Kesinlikle ilk işin bir kardiyoloğa gitmek olsun,ritim bozukluğu önemli çünkü.. Yemek sonrası ve sıcakta benim de nabzım yükseliyor,105 e kadar çıktığı oluyor,arada da ekstrasistoller oluyor.. Ama benim mitral yetmezliğim var tabi.. Kalbimizin yükü arttı, Rabbim yardımcımız olsun..
Şimdi bişi çıksa ilaç yazda kullanamazmışım doktorum öyle dedi ama dediğin gibi bi görünüyim belki bu seferki doktor bi teşhis koyabilir canım sana da geçmiş olsun artık vücudumuz daha fazla kan pompalıyor artı birde çarpıntı beni mahvetti.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam taze anne adaylari,
Bende araniza yeni katildim kabul ederseniz sevinirim
selam taze anne adaylari,
Bende araniza yeni katildim kabul ederseniz sevinirim
Şimdi bişi çıksa ilaç yazda kullanamazmışım doktorum öyle dedi ama dediğin gibi bi görünüyim belki bu seferki doktor bi teşhis koyabilir canım sana da geçmiş olsun artık vücudumuz daha fazla kan pompalıyor artı birde çarpıntı beni mahvetti.
Hosgeldin kac haftaliksin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoş geldin canım
Benimde oyle canim dusuk tehlikesi demisti bende yattim sukur 3 ayi tamaladik🙏 allah kucagimiza almayi nasip etsin
Ben de hamile oldugumu ogrendigim andan itibaren hic tatli yemedim. Tatli niyetine meyve. Belki de sekerim dusuyo ondan mi midem bulaniyo diyorum ama hic yiyesim gelmiyo. Varsa yoksa eksiii...
Ben meyve bile yiyemiyorum yaa 😔Bende tatlı şeyler yiyemiyorum, tatlı bişe yiyince ağzımda zehir gibi bi tat oluyo, çikolata, tatlı, çok şekerli meyveler falan yiyemiyorum.bende merak ediyodum sadece bendee mi oluyo böle bişe die.14. Haftayım.
sen kaçıncı haftadasın canım?
Denemeye bile korkuyorum çıkarırsam diye zamanı var daha sanırım 😊Ben tiksinmedim ama canım da çekmedi. Olursa yiyorum ama talep etmedim hiç.sen de dene yersin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hosbulduk hanimlar,
12.haftamdayim diye biliyorum devlet hastanesindeki
Doktorun dedigine gore. Ozelde tek bir doktora gitmek istiyorum
Pazar gunu baslayacaktim ama pek iyi degilim bugunmu gitsem die dusunuyorum
Yoksa benmi evhamlaniyorum bilemedim
Bende tatlı şeyler yiyemiyorum, tatlı bişe yiyince ağzımda zehir gibi bi tat oluyo, çikolata, tatlı, çok şekerli meyveler falan yiyemiyorum.bende merak ediyodum sadece bendee mi oluyo böle bişe die.14. Haftayım.
sen kaçıncı haftadasın canım?
alıya cnm havuz sadece kendı aılenın gırdıgı ozel bı havuz deılse yanı karısık bı havuzsa gırme canım gecen hafta antalyaya gıttım geldım kızım denızden korkuyo ılla havuz ıstıyo esımde yuzmeyı ıyı bılmıo mezbur ben sokucam doktor bır azarladı benı.. havuz cok sakıncalı hamıleler ıcın dıye mecbur kızı denıze alıstırdım ıyıde oldu... lıtchı cnm sendemı ankaradasın hangı doktora gıdıosun sen?
Canim ihmal etme sakin iyi bi kardiyologa git mevcut bir Aritmin varmis zaten gebelik vucut icin ekstra yük olunca bazi bünyelerde tesiri daha farklı olabliyor kontrollu olmakta yarar var en iyi yonlendirmeyi dr yapacaktir. Cok yakin bi arkadasm da gebelikte bu tip bi sikinti yasadi kontrol altinda saglikla dogurdu bebegini
Cnm sen kapalı değilmiydin? Nasıl giricen bayanlar için olan kapalı havuzlara mı? Onun için Bursada ihsaniyede var bayanlar için ama havuzu pek tavsiye etmiyorlar hem klır hem enfeksiyon riski var çünkü
geçmiş olsun ama mutlaka daha iyi bir kalp doktoruna görünmen gerekli. mesela benimde ailemde yüksek tansiyon var. düzensiz oluyor genelde bende tansiyon o zaman çarpıntı filan yapıyor ama senin zaten hali hazırda problemin bulunuyormuş.hamilelikte zaten vücudumuz değişiyor.ve kendini yorma o zamanda oluyor genelde.
Cnm geçmiş olsun ama üzülme doktora görün için rahatlasın diye benim bi arkadaşım vardı kalp kapakçığı değiştirildi pil takıldı dojtorlar hamilelik çok riskli dedi valla turp gibi doğurdu evlenir evlenmez hepimiz şaşırdık ki onun sıkıntısı daha farklı ve önemliydi sdn doktora git ama öyle bi sorunun varmış gibi ona odaklanma
Teşhis ve kontrol altında olmak önemli.. Ben hastalığımı bildiğim için şikayetlerim rahatsız etse de sakinliğimi koruyorum içten içe bazen korksamdabana ilaç verdi doktorum taşikardi için ama çok zorda kalmadıkça kullanma dedi.. Geçecek hepsi inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?