Yumusak oluyo canim ilik olmasi sart degil. Cok guzel oluyo tatli elmayla yaptim ben de. Afiyet olsun Begum'e. Hem farkli bi lezzetkirmizi tatli elma aldim marketten biraz once deneyeyim sagol canim.
nasil yumusak mi oluyo? ilik mi yemek lazim?
Gerçekten mi ya çok şaşırdım. Annem hep tereyağında pekmez eritip içirirdi hatta lohusayken bayağı içtimpekmezi hamura mi koyuyorsun?
pekmeze isitma islemi uygulamak cok cok tehlikeli pekmez pisirilmez direkt kanserojen bir etkiye burunurmus bende bilmiyordum sonra ogrendim.
Ayy canım ya haklı aslında. Annesi kardeşini alıyor kucağa bişeyler veriyor. Merak ediyor demek ki kuzucukEveeet sonunda bu da oldu oğlan da emmek istiyor kızlar Kardeşini çekiştiriyor emmesin de ben emeyim diye
kizlar iinstagramda Meryem Azra'nin annesi kim kuzularin ismini genelde bilirim paylasilmissa ama hatirlayamadim ya eklemis de beni kim bakim hanginizsiniz cikin ortaya :))
Bosver canim uzulme cok densiz bir insanmis komsun. Malesef oyle insan cok cevremizde. Yok say gulup gec. Oyle instagrama falan bakip da bozma moralini hepimiz ayniyiz bisey yetismiyor.Beniim :)
Burada hamileyken ilk zamanlar yazıyordum şimdi pek paylaşım yapamıyorum ama kızı uyuturken takipteyim hep.
İnstagram demişken bakıyorum da herkes şıkır şıkır giyiniyo harika sofralar hazırlıyor. Ben bugün bi poğaça yapayım dedim meryem azranın ağlamaktan içi şişti.komşu geldi niye ağlatıyosun gene kızı diyor. Sürekli iğneliyor beni.kendimi yetersiz hissediyorum.insan moral vermezmi azcık ya can yakınca ellerine ne geçiyor insanların. Ben bunu buraya niye yazdım şimdi.ruh halim berbat
sagol canim benim Duru kuzuma da afiyet olsun ♥Yumusak oluyo canim ilik olmasi sart degil. Cok guzel oluyo tatli elmayla yaptim ben de. Afiyet olsun Begum'e. Hem farkli bi lezzet
evet canim bende bilmiyordum.Gerçekten mi ya çok şaşırdım. Annem hep tereyağında pekmez eritip içirirdi hatta lohusayken bayağı içtim
Bende irmik helvasını pekmezli yapıyordum.
hee sen miydin tamam o zaman yazdim hafizama :)Beniim :)
Burada hamileyken ilk zamanlar yazıyordum şimdi pek paylaşım yapamıyorum ama kızı uyuturken takipteyim hep.
İnstagram demişken bakıyorum da herkes şıkır şıkır giyiniyo harika sofralar hazırlıyor. Ben bugün bi poğaça yapayım dedim meryem azranın ağlamaktan içi şişti.komşu geldi niye ağlatıyosun gene kızı diyor. Sürekli iğneliyor beni.kendimi yetersiz hissediyorum.insan moral vermezmi azcık ya can yakınca ellerine ne geçiyor insanların. Ben bunu buraya niye yazdım şimdi.ruh halim berbat
yazdıklarını okuyunca kendimi görüyorumsaat 12bucuk oldu babasi koltukta sizdi kizi hala yerlerde surunuyodu. aldim simdi salliyorum uykudan geberiyo ama hala direniyo. ne guzel kolaydi artik uykuya dalmasi eski gunlere geri mi donuyoruz off.
gecen biri dedi tek disli de bi sure olabiliyolar benim yegenim oyleydi dedi. sanirim bizim kiz da oyle olacak zira cikan disi buyudu nerdeyse.
Hugo gibi takilacak herhalde
Ne bicim kadinmis ya kapini acma gorusme onla. Zaten enerjimiz bitiyo kosturmaktan. Bi de o emmesin boyle. Yazik sana. Ne insanlar var AllahimSağol canım..çok özenmiştim bugün olmadı üstüne bide enerji vampiri Komşum gelince son darbe oldu.
1 haftadır uyku eğitimi yapıyoruz aslında iyi gidiyor gibi.bana diyor uyku eğitimi neymiş gelinime dedim çok güldü eczacı olduğu halde öyle bişey duymamış.kızımı alıp kucağına eşek anne seni dövdümü diyor of of.bide mesafeliyiz yani yakın olsak ne olacak.
Bide diyor benim çocuklarım torunlarım hep uyurdu.lafı benim beceremediğime getiriyor.
Yaptin mi canim begendi mi?sagol canim benim Duru kuzuma da afiyet olsun ♥
Bir yerde yanlış yaptıgonı sanmıyorum. Bu aylarda uyanmalar olur. 9-10 aylık bebekte gece uyanmaları diye arat bir oku. Biz anneler her şeyde hatayı kendimizde arıyoruz ama zamanj gelince düzeliyor sırayla uyku da yemek deYa arkadaşlar dün sadece 3kere uyandi hatta 2diyebiliriz bugün 10 kere rahat uyandı uyanıyor mizirdaniuo agliyo oturuyor yada ayağa kalkıyor her seferinde kucağıma alıyorum uyuyor napim almiuimmi kucağıma nerde yanlış yapıyorum yaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?