2015 Şubat Anneleri

Şimdi bişi çıksa ilaç yazda kullanamazmışım doktorum öyle dedi ama dediğin gibi bi görünüyim belki bu seferki doktor bi teşhis koyabilir canım sana da geçmiş olsun artık vücudumuz daha fazla kan pompalıyor artı birde çarpıntı beni mahvetti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm geçmiş olsun ama üzülme doktora görün için rahatlasın diye benim bi arkadaşım vardı kalp kapakçığı değiştirildi pil takıldı dojtorlar hamilelik çok riskli dedi valla turp gibi doğurdu evlenir evlenmez hepimiz şaşırdık ki onun sıkıntısı daha farklı ve önemliydi sdn doktora git ama öyle bi sorunun varmış gibi ona odaklanma

Teşhis ve kontrol altında olmak önemli.. Ben hastalığımı bildiğim için şikayetlerim rahatsız etse de sakinliğimi koruyorum içten içe bazen korksamda bana ilaç verdi doktorum taşikardi için ama çok zorda kalmadıkça kullanma dedi.. Geçecek hepsi inşallah..

Hosgeldin kac haftaliksin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoş geldin canım

hosbulduk hanimlar,
12.haftamdayim diye biliyorum devlet hastanesindeki
Doktorun dedigine gore. Ozelde tek bir doktora gitmek istiyorum
Pazar gunu baslayacaktim ama pek iyi degilim bugunmu gitsem die dusunuyorum
Yoksa benmi evhamlaniyorum bilemedim

Bende tatlı şeyler yiyemiyorum, tatlı bişe yiyince ağzımda zehir gibi bi tat oluyo, çikolata, tatlı, çok şekerli meyveler falan yiyemiyorum.bende merak ediyodum sadece bendee mi oluyo böle bişe die.14. Haftayım.
sen kaçıncı haftadasın canım?

Son düzenleme:
Ben meyve bile yiyemiyorum yaa 😔

Ben tiksinmedim ama canım da çekmedi. Olursa yiyorum ama talep etmedim hiç.sen de dene yersin.

Denemeye bile korkuyorum çıkarırsam diye zamanı var daha sanırım 😊

hosbulduk hanimlar,
12.haftamdayim diye biliyorum devlet hastanesindeki
Doktorun dedigine gore. Ozelde tek bir doktora gitmek istiyorum
Pazar gunu baslayacaktim ama pek iyi degilim bugunmu gitsem die dusunuyorum
Yoksa benmi evhamlaniyorum bilemedim

Neden iyi degilsin cnm biseyinmi var

Canimm ben 10. Haftayi bitirmek uzereyim. Yani yedigim zaman zehir gibi bir tat oluyor mu bilmiyorum cunku hic agzima koymadim. Ama meyve yiyebiliyorum allahtann... Surekli eksii istiyorum. Mideme bi tek eksi iyi geliyor. Corbaya limon sikayim yiyeyim baska hicbisi yemesem olur. Bu sicakta corba yiyorum.. Ye eksiyi dogur ayseyi mi diyorlardi?? 😊 herkes bana oglun olcak diyo ama.. Bakalim kismet. Senin cinsiyet belli mi???

Yaa benim denize gitmek gibi bir lüksüm yok ki malesef

Benim doktorum da bu durumun bebeğe herhangi bir zararı olmayacağını söyledi ama kontrol ettirmekte yarar var canım dediğin gibi

Cnm sen kapalı değilmiydin? Nasıl giricen bayanlar için olan kapalı havuzlara mı? Onun için Bursada ihsaniyede var bayanlar için ama havuzu pek tavsiye etmiyorlar hem klır hem enfeksiyon riski var çünkü

Kapalıyım canım ben İnegöl de oturuyorum burda var gidebileceğimiz yerler ama bende enfeksiyon riskinden korkuyorum ama evdede patlamak üzereyim ya

Bende hipotiroit de var bazen o da yapıyor çoğu zaman da kansızlık bu hale dokabiliyor. Doktorum bi demedi değerlerine baktır die. Ben de gidip kendim kan verip kan değerlerime bir baktırıcam çünkü daha önce demir hapı içip b12 iğnesi oluyordum. Gebelikte normal çıkmıştı değerlerim kan testlerinde ama tekrar yaptırsam iyi olur

Saol canımcım. Yok zaten üzerine yoğunlaşıp düşünmüyorum küçüklüğümden beri olduğundan bana herhangi bir durum gibi geliyor lakin bebiş var artık die çarpıntım başladımı hemen uzanıyorum. Kardeşimde kalp kapakçığı eğriliği var sorun teşkil etmiyo ilaç da kullanmıyo belki bende de vardır iyi bir doktor farkedebilir

Ben en son geçen sene gittim kardiyolağa. O dönemde yoğun alerjim vardı biton ilaç kullanıyordum. Doktorum bu kadr ilacın üstüne ben de sana ilaç yazmicam ama dayanamicak gibi olursan gel yazıyım dedi ben de bidaha gitmedim. Anladığım kadrıyla doktorlar taşikardi ilacının içilmesini pek istemiyor bak sana da mecbur olmadıkça içme demiş

Wuhuuuuu sayfalarca yazmissiniz okuyamadim bile kizlar :) biz bebisim ve babamizla hala tatildeyiz :) cinsiyetler belli oldu mu? Durumlar ne vallahi ozledim hepinizi. Pazartesi is basi yapiyorum bunalimlarimla burda olurum artik hahahaha :) opuyorum coook..

Kızlarrr kızdılar bana teli elinden bırak radyasyon yayıyorsun bebeene diye. Her şey yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…