2015 Şubat Anneleri

Aksam yagıyordu ama şmdı busey yok.tutmamış

kızlar çok kötüyüm
hatırlarsanız ertesi gün hapı içme gereği duymuştum yaklaşık bir ay önce 3 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım elimde ovulasyon testleri vardı adet geçiktiğinde yapılan test pozitifi gösterrse döllenme olabileceğini okumuştum işin ilginç tarafı oğlumdada ovulasyon testi pozitif çıkmış gebelik testini öyle yapmıştım
dün akşam ve az önce ilk idrarla testleri tekrarladım pozitif çıkıyor umarım gebelik yoktur ama dediğim gibi oğlumdada bu şekilde pozitif çıkmıştı
öğlen ecz gidip test alacağım inanın elim ayağım titriyo hazır değilim
ilaç içmeme rağmen hamile kalmış olabilir miyim?
hamileysem başım üstüne ama içtiğim ilac zarar vermiş midir? buna takılıyorum geceden beri
bilmiyorum iananılmaz karışığım dua edin

hazır değilim hem bedenen hem ruhen inş yoktur rabbimin gücüne gitmesin ama bilmiyorum zamanı değil sanki
oğlumdada aynısı olmamaış olsa belki gecikti derim karnımda şiş her an olacak gibi ama yok

Canım bence uyuduğu zamanlar çıkar kilotlu çoraplarını uyanınca giydir yani gündüz giydirme bana sorarsan kaşındırır sen öyle yattığını düşün ne kadar rahatsız olursun terlemesin bebecik bizim ev de merkezi sistem gece uyurken sadece iç zıbın ve pamuklu pijama takımını giydiriyorum çoraplarını bile çıkarıyorum uyurken ama uyanır uyanmaz yeleğini çorabını giydiriyorum

hazır değilim hem bedenen hem ruhen inş yoktur rabbimin gücüne gitmesin ama bilmiyorum zamanı değil sanki
oğlumdada aynısı olmamaış olsa belki gecikti derim karnımda şiş her an olacak gibi ama yok
Adetınmı gecıkdı cnm

Ben yelek çorap guydırmuyorum
Bı body bı çıtçıtlı pyjama.evım şu an18.7 derece.çocuk hsta deıl saglam şukur:)))

Canım korkma hamileysen bişey olmamıştır bebişe ilaç etki etseydi hamile olmazdın zaten hayırlısı olsun

Pardon canım yanlış yazmışım gece çıkar gündüz giydir eğer soğuksa dicektim

Bir kaç kere bizimki de yaptı ama senin kuzu oyun haline getirmiş artık. Bir şekilde unutması lazım.yemek yedirirken eline sürekli bişeyler versen. Geçen gün omletini kendi yedi demiştin o zaman da püskürttü mü?

Yapma Yaa sende mi.. valla canım bilsem keşke, hebele de şikayetçiydi bu durumdan

Kaçta yatıyor ve kaç kez emziriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…