Boyle ufak aralar insani dinlendiriyor. Donuste de onlarin ozlemis hareketlerini gormek mukemmel.Selam bayanlar
Okul işleri için dışarı çıkmam gerekiyordu büro eşimin iş yerine yakın o yüzden sabah çıkalım dedik annem geldi azrayı bıraktık 5 dk da işimizi hallettik Nasıl olsa kalmışken şöyle sahilde güzel bi kahvaltı yapalım dedik yağmurda yürüdük sanki yeni aşıklarız gibi :)
Neyse kahvaltı mızı yaptık aradık Azra kahvaltı yapıp geri uyumuş bizde dekorasyoncuya gittik evimiz için doğal taş ve dolap seçtik ankastre baktık 4 saat bebişimden ilk defa ayrı kaldım
Eve geldim kapıyı açtım Azra Nasıl atlıyor kucağıma saldırdı resmen memeye ama hiç ağlamamış üzmemiş
Kuzum Nasıl burnunda tüttü hiç ayrılmamıştık :)
Beni aglattin(
Masallah afiyet olsun. Islerine gelen bisey olunca cok guzel de yiyolar. Normalde 5-10 minik kasik anca corba yiyen kiz bugun yayla corbasindan 3 kucuk kepce yedi hem de soluksuz. Sasirdim kaldimBugünkü öğlen yeemegımız. Yogurt bitti. Üç beş tanede erişte kaldı zorlamadım bitirsin diye.
Ne güzel vakit geçırmişiniz cnm. Yine yapın:)Selam bayanlar
Okul işleri için dışarı çıkmam gerekiyordu büro eşimin iş yerine yakın o yüzden sabah çıkalım dedik annem geldi azrayı bıraktık 5 dk da işimizi hallettik Nasıl olsa kalmışken şöyle sahilde güzel bi kahvaltı yapalım dedik yağmurda yürüdük sanki yeni aşıklarız gibi :)
Neyse kahvaltı mızı yaptık aradık Azra kahvaltı yapıp geri uyumuş bizde dekorasyoncuya gittik evimiz için doğal taş ve dolap seçtik ankastre baktık 4 saat bebişimden ilk defa ayrı kaldım
Eve geldim kapıyı açtım Azra Nasıl atlıyor kucağıma saldırdı resmen memeye ama hiç ağlamamış üzmemiş
Kuzum Nasıl burnunda tüttü hiç ayrılmamıştık :)
Yaylanın içine kıyma koy işte:)Masallah afiyet olsun. Islerine gelen bisey olunca cok guzel de yiyolar. Normalde 5-10 minik kasik anca corba yiyen kiz bugun yayla corbasindan 3 kucuk kepce yedi hem de soluksuz. Sasirdim kaldim
Normalde koyuyorum da bugun koymamistim. Hatta daha saglikli yapmaya calisiyorum normalde ona yaparken. Beyaz un da kullanmiyorum. Bugun normal bizim yedigimiz gibiydi daha bi zevkle yedi. Bu cocuk bizim yemeklerden istiyo hepYaylanın içine kıyma koy işte:)
Maral Can'ım bende sana yazcaktım bizim kızın üst dişleri yani önde olanlar çıkmadan sol üst köpek dişi patlamış bu normal mi ?Ne güzel vakit geçırmişiniz cnm. Yine yapın:)
Ne güzel maşallah berat hayatta bunları bitirmez bitirmeyi bırak yarısını bile yemez çok iştahsız ya çok üzülüyorum ne koysam ağzına dışarı atıyor ya da kafayı çeviriyor koyamıyorum bile ağzınaBugünkü öğlen yeemegımız. Yogurt bitti. Üç beş tanede erişte kaldı zorlamadım bitirsin diye.
Normal canım bence çünkü benim kardeşimin de dediğin gibi alt dişlerden sonra üstteki yan dişleri çıkmaya başladı önce sonra öndekiler çıkmıştıMaral Can'ım bende sana yazcaktım bizim kızın üst dişleri yani önde olanlar çıkmadan sol üst köpek dişi patlamış bu normal mi ?
Kalsiyum demir emilimini azaltıyor gerçi ama ben de berat eti yutsun diye üstüne yoğurt vermiştim bi kaç kez napiyim eti yutmuyor yoğurdu çok seviyor emilimini boşverdim artık hiç yememesinden iyidir heraldeYaylanın içine kıyma koy işte:)
bızde aldık bı heves:)Bugün oğluma a101 den at aldım daha erken bununla oynaması için ama bi kaç aya yürür o zaman daha güzel oynar inş :) Eki Görüntüle 1701119
di$ heryerden çikar canim onemli deil, normalMaral Can'ım bende sana yazcaktım bizim kızın üst dişleri yani önde olanlar çıkmadan sol üst köpek dişi patlamış bu normal mi ?
ne yiyor peki ne seviyorNe güzel maşallah berat hayatta bunları bitirmez bitirmeyi bırak yarısını bile yemez çok iştahsız ya çok üzülüyorum ne koysam ağzına dışarı atıyor ya da kafayı çeviriyor koyamıyorum bile ağzına
Et veya kıymayı zaten hiç yediremiyorum başka yemeklere karıştırıp vermeyi denedim blendırdan geçirmeyi denedim ama yok yemiyor deli ediyor beni yemek yedirme saati gelince sinir stres basıyor beni
Valla yemek olarak hiçbirşey yemiyor akşamları ne versem dışarı atıyor sadece yoğurt yiyor o da yarım kase zorla dikkatini dağıtarak filan ağzına koyabilirsem yutuyor ama başka yemek olsa ağzına bile koysam dışarı atıyor bir de sabah kahvaltısını bitiriyor o da bi kase kadar oluyor yaklaşık peynir yumurta sarısı süt ve cici bebe karışımı kahvaltısı dane yiyor peki ne seviyor
Zorlamayayım zorlamayayım diyorum ama hep reddediyor hep dışarı atıyor ağzından geçici diye düşündükçe daha çok iştahsızlaşıyor bilmiyorum artık ne yapacağımı ona yemek yedirmek istemiyorum eşim yedirmeye çalışıyor bazen çünkü benim bi süre sonra şarteller atıyor bağırıyorum elimde olmadanne yiyor peki ne seviyor
Biz mesela hep MamA sandalyesinde yediriyoduk şimdi nerde bulursam orda yediriyorum belkide yanlış yani ortam degiatirseniz balkonda parkta yedirsenZorlamayayım zorlamayayım diyorum ama hep reddediyor hep dışarı atıyor ağzından geçici diye düşündükçe daha çok iştahsızlaşıyor bilmiyorum artık ne yapacağımı ona yemek yedirmek istemiyorum eşim yedirmeye çalışıyor bazen çünkü benim bi süre sonra şarteller atıyor bağırıyorum elimde olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?