umarım bir an önce gelir de kurtulurumCanim sevindim. Allah istedigin zaman nasip etsin insallah. Ilacin yan etkisidir o o zaman.
haklisin canim.yeb4 cnm yine mi depresif donemden geciosun kendini suclama lutfen hepimiz ayni seylweri yasiyoruz uzun uzun yazmiim simdi derfalarca yazdim. Sen gayet ii bi annesin ztn cok dusunceli oldugun icin depresif oluyorsun. Hep ayni seleri yapmak bunaltiyo katiliyorum. Suan yarim gun calisiyorum inan cok ii gelio.
mery60 cnm biraz daha gozlem yapcam. Bugun tv acik deildi. Balkonda beni bekliolardi. Duruma gore artik. Burda bakicilar da cok havali. Biz onun huyuna gidiyoruz yani.
O zaman sana afiyet olsun Can'ım bide köfte dene bakalımfyz35 elmali pankek yaptim canim cok guzel olsu ama yemedi tabiiki. azcik yedi puskurtmeye basladi yine.
ekmek veriyorum eline deli gibi yiyor. pankeki veriyorum isirip tadina bakip atiyor.
neyse kabak yapayim belki onu yer. yemisti onu. pankeki de ben yedim afiyetle
Gözün aydın Can'ım hayırlısı olsun Rabbim istediğinde versintesti yaptım gebelik yok kızlar ama hala adet olmadım hap geciktirme yaptı sanırım
rahatladım baya
Yok cnm peynir,yoğurt gibi şeyleri vermende bir sakınca yok.Hatta düzenli tüketmesi lazım bebelerin.Hergün peynir ve yoğurt veriyorsan kalsiyum ihtiyacını karşılar zaten.Az da olsa emiyorsa bunlarla beraber, mama vermene de gerek yok.Birşey sormak istiyorum. İnek Sütüyle yapılan peynir yoğurt vs bebeğine veriyor musun yoksa bahsettiğin riskler bu ürünler için de geçerli mi ?
Birde malum çoğumuzun sütü azaldı eksik kalan kalsiyumy tamamlamak için illa mama mı vermek gerekiyor?
Teşekkürler
Canım benim de dikkatimi çekti büzimkinde de geldiğimse hep tv açık yarın bende soracam. Bakıcıların hepsi havalı demek ki.. bişey demeye çekiniyoruz :)yeb4 cnm yine mi depresif donemden geciosun kendini suclama lutfen hepimiz ayni seylweri yasiyoruz uzun uzun yazmiim simdi derfalarca yazdim. Sen gayet ii bi annesin ztn cok dusunceli oldugun icin depresif oluyorsun. Hep ayni seleri yapmak bunaltiyo katiliyorum. Suan yarim gun calisiyorum inan cok ii gelio.
mery60 cnm biraz daha gozlem yapcam. Bugun tv acik deildi. Balkonda beni bekliolardi. Duruma gore artik. Burda bakicilar da cok havali. Biz onun huyuna gidiyoruz yani.
Canım tuna da on civar uyuyor ve tam dediğin gibi onbir buçukta uyanıyor ama ben emzirmiyorum su içiriyorum uyutuyorum. Çünkü emzirirsem daha sık uyanoyor belki saat başı. Ama böyle yapınca ikiye kadar uyuyor. O zaman emziriyorum. Sende bi de böyle dene istersen.8-9 arası yatıyor genelde 9u bulur.. Sonra 2,5-3 saat uyuyor uyanıyor 11:30 fix, emziriyorum.. Sonra 1de uyanıyor, sonra 3 sonrası işte sıkıntı her an uyanıyor walla dakka başı ağlıyor illa kucak istiyorsabah 5.30-6 köklü uyanıyor
Canım benim de dikkatimi çekti büzimkinde de geldiğimse hep tv açık yarın bende soracam. Bakıcıların hepsi havalı demek ki.. bişey demeye çekiniyoruz :)
Dün bende su vermeyi denedim ağladı istemedi hiç alışkın değil ki gece su içmeye neyle veriyorsun suyu. Gece kaç kez emziriyosunCanım tuna da on civar uyuyor ve tam dediğin gibi onbir buçukta uyanıyor ama ben emzirmiyorum su içiriyorum uyutuyorum. Çünkü emzirirsem daha sık uyanoyor belki saat başı. Ama böyle yapınca ikiye kadar uyuyor. O zaman emziriyorum. Sende bi de böyle dene istersen.
Biberonla bir iki yudum. Bir kez emziriyorum iki iki buçuk arasında. Bide sabah altıdaDün bende su vermeyi denedim ağladı istemedi hiç alışkın değil ki gece su içmeye neyle veriyorsun suyu. Gece kaç kez emziriyosun
Off ya beni anlattın bende yıllarca çalıştım şimdi evde olmak basıl zor hayatım komple değişti şükür hiç bişey eksik değil eşim hiç kasmaz maddi yönden ama öle değil işte insan kendi kazanmadığı parayı harcayamıyor bileKızlar buhran geçiriyorum hic bu kadar sikilmamistim gurbette olmak yalnız olmak ne kadar kötü yinede hamd olsun halimize allahım sağlığımıZ yerinde ama ruhum hasta olacak sanırım ben ki o kadar pozitif olumlu etrafa neşe saçan kızdım çevreme arkadaşlarım ailem bir sürü vakit ayiramazdim herkese çalışıyordum param cebimde alışverişler kuaforler avmler gez toz bu ise yariyordum yıllarca çalışıp şimdi evde olmak ne acayip atarım 360 derece değişti umarım kısa zamanda toparlarim şimdi eşimi aradım eve gel imdat diye çığlık aticam dedim geliyor ona da kusum ama el mahkum konusuyorum naz bile yapamıyorum nasıl toparlancam ben(
Can'ım benim çok haklısın bunları hissetmekte, hergün aynı şeyler, ben bile sıkılıyorum seninki çok normAl, bebek ev yalnızlık... Ailenin yanına gelme ihtimali yok mu yada kv vardı sanırım değişiklik olur ona gitseniz biraz, yada eşinin izin alma gibi bi durumu yok mu bir iki gün başka bi yere gezmeye gitseniz., dışarda kar yağıyor diyordun al çocuğu çık Dicem ama.. Çıkabiliyorsan çok güzel olur, etrafında öyle alışveriş merkezi gibi dükkanları olan bi yer yok mu? Bilmiyorum ki ne desem..Kızlar buhran geçiriyorum hic bu kadar sikilmamistim gurbette olmak yalnız olmak ne kadar kötü yinede hamd olsun halimize allahım sağlığımıZ yerinde ama ruhum hasta olacak sanırım ben ki o kadar pozitif olumlu etrafa neşe saçan kızdım çevreme arkadaşlarım ailem bir sürü vakit ayiramazdim herkese çalışıyordum param cebimde alışverişler kuaforler avmler gez toz bu ise yariyordum yıllarca çalışıp şimdi evde olmak ne acayip atarım 360 derece değişti umarım kısa zamanda toparlarim şimdi eşimi aradım eve gel imdat diye çığlık aticam dedim geliyor ona da kusum ama el mahkum konusuyorum naz bile yapamıyorum nasıl toparlancam ben(
ya ben unutuyorumÇorap yelek giydir canım sen de uykudan uyanınca :) kolu nasıl azalma var mı canım
bisey çikmamasina sevindim cnm, Allah gonlune gore versinevet gecikti ertesi gün hapı içmiştim tek korunmasız gece olmuştu
umarım hap gecikme yapmıştır ama yazdığım gibi ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı oglumdada bu şekil öğrenmiştim
havalr nasil canim ?işin içinden çıkamadım size danısayım dedım..gecen hafta 4 gun ailelerin yanındaydık pazar gunu donduk pazar aksam benım kız salya sumuk oldu:) pazar aksamda azcık atesı cıktı 37.8 oldu en cok..sonra duzeldı yanı ates burun akıntısı yok ama genızı akıyo belli azcık da oksuruyor ama keyfı falan yerinde.sımdı esım ısı nedenıyle yıne gıtmesı gerektı ankaraya bende ızınlıyım 2 gun beraber gıtsek mı dedık karar vereemedım gıt gel kotu mu olur yoksa cok tıtızlenmemek mı gerekır
gunduz az yuyyor ioyle bi uykuya daliyorki top atsan uyanmazz, bezinid degisrken sayikliyordu , yataga koydum geri uyuduTulumu ben sormuştum cnm.senin yaptığın işlemi yapsam bizim kız anında uyanır :) Üzerinde yorgan yada battaniye olduğunda dönerken ayağına takılıyor ve uyanıyor. Yoksa uzun uyuyacak sanırım saat başı uyanıyor yorganı çekiyorum uyuyor.sadece tulumla yatırsamda üşür sanki
Canım benim kızım 7. Ayın sonuna kadar kustu.ilk 3 ay ne yese çıkarıyodu 1 çay bardağı kadar kustuğı olurdu.gaviskon ve motilium kullandık azda olsa kustu 7. Aya kadar.Dr mide çıkışı dar olabilir diye düşünüp USG çektirmişti.midede değil ama böbreğinin birinde genişleme çıktı. O zamanda kusarlarmış.USG çektirdinmi sen
bilmiyorum canim inan,zamanla duzelir insallah=
Benim sütümü ve su kusuyor özellikle. Katıları pek kusmuyo. Doğduğundan beri kusuyo. Yani az falan değil günde 5-10 kez Hemen hemen her seferi de 2 avuç dolusu kusuyo. İştahı değişken bazen normal oluyo bazen Bi şe yemiyo. Kilosu boyu yüzde 50de o da normal ama kusmuk yüzünden benim akıl sağlığım hiç normal değil
bisey çikmamasina sevindim cnm, Allah gonlune gore versin
havalr nasil canim ?
eger soguksa gtime, daha kotu olursa kotu derken gribi ilerlerse perisan eder seni yolculukda
gunduz az yuyyor ioyle bi uykuya daliyorki top atsan uyanmazz, bezinid degisrken sayikliyordu , yataga koydum geri uyudu
bilmiyorum canim inan,zamanla duzelir insallah
emedur un fitilini fln denedinmi
yada baska ilaç veremdimi dr
Kızlar buhran geçiriyorum hic bu kadar sikilmamistim gurbette olmak yalnız olmak ne kadar kötü yinede hamd olsun halimize allahım sağlığımıZ yerinde ama ruhum hasta olacak sanırım ben ki o kadar pozitif olumlu etrafa neşe saçan kızdım çevreme arkadaşlarım ailem bir sürü vakit ayiramazdim herkese çalışıyordum param cebimde alışverişler kuaforler avmler gez toz bu ise yariyordum yıllarca çalışıp şimdi evde olmak ne acayip atarım 360 derece değişti umarım kısa zamanda toparlarim şimdi eşimi aradım eve gel imdat diye çığlık aticam dedim geliyor ona da kusum ama el mahkum konusuyorum naz bile yapamıyorum nasıl toparlancam ben(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?