2015 Şubat Anneleri

Ya öle öle :) kendi büyütmemiş ki oğlunu sallıyor
Tamam benim kız emeklemiyor sadece sürünüyor yuvarlanıyor kendi kendine kalkıp oturamıyor bi yere tutunup kalkamıyor sadece tavşan gibi zıplıyor gitceği yere sürünerek gidiyor öle beşiğinden falan kalkamıyor sade yastıktan destek alıp oturmayı beceriyor hepsi bu
Baba dede meme diyor bu ayda daha ne olması gerekir ki
Belki emeklemeden yürüyecek şaşırmışlar yani

herhangi bisekilde yer degistiriyorsa normal tabi cnim
kv ne dr normal dedi de o zaman susar belki :)

Aynen ben kv de hep babası şöyleydi böyleydi diye kıyaslama yapıyor maalesef.

Emsik alsa daha kolay olurdu herhalde devam ediyorum bakalım

bu tarz markalar müşteri şikayetleri ile yakından ilgileniyorlar internet sayfalarına bak orda bulursun canım
paket degistim sabah geçmemisti iyi gidiyruz simdilik
paket derken yine prima da bu baby dry açtigim, sabah hiç bisey yokdu body de $a$irdim geçmemesine :))

tr si aktif bebek galiba paketin

Allahım benim bebeğe ne oldu anlamadım kucağımda hafif gözünü kapatmisken koydum mu ses çıkarmadan uyuyordu şimdi ne mümkün hemen oturmaya kalkıyor agliuo katılacak nerdeyse aglamaktan hiç görmediğim şeyler

İşte Elmalı pankek :) hepsi bitti maşallah kuzum tabağı süpürdü
Ohh ne güzelmiss afiyet şifa olsun zeytini severek yiyor mu bizimki çok eksitiyo yüzünü belki tuzlu geliyor elmalı pankekin tarifini vermismiydin acaba

Ohh ne güzelmiss afiyet şifa olsun zeytini severek yiyor mu bizimki çok eksitiyo yüzünü belki tuzlu geliyor elmalı pankekin tarifini vermismiydin acaba
Can'ım zeytini annem yapmıştı çok tuz yok bide yıkıyorum verirken pankek tarifini yazmadım buraya ig de var ama yazarım istersen çok güzel yedi ilk defa denedim şaşırdım da bu kadar yemesine

desteğin için çok teşekkür edrim canım. nasip böyleymiş ne yapalım sağlık olsun.

Onlara göre doktor yanlış biliyor çay vermem kansızlık yapıyor diyorum biz neyle büyüttük diyor
bende öyle biliyorum hiçde çay içmem ama geçen bi doktor biberonla paşa çayı verseniz iyi olur faydalı dedi tvde. şaşırdım kaldım. açık çay içmeleri lazımmış. eşim çay verince kızmıyım bari bende.

Paşa çayı neymiş acaba farklı bi çay mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…