Can'ım elbette içini dökeceksin bunun için varış burda, elbette her şey insanın kendinde bitiyor. Eşin inşallah en kısa zamanda en güzel işi bulur ailecek rahatlarsınız. Eşinin durumu da zordur şimşd, dersleri iş kaygısı, ailesi olduğu için sorumluluğunun daha çok olduğunu düşünüyor, red cevapları umudunu kırmış.. Allah en yakın Zaman'da selamete çıkarsın inşallahYani aslında bi çare çözüm bulmak için yazmadım da içimi döktüm diyelim yine kendi yarami kendim sarıçam ailem gelemez ki vize işi var biDe su an da bi yere gidemiyoz su 30 yıldır bitmeyen okul bitecek . Çarşı var su anda yılbaşı carsisi kurulmuş heryerde sıcak şarap içenler dagitanlar kutlamalar başladı hemde gunduzden bide oğlan çabuk sıkılıyor arabasında biraz kucak ta biraz arabasında öyle idare ediyoruz.
Öyle deme kıııız yerim ben o tombiği. Seni çok seviyor annesi ne yapsın, ekmeğisin suyusun yatağı yorganısın :))Ah keşke ama ben ilk bir hafta emzirmedim hemen uyandığında aöa işe yaramadı yine sık kalkıyor, ilkinde kavul ediyordu uyuyordu geri ama sonra çıldırır gibi meme istiyor.. Su içirme şansım olsa vericem ama reddediyor, biberon, suluk hepsini istiyor diliylebenimki biraz farklı, defolu :)
Mısır ekmeğine bayılırımmm.evet canim bende her aksam kendi yaptiklarimizdan veriyorum daha iyi yiyor. bebekler agizlarinin tadini biliyor.
yemeklerimi de daha az tuzlu yapmaya basladim. 1 yasindan sonra da ozellikle su disleri tamamen cikinca artik herseyi de veririz rahatlikla herhalde.
disleri bi ciksin misir ekmegi lahana vercem ona
bisey çikmaz in$alalh canim kan daKızlar aşıdan şükür Ateş olmadı
Yanlız sizinle bişey paylaşmak istiyorum sağlık ocağındaki ebe beni görünce sana ne oldu hastamızın dedi hayır dedim bende tartıya çık dedi çıktım doğumdan bi hafta önce tartılmıştım orda kaydım vardı ona baktı şimdi ki kiloya baktı kadın şok geçirdi rejim mi yapıyorsun dedi tabiki de yapmıyorum çocuk emiyo ne rejimi gece bile kalkıp yarım ekmek yiyiyorum dedim inanmadı tabi neyse doktor ve ebe fazla kilo verdiğime kanaat getirerek kan almak istediler kesinlikle vitamin takviyesi almalısın dedi 28 kilo vermişim aslında verdiğim kiloya değil ama 12 kilo alıp 28 vermeme takıldılar haftaya çarşamba kan vercem bakalım ne çıkacak
yemegi uyyorken yaoiyorumMaşallah ne çok yazmışsınız gün boyu.Ben hiçbirşeye yetişemiyorum artık.Elime telefonu alıyorum oğlan uyanıkken 1 dakika sürmüyor.Akşam olunca bütün gün spor salonunda yoğun egzersiz yapmış gibi oluyorum.Her hücrem ağrıyor resmen.Yemek,ev işi,çamaşır yapamıyorum çoğu Zaman.Eşim işten gelince veriyorum oğlanı ona,hızlı hızlı bişeyler hazırlıyorum ama öyle sulu yemekler,salatası,mezesi,pilavı falan yok yani
Sonra kendini doyur,oğlanı doyur,banyosu,alt değişmesi,uyutması derken bu saat oluyor.
Tabi günde 1 kere park olayımız da var.Eşofmanlar ve dağılmış boyası gelmiş çoktan geçmiş saçlarımla gezmece Parktan gelince zaten tümden suyum çıkmış oluyor.
Allah aşkına biriniz desin ya,siz yemek yaparken evi süpürürken sizin bebeler ne yapıyor o arada??
oldugum sehre geleli 4 ay sonra 6 yil olcak canimEvet maalwesef pek türk yok olanlar lada hayat tarzımız kulturuz farkli gibi uyusamadiklarimiz oldu falan avm bi tane var uzakta benim oglanda arabasında en fazla 2saat duruyor sıkılıyor kendi arabaMz olsa iyi olurdu ben almanya ya 2sene oldu ayak basali maral kaç senedir orda
İnşalla Can'ım neden böle söylediler anlamadımbisey çikmaz in$alalh canim kan da
Oooh Karadeniz kizi gelsin Karadeniz yemeklerievet canim bende her aksam kendi yaptiklarimizdan veriyorum daha iyi yiyor. bebekler agizlarinin tadini biliyor.
yemeklerimi de daha az tuzlu yapmaya basladim. 1 yasindan sonra da ozellikle su disleri tamamen cikinca artik herseyi de veririz rahatlikla herhalde.
disleri bi ciksin misir ekmegi lahana vercem ona
Gece uyuyamadığım için gündüz ilk ve tek uykusunda ben de uyumaya çalışıyorum yada uzanıyorum en azından bi yarım saat kadar.Biraz keyfime de düşkünüm galiba ama o halde iş yapmaya kalkınca ya bişeyler düşürüp kırıyorum yada çamaşır atıp makineyi çalıştırmayı unutup yıkandı diye asmaya çalışıyorum :)yemegi uyyorken yaoiyorum
evi uyanikken supuuryorum sesine uyanmasin diye :)
supurgenin tepesine oturyor, kaaptiyor aciyor oyun çiakriyor :)-
kendi adima konusmak gerekirse telefonu elime genelde sadece kizi ayagimda sallarken aliyorum.Maşallah ne çok yazmışsınız gün boyu.Ben hiçbirşeye yetişemiyorum artık.Elime telefonu alıyorum oğlan uyanıkken 1 dakika sürmüyor.Akşam olunca bütün gün spor salonunda yoğun egzersiz yapmış gibi oluyorum.Her hücrem ağrıyor resmen.Yemek,ev işi,çamaşır yapamıyorum çoğu Zaman.Eşim işten gelince veriyorum oğlanı ona,hızlı hızlı bişeyler hazırlıyorum ama öyle sulu yemekler,salatası,mezesi,pilavı falan yok yani
Sonra kendini doyur,oğlanı doyur,banyosu,alt değişmesi,uyutması derken bu saat oluyor.
Tabi günde 1 kere park olayımız da var.Eşofmanlar ve dağılmış boyası gelmiş çoktan geçmiş saçlarımla gezmece Parktan gelince zaten tümden suyum çıkmış oluyor.
Allah aşkına biriniz desin ya,siz yemek yaparken evi süpürürken sizin bebeler ne yapıyor o arada??
Ya ayağımın dibinde paçamı çekiştiriyor hatta pijamanın lastiği gevşekse indirdiği bile oluyorMaşallah ne çok yazmışsınız gün boyu.Ben hiçbirşeye yetişemiyorum artık.Elime telefonu alıyorum oğlan uyanıkken 1 dakika sürmüyor.Akşam olunca bütün gün spor salonunda yoğun egzersiz yapmış gibi oluyorum.Her hücrem ağrıyor resmen.Yemek,ev işi,çamaşır yapamıyorum çoğu Zaman.Eşim işten gelince veriyorum oğlanı ona,hızlı hızlı bişeyler hazırlıyorum ama öyle sulu yemekler,salatası,mezesi,pilavı falan yok yani
yok ellemiyorum 30 akdr mudahale etmiycem :) yani kilosu 30 olana kdr :)Gece uyuyamadığım için gündüz ilk ve tek uykusunda ben de uyumaya çalışıyorum yada uzanıyorum en azından bi yarım saat kadar.Biraz keyfime de düşkünüm galiba ama o halde iş yapmaya kalkınca ya bişeyler düşürüp kırıyorum yada çamaşır atıp makineyi çalıştırmayı unutup yıkandı diye asmaya çalışıyorum :)
Süpürge çalıştırmam için oğlanı bi yere sabitlemem lazım yoksa kafa göz kalmıyor.park yatak yada mama sandalyesi en güvenli yerler,ordan da max 15 dk sonra ağlamaya başlıyor feci şekilde.
Bu arada senin kızın iştahı ne oldu? Diyet mi yaptırıyorsun yoksa küçüçük çocuğa
Bende bu aktivitelerin hiçbiri yok keşke olsaydı ehliyete yazıldı eşim araba zaten ehliyetten kolay çok ucuz burda araba ehliywtim var da burda geçerli değiloldugum sehre geleli 4 ay sonra 6 yil olcak canim
turk çok da ben hepsiyle içli di$li deilim,mahallemdekilerle gorusuyorum bide camiye gidiyorum
camide her çarsamba hoca hoca tevcid dersi veriyor,ayda bi kere kahavlti duzenliycez, bi kerede dini sohbet olacak bundan sonra
bide ehliyet ve arabam var tabi oda buyuk etken,ne kadr çocuklarin okul saati geliyor diye hep bi stres de olsamda gezmekden geri kalmiyorum
avm ye gitmem, hiç sevmem avm gezmesini
ehliyetin yoksa al mutlaka
varsada araba al :)
Amin duaya çok ihtiyacım var bu ara çok teşekkürler desteğin icinCan'ım elbette içini dökeceksin bunun için varış burda, elbette her şey insanın kendinde bitiyor. Eşin inşallah en kısa zamanda en güzel işi bulur ailecek rahatlarsınız. Eşinin durumu da zordur şimşd, dersleri iş kaygısı, ailesi olduğu için sorumluluğunun daha çok olduğunu düşünüyor, red cevapları umudunu kırmış.. Allah en yakın Zaman'da selamete çıkarsın inşallah
Sabah kalkıyoruz kör karanlıkta uyanıyor yatakta oynuyoruz biraz sonra altını değiş üstünü değiş babası uyuyor oluyor tabi ki mümkün mertebe sessiz olmaya calisiyoruz çok zor oluyor tabi alıyorum mutfağa gidiyoruz yıkanmış bulasiklari kdiriyirum oda yerde emekliuo tırmanıyor pacama yapisiyor sonra kahvaltı hazırlıyorum yiyoruz hepbirlikte sonra ışte vakit buldukça yemeğe başlıyorum bulaşık felan uyurken bazen yemek yapıyorum bazen oturuyorum telefonla ilgileniyorum supirgeye bayılıyor peşi sıra geliyor inceliyor hiç gıkı cikmiyorMaşallah ne çok yazmışsınız gün boyu.Ben hiçbirşeye yetişemiyorum artık.Elime telefonu alıyorum oğlan uyanıkken 1 dakika sürmüyor.Akşam olunca bütün gün spor salonunda yoğun egzersiz yapmış gibi oluyorum.Her hücrem ağrıyor resmen.Yemek,ev işi,çamaşır yapamıyorum çoğu Zaman.Eşim işten gelince veriyorum oğlanı ona,hızlı hızlı bişeyler hazırlıyorum ama öyle sulu yemekler,salatası,mezesi,pilavı falan yok yani
almanya çevirmiyirmu ehliyetini, fransa çeviriyorBende bu aktivitelerin hiçbiri yok keşke olsaydı ehliyete yazıldı eşim araba zaten ehliyetten kolay çok ucuz burda araba ehliywtim var da burda geçerli değil
Tuna da sık uyandı yaa napıcaz biz..Gece saat basi kalktik yine noluyo anlamadim. Sozde kendi uyursa surekli uyanmazmis. Ama disler de feci kasiniyodu aksam yatmadan. Ondan da olabilir. Bakalim ne cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?