2015 Şubat Anneleri

Kanamalı travma ne yaa.ne korkunç ismi var.geçmiş olsun.duse kalka buluyorlar.benim büyük oğlan Bir yas civari bahçede basitçe ne dusmustu.bi kaldirdim.dudağıni taş kesmiş.dudak ikiye ayrılmış.tuttum kendimi sakince ilk yardım ettim.Dr a vardık.dikis atilcak.o anda zangir zangir titriyorum.bembeyaz olmuşum.gören ilk çocuğun mu diyordu.hi hi deyince belli oluyor diyorlardı.
 
kizlar alinti yapamadim sonra bakicam yazdiklariniza.

biz disari ciktik kizimla ilk kez tek basimiza.
bi arkadasimizin annesi var cok severim. esimin cok yakin arkadsinin annesi. simdi o arkadas baska sehirde ama annesiyle kizkardesi burda hala. anne kiz beraber yasiyolar yani onceden cok gider gelirdik araya cocuk girdi vs. dun aradim gelicem diye. bi cesaret aldim koydum kanguruya bindim dolmusa.

bizim kiz kadar gezenti var midir giki cikmiyo nerde o kiz diyorum. dolmusta etrafi izledi. hava sogukken kanguru cok zor oluyomua ama ustumde biaey kizin ustunde mont. arkamda airt cantasi bayagi agirdi omuzlarim ama rahatti yine de.

geldik kahvalti ettik simdi uyutuyorum. bi nese bi keyif ilk kez gordugu insanlara bi gulucukler. dersin bu kiz o kiz degil. yeterki evden ciksin. annesi gibi seviyo gezmeyi
 
Ay Can'ım o ne yaaa Nasıl aklına gelmiş, vay yaramaz :)) iyice korktum şimdi bizim çatlakta parmağını uzatıyordu ağır Çek'imde öyle bi hayır demişim ki yerinden zıpladı yavrum
 
İşte bu. Bi cesaret lazımdı zaten yaptın devamı gelir artık. Bebekler başkasına Show yapmayı pek seviyor zaten:)
 
dikis izi varmi vahidecim ogluyun dudakda
benim oglanin çenesinin altinda dikis var, esim orda sakal çikmaz fln diyor
in$alalh oglum çok uzlup kafya takmaz iz olursa
 
Aslında eşim çok iyi düşünceli merhametli çok nadir anlasamadigimiz noktalar oluyor. Aynen herkesi bırakıp geldim...
Benim eşim de öyle sağolsun. Ben şöyle düşünüyorum arada yaşanan kırgınlıklar yalnız olmamızdan Tr'de olsak tolere edebileceğimiz şeyler. Ama kimse olmayınca eşimizden daha fazlasını bekliyoruz.

Canım bence en kısa zamanda kendine bir uğraş bul. Kurs hobi vs. Oralarda bir kaç arkadaş edinirsin inan çok iyi geliyor. İnşallah istediğin gibi olur herşey
 
Bende bilmiyorum her gün et nsl olacak ki
$imdilik yedirebildiginiz kadar olcak

ama mesela bi kaç ay sonra bi seferde iki uç kofte yiyebilirler , buyudukçe koftenin sayisi çogalir
mesela benimkiler su an altisar tane yiyolar ( ekmek yemezler pek , ekmek olsa belki daha az olur sayi)
birden fazla yiyebildiginde kofteyi, hafta içine bolebilriisniz et ydirmeyi
yani bugun 3 kofte yerse o sizi 3 gun idare eder ( gelisim açsindan gerekli asgari SINIR bu , fazlasi daha iyi tabiki )

ben yediklerimizden veridigm için, tavvuk çorbasi, balik,kofte, yemegin içindeki et ,lahmacun , içli kofte aklina ne gelirse sokuyorum agzina biz yerken, simdilik sorun yok yiyor , yemedigi gunler oluyor tabide zamanla hersey rayina oturacakdir
ha bide o gun yumurta yediyse onu et yterine sayabilirsiniz

bide bideee ben buyuk çocuklarima kuçukken tabagindaki çorbaya eklerdim direk kiyma kavurup,tencereye eklesen azi tabagina geliyor, bende tabaga koyardim bi kofte kadr kiyma,o tabak bittimi içim rahat ederdi yediginden emin oldugum için :)
 
Ne yediriyorsan içine azda kıyma koy canım, neler yapıyorsun neler veriyorsun bebeğine?
evet oylede yapılabılır.
bızım yedıklerımızden verıyorum bayadır. normalden bıraz daha az tuz koyuyorum. babasının kucagında yıyor. sofrayı tanııyor babası alıstırdı oyle:)
sabah kahvaltısını bıskuvı hazırlıyorum kendım onu verıyorum ıcıne muz ezıp pekmez ekleyıp yumurta sarısıı koyup tam boomba:)
ama corbayı pek sevmıyor
 
ahahah çocuklarin yedikelrini hep sayiyla belityom ama ikisine ayni sayi koymazsam kavga ederler benimki az onunki çok diyeee
o yuzden biliyorum sayiyi
 
Biİmde maalesef özellikle sabaha karşı ilk yatirdigimda en az 4saat uyuyor sonra en fazla 2saat uyuyor kalkıyor kucağıma alıyorum susuyor koyuyorum ağlıyor bende fazla tutuyorum uyuyor kucağında bu sefer
Can'ım nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum valla, bizimkiler buna da mı alıştı yani.. Uyumaz bunlar anam anladım ben..
 
Hımm çok mantıklı çok sağol canım . Yediklerimizden yediriyorum bende sadece balık yedirmedim henüz. fazla yediği zaman Bir kaç gün yeteceğini bilmem iyi oldu :)
 
hergune et nasıl nasıl yapıp versek
bırgun kofte yapsak bırgun kıymalı corba falan degısık tarıfler lazım:9
Genelde kiyma agzina gelince sevmiyo benim kiz o yuzden istemesem de blenderdan geciriyorum. Kofte de bi yiyo bi yemiyo ama belki seninki sever:)
 
Genelde kiyma agzina gelince sevmiyo benim kiz o yuzden istemesem de blenderdan geciriyorum. Kofte de bi yiyo bi yemiyo ama belki seninki sever:)
ınsallah.
ruh hallerıne gore degısıyor. onlarında bır psıkollojılerı var anlıyorum.
 
Beni aglattin (
 
Aynen çok doğru dedin tolere edebilecehim kimse yok. Kursa gidicem inşallah ocak gibi çok teşekkürler
 
Saol canım teşekkür ederim. Hala idolümsün :) sütüm kesildi canım ondan sonra bebek kararı aldım. Rabbim pişman etmesin

Canım benimm amin aminnn beraber buyuyecekler ne güzel kolay olmuyor ama sonrası çok rahat geçecek onu dusunerek kendimi avutuyorum ben de
 
Selam bayanlar
Okul işleri için dışarı çıkmam gerekiyordu büro eşimin iş yerine yakın o yüzden sabah çıkalım dedik annem geldi azrayı bıraktık 5 dk da işimizi hallettik Nasıl olsa kalmışken şöyle sahilde güzel bi kahvaltı yapalım dedik yağmurda yürüdük sanki yeni aşıklarız gibi :)
Neyse kahvaltı mızı yaptık aradık Azra kahvaltı yapıp geri uyumuş bizde dekorasyoncuya gittik evimiz için doğal taş ve dolap seçtik ankastre baktık 4 saat bebişimden ilk defa ayrı kaldım
Eve geldim kapıyı açtım Azra Nasıl atlıyor kucağıma saldırdı resmen memeye ama hiç ağlamamış üzmemiş
Kuzum Nasıl burnunda tüttü hiç ayrılmamıştık :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…