di mi yaa :)Torunlarını goturuyon daha ne olsun.torundan büyük hediye mi olur
yine uyarsan?Devletteyim. Sut iznim var erken geliom allahtan. Bakici teyzemizden memnunuz simdilik ama tv cok islior. Berat bakio tabi. Bu konuyu nasi cozcem bilemedim. Berat cok tv ye bakiyor cok acmazsaniz ii olur demistim ama iki gundur eve geldigimde tv acikti.
yine uyarsan?
gerci gunduz acar senin gelmene yakin kapatir. yapabilir yani guvenemezsinki.
Oyle vallaKolay gelsin kuzum bana da geliyor öle arada atasın geliyor bazen elimde olmadan bağırıyorum bile
Babada da hal kalmadisabir dilemekten baska care yok. arada ver babasina cik balkona nefes al oyle anlarda.
Gece uyanmiyor diyorsun ya ne yiyip yatıyor ki uyanmıyorkizlar uyaninca yogurt yediricem malum sevmiyo gerci hic biseyi sevmiyo bu aralar. karnina en azindan bisey girsin azcik tok tutsun diye yogurdun yanina patates haslayayim diyorum nasil bisey yapabilurim sadece haslayip mi vereyim
Iyi bari canim sut izni 1 yasina kadar miydi? Bakiciyi da tam istedigimiz gibi bulmak imkansiz. Guvenilirse guzel. Ama tabi yine uyar sen.Devletteyim. Sut iznim var erken geliom allahtan. Bakici teyzemizden memnunuz simdilik ama tv cok islior. Berat bakio tabi. Bu konuyu nasi cozcem bilemedim. Berat cok tv ye bakiyor cok acmazsaniz ii olur demistim ama iki gundur eve geldigimde tv acikti.
Bakiciya tv yi acma desen de acar . sen varken kapar sen yokken yine acar. Ben yayini kapatmayi dusunuyirum. Yani ayarlariyla oyncam genel kanallar gidiyor o zaman internette yok dicem artik yapacak bir sey yok :) oglene kadar tvsiz netsiz kimse olmez heralde . kitapligimdan kitap secip okusun daha faydali :) boyle anlasma yapacak birini bulmam lazim.Devletteyim. Sut iznim var erken geliom allahtan. Bakici teyzemizden memnunuz simdilik ama tv cok islior. Berat bakio tabi. Bu konuyu nasi cozcem bilemedim. Berat cok tv ye bakiyor cok acmazsaniz ii olur demistim ama iki gundur eve geldigimde tv acikti.
Aldım kızlar hatta ruşeym li köfte yaptım 3 tane yedi sonra istemedi güzel olmuş bende sevdim
evet bende oyle yapamazdim sanirimAynen ole. Komsum tv nin kablosunu al. Bozuldu yaptircaz ama durumumuz yok suan dersin dedi ama o da icime sinmedi. Cocuk mu kandiriyoruz. Aslinda cok ii biri ama nedense bugum kafamda deli sorular gezio
canim ben genelde 7-8 gibi corbasini veriyorum. saat 10a dogru kasik mamasi veriyorum. yatarken emziriyorum. hep boyle yapiyorum uyanmiyor.Gece uyanmiyor diyorsun ya ne yiyip yatıyor ki uyanmıyor
yok cnm her çocuk bir olmazCanim benimki surunmuyo bile ama bi iki haftadir bi cabasi var uzaktaki biseye ulasmaya calisiyo ama cesareti yok sanki. Bi de yatagin kenarina tutunup poposunu kaldiriyo biraz biraz. Bi gariplik yoktur insallah simdiye kadar endiselenmedim ama
yagli kiyma iyi iste, kabiz olmazzz :)Kızlar acil biri yazsın
Azraya kıyma alcam kuzu ama yağsız yok alayım mı yinede ?
Benim gibi herşeye katnasıl yaptın köfteyi yumurta falan koydun mu?
bende ruşeym aldım bugün başka nelere katabilirm acaba hiç bir fikrim yok
Köfte yaptım yedi bile sildi süpürdü :)yagli kiyma iyi iste, kabiz olmazzz :)
oh mis yaarasinKöfte yaptım yedi bile sildi süpürdü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?