2015 Şubat Anneleri

pekmezi hamura mi koyuyorsun?
pekmeze isitma islemi uygulamak cok cok tehlikeli pekmez pisirilmez direkt kanserojen bir etkiye burunurmus bende bilmiyordum sonra ogrendim.
hayır hamuruna degıl bulamac halıne getırdıgım asamada koyuyorum.

Kızlar dün başka bir eve daha bakdık .hani şu mutfağı güzel olan. Resimdeki gibi değil yinede uygun fiyatı ama ben evin yerini sevmedim. Eşim binayı sevmedi falan.
Irk baktığımız eve döndük geri. Bizim dedıgımız fiyata yok diyorlar. Istedıklerı para çok ama şu an için başka istedıgımız gibi bir şey bulamadık.yılbaşından öncede almam lazım evi sonra krediler yükselebilir evler pahalılanabilir. O zaman gücümüz yetmez. Hiç alamayız.o yüzden almaya çalışıcaz mantıklı mı sizce.

Çok teşekkürler :)

Bebeği kendi kendine kaşıkla yemek yiyen var mi bizimki yemiyor da yani denemesini bile belki sizden vardır birileri merak ettim. MaRaL_ senin büyük çocuklar hakan la oynuyor mu aklıma geldi bide bizim burda et çok ucuz sizde de oyle mi mesela kıyma 5 euro kilosu geçen hatta markette tüm etler ucuzlamisti balık dahil donduruciyu doldurduk etle

o zaman napicaz odun yakip ateste mi pisircez
hayatimiz olmus zaten radyasyon.
Aynen valla o zararlı bu zararlı kızartma zararlı fırın zararlı balığın da haşlanacak hali yok ya ben kızartıp vericem berata sonuçta yağını yakmadıktan sonra bi zararı olacağını sanmıyorum :) o kadar da fazla titizlenmemek gerekiyor ya bence çalıştığım yerde öyle veliler var ki bebekleriyle geliyorlar okula insan bu kadar mı kaygısız olur bebeğin üstü başı kirli betonlarda oturuyor elindeki ekmeği yerlere sürüp yiyor umrunda değil annesinin markasız bebek bezi kullanıyorlar önlem diye muşa ait bi bebek bezi hep sızıyor bebeğin çişi hiiiiççç umursamıyorlar ama bebiş 11 aylık ve maşallah 12 kilo cin gibi çok sağlıklı görünüyor tombiş tombiş benimki de o kadar titizleniyorum üzerine düştükçe daha zayıf daha cılız ben dikkat ettikçe daha da hasta oluyor gerçekten anlayamıyorum nedendir galiba bağışıklıkları daha güçlü o çocukların

Kızlar bana kıymalı patatesli bi yemek tarifi versenize azra için ?
sulu kofte yap canim

kofte malzemerine pirinç ekle, unlanmi$ tepsiye at yuvaladikça hepsi unlansin ( findik kdr kofte yuvarlayacksin )
sonrada tencerede ince dogranmi$ sogan ve paatates ve salçayi persele biraz, sicajk su ekle, kofteleri ekle, kofteler buyyecek, pataesler yumusayinca kapat altini suyuda ozunu dokuyor zaten
sizde yiyebilrisiniz biz hepimiz yiyoz :)

abla oynar da abimiz bogu$mak istiyor
9 ay oldu alusamadi hala daha napsamda aglatsam derdinde buyuk oglum :)

burda 3 kg 18 galiba
3 kiyma 3 et aldryom esime.kiyma çok gidiyor bizde

hiç masrafi olmayan bi ev du$unun garajida avr, isolasyonu yapilmis, balkonu camli , yerler parke , park sorunu yok
fiyat 80.000 e verirler olmadi 82 fln olur eblki

biz beri tarafta en az 10.000 masrafi olan bi eve 78.000 verdik ..park sorunu var, garaj yok, isolasyon yok,parke yok ,camlar degisecek, bide 5 yil içinde bina boyancakmis onada para isterler.. *bu i$te bi gariplik var ama neee :))

Pirinçleri direk koyuyorum demi ?

pirinc yerine ben koftelik ince bulgur ekliyorum o da guzel oluyor. yumurta koymuyorum ekmek koymuyorum. sarimsak bulgur baharat vs koyuyorum oh mis :)

verdiniz mi? aldiniz mi yani anlamadim
e masrafsiz mis gibi ev daha uygunmus bi de?

pirinc yerine ben koftelik ince bulgur ekliyorum o da guzel oluyor. yumurta koymuyorum ekmek koymuyorum. sarimsak bulgur baharat vs koyuyorum oh mis :)
oda olur
ben bi kere yumurtayi unuttum kizima yaparken
kiymali patets yemegi oldu :) kofteler dagildi :)
seninki niye dagilmiyor acaba :)

kesinlikle. gormuyon mu cingene cocuklari yaz kis cibildak hic bise olmuyo

verdiniz mi? aldiniz mi yani anlamadim
e masrafsiz mis gibi ev daha uygunmus bi de?
teklif vereiyoruz almmak için canim
yok esim istemiyor masrafsiz evin binasini sevmedi,10 katli buyuk bina
asansorlu ve kalabalik binalari sevmiyorum diyor,içine sinmedi

oda olur
ben bi kere yumurtayi unuttum kizima yaparken
kiymali patets yemegi oldu :) kofteler dagildi :)
seninki niye dagilmiyor acaba :)
bilmiyorumki canim dagilmiyor. bulgur tutuyor herhalde. una guzelce buluyorum sonra.
yumurtali olunca kziarmadikca koftenin icinde o yumurta hissi geliyo bana sevmiyorum.

Verdik demissin aldinizmi evi

teklif vereiyoruz almmak için canim
yok esim istemiyor masrafsiz evin binasini sevmedi,10 katli buyuk bina
asansorlu ve kalabalik binalari sevmiyorum diyor,içine sinmedi
canim esin de bi degisikmis :)) insan neden asansorlu bina sevmezki hele uc cocugunuz var. hani kalabalik neyse de. onemli olan evin ici degil mi? bos yere tadilata da para vermis olacaksiniz.

ama muhiti sevmediyseniz o ayri tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…