2015 Şubat Anneleri

Bugünkü öğlen yeemegımız. Yogurt bitti. Üç beş tanede erişte kaldı zorlamadım bitirsin diye.

Eklentiler

• IMG_20151126_135426.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 66
Boyle ufak aralar insani dinlendiriyor. Donuste de onlarin ozlemis hareketlerini gormek mukemmel.

Bugünkü öğlen yeemegımız. Yogurt bitti. Üç beş tanede erişte kaldı zorlamadım bitirsin diye.
Masallah afiyet olsun. Islerine gelen bisey olunca cok guzel de yiyolar. Normalde 5-10 minik kasik anca corba yiyen kiz bugun yayla corbasindan 3 kucuk kepce yedi hem de soluksuz. Sasirdim kaldim

Ne güzel vakit geçırmişiniz cnm. Yine yapın:)

Masallah afiyet olsun. Islerine gelen bisey olunca cok guzel de yiyolar. Normalde 5-10 minik kasik anca corba yiyen kiz bugun yayla corbasindan 3 kucuk kepce yedi hem de soluksuz. Sasirdim kaldim
Yaylanın içine kıyma koy işte:)

Normalde koyuyorum da bugun koymamistim. Hatta daha saglikli yapmaya calisiyorum normalde ona yaparken. Beyaz un da kullanmiyorum. Bugun normal bizim yedigimiz gibiydi daha bi zevkle yedi. Bu cocuk bizim yemeklerden istiyo hep

Ne güzel maşallah berat hayatta bunları bitirmez bitirmeyi bırak yarısını bile yemez çok iştahsız ya çok üzülüyorum ne koysam ağzına dışarı atıyor ya da kafayı çeviriyor koyamıyorum bile ağzına
Et veya kıymayı zaten hiç yediremiyorum başka yemeklere karıştırıp vermeyi denedim blendırdan geçirmeyi denedim ama yok yemiyor deli ediyor beni yemek yedirme saati gelince sinir stres basıyor beni

Maral Can'ım bende sana yazcaktım bizim kızın üst dişleri yani önde olanlar çıkmadan sol üst köpek dişi patlamış bu normal mi ?
Normal canım bence çünkü benim kardeşimin de dediğin gibi alt dişlerden sonra üstteki yan dişleri çıkmaya başladı önce sonra öndekiler çıkmıştı

Bizimkinin ne diş var ne de belirtisi şişlik filan yok daha görünürde

Gülünce bazen dişetlerini birbirine değdirerek gülüyor ağzı açık çok tatlı oluyor bi de dişetlerini öpüyorum çok hoşuna gidiyor ağzı açık bekliyor öylece :) oy çok özledim onu işteyim bir an önce eve gitsem de öpüp koklasam oğluşumu

Kalsiyum demir emilimini azaltıyor gerçi ama ben de berat eti yutsun diye üstüne yoğurt vermiştim bi kaç kez napiyim eti yutmuyor yoğurdu çok seviyor emilimini boşverdim artık hiç yememesinden iyidir heralde

ne yiyor peki ne seviyor

ne yiyor peki ne seviyor
Valla yemek olarak hiçbirşey yemiyor akşamları ne versem dışarı atıyor sadece yoğurt yiyor o da yarım kase zorla dikkatini dağıtarak filan ağzına koyabilirsem yutuyor ama başka yemek olsa ağzına bile koysam dışarı atıyor bir de sabah kahvaltısını bitiriyor o da bi kase kadar oluyor yaklaşık peynir yumurta sarısı süt ve cici bebe karışımı kahvaltısı da

ne yiyor peki ne seviyor
Zorlamayayım zorlamayayım diyorum ama hep reddediyor hep dışarı atıyor ağzından geçici diye düşündükçe daha çok iştahsızlaşıyor bilmiyorum artık ne yapacağımı ona yemek yedirmek istemiyorum eşim yedirmeye çalışıyor bazen çünkü benim bi süre sonra şarteller atıyor bağırıyorum elimde olmadan

Biz mesela hep MamA sandalyesinde yediriyoduk şimdi nerde bulursam orda yediriyorum belkide yanlış yani ortam degiatirseniz balkonda parkta yedirsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…