bacak hareketlerini kısıtlıyo geç uyanıyo. Hiç eli yüzü soğuk almadım şimdiye kadar yataktan. Soğuk olduğunu düşünürsen üst kıyafetini bi tane daha artırırsın. Bizimki English home. Memnunum

Ters psikoloji uygula sana . Ay bunun boyu küçükmü annenapsakki ? Kel mi olcak bu çocuk niye az ki saçı de bak oda aaaaa kızım her çocuk bir olmaz düşünme öyle diycek. Sende sinir olmıycaksın

Bence kucaginda mayismadan da kendi uyuyabilmesine calisabilirsin canim etkili olabilir. Ben genelde oyle uyutuyorum.

Tuna da uyandı üç kez sabaha karşı, ben aynen devam ettim emzik verip yatırdım kalktıkça yatırıp başını filan okşadım. Uyudu ama yine uyandı ilet, ben aç olabileceğini düşündüm açıkçası. Sende aynen devam et istersen canım yatır kaldır.. Emzik alıyor mu daha kolay olur

evet canim hamileyken hepimiz oyleydik. ben hala haberleri cok izleyemem anne olduktan sonra cok hassas oldum ozellikle cocuklara karsi.

canim benim doktorlar normal dogum da olsa en az 1bucuk yil onermiyorlar zaten vucut toparlanamadigi icin. ama sen sikma canini doktor ihtimalden bahsetmis sadece illaki oyle olacak degil. benim bi tanidik da senin zamanlaman gibi yapti iki cocugu sezaryen olmustu. ilk cocugu da cok yaramazdi hatta. ama gayet sonuna kadar bekledi bebek. son aylar biraz zor oluyor. ama annelik zorluklara katlanmak demek zaten.

o ilk uc aydaki yorgunluk hissini cok iyi anliyorum habire uyuyodum surekli yorgundum. uc ay resmen enerjini somuruyo bebek. insallah bu gunleri de kolayca atlatir saglikla alirsin bebegini kucagina canim kotu seyler dusunme sakin..

ahaah senin kocada efsaneymi$ desenee
yani benim bidligim ortalama, -7-8 -9 aylik gibi emekliyoalr, 10-11 aya kadr siraliyoalr
yasina dogruda yuruyoalr iste , o ayda yapacak diye bisey yok, robot deilki bunlar saatti sepeti belli olsun
bu nbi genelleme tabi, 8 aylik yuruyende var 18 aylik da

kiz maroş benim kiz hala emeklemiyo.
ama yapmadigi sey yok. bikac gundur yerde yatiyoken kendi kendine kalkip oturmayi ogrendi. tv unitesine tutunarak dizlerinin ustunde duruyo karistiriyo oralari. henuz kalkmadi ama o da yakindir.
bi de parkede otururkeb elleriyle kaydiriyo kendini cok komik

surunerek her yere gidiyo komando olacak kizmis yeminle donuyo surunuyo oturuyo. bi wcye gidiyorum salonda birakiyorum geldigimde koridorda otururken buluyorum
ama emekleme yok iste.

emeklemeden yuruyebiliyoalrmi$ canim
yerinden baska yere gidebiliyorsa sirunurekde olsa merak etmeyin gerisi gelir
çocukda Allah korusun bi ahstalik hasar fln olsa yerinden kipirdamaz , ne surunur ne kaydirak oynar

Sürüngen bizim kızlar benimki sehpaya bile tutunmuyor hatta senin kız gibi oturmuyor sadece yuvarlanıp sürünüp tavşan gibi zıplıyor popiş ağır geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…