2015 Şubat Anneleri

Canim sevindim. Allah istedigin zaman nasip etsin insallah. Ilacin yan etkisidir o o zaman.
umarım bir an önce gelir de kurtulurum
öyle tabi hamileiilk doğurmak gerçekten çok sıkınıtlı zamanlar tabiki güzellikleri var ama bedenen hazır hissetmiyorum
severek isteyerek karnımda taşıyım bir yük gibi görmeden
en güzel zamanda gelsin inş..

haklisin canim.
calismak da sana iyi gelecek.
insallah her sey yoluna girecek bebislerimiz buyudukce..

fyz35 elmali pankek yaptim canim cok guzel olsu ama yemedi tabiiki. azcik yedi puskurtmeye basladi yine.

ekmek veriyorum eline deli gibi yiyor. pankeki veriyorum isirip tadina bakip atiyor.

neyse kabak yapayim belki onu yer. yemisti onu. pankeki de ben yedim afiyetle

O zaman sana afiyet olsun Can'ım bide köfte dene bakalım
Anlamadığım pankeki Nasıl püskürttü üstüne azıcık pekmez dök tatlı olsun yer belki

Yok cnm peynir,yoğurt gibi şeyleri vermende bir sakınca yok.Hatta düzenli tüketmesi lazım bebelerin.Hergün peynir ve yoğurt veriyorsan kalsiyum ihtiyacını karşılar zaten.Az da olsa emiyorsa bunlarla beraber, mama vermene de gerek yok.

Canım benim de dikkatimi çekti büzimkinde de geldiğimse hep tv açık yarın bende soracam. Bakıcıların hepsi havalı demek ki.. bişey demeye çekiniyoruz :)

Canım tuna da on civar uyuyor ve tam dediğin gibi onbir buçukta uyanıyor ama ben emzirmiyorum su içiriyorum uyutuyorum. Çünkü emzirirsem daha sık uyanoyor belki saat başı. Ama böyle yapınca ikiye kadar uyuyor. O zaman emziriyorum. Sende bi de böyle dene istersen.

Canım benim de dikkatimi çekti büzimkinde de geldiğimse hep tv açık yarın bende soracam. Bakıcıların hepsi havalı demek ki.. bişey demeye çekiniyoruz :)

Aynen ole malesef bi ablamiz var uc cocugu var bakicilarla baya icli disli olmus artik. Aman huyuna git sen ona ii davranirsan o da daha ii olur. Evin bi bireyi gibi gorceksiniz dedi bana. O yuzden cekiniom valla bisi demeye.

Dün bende su vermeyi denedim ağladı istemedi hiç alışkın değil ki gece su içmeye neyle veriyorsun suyu. Gece kaç kez emziriyosun

Kızlar buhran geçiriyorum hic bu kadar sikilmamistim gurbette olmak yalnız olmak ne kadar kötü yinede hamd olsun halimize allahım sağlığımıZ yerinde ama ruhum hasta olacak sanırım ben ki o kadar pozitif olumlu etrafa neşe saçan kızdım çevreme arkadaşlarım ailem bir sürü vakit ayiramazdim herkese çalışıyordum param cebimde alışverişler kuaforler avmler gez toz bu ise yariyordum yıllarca çalışıp şimdi evde olmak ne acayip atarım 360 derece değişti umarım kısa zamanda toparlarim şimdi eşimi aradım eve gel imdat diye çığlık aticam dedim geliyor ona da kusum ama el mahkum konusuyorum naz bile yapamıyorum nasıl toparlancam ben (

Off ya beni anlattın bende yıllarca çalıştım şimdi evde olmak basıl zor hayatım komple değişti şükür hiç bişey eksik değil eşim hiç kasmaz maddi yönden ama öle değil işte insan kendi kazanmadığı parayı harcayamıyor bile

Can'ım benim çok haklısın bunları hissetmekte, hergün aynı şeyler, ben bile sıkılıyorum seninki çok normAl, bebek ev yalnızlık... Ailenin yanına gelme ihtimali yok mu yada kv vardı sanırım değişiklik olur ona gitseniz biraz, yada eşinin izin alma gibi bi durumu yok mu bir iki gün başka bi yere gezmeye gitseniz., dışarda kar yağıyor diyordun al çocuğu çık Dicem ama.. Çıkabiliyorsan çok güzel olur, etrafında öyle alışveriş merkezi gibi dükkanları olan bi yer yok mu? Bilmiyorum ki ne desem..

evet gecikti ertesi gün hapı içmiştim tek korunmasız gece olmuştu
umarım hap gecikme yapmıştır ama yazdığım gibi ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı oglumdada bu şekil öğrenmiştim
bisey çikmamasina sevindim cnm, Allah gonlune gore versin
havalr nasil canim ?
eger soguksa gtime, daha kotu olursa kotu derken gribi ilerlerse perisan eder seni yolculukda

gunduz az yuyyor ioyle bi uykuya daliyorki top atsan uyanmazz, bezinid degisrken sayikliyordu , yataga koydum geri uyudu

bilmiyorum canim inan,zamanla duzelir insallah
emedur un fitilini fln denedinmi
yada baska ilaç veremdimi dr

bugun ogleden sonra buyukler dogum gunune koydum
kuçugude alip bi arkadasa oturmaya gitttim
basta iyiydik sonra uykusu geldi ama yatagi olmayinca uyutamadim
sonra uykusu çogalinca kucagumda uyukladi bu seferde ben uyutmadim az kaldi gidecem evde tam uysuun diye
oyle boyle derken bugunude tek uykuyla kapattik
yarina Alalh kerimm
su an gece uykusuna geçmis bulunuyor 17 30 itibariyle

Gaviscon veriyorum ara ara ama gaviscon anlık çözüm sağlıyo.. Emedura Bi bakayım neymiş...

yurtdışındaydın demi canım
takılacağın gidip gelebileceğin türkler yokmu oturduğun yerde
çocucuğada değişiklik olur sanada kafan dağılır
bak maral a elin fransa sın da sünnet mevlüdine bile gidiyor
avm gibi gidebileceğin yerler varsa kuzucukla çık dolaş iyi olur
bende gurbetteyim cok sıkılıyorum neyseki üçbeş arkadaş edindim iyi oldu yalnızlık zor çekilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…