bencedee seninki totoyu kaldiramiyorrSürüngen bizim kızlar benimki sehpaya bile tutunmuyor hatta senin kız gibi oturmuyor sadece yuvarlanıp sürünüp tavşan gibi zıplıyorpopiş ağır geliyor
Ya öle öle :) kendi büyütmemiş ki oğlunu sallıyorahaah senin kocada efsaneymi$ desenee
yani benim bidligim ortalama, -7-8 -9 aylik gibi emekliyoalr, 10-11 aya kadr siraliyoalr
yasina dogruda yuruyoalr iste , o ayda yapacak diye bisey yok, robot deilki bunlar saatti sepeti belli olsun
bu nbi genelleme tabi, 8 aylik yuruyende var 18 aylik da
herhangi bisekilde yer degistiriyorsa normal tabi cnimYa öle öle :) kendi büyütmemiş ki oğlunu sallıyor
Tamam benim kız emeklemiyor sadece sürünüyor yuvarlanıyor kendi kendine kalkıp oturamıyor bi yere tutunup kalkamıyor sadece tavşan gibi zıplıyor gitceği yere sürünerek gidiyor öle beşiğinden falan kalkamıyor sade yastıktan destek alıp oturmayı beceriyor hepsi bu
Baba dede meme diyor bu ayda daha ne olması gerekir ki
Belki emeklemeden yürüyecek şaşırmışlar yani
bu tarz markalar müşteri şikayetleri ile yakından ilgileniyorlar internet sayfalarına bak orda bulursun canım:) nasil yapcam kiz onu
Aynen ben kv de hep babası şöyleydi böyleydi diye kıyaslama yapıyor maalesef.Gel bunu benim kv Söle hemen diyor ki aa babası 8 aylık yürüdü 7 aylık ayakta duruyoru kızı hantal hala emeklemiyor bile diyo :) salak
Zorla beni söyletiyor yanı çocukta sanki anlıyor mu ne onu görünce gülmez bile gel diyor gitmiyor
Emsik alsa daha kolay olurdu herhalde devam ediyorum bakalımTuna da uyandı üç kez sabaha karşı, ben aynen devam ettim emzik verip yatırdım kalktıkça yatırıp başını filan okşadım. Uyudu ama yine uyandı ilet, ben aç olabileceğini düşündüm açıkçası. Sende aynen devam et istersen canım yatır kaldır.. Emzik alıyor mu daha kolay olur
paket degistim sabah geçmemisti iyi gidiyruz simdilikbu tarz markalar müşteri şikayetleri ile yakından ilgileniyorlar internet sayfalarına bak orda bulursun canım
Öyle yapi cam fazla tutmucam kucağımdaBence kucaginda mayismadan da kendi uyuyabilmesine calisabilirsin canim etkili olabilir. Ben genelde oyle uyutuyorum.
Onlara göre doktor yanlış biliyor çay vermem kansızlık yapıyor diyorum biz neyle büyüttük diyorherhangi bisekilde yer degistiriyorsa normal tabi cnim
kv ne dr normal dedi de o zaman susar belki :)
Ohh ne güzelmiss afiyet şifa olsun zeytini severek yiyor mu bizimki çok eksitiyo yüzünü belki tuzlu geliyor elmalı pankekin tarifini vermismiydin acabaİşte Elmalı pankek :) hepsi bitti maşallah kuzum tabağı süpürdü
Onlar yanlış biliyor kimsenin suçu değil buuu onun suçu değil buuu bu bizim sucumuzz :))Onlara göre doktor yanlış biliyor çay vermem kansızlık yapıyor diyorum biz neyle büyüttük diyor
Can'ım zeytini annem yapmıştı çok tuz yok bide yıkıyorum verirken pankek tarifini yazmadım buraya ig de var ama yazarım istersen çok güzel yedi ilk defa denedim şaşırdım da bu kadar yemesineOhh ne güzelmiss afiyet şifa olsun zeytini severek yiyor mu bizimki çok eksitiyo yüzünü belki tuzlu geliyor elmalı pankekin tarifini vermismiydin acaba
desteğin için çok teşekkür edrim canım. nasip böyleymiş ne yapalım sağlık olsun.evet canim hamileyken hepimiz oyleydik. ben hala haberleri cok izleyemem anne olduktan sonra cok hassas oldum ozellikle cocuklara karsi.
canim benim doktorlar normal dogum da olsa en az 1bucuk yil onermiyorlar zaten vucut toparlanamadigi icin. ama sen sikma canini doktor ihtimalden bahsetmis sadece illaki oyle olacak degil. benim bi tanidik da senin zamanlaman gibi yapti iki cocugu sezaryen olmustu. ilk cocugu da cok yaramazdi hatta. ama gayet sonuna kadar bekledi bebek. son aylar biraz zor oluyor. ama annelik zorluklara katlanmak demek zaten.
o ilk uc aydaki yorgunluk hissini cok iyi anliyorum habire uyuyodum surekli yorgundum. uc ay resmen enerjini somuruyo bebek. insallah bu gunleri de kolayca atlatir saglikla alirsin bebegini kucagina canim kotu seyler dusunme sakin..
Salatalık vermiyorum ben artık bu mevsimde canım hormonsuzu kalmamıştır artıkİşte Elmalı pankek :) hepsi bitti maşallah kuzum tabağı süpürdü
Pankek tarifini de bekliyoruz :)İşte Elmalı pankek :) hepsi bitti maşallah kuzum tabağı süpürdü
bende öyle biliyorum hiçde çay içmem ama geçen bi doktor biberonla paşa çayı verseniz iyi olur faydalı dedi tvde. şaşırdım kaldım. açık çay içmeleri lazımmış. eşim çay verince kızmıyım bari bende.Onlara göre doktor yanlış biliyor çay vermem kansızlık yapıyor diyorum biz neyle büyüttük diyor
Paşa çayı neymiş acaba farklı bi çay mı kibende öyle biliyorum hiçde çay içmem ama geçen bi doktor biberonla paşa çayı verseniz iyi olur faydalı dedi tvde. şaşırdım kaldım. açık çay içmeleri lazımmış. eşim çay verince kızmıyım bari bende.
çok açık çaymış suyu fazla demi azPaşa çayı neymiş acaba farklı bi çay mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?