2015 Şubat Anneleri

Rahatlamana sevindim :) öyle oldu gerçekten ne çok şey paylaştık paylaşıyoruz. Geçen gün aklıma bir sahne geldi. Buradski arksdaşlarla Yıllar sonra karşılaşıyoruz. mesela çocuklarımız aynı okullara gidiyor orada tanışıyoruz Şubat doğumlu vs derken laf lafı açıyor aaa sen şu muydun deyip bu günleri hatırlıyoruz

Gurbet zor gerçekten ama madem kv yanında ondan destek alsan olmaz mı arada bir gelsin ya sen kuzuyu bırak azcık dinlenirsin nefes alırsın. Benim öyle bir şansım olsa hiç kaçırmazdım

O benim de aklima geliyo. Ne guzel olurdu

Hımm anladım canım . Peynir yoğurt veriyor um. Eti az veriyorum galiba. Haftada kaç kere vermek gerekir her gün köfte kadar falan diye bişey okumuştum ama çok mu olur

Hımm anladım canım . Peynir yoğurt veriyor um. Eti az veriyorum galiba. Haftada kaç kere vermek gerekir her gün köfte kadar falan diye bişey okumuştum ama çok mu olur
Bana doktor hergun bir kofte buyuklugunde yiyecek dedi. Haftada iki gun balik dedi ama pek uygulayamiyorum canim. Bilmiyorum yanlis mi yapiyorum

Bu kadar sıkılmanın nedeni eşinle aranın kötü olması. Yaaa sende mi işini aileni ülkeni bırakıp eşinle gittin ben gibi

Böyle durumlarda açık açık konuşuyorum ben ben bu kadar fedakarlık yaptım senden daha fazlasını bekliyorum diyorum. Zaten bir tek eşlerimiz var yanımızda onlarLada sıkıntı yaşayınca bardağın son damlası da o oluyor

merhabalar 2015 subat annelerı:)
bende 16 subat dogumlu bır kız annesıyım. uzun zamandır takıp etmemın sonucunda baktım o kadar cok benzer seylerı yasıyoruz kı tabı dogal olarak en sonunda ben de uye olup karsılıklı paylasım yapmaya karar verdım. kabul edersenız:)

Ay cnm uzun uzun yazmışsın saol valla.İnsan yaşarken tek başınaymış gibi geliyor ama burda okudukça hayır diyorum bi sürü anne var bu durumda sabır..

Çekmece deyince aklıma geldi,benimki geçen gün başaşağı indi çekmenin içine,ödüm koptu.Orda bile tek balına bırakamıyorum mutlaka kendine zarar vericek bişey yapıyor. 9 aylık ömründe 2 kez kanamalı travma defalarca kez de moruk ve şişlik yaşadı minik vücudu.

Bu arada şenin altaçma yöntemin acayip işe yaradı ya.çook teşekkür ederim.ilkinde mızmızlandı ağladı kollarını kıpırdatmayınca sonra alıştı biraz şimdi daha sakin duruyor mecburen.ben de oh be dedim valla.dün eşim gördü ne yapıyosun sen diyo çocuğu çarmıha germişsin Sonra da aaa çok mantıklıymış ne güzel kıpırdayamıyor dedi.

Ben de soracaktım ile yaradı mı diye çok sevindim :) işkence gibi görünüyor gerçekten ama durmuyor çılgınlar napalım :) kanamalı travma ne canım yaa allah korusun, benim gözüm de hep üstünde. Bizim de soba var tehlikeli, o kadar yakınından geçiyor ki emeklerken sınırlarda dolaşıyor çocuk. :)) geçen gün de lavabonun gider borusunu asılmış çıkarmış nerden gördü buldu, ıslattı her yeri pis pis.. bu dabahta sehpada duran öay dolu bardağı devirmiş bide sallıyor bardağı allahtan soğumuş çay.. çok yaramazlar yaaa

almanya çevirmiyirmu ehliyetini, fransa çeviriyor
evet araba kolay, bence siz ordan tasinin turku bol olan yere :)
Yok cevirmiyor yeniden alman lazım tasincaz tek hedefimiz iş bülup taşınmak esimmde çok türklerle konuşursam bu sefer almanca ovrenemezsin diyor aman ne bilim ya iki ucu pisli değnek

Tuna da sık uyandı yaa napıcaz biz..
Biİmde maalesef özellikle sabaha karşı ilk yatirdigimda en az 4saat uyuyor sonra en fazla 2saat uyuyor kalkıyor kucağıma alıyorum susuyor koyuyorum ağlıyor bende fazla tutuyorum uyuyor kucağında bu sefer

Aslında eşim çok iyi düşünceli merhametli çok nadir anlasamadigimiz noktalar oluyor. Aynen herkesi bırakıp geldim...

Bana doktor hergun bir kofte buyuklugunde yiyecek dedi. Haftada iki gun balik dedi ama pek uygulayamiyorum canim. Bilmiyorum yanlis mi yapiyorum
Bende ne kadar et yedirsem diye düşünuyordum hergün vermeye çalışayım madem öyle

Hoşgeldin uykusuuu nasillll:)))

hergune et nasıl nasıl yapıp versek
bırgun kofte yapsak bırgun kıymalı corba falan degısık tarıfler lazım:9

Soba deyince benim büyük oglan yeni ayaklanmıştır.tek tekerlek sürülen bi oyuncak var ya ittiriyor bebekler.onla oynuyor.ben de kitap okuyorum.onun tutma yeri baston gibi.gözümü bi kaldirdim kitaptan.kuzine soba üzerinde de güğüm var.duvar tarafinda uzakta duruyor.Gugumun kulpuna kancayı takmış.çekecek.saniyeler içinde gözünün önünde yanı.çok hızlı dusunuyor ve çok hızlı yapıyorlar aklindakileri.çok tetikte olmak lazım.

Aslında eşim çok iyi düşünceli merhametli çok nadir anlasamadigimiz noktalar oluyor. Aynen herkesi bırakıp geldim...
Olur bazen çöker insana en derinden.özlem hasret yalnızlık.dost arayışı.profiline yazdığını gibi O sana yeter.sıkıntılarının çözümü O nda.biz de buradayız.yalnız değilsin.biz de aynı duyguları dönem dönem paylaşıyoruz.dua edeceğim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…