Ohh valla bacım Allah razı olsun yaptım yemeği hatta direk kendimize göre yaptım baharat koymadan miss gibi de oldu akşam yemeğini de aradan çıkarmış oldum yanına da pilav yaptım bide yoğurt mis :) sağolasın yemek ne yapcam diye düşünüyordumsulu kofte yap canim
kofte malzemerine pirinç ekle, unlanmi$ tepsiye at yuvaladikça hepsi unlansin ( findik kdr kofte yuvarlayacksin )
sonrada tencerede ince dogranmi$ sogan ve paatates ve salçayi persele biraz, sicajk su ekle, kofteleri ekle, kofteler buyyecek, pataesler yumusayinca kapat altini suyuda ozunu dokuyor zaten
sizde yiyebilrisiniz biz hepimiz yiyoz :)
Kız ben o terbiyeyi beceremiyom yayuvalama çorbası... küçük doğranmış patates ve küçük köfte suda haşla yoğurtlu terbiye üzerine naneli tereyağ dünkü çorbamız :)
yoğurt+un+yumurta çırp (ölçülü yapmadığım için ölçülendiremedim) yemeğin kaynayan suyundan sosa ekle (soğuk sos ılısın diye) çorbaya dök kaynayana kadar sürekli karıştır... katı olursa sıcak su eklersin sıvı olursa yoğurt+un karışımı eklersin...senin gibi hamarat bir hatun beceremedim demesin denemedim desin :)Kız ben o terbiyeyi beceremiyom ya
:) :) :) ben değilim :) :) çok tatlı sormuşsunkizlar iinstagramda Meryem Azra'nin annesi kim kuzularin ismini genelde bilirim paylasilmissa ama hatirlayamadim ya eklemis de beni kim bakim hanginizsiniz cikin ortaya :))
Aslında doğru diyosun hiç denemedimyoğurt+un+yumurta çırp (ölçülü yapmadığım için ölçülendiremedim) yemeğin kaynayan suyundan sosa ekle (soğuk sos ılısın diye) çorbaya dök kaynayana kadar sürekli karıştır... katı olursa sıcak su eklersin sıvı olursa yoğurt+un karışımı eklersin...senin gibi hamarat bir hatun beceremedim demesin denemedim desin :)
Valla bende bilmiyom hatta orda göre göre buradaki isimlerini bile unuttumkizlar iinstagramda Meryem Azra'nin annesi kim kuzularin ismini genelde bilirim paylasilmissa ama hatirlayamadim ya eklemis de beni kim bakim hanginizsiniz cikin ortaya :))
Yok evlerin büyüklüğü aynıeee ilk evi neden almıyorsunuz zaten 80.000 diğeri 88.000 (masraf yapılacak) farkı ne pahalı ev daha mı büyük
Afiyet olsun canımOhh valla bacım Allah razı olsun yaptım yemeği hatta direk kendimize göre yaptım baharat koymadan miss gibi de oldu akşam yemeğini de aradan çıkarmış oldum yanına da pilav yaptım bide yoğurt mis :) sağolasın yemek ne yapcam diye düşünüyordum
22 aylık olacakoğlan kaç yaşında canım? kıskanıyo demekki
Ben de emmez dedim zaten ememiyor ama tadını çok sevmiş olacak ki sürekli istiyor çekebilse yanmıştımben kizima vermistim cnm istedginde ( aarlari 19 ay kardesiyle )
baslarda napacagimi bilemedim
surekli tekrar ediyordu bend emicem diye
dr a sorudm blÖF yapiyor ver bak emmeyeeck gorursun dedi( tabi 2 yasindaydi kizim o siralar , kardesi 6 aylik fln fi )
verdim memeyi ama son anda kaçti gitti istemedi :)
bi dahaada isteemedi :)
kirmizi tatli elma aldim marketten biraz once deneyeyim sagol canim.Internette firinda elma tarifi buldum bebekler icin bayildi ben de bayildim kesin yapin. Elmayi ikiye boluyoruz. Icini cikariyoruz. Ustune biraz tereyag az tarcin. Elma kabuklu olacak yalniz piserken. Tepsiye biraz su koyuyoruz. 200derecede 25dkda hazir
:)) kimki acaba :):) :) :) ben değilim :) :) çok tatlı sormuşsun
haha yok benim hafizam iyidir de onu bilemedim :)Valla bende bilmiyom hatta orda göre göre buradaki isimlerini bile unuttum
senYok evlerin büyüklüğü aynı
Eşim ucuz olana ısınamadı:)))
birde elektrik+su+doğalgaz+telefonesim isten gelince hic yukari cikma dedim rehi aldim adami ona da yazik yav :)
markete gittik. bayiliyo zaten market arabasinda oturmaya. deli gibi uykusu geldi yaslandi arabanin kenarina kolu da sarkitti etrafa bakiyo melul melul goren derki derbeder olmus bu haha
yulaf unu buldum sonunda cok mutluyum.
ama dogru duzgun bisey almadigimiz halde odedigimiz paraya cok mutsuzum tabiiki off calis calis hep markete pazara. sirf girtlagimiza mi calisiyoruz ya :/
genelde bende marketten bu psıkolojıyle cıkıyorum.esim isten gelince hic yukari cikma dedim rehi aldim adami ona da yazik yav :)
markete gittik. bayiliyo zaten market arabasinda oturmaya. deli gibi uykusu geldi yaslandi arabanin kenarina kolu da sarkitti etrafa bakiyo melul melul goren derki derbeder olmus bu haha
yulaf unu buldum sonunda cok mutluyum.
ama dogru duzgun bisey almadigimiz halde odedigimiz paraya cok mutsuzum tabiiki off calis calis hep markete pazara. sirf girtlagimiza mi calisiyoruz ya :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?