Köyden bahçeden geldi Can'ım hafta sonu yengem yollamış yoksa pazardan almıyorum :)Salatalık vermiyorum ben artık bu mevsimde canım hormonsuzu kalmamıştır artık
aynen hic emeklemicek gibi geliyo banada. o kadar hizli donerek gidiyoki anlatamam. neyse dedigin gibi yanimm :))emeklemeden yuruyebiliyoalrmi$ canim
yerinden baska yere gidebiliyorsa sirunurekde olsa merak etmeyin gerisi gelir
çocukda Allah korusun bi ahstalik hasar fln olsa yerinden kipirdamaz , ne surunur ne kaydirak oynar
hahaha bizim kizlar cok benziyo birbirlerine bazi konularda. totolari agir tembellerSürüngen bizim kızlar benimki sehpaya bile tutunmuyor hatta senin kız gibi oturmuyor sadece yuvarlanıp sürünüp tavşan gibi zıplıyorpopiş ağır geliyor
Aman ağır olsun umrumda bile değil yeterki sağlığı yerinde keyfi yerinde oksunhahaha bizim kizlar cok benziyo birbirlerine bazi konularda. totolari agir tembeller
Hmm iyi o zaman ne güzel şanslısınız canım :)Köyden bahçeden geldi Can'ım hafta sonu yengem yollamış yoksa pazardan almıyorum :)
Hmm kahvaltıda veriyim bari belki sever :)çok açık çaymış suyu fazla demi az
Sağol canım denicem :)Elmalı pankek
2 dilim elma rendesi
Bir çimdik tarçın
1 yumurta sarısı
1 tatlı kaşığı ruşeym
1 fincan su
Aldığı kadar tam buğday unu yaklaşık 2 yemek kaşığı kadar
Pişirmek için çeyrek çay kaşığı tereyağını yanmaz tavaya koyup karışımı arkalı önlü pişirin
Şimdiden afiyet olsun bebişlere :)
Servis ederken üzerine pekmez gezdirebilirsiniz
Tarifin içine kuru siyah üzümü sıcak suda bekletip koyabilirsiniz istediğiniz her meyve ile aynı tarifi yapabilirsiniz
Löp löp et olsun kuzulara
@hebeleeBRBM
Bizimki patatesi kızartma çok seviyo bi de patates salatasının içinden alıp ezip veriyorum çok seviyo canım limonlu tuzlu naneli filan ağzının tadını biliyor :)kizlar uyaninca yogurt yediricem malum sevmiyo gerci hic biseyi sevmiyo bu aralar. karnina en azindan bisey girsin azcik tok tutsun diye yogurdun yanina patates haslayayim diyorum nasil bisey yapabilurim sadece haslayip mi vereyim
haslayip baharatlarim artik canim sagol. kizartma bizim evde yapilmiyo artik diyetteyiz ona da vermem kizartma ya henuz agir olur sankiBizimki patatesi kızartma çok seviyo bi de patates salatasının içinden alıp ezip veriyorum çok seviyo canım limonlu tuzlu naneli filan ağzının tadını biliyor :)
Benim oğlumda çok hareketli canım üstünde yorgan battaniye tutmaz ben hep uyku tulumuna koyuyorum armut şeklinde bizimki bacak hareketlerini kısıtlıyo geç uyanıyo. Hiç eli yüzü soğuk almadım şimdiye kadar yataktan. Soğuk olduğunu düşünürsen üst kıyafetini bi tane daha artırırsın. Bizimki English home. Memnunum[/QUOTE][QUOTEo, post: 43712590, member: 360616"]Kızlar ben ki uyku eğitimine ne kadar karşıydım ağlatmamak için.ama baktım gördümki bizim kız sallasamda hönküre hönküre ağlıyor.gece 8 9 defa ağlayarak uyanıyor benim şarteller attı.uyku eğitimi farz oldu.loş odada beşiğine yatırdım eline su dolu biberon verdim.kuranı kerim açtım telden.( kuran dinlerken sakinleşiyor mucize gibi)
Ve oda ne bizim kız gram ağlamadan 20 dk da uyudu.ama gece 5 defa uyandı 2 defa emzirdim sadece diğerlerinde pışpışladım.ki biz çoğu gece aynı yatakta emzirerek uyurduk.ayağımda salladığımda da yarım saat ağlar yorgunluk tan uyurdu.
2.günde aynısı oldu.bugün 3.gün yine hiç ağlamadan uykuya daldı.salak ben. uyumak isteyen çocuğu zorla sallayan salak esra ☺
Tek sorunum şu benim kız çok hareketli uyuyor dönerken yorganı engel olduğu için uyanıyor.uyku tulumu almamıştım.üstünü hiç örtmeden tulumla üşümezmi.evimiz çok sıcak olmuyor.tulum yeterli olurmu sizce ?
uyku tulumu al canim, ki$ daha yeni basladi annesi evde sogukmus usumesin yavricak
benim koca danalrda uyku tulumuyla yatiyor, ustlerini hiç ortuk bulzamazsin ne zmn gitsel açikir :))
Ben haşlanmış patatesi yoğurtla karıştırıp veriyorum çok seviyor.bazende haşlanmış patatesi soğan kıymayla kavuruyorum yada yumurta kırıyorum.lezzetli oluyor babası bile yiyor :)kizlar uyaninca yogurt yediricem malum sevmiyo gerci hic biseyi sevmiyo bu aralar. karnina en azindan bisey girsin azcik tok tutsun diye yogurdun yanina patates haslayayim diyorum nasil bisey yapabilurim sadece haslayip mi vereyim
Can'ım muz varsa içine ez koy hem tatlandırır patates te haşlayabilirsin ama tadı çok olmadığı için reddedebilirkizlar uyaninca yogurt yediricem malum sevmiyo gerci hic biseyi sevmiyo bu aralar. karnina en azindan bisey girsin azcik tok tutsun diye yogurdun yanina patates haslayayim diyorum nasil bisey yapabilurim sadece haslayip mi vereyim
Benim büyük afacan kızım 8,5ken yürüdü Maralhadi ordan de kaynana naa :) kiskaniyonumu nee
nerde gorulmu$ 8 ayliik çocugun yuruduugu
Ben veriyorum canım hiç sıkıntı olmadı şimdiye kadar zaten bizimki seçici hiçbişey yemiyor sevmiyor mercimek çorbası yemiyor tarhana yemiyor et yemiyor çok kısıtlı yani yediği şeyler o yüzden neyi yiyorsa onu veriyorum artık aç kalmasın diyehaslayip baharatlarim artik canim sagol. kizartma bizim evde yapilmiyo artik diyetteyiz ona da vermem kizartma ya henuz agir olur sanki
Canim benimki surunmuyo bile ama bi iki haftadir bi cabasi var uzaktaki biseye ulasmaya calisiyo ama cesareti yok sanki. Bi de yatagin kenarina tutunup poposunu kaldiriyo biraz biraz. Bi gariplik yoktur insallah simdiye kadar endiselenmedim amaemeklemeden yuruyebiliyoalrmi$ canim
yerinden baska yere gidebiliyorsa sirunurekde olsa merak etmeyin gerisi gelir
çocukda Allah korusun bi ahstalik hasar fln olsa yerinden kipirdamaz , ne surunur ne kaydirak oynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?