2015 Şubat Anneleri

canim benim dua ediyorum senin icin.
anlayabiliyorum hissettiklerini kendini suclu hissetme sakin.

corabi pamuklu ve rahat sikmiyor. ev sabah ve aksam cok sicak oluyor gecenin bi saati usuyebilir. ustunu hep aciyor coraplarini da hep cikariyor. sanirim ayakli pijama almam daha mantikli canim.

evet canim oyun yapti cogunlukla.
eline bisey verince once merak edip yiyor sonra atiyor ya da puskurtuyor. ne yaptiysam olmadi. hevestir gecer dedim 4.ayindan beri boyle.

Bizimki de öyleydi canım günde abartısız 10 defa kusuyordu çok moralim bozuluyordu her kusmasında aç kaldı diyordum her emmeden sonra hepsini çıkarıyordu şu an 9 ay 25 günlük yaklaşık bir aydır eskisi kadar kusmuyor canım azaldı baya bazen sabahları uykudan uyanınca emdikten sonra kusuyor hala ama her gün değil arada bir onun dışında mideyi üşütmezse kusması geçti sayılır canım ben doktora da götürmedim ilerde geçer diye geçti şükür sizinki de geçer inş canım sıkıntı yapma

canim benim ne iyi geldi soylediklerin inan.
zaten burasi olmasa hepten kafayi yerdim. sanal ama gercek gibi. hepiniz dostum oldunuz vallahi. sikintilarim hafifliyor sizinle.

haklisin hepimiz yasiyoruz ayni seyleri. kolay degil hayat degisiyor daha alisamadigin bir hayatin icindeyken.
eminim annemlerin yaninda olsam boyle olmazdi. es dost yok arkadas yok bi destek yok esin ve ailesi disinda.
cok zorlaniyorum bu kadar olacagibi tahmin etmemistim.
bebek bakmak gercekten cok zormus ve bu zorlugun icinde yardim eden birinin olmamasi yipratiyor insani.
sukrediyorum ne guzel bi hayatim var diyorum ama insaogluyuz elimde degil. dun gece saat 12 olmus kiz hala uyumamisti. sabaha adam ise gidecek utulu biseyi kalmamis. temizlik yapmistim banyo kalmisti bi tek onlari yapip bi de dus alacaktim dusun.
basimi yastiga koydugumda saat 2ye geliyodu. agladim dayanamadim gecenin bi koru.

yaptigimiz ne oysaki. temizlik!! eksik kalsin ya. nefret ediyorum temizlikten!
hergun ayni gunu yasamak da bunaltiyor insani sanirim..
of yine cok konustum

corabi pamuklu ve rahat sikmiyor. ev sabah ve aksam cok sicak oluyor gecenin bi saati usuyebilir. ustunu hep aciyor coraplarini da hep cikariyor. sanirim ayakli pijama almam daha mantikli canim.
Hmm anladım canım bizim kaloriferler yanmadan önce ben de lcw dan aldığım ayaklı pijamaları giydiriyordum uyku pijamalarının altına canım hem rahat olur hem de sıcak tutar en mantıklısı o gibi :)

Sagol canim dis olabilir cok kasiniyo. Insallah hepimizin kuzulari uyusun. 8.disiniz hayirli olsun

bizim sitenin hemen yaninda okul yapildi bu yil basladi ogrenime.
allahtan bahcesi diger taragta kaliyo cok ses gelmiyo. ama biraz geliyo yine tabiiki.

severim cocuk sesini ama tam yatakodam okula dogru bakiyo cok sikintili :)

zil calinca arilar kovandan cikmis gibi bi ugultu oluyo o kadar hosuma gidiyoki :)) ozel gunlerde torenleri dinliyorum duygulaniyorum. benim kizim da bi gun insallah okullu olacak diyorum. burda olursak hala o okula gidecek o konuda cok sansliyim :)

oglen de karsi komsum caldi kapimi oglu 2bucukta okuldan cikacakmis bi yere gitmesi gerekiomus sana gelebilir mi dedi yetisemezsem. tabii dedim. kek yaptim hemen cocuklar bayilir. bende cocuklara biseyler yapip yedirmeye bayiliyorum ♥

insallah zamanla gecer canim
anlayabiliyorum seni. benim kizim hic kusmaz ama puskurtur. hemde fena. mutlaka her yemekte agiz dolusu puskurtur. gercekten cok zor. insan dayanamiyor.
senin kuzununki saglikla ilgili bi durum olmasin da zamanla gecer insallah. bazi bebekler de cok kusarmis.
yegenlerim var kuzenimin cocuklari ikisi de 2 yasina kadar kustu korkutmayayim seni de
cok bakildi ama hic bi sikinti yokmus. bazi cocuklar oyle oluyo ne yazikki..

Canim cok tatlisin ya. Bi de anneligini sorguluyosun cok ayip

yeb4 cnm yine mi depresif donemden geciosun kendini suclama lutfen hepimiz ayni seylweri yasiyoruz uzun uzun yazmiim simdi derfalarca yazdim. Sen gayet ii bi annesin ztn cok dusunceli oldugun icin depresif oluyorsun. Hep ayni seleri yapmak bunaltiyo katiliyorum. Suan yarim gun calisiyorum inan cok ii gelio.

mery60 cnm biraz daha gozlem yapcam. Bugun tv acik deildi. Balkonda beni bekliolardi. Duruma gore artik. Burda bakicilar da cok havali. Biz onun huyuna gidiyoruz yani.

Kaçta yatıyor ve kaç kez emziriyorsun?
8-9 arası yatıyor genelde 9u bulur.. Sonra 2,5-3 saat uyuyor uyanıyor 11:30 fix, emziriyorum.. Sonra 1de uyanıyor, sonra 3 sonrası işte sıkıntı her an uyanıyor walla dakka başı ağlıyor illa kucak istiyor sabah 5.30-6 köklü uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…