Sagol canim bende de vardi bi tarif de aynisi mi bakayim. Tatlandiriyo musun?olur tabi
2 cay bardagı pırınc unu
1,5 cay bardagı tam bugday unu
yarım cay bardagı ırmık
2 yemek kasııgı yogurt
150 gr tereyag
bu malzemelerı yogurup cok guzel yumusacık bır kıvam oluyor zaten sekıl verıp 180 derecede 25 dakıka pısırıyorum.
yalnız cay bardaklarım ajda bardagı dedıkllerınden degıl. bıraz daha buyukler oluyor ya ondan.
afıyet olsun mınıklerımıze.
in$allah takmazDudağında olduğu için belli belirsiz.dikkatle bakinca görülüyor.
esiminde çene altında iz var.sakal çıkmıyor evet ama kötü bir görüntü de olmuyor.kafaya takacağını sanmam yanak falan olsa belki
Sevindim gecmesine canim. Haftaya doktoruna goturecegim olmadi kbb ye artikcanim gecti bizim. bazen tikaniyor cok nadir.
Duru'nun neden gecmedi acaba?
dktorun verdigi alerji ilacini da kullanmadim ben hatta.
Oy maşallah kuzucuğa aferin ona :)1 tam yumurta sarısı 1 siyah zeytin yarım salatalık çeyrek domates küçük ama Bebek bisküvisi boyutunda iki parça ekmek üzer labne sürülü yarım taç bardağı ıhlamur
Bunları yedikten sonra 2 dk da emdi şimdi enerji patlaması yaşıyor yerde tırmanıyor sağa sola :)
Labneyi hangi marka kullaıyorsun canım ben genelde torku alıyorum fena değil1 tam yumurta sarısı 1 siyah zeytin yarım salatalık çeyrek domates küçük ama Bebek bisküvisi boyutunda iki parça ekmek üzer labne sürülü yarım taç bardağı ıhlamur
Bunları yedikten sonra 2 dk da emdi şimdi enerji patlaması yaşıyor yerde tırmanıyor sağa sola :)
gecmezse bi gotur bakalim canim insallah bi sikinti yoktur.Sevindim gecmesine canim. Haftaya doktoruna goturecegim olmadi kbb ye artik
Karides marides midem almaz da balığı ben de çok severim canım diğerleri beni bozar görünüşünden tiksindiğim için hayatta yiyemem :)hamsi sevilmez mi :))
ben balik hastasiyim. sadece balik degil deniz urunleri daha dogrusu. karides kalamar vs bayilirim insallah kizim da baba benzer :))
Teşekkürler canım tarif için ben buna şeker koymazsam berat ağzına sürmez :) ince belli çay bardağıyla yapsam olur mu ki ölçüleri acabaolur tabi
2 cay bardagı pırınc unu
1,5 cay bardagı tam bugday unu
yarım cay bardagı ırmık
2 yemek kasııgı yogurt
150 gr tereyag
bu malzemelerı yogurup cok guzel yumusacık bır kıvam oluyor zaten sekıl verıp 180 derecede 25 dakıka pısırıyorum.
yalnız cay bardaklarım ajda bardagı dedıkllerınden degıl. bıraz daha buyukler oluyor ya ondan.
afıyet olsun mınıklerımıze.
Fırında pişirmekte çok sağlıklı değilmiş radyasyona maruz kalıyormuş canım yemeklersen karadeniz yemeklerini seviyosun anlasildi :))
tabiiki firinda daha sagliklidir bence de. oyle yapayim haklisin
Keşke benimki de herşeyi yese de acaba bugün ne pişirsem diye düşünsem ben acaba ne pişirsem berat yer diye düşünüyorum her gün ve sonuç yine aynı ne yapsam yemiyor yemeğe karşı alerjisi var sanki bu arada alerji demişken kolundaki kızarıklıklar merhem sürmeden geçti bu sefer sürmeyeyim dedim bakayım azalıyor mu çoğalıyor mu diye 5-6 günde geçti canım sizinki nasılfirsatim olmadi cnm girmeye dunden beri
daha yeni oturdum pc ye, çocuklari okuldan getirdim yemek yiycekelr
i$im bitmiyor sanki bu ara hiç :)
benim oglanin bugunku menusu karnibahar yemegi pataesde koydum karnibahar yarim kalmisti yetmez diye
Sen sorunca bakdım. Geçmiş canım bızımkıde:)Keşke benimki de herşeyi yese de acaba bugün ne pişirsem diye düşünsem ben acaba ne pişirsem berat yer diye düşünüyorum her gün ve sonuç yine aynı ne yapsam yemiyor yemeğe karşı alerjisi var sanki bu arada alerji demişken kolundaki kızarıklıklar merhem sürmeden geçti bu sefer sürmeyeyim dedim bakayım azalıyor mu çoğalıyor mu diye 5-6 günde geçti canım sizinki nasıl
Afiyet olsun nefis görünüyorEvet bugünkü yemeğimiz geldi. Yanında yoğurt da vardı. Öncesinde emzırdım. Dörtte üçünü yemiştir.yogurtda bir yemek kaşığı kadardı onu bitirdi.
Hm iyi canım aman geçsin yazık minişlereSen sorunca bakdım. Geçmiş canım bızımkıde:)
hazırlarken pekmez koyuyorum. bır tatlı kasıgı kadarSagol canim bende de vardi bi tarif de aynisi mi bakayim. Tatlandiriyo musun?
olur heralde ama 150 gr tereyag fazla gelebılır o zaman. azar azar eklersınTeşekkürler canım tarif için ben buna şeker koymazsam berat ağzına sürmez :) ince belli çay bardağıyla yapsam olur mu ki ölçüleri acaba
Saol canım. Babamız hıç sevmez ama şükür çocuklar seviyor kanııbaharı:).o yemesede olur biz dördümüz yerız:)))Afiyet olsun nefis görünüyor
o zaman napicaz odun yakip ateste mi pisircezFırında pişirmekte çok sağlıklı değilmiş radyasyona maruz kalıyormuş canım yemekler
pekmezi hamura mi koyuyorsun?hazırlarken pekmez koyuyorum. bır tatlı kasıgı kadar
olur heralde ama 150 gr tereyag fazla gelebılır o zaman. azar azar eklersın
Can'ım burda bi mandıra var köy ürünleri satıyo ordanLabneyi hangi marka kullaıyorsun canım ben genelde torku alıyorum fena değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?