2015 Şubat Anneleri

kirmizi tatli elma aldim marketten biraz once deneyeyim sagol canim.
nasil yumusak mi oluyo? ilik mi yemek lazim?
Yumusak oluyo canim ilik olmasi sart degil. Cok guzel oluyo tatli elmayla yaptim ben de. Afiyet olsun Begum'e. Hem farkli bi lezzet

yukardaki mesajima uzgun surat yapmayackdim ki ben niye oyle çikmis
uff telefonun bi ayari bozuldun benim istediigmi deil kendi istedigini yaziyir
nasil duzelticem bunu ben yaaaaaaa

pekmezi hamura mi koyuyorsun?
pekmeze isitma islemi uygulamak cok cok tehlikeli pekmez pisirilmez direkt kanserojen bir etkiye burunurmus bende bilmiyordum sonra ogrendim.
Gerçekten mi ya çok şaşırdım. Annem hep tereyağında pekmez eritip içirirdi hatta lohusayken bayağı içtim
Bende irmik helvasını pekmezli yapıyordum.

Ayyy bi arkadaşım yeni doğum yaptı 4 kilo bebeği doktor zoruyla normal doğurdu. Şu an kv evinde eşi başka şehirde bebek gazlı ağlıyor... üffff tüylerim diken diken oldu valla.. ne berbat hayat yav.. şuan olmak istediğim en son şey lohusalık. Hemde kaynana evinde kabuuuuusss

kizlar iinstagramda Meryem Azra'nin annesi kim kuzularin ismini genelde bilirim paylasilmissa ama hatirlayamadim ya eklemis de beni kim bakim hanginizsiniz cikin ortaya :))

Beniim :)
Burada hamileyken ilk zamanlar yazıyordum şimdi pek paylaşım yapamıyorum ama kızı uyuturken takipteyim hep.
İnstagram demişken bakıyorum da herkes şıkır şıkır giyiniyo harika sofralar hazırlıyor. Ben bugün bi poğaça yapayım dedim meryem azranın ağlamaktan içi şişti.komşu geldi niye ağlatıyosun gene kızı diyor. Sürekli iğneliyor beni.kendimi yetersiz hissediyorum.insan moral vermezmi azcık ya can yakınca ellerine ne geçiyor insanların. Ben bunu buraya niye yazdım şimdi.ruh halim berbat

Bosver canim uzulme cok densiz bir insanmis komsun. Malesef oyle insan cok cevremizde. Yok say gulup gec. Oyle instagrama falan bakip da bozma moralini hepimiz ayniyiz bisey yetismiyor.

Sağol canım..çok özenmiştim bugün olmadı üstüne bide enerji vampiri Komşum gelince son darbe oldu.
1 haftadır uyku eğitimi yapıyoruz aslında iyi gidiyor gibi.bana diyor uyku eğitimi neymiş gelinime dedim çok güldü eczacı olduğu halde öyle bişey duymamış.kızımı alıp kucağına eşek anne seni dövdümü diyor of of.bide mesafeliyiz yani yakın olsak ne olacak.
Bide diyor benim çocuklarım torunlarım hep uyurdu.lafı benim beceremediğime getiriyor.

Gerçekten mi ya çok şaşırdım. Annem hep tereyağında pekmez eritip içirirdi hatta lohusayken bayağı içtim
Bende irmik helvasını pekmezli yapıyordum.
evet canim bende bilmiyordum.
arastirmalar sonucu pekmez ikinci kez yuksek isiya maruz kalirsa kansorejen oluyormus kesinlikle dikkat edin diyorlar.

hee sen miydin tamam o zaman yazdim hafizama :)

hic sen bakma o fotograflara yalan onlar :)
sahsen benim de pek yoktur cocuk oldugundan beri kendi fotografim. aynaya bakacak halim yokki :)

ayrica komsun seni o sekilde azarlayacak yuzu nerden bulmuski? bence taviz vermemelisin. cevabini ver bir daha bir sey derse bence.

saat 12bucuk oldu babasi koltukta sizdi kizi hala yerlerde surunuyodu. aldim simdi salliyorum uykudan geberiyo ama hala direniyo. ne guzel kolaydi artik uykuya dalmasi eski gunlere geri mi donuyoruz off.

gecen biri dedi tek disli de bi sure olabiliyolar benim yegenim oyleydi dedi. sanirim bizim kiz da oyle olacak zira cikan disi buyudu nerdeyse.
Hugo gibi takilacak herhalde

Yazdi
yazdıklarını okuyunca kendimi görüyorum

benimki normal tartida 10 kg geliyor ustuyle.250 sini çiksak 9.750 olur
4 hafta once 8.750 gr gelmsiti
1 kg yu nasil olacak 8 aylik çocuk, ilk defa basima geliyor buu
buda $u demek hamilelerin duasi gerçekten kabul oluyormusss

Ne bicim kadinmis ya kapini acma gorusme onla. Zaten enerjimiz bitiyo kosturmaktan. Bi de o emmesin boyle. Yazik sana. Ne insanlar var Allahim

saat6 su an , benim bicirik iyice zivanadan çikdi uykusulukdan, bi saattir uyanik
uyut beni naralari atiyorrrr
çok istedin oglu$um gidip uyutuyum bari

$u elma firindayi kim demisti
bi daha yazin hayriniza bende koca bebeklere yapayim :) sevinsin garipler :)

Ya arkadaşlar dün sadece 3kere uyandi hatta 2diyebiliriz bugün 10 kere rahat uyandı uyanıyor mizirdaniuo agliyo oturuyor yada ayağa kalkıyor her seferinde kucağıma alıyorum uyuyor napim almiuimmi kucağıma nerde yanlış yapıyorum yaaaaa.

Bir yerde yanlış yaptıgonı sanmıyorum. Bu aylarda uyanmalar olur. 9-10 aylık bebekte gece uyanmaları diye arat bir oku. Biz anneler her şeyde hatayı kendimizde arıyoruz ama zamanj gelince düzeliyor sırayla uyku da yemek de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…