muhit kotu deilde $u anki muhitime biraz uzak, ben o yuzden istemedim dun, yani olumsuzdum, ben orda butun gun tek basima kalirimcanim esin de bi degisikmis :)) insan neden asansorlu bina sevmezki hele uc cocugunuz var. hani kalabalik neyse de. onemli olan evin ici degil mi? bos yere tadilata da para vermis olacaksiniz.
ama muhiti sevmediyseniz o ayri tabii.
teklif verdik demek istedim canimVerdik demissin aldinizmi evi
3kgdan aşağı alamiyomusinuz peki fiyatlar aynı desene . Ne güzel ya oynasınlar tabi hakan çok şanslıabla oynar da abimiz bogu$mak istiyor
9 ay oldu alusamadi hala daha napsamda aglatsam derdinde buyuk oglum :)
burda 3 kg 18 galiba
3 kiyma 3 et aldryom esime.kiyma çok gidiyor bizde
alirsinda o zaman 8 e kilosu :)3kgdan aşağı alamiyomusinuz peki fiyatlar aynı desene . Ne güzel ya oynasınlar tabi hakan çok şanslı
Hayırlısı olsun ama tadilatli evi de hiç istemem şahsen mis gibi temiz ev varken tasinmakta zor is ama bir yönden iyi bir sürü atılacak eşya çıkıyor kökten temizlik oluyor falan gelimmi yardıma :))teklif verdik demek istedim canim
ev alimi kolay deil, alska bile yilbasindan sonraya olucak in$
yenisini almaya para kalirsa butun evi atasim var vallaaa:)Hayırlısı olsun ama tadilatli evi de hiç istemem şahsen mis gibi temiz ev varken tasinmakta zor is ama bir yönden iyi bir sürü atılacak eşya çıkıyor kökten temizlik oluyor falan gelimmi yardıma :))
oğlan kaç yaşında canım? kıskanıyo demekkiEveeet sonunda bu da oldu oğlan da emmek istiyor kızlar Kardeşini çekiştiriyor emmesin de ben emeyim diye
ben kizima vermistim cnm istedginde ( aarlari 19 ay kardesiyle )Eveeet sonunda bu da oldu oğlan da emmek istiyor kızlar Kardeşini çekiştiriyor emmesin de ben emeyim diye
Maşallah güzel uyumuş Salih efendi :) Bi de bu uykuyu Bi tek biz ni dert ediyoruz acaba yaa herkes emdiği sürece böyle olucak bizde öyleydik kabullenmen gerekir diyor.. Okulda bir öğretmen arkadaşına da kızı 11 aylık saat başı uyanıyor ama normal, elbet düzelecek diyor sabırlı sabırlı :))Benim oğlan dün üç kez uyandı 3. Uyanmasida 06:30 du emdi bidaha uyudu 1saat sonra. öğlen 13:30 da uyudu bu kadar yani 6saat uykusuz kalmadı sabah öğlen arasında demekki gece iyi uyudu ve sadece bir kere emzirdim
Canm alakasız alıntı ama sen Almanya'nın neresinde yaşıyorsun? Bize yakın olursa 15 tatilde Almanya'ya gidebilirsem seni ziyarete gelirimHayırlısı olsun ama tadilatli evi de hiç istemem şahsen mis gibi temiz ev varken tasinmakta zor is ama bir yönden iyi bir sürü atılacak eşya çıkıyor kökten temizlik oluyor falan gelimmi yardıma :))
eee ilk evi neden almıyorsunuz zaten 80.000 diğeri 88.000 (masraf yapılacak) farkı ne pahalı ev daha mı büyükhiç masrafi olmayan bi ev du$unun garajida avr, isolasyonu yapilmis, balkonu camli , yerler parke , park sorunu yok
fiyat 80.000 e verirler olmadi 82 fln olur eblki
biz beri tarafta en az 10.000 masrafi olan bi eve 78.000 verdik ..park sorunu var, garaj yok, isolasyon yok,parke yok ,camlar degisecek, bide 5 yil içinde bina boyancakmis onada para isterler.. *bu i$te bi gariplik var ama neee :))
yuvalama çorbası... küçük doğranmış patates ve küçük köfte suda haşla yoğurtlu terbiye üzerine naneli tereyağ dünkü çorbamız :)Kızlar bana kıymalı patatesli bi yemek tarifi versenize azra için ?
Biz darmstadttayiz franfurkta çok yakın ah gelsen keskee ne ii olurCanm alakasız alıntı ama sen Almanya'nın neresinde yaşıyorsun? Bize yakın olursa 15 tatilde Almanya'ya gidebilirsem seni ziyarete gelirim
Yarin yapivagim bunu bugünkü yemeğimizi kıymalı makarna yapmiyom yemek canım istemiuo varmı ötesi :)))yuvalama çorbası... küçük doğranmış patates ve küçük köfte suda haşla yoğurtlu terbiye üzerine naneli tereyağ dünkü çorbamız :)
hurma ile muhallebi yapıp içine koyabilirsin (rondodan geçirerek) meyve rendeleyip içine koyabilirsin yoğurtla verebilirsinTeşekkürler canım tarif için ben buna şeker koymazsam berat ağzına sürmez :) ince belli çay bardağıyla yapsam olur mu ki ölçüleri acaba
kız yapma canının istediği birşey yapYarin yapivagim bunu bugünkü yemeğimizi kıymalı makarna yapmiyom yemek canım istemiuo varmı ötesi :)))
Bu tarafa da gelin:)Canm alakasız alıntı ama sen Almanya'nın neresinde yaşıyorsun? Bize yakın olursa 15 tatilde Almanya'ya gidebilirsem seni ziyarete gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?