2015 Şubat Anneleri

Maasallah gelişimi güzel senin.demek ki yiyince güzel alıyor seniňki.tekrar yemeye başlayınca yine alır.düzeni öyledir.hiç üzme tatlı canını.teklifini yap çeşitleri sun.Gerisini ona bırak.
Evet canım yese çok iyi alıyor boyu kilosu hemen fark ediyor inş eskiye döner canım şu an için normal ama zayıflarsa üzülürüm ondan korkuyorum sağol canım

En iyisi alıştırmak. Hep blender hep püre yiyecek hali yok ya
Bende bizim yediklerimizden veriyorum az tuz az baharat. Bir balık kaldı onu da deneyeceğim

Bugün hamsi alacam canım berat ilk kez tadacak bakalım yicek mi eti kıymayı hiç yemiyor zaten umarım hamsiyi sever

Öyle gerçekten belki bebeler büyümeden karşılaşırız bir yerlerde
Ağlamayan bebek Varmıymış nesinden korkuyormuş ki :) gerçi dediğin gibi iki üç saat bile ilaç gibi geliyor hem bebeklere hem bize

Allah kolaylık versın. mecbur alısacaklar ama:)
bende kızımın kahvaltısını bıskuvıyle yaptırıyorum. ara verıyoorum tabı bıraz yumurta vs. donem donem. ıstersenız sıze bıskuvı tarııfı verebılırım. cıcıbebe cokta saglıklı degıl ya hanı bebek ıcın. bendekı bııskuvı tarıfı tutuyor. ben kac defadır yapıyorum. buzluktada duruyor. cıcıbebeyı okuyunca bır soyleyeyım dedım

Tarifini verebilir misin canim?

Olur canım tarifi ver deniyim ben de :)

Gunaydinlar herkese hayirli cumalar. yeb4 Begum'un burun tikanikligi devam mi? Duru aynen devam ozellikle uyurken artiyo

Mıhlamaya da bayılırım Afiyet olsun kuzuya.
Balık gerçekten önemli cnm zaten kızartma önermiyorlar bebeklere.Buğulama ya da fırında balık.At fırına yesin kuzun.Hamsiyi de buğulama yap off nefis olur.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Tarladan gelen ürünlerle mis gibi kahvaltı yaptı bugün Azra sıfır zorlamayla bütün tabağını süpürdü :) o yedi ben doydum

Tarladan gelen ürünlerle mis gibi kahvaltı yaptı bugün Azra sıfır zorlamayla bütün tabağını süpürdü :) o yedi ben doydum
Oh ne güzel maşallah azraya :)

Neler vardı canım kahvaltısında

Tarifini verebilir misin canim?

Olur canım tarifi ver deniyim ben de :)
olur tabi
2 cay bardagı pırınc unu
1,5 cay bardagı tam bugday unu
yarım cay bardagı ırmık
2 yemek kasııgı yogurt
150 gr tereyag

bu malzemelerı yogurup cok guzel yumusacık bır kıvam oluyor zaten sekıl verıp 180 derecede 25 dakıka pısırıyorum.
yalnız cay bardaklarım ajda bardagı dedıkllerınden degıl. bıraz daha buyukler oluyor ya ondan.
afıyet olsun mınıklerımıze.

Neler vardı canım kahvaltısında
1 tam yumurta sarısı 1 siyah zeytin yarım salatalık çeyrek domates küçük ama Bebek bisküvisi boyutunda iki parça ekmek üzer labne sürülü yarım taç bardağı ıhlamur
Bunları yedikten sonra 2 dk da emdi şimdi enerji patlaması yaşıyor yerde tırmanıyor sağa sola :)

Bugün hamsi alacam canım berat ilk kez tadacak bakalım yicek mi eti kıymayı hiç yemiyor zaten umarım hamsiyi sever
hamsi sevilmez mi :))

ben balik hastasiyim. sadece balik degil deniz urunleri daha dogrusu. karides kalamar vs bayilirim insallah kizim da baba benzer :))

aglayinca panik oluyomus dayanamiomus uzuluyomus buyudukce daha iyi olacakmis gececekmis vs vs..

Gunaydinlar herkese hayirli cumalar. yeb4 Begum'un burun tikanikligi devam mi? Duru aynen devam ozellikle uyurken artiyo
canim gecti bizim. bazen tikaniyor cok nadir.
Duru'nun neden gecmedi acaba?
dktorun verdigi alerji ilacini da kullanmadim ben hatta.

Mıhlamaya da bayılırım Afiyet olsun kuzuya.
Balık gerçekten önemli cnm zaten kızartma önermiyorlar bebeklere.Buğulama ya da fırında balık.At fırına yesin kuzun.Hamsiyi de buğulama yap off nefis olur.
sen karadeniz yemeklerini seviyosun anlasildi :))
tabiiki firinda daha sagliklidir bence de. oyle yapayim haklisin

MaRaL_ nerdesin kız?? Dünden beri yoksun ortalarda!
firsatim olmadi cnm girmeye dunden beri
daha yeni oturdum pc ye, çocuklari okuldan getirdim yemek yiycekelr
i$im bitmiyor sanki bu ara hiç :)

benim oglanin bugunku menusu karnibahar yemegi pataesde koydum karnibahar yarim kalmisti yetmez diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…