2015 Şubat Anneleri

Internette firinda elma tarifi buldum bebekler icin bayildi ben de bayildim kesin yapin. Elmayi ikiye boluyoruz. Icini cikariyoruz. Ustune biraz tereyag az tarcin. Elma kabuklu olacak yalniz piserken. Tepsiye biraz su koyuyoruz. 200derecede 25dkda hazir

Ohh valla bacım Allah razı olsun yaptım yemeği hatta direk kendimize göre yaptım baharat koymadan miss gibi de oldu akşam yemeğini de aradan çıkarmış oldum yanına da pilav yaptım bide yoğurt mis :) sağolasın yemek ne yapcam diye düşünüyordum

Kız ben o terbiyeyi beceremiyom ya
yoğurt+un+yumurta çırp (ölçülü yapmadığım için ölçülendiremedim) yemeğin kaynayan suyundan sosa ekle (soğuk sos ılısın diye) çorbaya dök kaynayana kadar sürekli karıştır... katı olursa sıcak su eklersin sıvı olursa yoğurt+un karışımı eklersin...senin gibi hamarat bir hatun beceremedim demesin denemedim desin :)

Aslında doğru diyosun hiç denemedim yapamam gibi geldi nedense her şeyi yapan ben onu nedense öle bellemişim :)

kizlar iinstagramda Meryem Azra'nin annesi kim kuzularin ismini genelde bilirim paylasilmissa ama hatirlayamadim ya eklemis de beni kim bakim hanginizsiniz cikin ortaya :))
Valla bende bilmiyom hatta orda göre göre buradaki isimlerini bile unuttum

Afiyet olsun canım
Ben çok sevmeme me rağmen ,yaparım sık sık ,babayla çocukların aynı yediği nadır yemeklerden sulu kofte:))

Ben de emmez dedim zaten ememiyor ama tadını çok sevmiş olacak ki sürekli istiyor çekebilse yanmıştım

Benim oğlan ha bire ıkınıp duruyor. Kabız olmaz ınşallah.bugun 2 kere az az yaptı kakası nı

kirmizi tatli elma aldim marketten biraz once deneyeyim sagol canim.
nasil yumusak mi oluyo? ilik mi yemek lazim?

esim isten gelince hic yukari cikma dedim rehi aldim adami ona da yazik yav :)
markete gittik. bayiliyo zaten market arabasinda oturmaya. deli gibi uykusu geldi yaslandi arabanin kenarina kolu da sarkitti etrafa bakiyo melul melul goren derki derbeder olmus bu haha

yulaf unu buldum sonunda cok mutluyum.
ama dogru duzgun bisey almadigimiz halde odedigimiz paraya cok mutsuzum tabiiki off calis calis hep markete pazara. sirf girtlagimiza mi calisiyoruz ya :/

birde elektrik+su+doğalgaz+telefon

genelde bende marketten bu psıkolojıyle cıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…