canim benim dua ediyorum senin icin.kızlar çok kötüyüm
hatırlarsanız ertesi gün hapı içme gereği duymuştum yaklaşık bir ay önce 3 gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım elimde ovulasyon testleri vardı adet geçiktiğinde yapılan test pozitifi gösterrse döllenme olabileceğini okumuştum işin ilginç tarafı oğlumdada ovulasyon testi pozitif çıkmış gebelik testini öyle yapmıştım
dün akşam ve az önce ilk idrarla testleri tekrarladım pozitif çıkıyor umarım gebelik yoktur ama dediğim gibi oğlumdada bu şekilde pozitif çıkmıştı
öğlen ecz gidip test alacağım inanın elim ayağım titriyo hazır değilim
ilaç içmeme rağmen hamile kalmış olabilir miyim?
hamileysem başım üstüne ama içtiğim ilac zarar vermiş midir? buna takılıyorum geceden beri
bilmiyorum iananılmaz karışığım dua edin
corabi pamuklu ve rahat sikmiyor. ev sabah ve aksam cok sicak oluyor gecenin bi saati usuyebilir. ustunu hep aciyor coraplarini da hep cikariyor. sanirim ayakli pijama almam daha mantikli canim.Canım bence uyuduğu zamanlar çıkar kilotlu çoraplarını uyanınca giydir yani gündüz giydirme bana sorarsan kaşındırır sen öyle yattığını düşün ne kadar rahatsız olursun terlemesin bebecik bizim ev de merkezi sistem gece uyurken sadece iç zıbın ve pamuklu pijama takımını giydiriyorum çoraplarını bile çıkarıyorum uyurken ama uyanır uyanmaz yeleğini çorabını giydiriyorum
zaten o sulugu elinde olmadi mi yemez. kendi goturuyo agzina. sabah ihlamurla kahvalti ediyo. caysiz kahvaltiya asla diyor (ihlamur da olsa cay iste) kendisi karadeniz kizi hahaBakdın yutamıyır bi kaşık suver gıder aşagı lokma:)))
Ben yogurt verıyorym sevıyor dıye
evet canim oyun yapti cogunlukla.Bir kaç kere bizimki de yaptı ama senin kuzu oyun haline getirmiş artık. Bir şekilde unutması lazım.yemek yedirirken eline sürekli bişeyler versen. Geçen gün omletini kendi yedi demiştin o zaman da püskürttü mü?
Bizimki de öyleydi canım günde abartısız 10 defa kusuyordu çok moralim bozuluyordu her kusmasında aç kaldı diyordum her emmeden sonra hepsini çıkarıyordu şu an 9 ay 25 günlük yaklaşık bir aydır eskisi kadar kusmuyor canım azaldı baya bazen sabahları uykudan uyanınca emdikten sonra kusuyor hala ama her gün değil arada bir onun dışında mideyi üşütmezse kusması geçti sayılır canım ben doktora da götürmedim ilerde geçer diye geçti şükür sizinki de geçer inş canım sıkıntı yapmaCanım benimki de öyleydi saat başı 10 dkda bir uyanıp meme istiyordu.3 gün önce 8. Dişi patladı. 3 gecedir rahatız. Hatta dün aralıksız 5 saat uyumuş. Şok oldum. Uyku eğitimi falan vermedim. Muhtemelen bi rahatsızlığı vardır. İnşallah düzelir. Bizimki de daim olur inşallah.
Benim sütümü ve su kusuyor özellikle. Katıları pek kusmuyo. Doğduğundan beri kusuyo. Yani az falan değil günde 5-10 kez Hemen hemen her seferi de 2 avuç dolusu kusuyo. İştahı değişken bazen normal oluyo bazen Bi şe yemiyo. Kilosu boyu yüzde 50de o da normal ama kusmuk yüzünden benim akıl sağlığım hiç normal değil
Mide çıkışına bakıldı bizde de Bi şe yok. Böbrekle ilgili bakıldı mı tam hatırlamıyorum. Bi sorayım doktora. Genelde kendi kendine oturmaya başlayınca geçiyomuş zaten ama bizimki 4 aydır otıruyo zaten. Artık sıralıyor zaten ama hala aynı. Kusan Bebek çok zor
canim benim ne iyi geldi soylediklerin inan.Lütfen kendini suçlama. Çoğumuz bu sıkıntıları yaşıyoruz. Geçen gün öfke kontrolü ile ilgili bişeyler öğrendim. Depresyon öfkeye sebep olan en önemli Unsurlardan biriymiş. Seni çok iyi anlıyorum benim gibi ailenden uzaktasın bunun sıkıntısı nı yaşıyorsun. Tahammül sınırı düşüyor insanın. Lütfen anneliğini sorgulama. Çünkü Sen Mükemmel Bir Annesin... Bunu unutma
Hmm anladım canım bizim kaloriferler yanmadan önce ben de lcw dan aldığım ayaklı pijamaları giydiriyordum uyku pijamalarının altına canım hem rahat olur hem de sıcak tutar en mantıklısı o gibi :)corabi pamuklu ve rahat sikmiyor. ev sabah ve aksam cok sicak oluyor gecenin bi saati usuyebilir. ustunu hep aciyor coraplarini da hep cikariyor. sanirim ayakli pijama almam daha mantikli canim.
Sagol canim dis olabilir cok kasiniyo. Insallah hepimizin kuzulari uyusun. 8.disiniz hayirli olsunCanım benimki de öyleydi saat başı 10 dkda bir uyanıp meme istiyordu.3 gün önce 8. Dişi patladı. 3 gecedir rahatız. Hatta dün aralıksız 5 saat uyumuş. Şok oldum. Uyku eğitimi falan vermedim. Muhtemelen bi rahatsızlığı vardır. İnşallah düzelir. Bizimki de daim olur inşallah.
Benim sütümü ve su kusuyor özellikle. Katıları pek kusmuyo. Doğduğundan beri kusuyo. Yani az falan değil günde 5-10 kez Hemen hemen her seferi de 2 avuç dolusu kusuyo. İştahı değişken bazen normal oluyo bazen Bi şe yemiyo. Kilosu boyu yüzde 50de o da normal ama kusmuk yüzünden benim akıl sağlığım hiç normal değil
Mide çıkışına bakıldı bizde de Bi şe yok. Böbrekle ilgili bakıldı mı tam hatırlamıyorum. Bi sorayım doktora. Genelde kendi kendine oturmaya başlayınca geçiyomuş zaten ama bizimki 4 aydır otıruyo zaten. Artık sıralıyor zaten ama hala aynı. Kusan Bebek çok zor
Ben de cok guldum gulmekten okuyamadim inan yorumlariselam kızlar bu sabah oyuncu anne facebook sayfasında uykusuz anneler dalgınlıklarını yazmışlar gülmekten öldüm vakit bulursanız okuyun
https://www.facebook.com/oyuncuanne/?fref=ts
aynen sabah bende okumustum cok gulmustumBen de cok guldum gulmekten okuyamadim inan yorumlari
insallah zamanla gecer canimCanım benimki de öyleydi saat başı 10 dkda bir uyanıp meme istiyordu.3 gün önce 8. Dişi patladı. 3 gecedir rahatız. Hatta dün aralıksız 5 saat uyumuş. Şok oldum. Uyku eğitimi falan vermedim. Muhtemelen bi rahatsızlığı vardır. İnşallah düzelir. Bizimki de daim olur inşallah.
Ben de gece pis pis diye sallanarak uyaniyodum Duru'yu ariyodum sonra yatakta. Cok komik. Uykusuzluktan sasirmisiz napcagimiziaynen sabah bende okumustum cok gulmustum
bende bi gece Begüm diye eşimi pışpışlamistim adam kalkti noluyo diye hahah
Canim cok tatlisin ya. Bi de anneligini sorguluyosun cok ayipbizim sitenin hemen yaninda okul yapildi bu yil basladi ogrenime.
allahtan bahcesi diger taragta kaliyo cok ses gelmiyo. ama biraz geliyo yine tabiiki.
severim cocuk sesini ama tam yatakodam okula dogru bakiyo cok sikintili :)
zil calinca arilar kovandan cikmis gibi bi ugultu oluyo o kadar hosuma gidiyoki :)) ozel gunlerde torenleri dinliyorum duygulaniyorum. benim kizim da bi gun insallah okullu olacak diyorum. burda olursak hala o okula gidecek o konuda cok sansliyim :)
oglen de karsi komsum caldi kapimi oglu 2bucukta okuldan cikacakmis bi yere gitmesi gerekiomus sana gelebilir mi dedi yetisemezsem. tabii dedim. kek yaptim hemen cocuklar bayilir. bende cocuklara biseyler yapip yedirmeye bayiliyorum ♥
tatlim cok sagol severim cocuklari gercekten. o durum ayri normal psikolojide dusunulmuyoki onlarCanim cok tatlisin ya. Bi de anneligini sorguluyosun cok ayip
8-9 arası yatıyor genelde 9u bulur.. Sonra 2,5-3 saat uyuyor uyanıyor 11:30 fix, emziriyorum.. Sonra 1de uyanıyor, sonra 3 sonrası işte sıkıntı her an uyanıyor walla dakka başı ağlıyor illa kucak istiyorKaçta yatıyor ve kaç kez emziriyorsun?
Canim sevindim. Allah istedigin zaman nasip etsin insallah. Ilacin yan etkisidir o o zaman.testi yaptım gebelik yok kızlar ama hala adet olmadım hap geciktirme yaptı sanırım
rahatladım baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?