2015 Şubat Anneleri

Benim oğlan dün üç kez uyandı 3. Uyanmasida 06:30 du emdi bidaha uyudu 1saat sonra. öğlen 13:30 da uyudu bu kadar yani 6saat uykusuz kalmadı sabah öğlen arasında demekki gece iyi uyudu ve sadece bir kere emzirdim

canim esin de bi degisikmis :)) insan neden asansorlu bina sevmezki hele uc cocugunuz var. hani kalabalik neyse de. onemli olan evin ici degil mi? bos yere tadilata da para vermis olacaksiniz.

ama muhiti sevmediyseniz o ayri tabii.
muhit kotu deilde $u anki muhitime biraz uzak, ben o yuzden istemedim dun, yani olumsuzdum, ben orda butun gun tek basima kalirim
yuruyeek yarim saat fln vardirrda arabayla 5 dk bile yok tabi
aslinda asansor fobiside yok ama direk eliyor asansorlu binayi adam

abla oynar da abimiz bogu$mak istiyor
9 ay oldu alusamadi hala daha napsamda aglatsam derdinde buyuk oglum :)

burda 3 kg 18 galiba
3 kiyma 3 et aldryom esime.kiyma çok gidiyor bizde
3kgdan aşağı alamiyomusinuz peki fiyatlar aynı desene . Ne güzel ya oynasınlar tabi hakan çok şanslı

teklif verdik demek istedim canim
ev alimi kolay deil, alska bile yilbasindan sonraya olucak in$
Hayırlısı olsun ama tadilatli evi de hiç istemem şahsen mis gibi temiz ev varken tasinmakta zor is ama bir yönden iyi bir sürü atılacak eşya çıkıyor kökten temizlik oluyor falan gelimmi yardıma :))

Hayırlısı olsun ama tadilatli evi de hiç istemem şahsen mis gibi temiz ev varken tasinmakta zor is ama bir yönden iyi bir sürü atılacak eşya çıkıyor kökten temizlik oluyor falan gelimmi yardıma :))
yenisini almaya para kalirsa butun evi atasim var vallaaa:)
gel tabii sorulurmu :)

Eveeet sonunda bu da oldu oğlan da emmek istiyor kızlar Kardeşini çekiştiriyor emmesin de ben emeyim diye

Eveeet sonunda bu da oldu oğlan da emmek istiyor kızlar Kardeşini çekiştiriyor emmesin de ben emeyim diye
ben kizima vermistim cnm istedginde ( aarlari 19 ay kardesiyle )
baslarda napacagimi bilemedim
surekli tekrar ediyordu bend emicem diye
dr a sorudm blÖF yapiyor ver bak emmeyeeck gorursun dedi( tabi 2 yasindaydi kizim o siralar , kardesi 6 aylik fln fi )
verdim memeyi ama son anda kaçti gitti istemedi :)
bi dahaada isteemedi :)

Benim oğlan dün üç kez uyandı 3. Uyanmasida 06:30 du emdi bidaha uyudu 1saat sonra. öğlen 13:30 da uyudu bu kadar yani 6saat uykusuz kalmadı sabah öğlen arasında demekki gece iyi uyudu ve sadece bir kere emzirdim
Maşallah güzel uyumuş Salih efendi :) Bi de bu uykuyu Bi tek biz ni dert ediyoruz acaba yaa herkes emdiği sürece böyle olucak bizde öyleydik kabullenmen gerekir diyor.. Okulda bir öğretmen arkadaşına da kızı 11 aylık saat başı uyanıyor ama normal, elbet düzelecek diyor sabırlı sabırlı :))

Canm alakasız alıntı ama sen Almanya'nın neresinde yaşıyorsun? Bize yakın olursa 15 tatilde Almanya'ya gidebilirsem seni ziyarete gelirim

eee ilk evi neden almıyorsunuz zaten 80.000 diğeri 88.000 (masraf yapılacak) farkı ne pahalı ev daha mı büyük

yuvalama çorbası... küçük doğranmış patates ve küçük köfte suda haşla yoğurtlu terbiye üzerine naneli tereyağ dünkü çorbamız :)
Yarin yapivagim bunu bugünkü yemeğimizi kıymalı makarna yapmiyom yemek canım istemiuo varmı ötesi :)))

Teşekkürler canım tarif için ben buna şeker koymazsam berat ağzına sürmez :) ince belli çay bardağıyla yapsam olur mu ki ölçüleri acaba
hurma ile muhallebi yapıp içine koyabilirsin (rondodan geçirerek) meyve rendeleyip içine koyabilirsin yoğurtla verebilirsin

kizlar iinstagramda Meryem Azra'nin annesi kim kuzularin ismini genelde bilirim paylasilmissa ama hatirlayamadim ya eklemis de beni kim bakim hanginizsiniz cikin ortaya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…