2015 Şubat Anneleri

yine uyarsan?
gerci gunduz acar senin gelmene yakin kapatir. yapabilir yani guvenemezsinki.

yine uyarsan?
gerci gunduz acar senin gelmene yakin kapatir. yapabilir yani guvenemezsinki.

Aynen ole. Komsum tv nin kablosunu al. Bozuldu yaptircaz ama durumumuz yok suan dersin dedi ama o da icime sinmedi. Cocuk mu kandiriyoruz. Aslinda cok ii biri ama nedense bugum kafamda deli sorular gezio

kizlar uyaninca yogurt yediricem malum sevmiyo gerci hic biseyi sevmiyo bu aralar. karnina en azindan bisey girsin azcik tok tutsun diye yogurdun yanina patates haslayayim diyorum nasil bisey yapabilurim sadece haslayip mi vereyim
Gece uyanmiyor diyorsun ya ne yiyip yatıyor ki uyanmıyor

yeb4 dadera çok teşekkürler :) ben de tüm öğretmenlerin gününü kutluyorum :)

Gonul83 ben de merak ediyorum walla ama bence bizimkilerin uyanmaları açlıktan değil kesinlikle tamamen alışkanlık.. Ayaz da yine başladı uyanmalara, saat başı, hatta abartıp sadece kucağımda uyuduğu oluyor, koyduğum anda ağlıyor gece

Iyi bari canim sut izni 1 yasina kadar miydi? Bakiciyi da tam istedigimiz gibi bulmak imkansiz. Guvenilirse guzel. Ama tabi yine uyar sen.

Bakiciya tv yi acma desen de acar . sen varken kapar sen yokken yine acar. Ben yayini kapatmayi dusunuyirum. Yani ayarlariyla oyncam genel kanallar gidiyor o zaman internette yok dicem artik yapacak bir sey yok :) oglene kadar tvsiz netsiz kimse olmez heralde . kitapligimdan kitap secip okusun daha faydali :) boyle anlasma yapacak birini bulmam lazim.

Gece uyanmiyor diyorsun ya ne yiyip yatıyor ki uyanmıyor
canim ben genelde 7-8 gibi corbasini veriyorum. saat 10a dogru kasik mamasi veriyorum. yatarken emziriyorum. hep boyle yapiyorum uyanmiyor.

ama son zamanlarda hepsinden anca uc bes kasik zor yiyor. meme emiyor ama. son zamanlarda uyanmasi da artti zaten ama acliktan degil sanirim. yemiyor mumkun degil. sanirim disinden dolayi ciddi sikintisi var.

Canim benimki surunmuyo bile ama bi iki haftadir bi cabasi var uzaktaki biseye ulasmaya calisiyo ama cesareti yok sanki. Bi de yatagin kenarina tutunup poposunu kaldiriyo biraz biraz. Bi gariplik yoktur insallah simdiye kadar endiselenmedim ama
yok cnm her çocuk bir olmaz
o kdr dr a doturyorsunuz a$iya vs ,bi gariplik olsa dr bilir

nasıl yaptın köfteyi yumurta falan koydun mu?
bende ruşeym aldım bugün başka nelere katabilirm acaba hiç bir fikrim yok
Benim gibi herşeye kat
Can'ım 250 gr kıyma aldım ama yani çok küçük bir parçasını kopardım herşeyi göz kararı koydum 1 yumurta sarısı çeyrek soğan rendesi 1.5 tatlı kaşığı ruşeym 2 yemek kaşığı ekmek içi kurutulmuştu biraz kimyon çok az Kaya tuzu
Bu kadar sonra tavaya su koydum köfteleri de sıcak suyun içine 20 dk falan öle pişti sonra az bişey zeytinyağ damlatıp yüzlerini renklendirdim ama çok değil sonra kuzum afiyetle yedi :)
Ruşeymi kabakta kullandım ig de ekliysem sende orda var tariflerim değişik bişey yaptım mı yazıyorum

biz bugun oglen kiymali pirasa yedik,agzini bi $apirdatiyor gormeniz lazim :))))))
yemek yiyen çocuk için çok dua ettim sonunda duaalrim kabul oldu Allahim gordu beni
gunduz bi kere uyudu , aksam 6 da bayildi uyksuzlukdan $imdi mi$il mi$il uyyyorr

Kızlar bu yazıyı buldum okuyun bak sürekli takip ediyorum bu sayfayı okuyunca şok oldum

Eklentiler

• image.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…