2015 Şubat Anneleri

Sagol canim bende de vardi bi tarif de aynisi mi bakayim. Tatlandiriyo musun?

in$allah takmaz
arabanin kapisina yaslanmis oturmus bende dikkat etmedim kapiyi açtigim gibi dustu çocuk
benim yuzumden oldu yani

Oy maşallah kuzucuğa aferin ona :)

Labneyi hangi marka kullaıyorsun canım ben genelde torku alıyorum fena değil

hamsi sevilmez mi :))

ben balik hastasiyim. sadece balik degil deniz urunleri daha dogrusu. karides kalamar vs bayilirim insallah kizim da baba benzer :))
Karides marides midem almaz da balığı ben de çok severim canım diğerleri beni bozar görünüşünden tiksindiğim için hayatta yiyemem :)

Teşekkürler canım tarif için ben buna şeker koymazsam berat ağzına sürmez :) ince belli çay bardağıyla yapsam olur mu ki ölçüleri acaba

Keşke benimki de herşeyi yese de acaba bugün ne pişirsem diye düşünsem ben acaba ne pişirsem berat yer diye düşünüyorum her gün ve sonuç yine aynı ne yapsam yemiyor yemeğe karşı alerjisi var sanki bu arada alerji demişken kolundaki kızarıklıklar merhem sürmeden geçti bu sefer sürmeyeyim dedim bakayım azalıyor mu çoğalıyor mu diye 5-6 günde geçti canım sizinki nasıl

Sen sorunca bakdım. Geçmiş canım bızımkıde:)

Sagol canim bende de vardi bi tarif de aynisi mi bakayim. Tatlandiriyo musun?
hazırlarken pekmez koyuyorum. bır tatlı kasıgı kadar

Teşekkürler canım tarif için ben buna şeker koymazsam berat ağzına sürmez :) ince belli çay bardağıyla yapsam olur mu ki ölçüleri acaba
olur heralde ama 150 gr tereyag fazla gelebılır o zaman. azar azar eklersın

hazırlarken pekmez koyuyorum. bır tatlı kasıgı kadar

olur heralde ama 150 gr tereyag fazla gelebılır o zaman. azar azar eklersın
pekmezi hamura mi koyuyorsun?
pekmeze isitma islemi uygulamak cok cok tehlikeli pekmez pisirilmez direkt kanserojen bir etkiye burunurmus bende bilmiyordum sonra ogrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…