Ay çok teşekkür ederim canım çok düşüncelisin sağol tarifin için fırsat bulursam denicem inşallah valla işten geliyorum yemekti beratın yemeğiydi bulaşıktı banyoydu iş bitmiyor derken beratın uyku huyuzluğu uyutma faslı ben bitiyorum artık uyumaya gittiğim zaman şimdi uyuyor boncuğum tatil günümde denicem inş canımBiz çayın yanında yiyelim diye bişey uydurdum tatlı sende onu bebğine yedirebilirsin, yaparken aklıma geldin. Bebek tarifine uyarlanmış şekli şöyle, sen cicibebe veriyorsun madem, elmayı rendele tatlandırmak için biraz pekmez koyabilirsin ama cicilere zaten tatlı ve tatlı bi elma seçersen gerek kalmaz, azıcık tarçınla pişir, cicibebeyi ve badem fındık cevizi un gibi rondodan geçir, hepsini karıştır, top top yap önüne koy belki kendi yer
Allah sabir versin çok zor bişey sen doğru yapiosun zorlama bence de hep teklif et yerse yerUvv balkon buz gibi canım parkta öyle burda hava çok soğuk şarkı klip filan açınca yiyordu ilk zamanlar şimdi ona da alıştı artık şarkı açınca ağzını kilitliyor direk canım
Benim oglanda etci hindi dana kuzu balık tavuk. Maasalah size de hamsiyi de hiç sevmem laf aramızda eti yok budu yok :)Bugün ilk kez balık hamsi tattik.karnı tok olmasına rağmen dilinden atmadi.karar verdim benim kız etçi.
Emziriyorum canım zaten bişey yemiyor emsin bari diyorum da işin kötü yanı emmeyi de pek sevmiyor ben işten geldiğimde beni çok özlediği için 5 dakika emip bırakıyor tüm emdiği bu yani bi de gece uyurken emiyor uyandıkça hep emziriyorum filan ama gece emmeleri zaten 1-2 dakikalık hemen uykuya daldığı içinSütün az dahi olsa emzir canım yetmediği yerde devam Sütü ver ya da inek sütüne muz filan kat eminim eninde sonunda alışacak olmadı bol bol yoğurt yedir ben bazen 4 kase yoğurt yediriyordum sırf birşeyler yemiş olsun diye hala da öyle
Amin canım hepimize sabır versin Allah öyle yapıyorum canım mecburen zorla yemiyor akıllı bıdık sadece üzüldüğümle kalıyorum çok zor gerçekten yemeyen çocukAllah sabir versin çok zor bişey sen doğru yapiosun zorlama bence de hep teklif et yerse yer
Cnm biz de almıştık fisher Price ilk arabam diye.kullanıyor hala.Ama yürürken öyle tutayım da hep onunla yürüyeyim demiyor bırakıyor yarı yolda kendi gidiyor.tabi bi süre sonra da hop yere düşüyor.güzel bir oyuncak ama düşmesini engellemiyor maalesef.Henüz yürümüyor valla dediğin gibi yürüdüğü Zaman daha beter tehlike, denge kuramaz düşer. Yürüme arkadaşı almayı düşünüyorum fisher price ın 2 in 1 vardı, ilerde de araba olarak kullanabiliyor. Tabi sizin ihtiyacınız kalmadı dimi yürüyordu senin bebiş, adı neydi bu arada, söylediysen de gözümden kaçmış.
Maşallah canım :)Benim oglanda etci hindi dana kuzu balık tavuk. Maasalah size de hamsiyi de hiç sevmem laf aramızda eti yok budu yok :)
Anladım cnm.Ama kilosu ayına göre normal sınırlar içinde şuan.Tabi iştahsızlık devamlı olursa normalin altına düşer mi bilmiyorum.Ama bence geçicidir.inşallah kısa Zaman'da düzelir.Bir de bu aylarda "kaşık reddi" olurmuş.denedin mi bilmiyorum ama elinle vermek de işe yarayabilir belki.Ek gıdaya ilk başladığım zamanlar bu kadar iştahsız değildi canım yiyordu yani yarısını da olsa son 2 aydır çok iştahsız dediğim gibi kilo alımı azalmış son 2 ayda yani 3 gün sonra 10 aylık olacak ve 9 kilo şu an yani doktor bişey demedi kilosu az diye zaten aile hekimine gidiyoruz hiçbişeyden anladığı yok konuşmuyor bile sadece hemşire tartıyor boyunu ölçüyor filan ama normal diyor eskisine göre hiçbişey yemiyor ama kilo almadığı bariz belli canım
Evet canım denedim elimle verdiğimde ağzını açıyor 2 lokmacık yutuyor sonra yine istemiyor o yüzden artık kaşık kullanmıyorum katı yiyeceklerde elimle deniyorum hep dediğin gibi inşallah geçicidir canım öyle umut ediyorum boyu da 78 cm bu aradaAnladım cnm.Ama kilosu ayına göre normal sınırlar içinde şuan.Tabi iştahsızlık devamlı olursa normalin altına düşer mi bilmiyorum.Ama bence geçicidir.inşallah kısa Zaman'da düzelir.Bir de bu aylarda "kaşık reddi" olurmuş.denedin mi bilmiyorum ama elinle vermek de işe yarayabilir belki.
Maşallah boyuna.(Ben bizimkine uzun diyordum.9 aylık olmak üzere 76.5 cm olmuş.)Boyu çok iyi cnm ya,bence şuanda gelişimi ile ilgili canını sıkacak bir durum yok.yalnızca biraz iştahsız.sorunu küçük görmeye başlarsan gerçekten küçülüyor bi süre sonra.çünkü stres yaptıkça bebeğe de yansıyor.yemek Zamanı yüz ifaden bile etkiliyormuş bebekleri.Evet canım denedim elimle verdiğimde ağzını açıyor 2 lokmacık yutuyor sonra yine istemiyor o yüzden artık kaşık kullanmıyorum katı yiyeceklerde elimle deniyorum hep dediğin gibi inşallah geçicidir canım öyle umut ediyorum boyu da 78 cm bu arada
Kusura bakma böyle öğüt verir gibi olmuş.yemeyen Bebek zor gerçekten,seni anlıyorum.sadece bir fikir olur diye yazdım.Maşallah boyuna.(Ben bizimkine uzun diyordum.9 aylık olmak üzere 76.5 cm olmuş.)Boyu çok iyi cnm ya,bence şuanda gelişimi ile ilgili canını sıkacak bir durum yok.yalnızca biraz iştahsız.sorunu küçük görmeye başlarsan gerçekten küçülüyor bi süre sonra.çünkü stres yaptıkça bebeğe de yansıyor.yemek Zamanı yüz ifaden bile etkiliyormuş bebekleri.
Benim oğluşum da kahvaltıyı ve akşam yemeğini bolbol yiyo arada hiç yemiyo kahvaltı 8 de yapıyoruz akşam yemeği 5 te. Maşallah sabah kahvaltıda 2 yumurta 1 muz yedi. Akşam yemeğinde 1 kase domatesli bulgur pilavı yarım kase yoğurt yarım kase patates azıcıkta tavuk yedi bi köfte kadar. Öğlen çorba verdim 2 kaşık aldı itti kaşığa vurmaya başladı vermedim bende. Acıkmıyo demekki napıyım.Valla yemek olarak hiçbirşey yemiyor akşamları ne versem dışarı atıyor sadece yoğurt yiyor o da yarım kase zorla dikkatini dağıtarak filan ağzına koyabilirsem yutuyor ama başka yemek olsa ağzına bile koysam dışarı atıyor bir de sabah kahvaltısını bitiriyor o da bi kase kadar oluyor yaklaşık peynir yumurta sarısı süt ve cici bebe karışımı kahvaltısı da
Maasallah gelişimi güzel senin.demek ki yiyince güzel alıyor seniňki.tekrar yemeye başlayınca yine alır.düzeni öyledir.hiç üzme tatlı canını.teklifini yap çeşitleri sun.Gerisini ona bırak.Evet canım denedim elimle verdiğimde ağzını açıyor 2 lokmacık yutuyor sonra yine istemiyor o yüzden artık kaşık kullanmıyorum katı yiyeceklerde elimle deniyorum hep dediğin gibi inşallah geçicidir canım öyle umut ediyorum boyu da 78 cm bu arada
Sen bilirsin canım ne diyebilirim ki :)Emziriyorum canım zaten bişey yemiyor emsin bari diyorum da işin kötü yanı emmeyi de pek sevmiyor ben işten geldiğimde beni çok özlediği için 5 dakika emip bırakıyor tüm emdiği bu yani bi de gece uyurken emiyor uyandıkça hep emziriyorum filan ama gece emmeleri zaten 1-2 dakikalık hemen uykuya daldığı için
Bi de devam sütü hiç vermedim vermem de sanırım canım hazır olan herşeye karşıyım onun yerine inek sütü veririm de içerse onu da içmiyor
hahaha ay ne guzel olurdu dusunsene :) hayat bu belli mi olur :)Rahatlamana sevindim :) öyle oldu gerçekten ne çok şey paylaştık paylaşıyoruz. Geçen gün aklıma bir sahne geldi. Buradski arksdaşlarla Yıllar sonra karşılaşıyoruz. mesela çocuklarımız aynı okullara gidiyor orada tanışıyoruz Şubat doğumlu vs derken laf lafı açıyor aaa sen şu muydun deyip bu günleri hatırlıyoruz
Gurbet zor gerçekten ama madem kv yanında ondan destek alsan olmaz mı arada bir gelsin ya sen kuzuyu bırak azcık dinlenirsin nefes alırsın. Benim öyle bir şansım olsa hiç kaçırmazdım
bende sirf ben mi boyleyim diyorum.Ay cnm uzun uzun yazmışsın saol valla.İnsan yaşarken tek başınaymış gibi geliyor ama burda okudukça hayır diyorum bi sürü anne var bu durumda sabır..
evet canim evet nazlari bize geciyor babasi oyle diyo :)İşte bu. Bi cesaret lazımdı zaten yaptın devamı gelir artık. Bebekler başkasına Show yapmayı pek seviyor zaten:)
Hakkısın canım yemek yedirirken hep yüzüme bakıyor azıcık sesimi yükseltsem ağlıyor hemenMaşallah boyuna.(Ben bizimkine uzun diyordum.9 aylık olmak üzere 76.5 cm olmuş.)Boyu çok iyi cnm ya,bence şuanda gelişimi ile ilgili canını sıkacak bir durum yok.yalnızca biraz iştahsız.sorunu küçük görmeye başlarsan gerçekten küçülüyor bi süre sonra.çünkü stres yaptıkça bebeğe de yansıyor.yemek Zamanı yüz ifaden bile etkiliyormuş bebekleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?