2015 Şubat Anneleri

MaRaL_ kız benim bebe 10 aylık olacak hala kusuyo. Kafayı yiycem artık senin Kadir ne diyo bu kusma işine? Var mı bilgin? Yok mu çaresi gittiğin dr ler hep geçecek zamanla diyo ama azalma pek yok

Yok canim ben sormamistim ama soruyorum simdi nasil bir tulum giydiriyorsun? Annem dikmisti onda durmadi. Normal polar tulum alsam gunluk tulumlari gibi korur mu

Bizimki uyku tulumunu sevmemisti 2tane var boşa gitti zaten şimdi giydirsem Yatır kaldır uyuturken zor olur ki gece zaten yatakta dört dolaniyo onla dolasamaz sinir olur nenesi yÜn yorgan yapmış ortsem sorun olur mu bu arada buraya lapa lapa kar yağıyor MaRaL_ sizde var mi kar

Aynen ole. Komsum tv nin kablosunu al. Bozuldu yaptircaz ama durumumuz yok suan dersin dedi ama o da icime sinmedi. Cocuk mu kandiriyoruz. Aslinda cok ii biri ama nedense bugum kafamda deli sorular gezio
Bence al kabloyu , bi yabancıya ayıp olacak diye çocuğuna zarar gelmesin

Kızlar bu yazıyı buldum okuyun bak sürekli takip ediyorum bu sayfayı okuyunca şok oldum
Eşimde bi makale okumuş bununla ilgili, sadece burnun açık olduğu hissini veriyormuş yani aslında açmıyormuş. Beyne sadece öyle bi sinyal gönderiyormuş. Zararlıymış evet.

Niye böyle döndü ki acaba, pes etmesen ısrarla yapmaya devam etsen belki düzelir. Ayy Tuna da yakında tekrar uyanmaya başlıcak o Zaman

Uyku egitimi ne ise yaradi anlamadim gitti. Nerde hata yapiyorum bilmem. Yine basladi saat basi kalkmaya. Tamam bazen hemen geri uyuyo ama amacimiz deliksiz uyumasini saglamak degil mi 4-5 saat. Bi de basladi 5 bucukta uyanmaya cok uyumus gibi. Anannesinde ne guzel uyuyodu bizim evde ne var bilmem uyandiran. Gunaydin bu arada herkese

Aynen Canm ben de uyku eğitimi sadece akşamları uykuya kolay dalmasını ve memesiz uyumasını sağladı.. Bir yerde bir hata var ama.. Gece emzirmeyin diyor, tracynin kitabında ama ben yapamadım onu emziriyorum bu yüzden de alışkanlık devam ediyor

Ben gece eskisi kadar sık emirmiyorum ama sonuc ayni. 2-3 kere falan. Hic mi emzirmeyin diyo? Onu yapamam

KuZular benimkinin uyku tulumu böyle, sıcak tutuyor, kalın pamuklu.. Zaten polar değil pamuklu öneriliyor araştırmıştım çok..:)
aman da tulumunu yesinler şapşik :))

benim sanirim tuluma ihtiyacim yok benimde evim aksine cehennem gibi sicak olur. merkezi sistem oyle bi yakiyorlarki kisim evde kisa kollularla dolasiriz cam acariz.

onceden sikayet ederdim ama iyi oluyo simdi kiz ustunu hep aciyor. ben yine de gece o kadar sicak olmaz diye kulotlu corap giydiriyorum. ustune de normal kalinlikla pijamalarini giydiriyorum.

yerlerde surundugu icin kulotlu corap hep giydiriyorum bi de coraplarini cok cikariyor ondan dolayi da. rahatsiz oluyo mudur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…