Havuc falan da hasla canim buharda. Duru seviyo. Bi de sana soracaktim tarhana veriyo musun Duru cok seviyo. Onun disinda pek bisey sevmiyo hatta. Belki Begum de sever. Ama yogun yapiyorum ben sulu yapmiyorum hic corbalarikizlar uyaninca yogurt yediricem malum sevmiyo gerci hic biseyi sevmiyo bu aralar. karnina en azindan bisey girsin azcik tok tutsun diye yogurdun yanina patates haslayayim diyorum nasil bisey yapabilurim sadece haslayip mi vereyim
Tahmin ettim canim yogunluktan giremedigini ben de seni soracaktim nerelerdesin diye. Ozelde mi calisiyorsun devlette mi?Merhaba bayanlar. İse basladim pek yazilarinizi takip edemioryum ama yurumeye baslayanlar olmus masallah diyorum. Bizimkisi emeklemio bile. Ben mi alistirmiorum acaba ? Siz yardim edio musumuz yurusun emeklesin die.
Ben de sut verenlerdenim. Gunde toplam 400 cc ye ykn sut iciyor. Yofgurt peynir de veriom. Sutun cok verilmedikce zararli oldfugunu dfusunmuorum. Ben de inet sutuyle buyumusum bi sikintim yok yani. Zeki de sayilirim ole derler diyim en azindan 170 boy var. Sute borcluyum boyumu. Kemiklerim kirilmamistir cikmamistir dislerimde hicbir sorun yok. Hepsinin sutten oldugunu dusunuorum. Bi de kemik suyu cok kullanirdi annem yemeklerimde. Universiteye gidiodum birakti ole diyim. Ben de ole buyutuorum berati. Simdilik sukur allaha.
Drlarin da herseyi bildigini dusunmuorum. Yillardir yumurta zararli kolesterole dedikten sonra aaa deilmis diyen kisiler bunlar. Eskilerin bildiklerini de yabana atmamak lazim sahsi fikrim.
Canım benim ancak cevaplayabiliyırum. Çık teşekkür ederim. Çok düşüncelisin :) bende burdan tüm meslektaşlarımın gününü kutluyorum.Tum ogretmen arkadaslarimin ogretmenler gununu kutluyorum. @mattika @serefraz85mery60 @iparkatre @AyazBeyaz @Litchi bunlar hatirladiklarim. Hatirlayamadiklarimdan da ozur diliyor ve onlari da kutluyorum elbette. Dunyanin en guzel meslegi
tereyag ekledim once patates sonra yogurt verdim biraz yedi puskurttu yine. herseyi reddediyor.Ben haşlanmış patatesi yoğurtla karıştırıp veriyorum çok seviyor.bazende haşlanmış patatesi soğan kıymayla kavuruyorum yada yumurta kırıyorum.lezzetli oluyor babası bile yiyor :)
yok yemiyorCan'ım muz varsa içine ez koy hem tatlandırır patates te haşlayabilirsin ama tadı çok olmadığı için reddedebilir
tarnahaya bayilir. en sevdigi sey. bende yogun yapiyorum muhallebi kivaminda.Havuc falan da hasla canim buharda. Duru seviyo. Bi de sana soracaktim tarhana veriyo musun Duru cok seviyo. Onun disinda pek bisey sevmiyo hatta. Belki Begum de sever. Ama yogun yapiyorum ben sulu yapmiyorum hic corbalari
azcik yagli kiymadan ne olurki.Kızlar acil biri yazsın
Azraya kıyma alcam kuzu ama yağsız yok alayım mı yinede ?
Yağ iyidir al hayta daha güzel faydali.Kızlar acil biri yazsın
Azraya kıyma alcam kuzu ama yağsız yok alayım mı yinede ?
Canim o zaman keyfi bilir hanfendinin verme bakalim zorla ne yapacak. Nasil olsa ac kalmaz. Gerci boyle diyorum da ben de hakim olamiyorum kendime vermeden duramiyorumtarnahaya bayilir. en sevdigi sey. bende yogun yapiyorum muhallebi kivaminda.
onu bile yemiyor iste dusun. cok zor durumdayim..
hahaha ben bzn esime çamaşır bulasik makinesi ile ilgili bişi diyorum mesela beyazlari şu derecede şu devirde yika ben ölursem falan diyorum da adamın surat düşüyor hemen :))) du bunu da yapayım bi :)))
konu baslıgı nerden acılıyohahaha ben bzn esime çamaşır bulasik makinesi ile ilgili bişi diyorum mesela beyazlari şu derecede şu devirde yika ben ölursem falan diyorum da adamın surat düşüyor hemen :))) du bunu da yapayım bi :)))
tereyag ekledim once patates sonra yogurt verdim biraz yedi puskurttu yine. herseyi reddediyor.
yok zaten zorlamiyorum azicik oyunla yesigi kadar. puskurtmeye basladigi an bende salterler atiyor dayanamiyorum. biraktim gittigi yere kadar bakalim ne olacak.Canim o zaman keyfi bilir hanfendinin verme bakalim zorla ne yapacak. Nasil olsa ac kalmaz. Gerci boyle diyorum da ben de hakim olamiyorum kendime vermeden duramiyorum
insallah disindendir bi tanesi cikmadi daha cunku.Benim kızımda 2 ay önce yemek protestosu yaptı. Sonra fark ettim kaşıkla verdiğimde yapıyor elimle verince yiyor.diş çıkınca normale dönmüştü.birde ben katı yemekleri bebek çatalına batırıp eline verdim öyle yemişti
Torunlarını goturuyon daha ne olsun.torundan büyük hediye mi oluryemekten sonra da kv lere gidicez. pasta kesicez ogretmenler gunu ya bugun. kayinvalideme de kayinpederime de bu sene de bisey alamadim vallahi ayip mi oldu bilmiyorum. asla beklemezler gerci. zaten emekli oldular artik napcaklar hediyeyi
Yağ iyidir al hayta daha güzel faydali.
Aldım kızlar hatta ruşeym li köfte yaptım 3 tane yedi sonra istemedi güzel olmuş bende sevdimazcik yagli kiymadan ne olurki.
ben normal bizim yedigimiz kiymayi iki kere cektirdim ondan veriyorum.
Tahmin ettim canim yogunluktan giremedigini ben de seni soracaktim nerelerdesin diye. Ozelde mi calisiyorsun devlette mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?