2015 Şubat Anneleri

hazır değilim hem bedenen hem ruhen inş yoktur rabbimin gücüne gitmesin ama bilmiyorum zamanı değil sanki
oğlumdada aynısı olmamaış olsa belki gecikti derim karnımda şiş her an olacak gibi ama yok
Allah gönlüne göre versin canım inşallah dilediğin gibi olur. Haber ver sonucu..

işin içinden çıkamadım size danısayım dedım..gecen hafta 4 gun ailelerin yanındaydık pazar gunu donduk pazar aksam benım kız salya sumuk oldu:) pazar aksamda azcık atesı cıktı 37.8 oldu en cok..sonra duzeldı yanı ates burun akıntısı yok ama genızı akıyo belli azcık da oksuruyor ama keyfı falan yerinde.sımdı esım ısı nedenıyle yıne gıtmesı gerektı ankaraya bende ızınlıyım 2 gun beraber gıtsek mı dedık karar vereemedım gıt gel kotu mu olur yoksa cok tıtızlenmemek mı gerekır

Bence git canim kizamik asisinin bi etkisi olmuyo zaten. Ben olsam giderim

Niye böyle döndü ki acaba, pes etmesen ısrarla yapmaya devam etsen belki düzelir. Ayy Tuna da yakında tekrar uyanmaya başlıcak o Zaman
Israrla devam ediyorum ama suç bende fazla memede kaldı yada fazla kucağında tuttum ondan oldu hemen cicikleri gevşedi

dimi?ya bilemedim bende gittik orda düzen fln şaştı hıc uyuyamadı bıde ole hasta gıbı olunca zor etmesem mı kı dedım?ama bebek bu olur dımı ya?

Birşey sormak istiyorum. İnek Sütüyle yapılan peynir yoğurt vs bebeğine veriyor musun yoksa bahsettiğin riskler bu ürünler için de geçerli mi ?
Birde malum çoğumuzun sütü azaldı eksik kalan kalsiyumy tamamlamak için illa mama mı vermek gerekiyor?
Teşekkürler

Tulumu ben sormuştum cnm.senin yaptığın işlemi yapsam bizim kız anında uyanır :) Üzerinde yorgan yada battaniye olduğunda dönerken ayağına takılıyor ve uyanıyor. Yoksa uzun uyuyacak sanırım saat başı uyanıyor yorganı çekiyorum uyuyor.sadece tulumla yatırsamda üşür sanki

@MaRaL_ kız benim bebe 10 aylık olacak hala kusuyo. Kafayı yiycem artık senin Kadir ne diyo bu kusma işine? Var mı bilgin? Yok mu çaresi gittiğin dr ler hep geçecek zamanla diyo ama azalma pek yok
Canım benim kızım 7. Ayın sonuna kadar kustu.ilk 3 ay ne yese çıkarıyodu 1 çay bardağı kadar kustuğı olurdu.gaviskon ve motilium kullandık azda olsa kustu 7. Aya kadar.Dr mide çıkışı dar olabilir diye düşünüp USG çektirmişti.midede değil ama böbreğinin birinde genişleme çıktı. O zamanda kusarlarmış.USG çektirdinmi sen

Lütfen kendini suçlama. Çoğumuz bu sıkıntıları yaşıyoruz. Geçen gün öfke kontrolü ile ilgili bişeyler öğrendim. Depresyon öfkeye sebep olan en önemli Unsurlardan biriymiş. Seni çok iyi anlıyorum benim gibi ailenden uzaktasın bunun sıkıntısı nı yaşıyorsun. Tahammül sınırı düşüyor insanın. Lütfen anneliğini sorgulama. Çünkü Sen Mükemmel Bir Annesin... Bunu unutma

Canım benimki de öyleydi saat başı 10 dkda bir uyanıp meme istiyordu.3 gün önce 8. Dişi patladı. 3 gecedir rahatız. Hatta dün aralıksız 5 saat uyumuş. Şok oldum. Uyku eğitimi falan vermedim. Muhtemelen bi rahatsızlığı vardır. İnşallah düzelir. Bizimki de daim olur inşallah.

Ne kusuyr cnm.her yeyıp içtıgınımı kusuyor.kılosu.iştahı nasıl

Benim sütümü ve su kusuyor özellikle. Katıları pek kusmuyo. Doğduğundan beri kusuyo. Yani az falan değil günde 5-10 kez Hemen hemen her seferi de 2 avuç dolusu kusuyo. İştahı değişken bazen normal oluyo bazen Bi şe yemiyo. Kilosu boyu yüzde 50de o da normal ama kusmuk yüzünden benim akıl sağlığım hiç normal değil

Mide çıkışına bakıldı bizde de Bi şe yok. Böbrekle ilgili bakıldı mı tam hatırlamıyorum. Bi sorayım doktora. Genelde kendi kendine oturmaya başlayınca geçiyomuş zaten ama bizimki 4 aydır otıruyo zaten. Artık sıralıyor zaten ama hala aynı. Kusan Bebek çok zor

Ay nasıl tombik bu ya maşallah. :) Nerden aldın tulumy

Bilindik bir yer değil Canım bizim evin yakınlarında bir Bebek mağazasından ama çok memnunum, benimki yorganı üstünden atıyor sürekli ve onda bile uyanıyor.. Şimdi en azından üşüdü mü derdi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…