2015 Şubat Anneleri

Ay çok teşekkür ederim canım çok düşüncelisin sağol tarifin için fırsat bulursam denicem inşallah valla işten geliyorum yemekti beratın yemeğiydi bulaşıktı banyoydu iş bitmiyor derken beratın uyku huyuzluğu uyutma faslı ben bitiyorum artık uyumaya gittiğim zaman şimdi uyuyor boncuğum tatil günümde denicem inş canım

Uvv balkon buz gibi canım parkta öyle burda hava çok soğuk şarkı klip filan açınca yiyordu ilk zamanlar şimdi ona da alıştı artık şarkı açınca ağzını kilitliyor direk canım
Allah sabir versin çok zor bişey sen doğru yapiosun zorlama bence de hep teklif et yerse yer

Emziriyorum canım zaten bişey yemiyor emsin bari diyorum da işin kötü yanı emmeyi de pek sevmiyor ben işten geldiğimde beni çok özlediği için 5 dakika emip bırakıyor tüm emdiği bu yani bi de gece uyurken emiyor uyandıkça hep emziriyorum filan ama gece emmeleri zaten 1-2 dakikalık hemen uykuya daldığı için
Bi de devam sütü hiç vermedim vermem de sanırım canım hazır olan herşeye karşıyım onun yerine inek sütü veririm de içerse onu da içmiyor

Allah sabir versin çok zor bişey sen doğru yapiosun zorlama bence de hep teklif et yerse yer
Amin canım hepimize sabır versin Allah öyle yapıyorum canım mecburen zorla yemiyor akıllı bıdık sadece üzüldüğümle kalıyorum çok zor gerçekten yemeyen çocuk

Cnm biz de almıştık fisher Price ilk arabam diye.kullanıyor hala.Ama yürürken öyle tutayım da hep onunla yürüyeyim demiyor bırakıyor yarı yolda kendi gidiyor.tabi bi süre sonra da hop yere düşüyor.güzel bir oyuncak ama düşmesini engellemiyor maalesef.
Benimkinin adı Mustafa cnm.

Anladım cnm.Ama kilosu ayına göre normal sınırlar içinde şuan.Tabi iştahsızlık devamlı olursa normalin altına düşer mi bilmiyorum.Ama bence geçicidir.inşallah kısa Zaman'da düzelir.Bir de bu aylarda "kaşık reddi" olurmuş.denedin mi bilmiyorum ama elinle vermek de işe yarayabilir belki.

Evet canım denedim elimle verdiğimde ağzını açıyor 2 lokmacık yutuyor sonra yine istemiyor o yüzden artık kaşık kullanmıyorum katı yiyeceklerde elimle deniyorum hep dediğin gibi inşallah geçicidir canım öyle umut ediyorum boyu da 78 cm bu arada

Maşallah boyuna.(Ben bizimkine uzun diyordum.9 aylık olmak üzere 76.5 cm olmuş.)Boyu çok iyi cnm ya,bence şuanda gelişimi ile ilgili canını sıkacak bir durum yok.yalnızca biraz iştahsız.sorunu küçük görmeye başlarsan gerçekten küçülüyor bi süre sonra.çünkü stres yaptıkça bebeğe de yansıyor.yemek Zamanı yüz ifaden bile etkiliyormuş bebekleri.

Kusura bakma böyle öğüt verir gibi olmuş.yemeyen Bebek zor gerçekten,seni anlıyorum.sadece bir fikir olur diye yazdım.

Benim oğluşum da kahvaltıyı ve akşam yemeğini bolbol yiyo arada hiç yemiyo kahvaltı 8 de yapıyoruz akşam yemeği 5 te. Maşallah sabah kahvaltıda 2 yumurta 1 muz yedi. Akşam yemeğinde 1 kase domatesli bulgur pilavı yarım kase yoğurt yarım kase patates azıcıkta tavuk yedi bi köfte kadar. Öğlen çorba verdim 2 kaşık aldı itti kaşığa vurmaya başladı vermedim bende. Acıkmıyo demekki napıyım.

Maasallah gelişimi güzel senin.demek ki yiyince güzel alıyor seniňki.tekrar yemeye başlayınca yine alır.düzeni öyledir.hiç üzme tatlı canını.teklifini yap çeşitleri sun.Gerisini ona bırak.

Sen bilirsin canım ne diyebilirim ki :)

hahaha ay ne guzel olurdu dusunsene :) hayat bu belli mi olur :)
bende hep sey dusunmusumdur cocuklarimizin hayatlari belki kesisir bir gun diye. olmaz olmaz dememek lazim :)

kv aglar diye cok korkuyor fazla birakmak istemiyorum. arada bi en fazla iki uc saat birakip isim varsa cikiyorum o bile bisey tabiiki..

Ay cnm uzun uzun yazmışsın saol valla.İnsan yaşarken tek başınaymış gibi geliyor ama burda okudukça hayır diyorum bi sürü anne var bu durumda sabır..
bende sirf ben mi boyleyim diyorum.
cocuklu arkadaslarim ne kadar da mutlu gorunuyor. hersey mukemmel. ama sosyal medya koca bir yalan :)

İşte bu. Bi cesaret lazımdı zaten yaptın devamı gelir artık. Bebekler başkasına Show yapmayı pek seviyor zaten:)
evet canim evet nazlari bize geciyor babasi oyle diyo :)
disarda bari uslu dursunlar keyifli olsunlar aman.

gunaydin kizlar. insallah bol bol yemeli ve bol bol uyumali guzel bir gun olur..

dun uykusuzluk aksam oyle bi vurduki misafirlikten sonra kv ye gectik yemege cagirdi (yine yirttim yemek yapmaktan ) yemekten sonra koltukta gozkapaklarimi vinc getirseler kaldiramazlardi herhalde. gectim iceri yarim saat uzandim uyuyamadim ama biraz kafami toparladim.

eve donsuk uyuttum kizi. bu aralar gece uyumaya yine direnmeye basladi. gozler kipkirmiz kaymis resmen uykudan ama kafayi surekli kaldiriyor. kirk dk oyle ugrastim uyuttum. gece bi kere uyandi ona da sukur. simdi babasi giderken uyandi yine emzirdim salliyorum yine.

dun kizim muhlama yedi bayildi aksam kv yayla corbasi yapmis ondan da yedi. bu kiz bizim yemeklere bayiliyor anlasildi. hic kamiycam artik. yesin bizimkilerden. iste et mevzusunu cozmem lazim kofte falan yapicam ona bakalim insallah yer.

balik demissiniz baligi da tattirmistim somon vermistim. ama ben balik yapmayi hic beceremiyorum bayilirim deli gibi yerim ama hep babam yapardi yedirirdi bizi.
bi tek firina somon palamut tarzi baliklari atiyorum o kadar. kizartmaya bayilirim ama hic ugrasamiyorum
zaten ayiklayamam aslaaa. yiyemem ayiklarsam iyk. ayiklanmis alabilirim aslinda. istavrit ve hamsiye bayiliriimmm. kizim icin bu eziyete katlanicam mecbur.

bu arada yaomam dedigim seyleri oyle bi de yapiyorumki. anne olan buyuk konusmamali kesinlikle.. iki gundur istahsizlik had safhada olunca telefondan biseyler izletere yedirdim puskurtmesin diye. yedi gayet guzel. zararli biliyorum ama napayim..

bu arada tat salcalarinin bi reklami var ona bayiliyo.
doma doma domates tatli domatesleyyy haha ben bile bayiliyorum bir suru versiyonu var youtubedan acin bakin :)

Hakkısın canım yemek yedirirken hep yüzüme bakıyor azıcık sesimi yükseltsem ağlıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…