2015 Şubat Anneleri

emeklemeden yuruyebiliyoalrmi$ canim
yerinden baska yere gidebiliyorsa sirunurekde olsa merak etmeyin gerisi gelir
çocukda Allah korusun bi ahstalik hasar fln olsa yerinden kipirdamaz , ne surunur ne kaydirak oynar
aynen hic emeklemicek gibi geliyo banada. o kadar hizli donerek gidiyoki anlatamam. neyse dedigin gibi yanimm :))

Sürüngen bizim kızlar benimki sehpaya bile tutunmuyor hatta senin kız gibi oturmuyor sadece yuvarlanıp sürünüp tavşan gibi zıplıyor popiş ağır geliyor
hahaha bizim kizlar cok benziyo birbirlerine bazi konularda. totolari agir tembeller

Elmalı pankek
2 dilim elma rendesi
Bir çimdik tarçın
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı ruşeym
1 fincan su
Aldığı kadar tam buğday unu yaklaşık 2 yemek kaşığı kadar
Pişirmek için çeyrek çay kaşığı tereyağını yanmaz tavaya koyup karışımı arkalı önlü pişirin
Şimdiden afiyet olsun bebişlere :)
Servis ederken üzerine pekmez gezdirebilirsiniz
Tarifin içine kuru siyah üzümü sıcak suda bekletip koyabilirsiniz istediğiniz her meyve ile aynı tarifi yapabilirsiniz
Löp löp et olsun kuzulara
@hebelee BRBM

totoma motor taktim sabahtan beri kizi yedirdim yine bol puskurtmeceli bi kahvalti oldu ama sinirlerime hakim oldum.
soktum banyoya yikadim.
sonra koydum mama sandalyesine. mizmizlandi ama tinlamadim.

evn tozunu aldim supurdum ve sildim bir saatte. supurgeyle falan gorunce sasirmis sekilde bakiyo goz onunden kaybolunca mizmizlanmaya basliyo ama hiiiic bakmadim. verdim eline oyuncagini. bi bakmayagor hemen agliyor az kurnaz degil bu bebekler.

sonra da emzirdim uyuttum uykudan bayildi artik. simdi yemegi de yapip azcik oturmak istiyorum insallah bi iki saat uyur da..

kizlar uyaninca yogurt yediricem malum sevmiyo gerci hic biseyi sevmiyo bu aralar. karnina en azindan bisey girsin azcik tok tutsun diye yogurdun yanina patates haslayayim diyorum nasil bisey yapabilurim sadece haslayip mi vereyim

Sağol canım denicem :)

kizlar uyaninca yogurt yediricem malum sevmiyo gerci hic biseyi sevmiyo bu aralar. karnina en azindan bisey girsin azcik tok tutsun diye yogurdun yanina patates haslayayim diyorum nasil bisey yapabilurim sadece haslayip mi vereyim
Bizimki patatesi kızartma çok seviyo bi de patates salatasının içinden alıp ezip veriyorum çok seviyo canım limonlu tuzlu naneli filan ağzının tadını biliyor :)

Bizimki patatesi kızartma çok seviyo bi de patates salatasının içinden alıp ezip veriyorum çok seviyo canım limonlu tuzlu naneli filan ağzının tadını biliyor :)
haslayip baharatlarim artik canim sagol. kizartma bizim evde yapilmiyo artik diyetteyiz ona da vermem kizartma ya henuz agir olur sanki

Benim oğlumda çok hareketli canım üstünde yorgan battaniye tutmaz ben hep uyku tulumuna koyuyorum armut şeklinde bizimki bacak hareketlerini kısıtlıyo geç uyanıyo. Hiç eli yüzü soğuk almadım şimdiye kadar yataktan. Soğuk olduğunu düşünürsen üst kıyafetini bi tane daha artırırsın. Bizimki English home. Memnunum[/QUOTE]

Ay ondan bana lazım işte. Bu aralar çok gezdik biz hiç dışarı çıkmıcam diyorum hep birşey çıkıyor yarında şu uyku tulumuna bakayım bakalım :)
Bu arada tebrik ederim 2. Kez anne olıyosun sanırım.bende istiyorum aslında ama seneye umreye gitmeyi düşünüyoruz nasip bakalım

uyku tulumu al canim, ki$ daha yeni basladi annesi evde sogukmus usumesin yavricak
benim koca danalrda uyku tulumuyla yatiyor, ustlerini hiç ortuk bulzamazsin ne zmn gitsel açikir :))

Yani üstü açık olsa da üşümez dimi.üşütcem diye korkuyorum

Ben haşlanmış patatesi yoğurtla karıştırıp veriyorum çok seviyor.bazende haşlanmış patatesi soğan kıymayla kavuruyorum yada yumurta kırıyorum.lezzetli oluyor babası bile yiyor :)

Can'ım muz varsa içine ez koy hem tatlandırır patates te haşlayabilirsin ama tadı çok olmadığı için reddedebilir

hadi ordan de kaynana naa :) kiskaniyonumu nee
nerde gorulmu$ 8 ayliik çocugun yuruduugu
Benim büyük afacan kızım 8,5ken yürüdü Maral tutunmayı öğrendiğinde daha oturanıyordu düşün, biraz garip geleibilir ama

Merhaba bayanlar. İse basladim pek yazilarinizi takip edemioryum ama yurumeye baslayanlar olmus masallah diyorum. Bizimkisi emeklemio bile. Ben mi alistirmiorum acaba ? Siz yardim edio musumuz yurusun emeklesin die.

Ben de sut verenlerdenim. Gunde toplam 400 cc ye ykn sut iciyor. Yofgurt peynir de veriom. Sutun cok verilmedikce zararli oldfugunu dfusunmuorum. Ben de inet sutuyle buyumusum bi sikintim yok yani. Zeki de sayilirim ole derler diyim en azindan 170 boy var. Sute borcluyum boyumu. Kemiklerim kirilmamistir cikmamistir dislerimde hicbir sorun yok. Hepsinin sutten oldugunu dusunuorum. Bi de kemik suyu cok kullanirdi annem yemeklerimde. Universiteye gidiodum birakti ole diyim. Ben de ole buyutuorum berati. Simdilik sukur allaha.

Drlarin da herseyi bildigini dusunmuorum. Yillardir yumurta zararli kolesterole dedikten sonra aaa deilmis diyen kisiler bunlar. Eskilerin bildiklerini de yabana atmamak lazim sahsi fikrim.

haslayip baharatlarim artik canim sagol. kizartma bizim evde yapilmiyo artik diyetteyiz ona da vermem kizartma ya henuz agir olur sanki
Ben veriyorum canım hiç sıkıntı olmadı şimdiye kadar zaten bizimki seçici hiçbişey yemiyor sevmiyor mercimek çorbası yemiyor tarhana yemiyor et yemiyor çok kısıtlı yani yediği şeyler o yüzden neyi yiyorsa onu veriyorum artık aç kalmasın diye

Sevmedigi yemekleri sevdigi yemeklerle beraber veein bence. Mesela bizimki yogurdu sever tarhanayi sevmez. Ben de yarim kasik yogurt bi kasik tarhana veriom kandira kandira yediriom. Ya da ekmegi cok sevio. Eline minik ekmek koyuyom onu agzina koyqlim derken kasigi da koyuyom. Bole degisik yontemler.

emeklemeden yuruyebiliyoalrmi$ canim
yerinden baska yere gidebiliyorsa sirunurekde olsa merak etmeyin gerisi gelir
çocukda Allah korusun bi ahstalik hasar fln olsa yerinden kipirdamaz , ne surunur ne kaydirak oynar
Canim benimki surunmuyo bile ama bi iki haftadir bi cabasi var uzaktaki biseye ulasmaya calisiyo ama cesareti yok sanki. Bi de yatagin kenarina tutunup poposunu kaldiriyo biraz biraz. Bi gariplik yoktur insallah simdiye kadar endiselenmedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…