2015 Şubat Anneleri

Kızlar bu yazıyı buldum okuyun bak sürekli takip ediyorum bu sayfayı okuyunca şok oldum
çok surmu$ canimn, kuçukken surmuyrouz ayrica
ben çok kuçuk bi miktari findik kdrini bi beze koyyorum katliyorum bezin onuda basucuna koyyorum
bizimkiler buyudu artik azcuk :)

yok cnm her çocuk bir olmaz
o kdr dr a doturyorsunuz a$iya vs ,bi gariplik olsa dr bilir
Dogru diyosun canim bizimki de popoyu tasiyamiyo muhtemelen. Dogdugundan beri yuzustu yatmayi reddetti bi de o yuzden de surunmuyo. Yuzustu yatrdigim gibi aninda donuyo. Hic oyle beklemiyo

afiyet olsun kuzucuğa
ruşeymi aldım da pek bilmiyorum neye katılır üstünde yoğurda süte meyveye katılır diye yazıyor sabah omlet yapayım değişiklik olur bakalım yiyecek mi?
kabaklı tarifi yasemin yazmıştı o da aklımda yapacağım
aklım fikrim boğazda şunu yedireyim bunu yedireyim gören çocuk aç kaldı sanacak

Ben geçici olduğunu düşünüyorum bizde de dış zamanı istahsizlik olmuştu ama fazla uzun sürmedi ben kaşığı ittiği zaman asla ısrar etmiyorum ne yediyse artık ama maasalah bence iyi yiyor yani yemek yemeğe meraklı allaha bin şükür. Su kaşık mamasini bi de ben alim yav.

Omlete katma Can'ım bence sabah ağır olur onun yerine pankek yap yumurta da ağır olabilir

Bugün biraz aglattim sayılır yatır kaldiri yaptım 30-40.dakka kadar ne koyduysam oturdu ağladı en son kucağımda mi uyudu yoksa yataktami uyudu anlamadım. Aynen benimkide kucak ta uyumak istiyor ama bazen de öyle bir itiyorki dusurcem o olcak

bu bir kaç gün e özelse çok takılma geçici iştahsızlıktır diye düşün dişin sıkıntısı sizde iştaha vurmuş
bizimki uyku bozukluğu yapmıştı dişler cıkınca rahtlamıştı
bizim bile azcık keyfimiz olmasa ağrımız olsa yemeği gözümüz görmez yavrucak kolay değil diş çıkartıyor

Can'ım zeytini annem yapmıştı çok tuz yok bide yıkıyorum verirken pankek tarifini yazmadım buraya ig de var ama yazarım istersen çok güzel yedi ilk defa denedim şaşırdım da bu kadar yemesine
Bende tuzsuz zeytin alıp deneyeyim ben ki zeytini çok severim oturup bir kase yiyebilirim . Tarifi gördüm favorime ekledim danke :))

Omlete katma Can'ım bence sabah ağır olur onun yerine pankek yap yumurta da ağır olabilir
hımm öylemi!!
nette tarif vardı ama yapmıyım o zaman
zaten iki gün kahvaltıda tahin pekmez verdim enerji patlaması oldu çocukta sabah 9 gibi uykuya geçerdi iki gün öğleye kadar ayakta dikildi bugün vermedim normal saatinde uyudu
ne alakaysa

firinda pisirsek nasil olur?

masallah kuzuna canim.
dene aksam yatmadan ver tok tutuyor.

15 gundur boyle. insallah dedigin gibidir de duzelir canim..

Dogru diyosun canim bizimki de popoyu tasiyamiyo muhtemelen. Dogdugundan beri yuzustu yatmayi reddetti bi de o yuzden de surunmuyo. Yuzustu yatrdigim gibi aninda donuyo. Hic oyle beklemiyo
tulumu senmi sormustun canim

misafirim vardi oglanin altini degismeden yatirdim firsatim olmadi,a zonce islakdi ustu, degisyeim dedim bezi, body i çikaririsam kesin uyanacakdi,bende bodynin içine baska body koydum,bacakalrina da bisey giydirmedim,sokdum tulmun içine oylece :)))) uzerinede kalin battaniyesini orttum yatiyor simidi
ama benimki hiç kipirdamaz nasil koyduysam oyle kalkar uykudan

anaaa ne guzel ya. oyle uyuyan bebek var miymis?

benimkini bazen yatakta bulamicam diye korkuyorum. duz koyuyorum yan buluyorum. besigin korkuluklarindan bacaklarini sokmua sarkitmis buluyorum. bazen dibe iniyor uzaktan bakayim diyorum kiz yok besikte

uyyor valllaa
abiside çok kipirdamaz yatakda
ama kizimin uzerini ort ,kapidan çikarken arkani dön bak açmistirrr
deli deill zirdeli yatiyorrrr
huy herhalde bu yatak açma yorgan atlama i$i :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…