Evet canım yese çok iyi alıyor boyu kilosu hemen fark ediyor inş eskiye döner canım şu an için normal ama zayıflarsa üzülürüm ondan korkuyorum sağol canımMaasallah gelişimi güzel senin.demek ki yiyince güzel alıyor seniňki.tekrar yemeye başlayınca yine alır.düzeni öyledir.hiç üzme tatlı canını.teklifini yap çeşitleri sun.Gerisini ona bırak.
En iyisi alıştırmak. Hep blender hep püre yiyecek hali yok yaHaftada kaç kez verilmeli bilmiyorum.Ben haftada 3 kez kırmızı et,1 kez tavuk,1 kez balık kalan günlerde baklagil ve sebze veriyorum ana öğünde.balık hariç diğerlerinin sayısı değişebiliyor tabi.açıkçası bizim yeme düzenimize uydurduk çocuğuda
Bugün hamsi alacam canım berat ilk kez tadacak bakalım yicek mi eti kıymayı hiç yemiyor zaten umarım hamsiyi severgunaydin kizlar. insallah bol bol yemeli ve bol bol uyumali guzel bir gun olur..
dun uykusuzluk aksam oyle bi vurduki misafirlikten sonra kv ye gectik yemege cagirdi (yine yirttim yemek yapmaktan) yemekten sonra koltukta gozkapaklarimi vinc getirseler kaldiramazlardi herhalde. gectim iceri yarim saat uzandim uyuyamadim ama biraz kafami toparladim.
eve donsuk uyuttum kizi. bu aralar gece uyumaya yine direnmeye basladi. gozler kipkirmiz kaymis resmen uykudan ama kafayi surekli kaldiriyor. kirk dk oyle ugrastim uyuttum. gece bi kere uyandi ona da sukur. simdi babasi giderken uyandi yine emzirdim salliyorum yine.
dun kizim muhlama yedi bayildiaksam kv yayla corbasi yapmis ondan da yedi. bu kiz bizim yemeklere bayiliyor anlasildi. hic kamiycam artik. yesin bizimkilerden. iste et mevzusunu cozmem lazim kofte falan yapicam ona bakalim insallah yer.
balik demissiniz baligi da tattirmistim somon vermistim. ama ben balik yapmayi hic beceremiyorumbayilirim deli gibi yerim ama hep babam yapardi yedirirdi bizi.
bi tek firina somon palamut tarzi baliklari atiyorum o kadar. kizartmaya bayilirim ama hic ugrasamiyorum
zaten ayiklayamam aslaaa. yiyemem ayiklarsam iyk. ayiklanmis alabilirim aslinda. istavrit ve hamsiye bayiliriimmm. kizim icin bu eziyete katlanicam mecbur.
Öyle gerçekten belki bebeler büyümeden karşılaşırız bir yerlerdehahaha ay ne guzel olurdu dusunsene :) hayat bu belli mi olur :)
bende hep sey dusunmusumdur cocuklarimizin hayatlari belki kesisir bir gun diye. olmaz olmaz dememek lazim :)
kv aglar diye cok korkuyor fazla birakmak istemiyorum. arada bi en fazla iki uc saat birakip isim varsa cikiyorum o bile bisey tabiiki..
Allah kolaylık versın. mecbur alısacaklar ama:)Valla yemek olarak hiçbirşey yemiyor akşamları ne versem dışarı atıyor sadece yoğurt yiyor o da yarım kase zorla dikkatini dağıtarak filan ağzına koyabilirsem yutuyor ama başka yemek olsa ağzına bile koysam dışarı atıyor bir de sabah kahvaltısını bitiriyor o da bi kase kadar oluyor yaklaşık peynir yumurta sarısı süt ve cici bebe karışımı kahvaltısı da
Tarifini verebilir misin canim?Allah kolaylık versın. mecbur alısacaklar ama:)
bende kızımın kahvaltısını bıskuvıyle yaptırıyorum. ara verıyoorum tabı bıraz yumurta vs. donem donem. ıstersenız sıze bıskuvı tarııfı verebılırım. cıcıbebe cokta saglıklı degıl ya hanı bebek ıcın. bendekı bııskuvı tarıfı tutuyor. ben kac defadır yapıyorum. buzluktada duruyor. cıcıbebeyı okuyunca bır soyleyeyım dedım
Olur canım tarifi ver deniyim ben de :)Allah kolaylık versın. mecbur alısacaklar ama:)
bende kızımın kahvaltısını bıskuvıyle yaptırıyorum. ara verıyoorum tabı bıraz yumurta vs. donem donem. ıstersenız sıze bıskuvı tarııfı verebılırım. cıcıbebe cokta saglıklı degıl ya hanı bebek ıcın. bendekı bııskuvı tarıfı tutuyor. ben kac defadır yapıyorum. buzluktada duruyor. cıcıbebeyı okuyunca bır soyleyeyım dedım
gunaydin kizlar. insallah bol bol yemeli ve bol bol uyumali guzel bir gun olur..
dun uykusuzluk aksam oyle bi vurduki misafirlikten sonra kv ye gectik yemege cagirdi (yine yirttim yemek yapmaktan) yemekten sonra koltukta gozkapaklarimi vinc getirseler kaldiramazlardi herhalde. gectim iceri yarim saat uzandim uyuyamadim ama biraz kafami toparladim.
eve donsuk uyuttum kizi. bu aralar gece uyumaya yine direnmeye basladi. gozler kipkirmiz kaymis resmen uykudan ama kafayi surekli kaldiriyor. kirk dk oyle ugrastim uyuttum. gece bi kere uyandi ona da sukur. simdi babasi giderken uyandi yine emzirdim salliyorum yine.
dun kizim muhlama yedi bayildiaksam kv yayla corbasi yapmis ondan da yedi. bu kiz bizim yemeklere bayiliyor anlasildi. hic kamiycam artik. yesin bizimkilerden. iste et mevzusunu cozmem lazim kofte falan yapicam ona bakalim insallah yer.
balik demissiniz baligi da tattirmistim somon vermistim. ama ben balik yapmayi hic beceremiyorumbayilirim deli gibi yerim ama hep babam yapardi yedirirdi bizi.
bi tek firina somon palamut tarzi baliklari atiyorum o kadar. kizartmaya bayilirim ama hic ugrasamiyorum
zaten ayiklayamam aslaaa. yiyemem ayiklarsam iyk. ayiklanmis alabilirim aslinda. istavrit ve hamsiye bayiliriimmm. kizim icin bu eziyete katlanicam mecbur.
Oh ne güzel maşallah azraya :)Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Tarladan gelen ürünlerle mis gibi kahvaltı yaptı bugün Azra sıfır zorlamayla bütün tabağını süpürdü :) o yedi ben doydum
Neler vardı canım kahvaltısındaGünaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Tarladan gelen ürünlerle mis gibi kahvaltı yaptı bugün Azra sıfır zorlamayla bütün tabağını süpürdü :) o yedi ben doydum
Tarifini verebilir misin canim?
olur tabiOlur canım tarifi ver deniyim ben de :)
1 tam yumurta sarısı 1 siyah zeytin yarım salatalık çeyrek domates küçük ama Bebek bisküvisi boyutunda iki parça ekmek üzer labne sürülü yarım taç bardağı ıhlamurNeler vardı canım kahvaltısında
hamsi sevilmez mi :))Bugün hamsi alacam canım berat ilk kez tadacak bakalım yicek mi eti kıymayı hiç yemiyor zaten umarım hamsiyi sever
aglayinca panik oluyomus dayanamiomus uzuluyomus buyudukce daha iyi olacakmis gececekmis vs vs..Öyle gerçekten belki bebeler büyümeden karşılaşırız bir yerlerde
Ağlamayan bebek Varmıymış nesinden korkuyormuş ki :) gerçi dediğin gibi iki üç saat bile ilaç gibi geliyor hem bebeklere hem bize
canim gecti bizim. bazen tikaniyor cok nadir.Gunaydinlar herkese hayirli cumalar.yeb4 Begum'un burun tikanikligi devam mi? Duru aynen devam ozellikle uyurken artiyo
sen karadeniz yemeklerini seviyosun anlasildi :))Mıhlamaya da bayılırımAfiyet olsun kuzuya.
Balık gerçekten önemli cnm zaten kızartma önermiyorlar bebeklere.Buğulama ya da fırında balık.At fırına yesin kuzun.Hamsiyi de buğulama yap off nefis olur.
firsatim olmadi cnm girmeye dunden beriMaRaL_ nerdesin kız?? Dünden beri yoksun ortalarda!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?