Eğer köfteyi diyorsan Can'ım fırında da olur herhalde böle suda haşlanınca daha yumuşak oluyor kolay yutuyor ama sen bilirsinevet ben bunu biliyordum viks iki yasindan once kesinlikle onerilmiyor bebeklere.
kofteyi sudami hasliyorsun ?Eğer köfteyi diyorsan Can'ım fırında da olur herhalde böle suda haşlanınca daha yumuşak oluyor kolay yutuyor ama sen bilirsin
Evet Can'ım yani aslında buharda da denebilir suyu çok koymuyorum sadece yapışmasın diye kapağında kapatıyorum ki buhar yapsınkofteyi sudami hasliyorsun ?
evet kofteyi sormustum canim evet buharda pisireyim zaten zor yutuyor.Evet Can'ım yani aslında buharda da denebilir suyu çok koymuyorum sadece yapışmasın diye kapağında kapatıyorum ki buhar yapsın
Yok canim ben sormamistim ama soruyorum simdi nasil bir tulum giydiriyorsun? Annem dikmisti onda durmadi. Normal polar tulum alsam gunluk tulumlari gibi korur mutulumu senmi sormustun canim
misafirim vardi oglanin altini degismeden yatirdim firsatim olmadi,a zonce islakdi ustu, degisyeim dedim bezi, body i çikaririsam kesin uyanacakdi,bende bodynin içine baska body koydum,bacakalrina da bisey giydirmedim,sokdum tulmun içine oylece :)))) uzerinede kalin battaniyesini orttum yatiyor simidi
ama benimki hiç kipirdamaz nasil koyduysam oyle kalkar uykudan
Bence al kabloyu , bi yabancıya ayıp olacak diye çocuğuna zarar gelmesinAynen ole. Komsum tv nin kablosunu al. Bozuldu yaptircaz ama durumumuz yok suan dersin dedi ama o da icime sinmedi. Cocuk mu kandiriyoruz. Aslinda cok ii biri ama nedense bugum kafamda deli sorular gezio
Ayy Allah korusun sürmem tövbe bir dahaKızlar bu yazıyı buldum okuyun bak sürekli takip ediyorum bu sayfayı okuyunca şok oldum
Eşimde bi makale okumuş bununla ilgili, sadece burnun açık olduğu hissini veriyormuş yani aslında açmıyormuş. Beyne sadece öyle bi sinyal gönderiyormuş. Zararlıymış evet.Kızlar bu yazıyı buldum okuyun bak sürekli takip ediyorum bu sayfayı okuyunca şok oldum
Niye böyle döndü ki acaba, pes etmesen ısrarla yapmaya devam etsen belki düzelir. Ayy Tuna da yakında tekrar uyanmaya başlıcak o ZamanBugün biraz aglattim sayılır yatır kaldiri yaptım 30-40.dakka kadar ne koyduysam oturdu ağladı en son kucağımda mi uyudu yoksa yataktami uyudu anlamadım. Aynen benimkide kucak ta uyumak istiyor ama bazen de öyle bir itiyorki dusurcem o olcak
Oyy cok tatli bu bebis yaa. Nerden almistin canim?KuZular benimkinin uyku tulumu böyle, sıcak tutuyor, kalın pamuklu.. Zaten polar değil pamuklu öneriliyor araştırmıştım çok..:)
Oyy cok tatli bu bebis yaa. Nerden almistin canim?
Sagol canim dusunmen yeter ben de bi bakinayim anneme gidince. Orda da bi bebek magazasi var orda olabilirSağol canım :) bilindik bir yer değil, bizim evin buralarda bi çok Bebek mağazası var ordan aldım..sana da alayım yollayayım :)
Ben gece eskisi kadar sık emirmiyorum ama sonuc ayni. 2-3 kere falan. Hic mi emzirmeyin diyo? Onu yapamamAynen Canm ben de uyku eğitimi sadece akşamları uykuya kolay dalmasını ve memesiz uyumasını sağladı.. Bir yerde bir hata var ama.. Gece emzirmeyin diyor, tracynin kitabında ama ben yapamadım onu emziriyorum bu yüzden de alışkanlık devam ediyor
Çok tatlı maşallah.KuZular benimkinin uyku tulumu böyle, sıcak tutuyor, kalın pamuklu.. Zaten polar değil pamuklu öneriliyor araştırmıştım çok..:)
aman da tulumunu yesinler şapşik :))KuZular benimkinin uyku tulumu böyle, sıcak tutuyor, kalın pamuklu.. Zaten polar değil pamuklu öneriliyor araştırmıştım çok..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?