Ne kusuyr cnm.her yeyıp içtıgınımı kusuyor.kılosu.iştahı nasılMaRaL_ kız benim bebe 10 aylık olacak hala kusuyo. Kafayı yiycem artık senin Kadir ne diyo bu kusma işine? Var mı bilgin? Yok mu çaresi gittiğin dr ler hep geçecek zamanla diyo ama azalma pek yok
Aksam yagıyordu ama şmdı busey yok.tutmamışBizimki uyku tulumunu sevmemisti 2tane var boşa gitti zaten şimdi giydirsem Yatır kaldır uyuturken zor olur ki gece zaten yatakta dört dolaniyo onla dolasamaz sinir olur nenesi yÜn yorgan yapmış ortsem sorun olur mu bu arada buraya lapa lapa kar yağıyorMaRaL_ sizde var mi kar
Canım bence uyuduğu zamanlar çıkar kilotlu çoraplarını uyanınca giydir yani gündüz giydirme bana sorarsan kaşındırır sen öyle yattığını düşün ne kadar rahatsız olursun terlemesin bebecik bizim ev de merkezi sistem gece uyurken sadece iç zıbın ve pamuklu pijama takımını giydiriyorum çoraplarını bile çıkarıyorum uyurken ama uyanır uyanmaz yeleğini çorabını giydiriyorumaman da tulumunu yesinler şapşik :))
benim sanirim tuluma ihtiyacim yok benimde evim aksine cehennem gibi sicak olur. merkezi sistem oyle bi yakiyorlarki kisim evde kisa kollularla dolasiriz cam acariz.
onceden sikayet ederdim ama iyi oluyo simdi kiz ustunu hep aciyor. ben yine de gece o kadar sicak olmaz diye kulotlu corap giydiriyorum. ustune de normal kalinlikla pijamalarini giydiriyorum.
yerlerde surundugu icin kulotlu corap hep giydiriyorum bi de coraplarini cok cikariyor ondan dolayi da. rahatsiz oluyo mudur acaba
Bakdın yutamıyır bi kaşık suver gıder aşagı lokma:)))evet kofteyi sormustum canim evet buharda pisireyim zaten zor yutuyor.
Adetınmı gecıkdı cnm
hazır değilim hem bedenen hem ruhen inş yoktur rabbimin gücüne gitmesin ama bilmiyorum zamanı değil sanki
oğlumdada aynısı olmamaış olsa belki gecikti derim karnımda şiş her an olacak gibi ama yok
Canım korkma hamileysen bişey olmamıştır bebişe ilaç etki etseydi hamile olmazdın zaten hayırlısı olsunkızlar çok kötüyüm
hatırlarsanız ertesi gün hapı içme gereği duymuştum yaklaşık bir ay önce 3 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım elimde ovulasyon testleri vardı adet geçiktiğinde yapılan test pozitifi gösterrse döllenme olabileceğini okumuştum işin ilginç tarafı oğlumdada ovulasyon testi pozitif çıkmış gebelik testini öyle yapmıştım
dün akşam ve az önce ilk idrarla testleri tekrarladım pozitif çıkıyor umarım gebelik yoktur ama dediğim gibi oğlumdada bu şekilde pozitif çıkmıştı
öğlen ecz gidip test alacağım inanın elim ayağım titriyo hazır değilim
ilaç içmeme rağmen hamile kalmış olabilir miyim?
hamileysem başım üstüne ama içtiğim ilac zarar vermiş midir? buna takılıyorum geceden beri
bilmiyorum iananılmaz karışığım dua edin
Pardon canım yanlış yazmışım gece çıkar gündüz giydir eğer soğuksa dicektimCanım bence uyuduğu zamanlar çıkar kilotlu çoraplarını uyanınca giydir yani gündüz giydirme bana sorarsan kaşındırır sen öyle yattığını düşün ne kadar rahatsız olursun terlemesin bebecik bizim ev de merkezi sistem gece uyurken sadece iç zıbın ve pamuklu pijama takımını giydiriyorum çoraplarını bile çıkarıyorum uyurken ama uyanır uyanmaz yeleğini çorabını giydiriyorum
umarım öyledirCanım korkma hamileysen bişey olmamıştır bebişe ilaç etki etseydi hamile olmazdın zaten hayırlısı olsun
Çorap yelek giydir canım sen de uykudan uyanınca :) kolu nasıl azalma var mı canımBen yelek çorap guydırmuyorum
Bı body bı çıtçıtlı pyjama.evım şu an18.7 derece.çocuk hsta deıl saglam şukur:)))
Olumlu düşün canım hem stres yapma gebelik testini de yap ona göre doktora gider sorarsın zatenumarım öyledir
ilac döllenmeyi olumsuz etkilediyse diye düşünüyorum tabi hamileysem
evet gecikti ertesi gün hapı içmiştim tek korunmasız gece olmuştuAdetınmı gecıkdı cnm
Bir kaç kere bizimki de yaptı ama senin kuzu oyun haline getirmiş artık. Bir şekilde unutması lazım.yemek yedirirken eline sürekli bişeyler versen. Geçen gün omletini kendi yedi demiştin o zaman da püskürttü mü?evet bazen guluyor bazen gayet normalmis gibi hoc bisey olmamis gibi yapiyor.
daha cok kucukken tukurugunu puskurtuyodu bi ara tabii komik geliyodu herkese. ama daha 4 aylikti ek gida bile almiyodu.
bunu yemekte yapmayi nasil kesfetti bilmiyorum ama ben kesinlikle gulmuyorum babasi da gulmuyor. etrafta baska biri varsa guluyor tabiiki ona da ayri uyuz oluyorum gulmeyin diye uyariyorum.
hic gormemezlikten de geldim sert bi ses tonuyla hayir da dedim. hatta bazen sinirlerime hakim olamayip bi iki kez bagirdim bile istemeden. hic biri ise yaramadi. mutlaka puskurtuyor napicam bilmiyorum yemek vakti geldikce korku aliyo beni geriliyorum resmen..
Canim bize de haber ver. Hakkinda hayirlisi olsunumarım öyledir
ilac döllenmeyi olumsuz etkilediyse diye düşünüyorum tabi hamileysem
Ay nasıl tombik bu ya maşallah. :) Nerden aldın tulumyKuZular benimkinin uyku tulumu böyle, sıcak tutuyor, kalın pamuklu.. Zaten polar değil pamuklu öneriliyor araştırmıştım çok..:)
Yapma Yaa sende mi.. valla canım bilsem keşke, hebele de şikayetçiydi bu durumdanUyku egitimi ne ise yaradi anlamadim gitti. Nerde hata yapiyorum bilmem. Yine basladi saat basi kalkmaya. Tamam bazen hemen geri uyuyo ama amacimiz deliksiz uyumasini saglamak degil mi 4-5 saat. Bi de basladi 5 bucukta uyanmaya cok uyumus gibi. Anannesinde ne guzel uyuyodu bizim evde ne var bilmem uyandiran. Gunaydin bu arada herkese
Kaçta yatıyor ve kaç kez emziriyorsun?Aynen Canm ben de uyku eğitimi sadece akşamları uykuya kolay dalmasını ve memesiz uyumasını sağladı.. Bir yerde bir hata var ama.. Gece emzirmeyin diyor, tracynin kitabında ama ben yapamadım onu emziriyorum bu yüzden de alışkanlık devam ediyor
Napcaz bilmem bebekler yonetimi ele gecirmek uzere tekrarYapma Yaa sende mi.. valla canım bilsem keşke, hebele de şikayetçiydi bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?