Ne bilim her seferinde kucağıma mi almamaliyim diyorum doğrusu nedir onu yapmak istiyorum evet okumuştum onu ne kadar sabirsisiz haklısın herşey zamanla yoluna girerBir yerde yanlış yaptıgonı sanmıyorum. Bu aylarda uyanmalar olur. 9-10 aylık bebekte gece uyanmaları diye arat bir oku. Biz anneler her şeyde hatayı kendimizde arıyoruz ama zamanj gelince düzeliyor sırayla uyku da yemek de
Canim kendinize de yap sekersiz tatli iste. Elmayi ikiye boluyosun kabukluyken. Icini temizliyosun. Tepsiye biraz su koyup 200 derecede 25dk pisiriyosun. Pisirmeden veya piserken arada ustune tereyag surup tarcin ekliyosun. Afiyet olsun$u elma firindayi kim demisti
bi daha yazin hayriniza bende koca bebeklere yapayim :) sevinsin garipler :)
İnsanlar kötü kalpli de o yüzden. İnstagram da yalan Can'ım, hiç kimse pijamalı saç baş dağınık makyajı akmış foto koymuyor, herkes de bi kahve keyfi yok ay bebiş uyudu bende şu boyama kitabını boyayım, çok aşırı vaktim var havasında. Boşver.Beniim :)
Burada hamileyken ilk zamanlar yazıyordum şimdi pek paylaşım yapamıyorum ama kızı uyuturken takipteyim hep.
İnstagram demişken bakıyorum da herkes şıkır şıkır giyiniyo harika sofralar hazırlıyor. Ben bugün bi poğaça yapayım dedim meryem azranın ağlamaktan içi şişti.komşu geldi niye ağlatıyosun gene kızı diyor. Sürekli iğneliyor beni.kendimi yetersiz hissediyorum.insan moral vermezmi azcık ya can yakınca ellerine ne geçiyor insanların. Ben bunu buraya niye yazdım şimdi.ruh halim berbat
Dün gece de Tuna on ikide uyandı iki ye kadar uyumadı, burnu hafif tıkalı gibiydi, uyku eğitimi fos olduYa arkadaşlar dün sadece 3kere uyandi hatta 2diyebiliriz bugün 10 kere rahat uyandı uyanıyor mizirdaniuo agliyo oturuyor yada ayağa kalkıyor her seferinde kucağıma alıyorum uyuyor napim almiuimmi kucağıma nerde yanlış yapıyorum yaaaaa.
Bebek eğitmek çocuk eğitmekten zormuş bunlar okuldaki öğrencilere benzemiyor :)Dün gece de Tuna on ikide uyandı iki ye kadar uyumadı, burnu hafif tıkalı gibiydi, uyku eğitimi fos oldu
el cirpmasi ve baybay icin daha erken kim yadirgiyomus neden yadirgiyomus?arkadaslar merhaba benim.kizimda 9 aylik ben birsey sormak istiyorum kizim emekliyor siraliyor ama baybay yapamiyor el çirpamiyor. .çevremdekiler bunu yadirgiyor birde sakin bir bebek disari ciktigimizda kalabaliga girdigimizde baya sakinlesiyor sizin bebekler nasil 9 aylik bu hareketleri tel sarar hareketlerini yapamayan bebek hic yokmu
burda herkes kendini goruyo birbirinde zaten :))Yazdi
yazdıklarını okuyunca kendimi görüyorum
yapamadim daha canim yapinca mutlaka yazicam fikrimi.Yaptin mi canim begendi mi?
aa $eker yokmuydu supermis :)Canim kendinize de yap sekersiz tatli iste. Elmayi ikiye boluyosun kabukluyken. Icini temizliyosun. Tepsiye biraz su koyup 200 derecede 25dk pisiriyosun. Pisirmeden veya piserken arada ustune tereyag surup tarcin ekliyosun. Afiyet olsun
:)) bizimki bakıcının kızından kaptı. Teog sınavı günü kızı evdeydi burnunu Çeke çeke geziyordu, bile bile bıraktım çocuğu napıyım, uyuyamıyor şimdi de..Bebek eğitmek çocuk eğitmekten zormuş bunlar okuldaki öğrencilere benzemiyor :)
Ayaz'ın da sürekli burnu tıkalı kaç haftadırdadera da öyle diyordu mevsimsel mi acaba? Bi de bazı günler aşırı sümüklü oluyor onu da çok aktıysa Bi güzel yalıyor
benimkide 9 aylik hiç bvisey yapmiyor vallaarkadaslar merhaba benim.kizimda 9 aylik ben birsey sormak istiyorum kizim emekliyor siraliyor ama baybay yapamiyor el çirpamiyor. .çevremdekiler bunu yadirgiyor birde sakin bir bebek disari ciktigimizda kalabaliga girdigimizde baya sakinlesiyor sizin bebekler nasil 9 aylik bu hareketleri tel sarar hareketlerini yapamayan bebek hic yokmu
Kız bende hapisten kaçıyordum bu ne yaa bilinç altımız esir düşmüş :))ruyamda hapse atiyolardi beni guya birini dovmusum. diyorum ayirmayin beni bebegimden agliyorum ben naparim orda diye. en azindan baska sehre gondermeyin diyorum.
oy ne gercekciydi ya kalktigimda kafamin sag taragi omzuma kadar tutulmus kendimi kasmaktan mi artik.
yalniz birini dovdu diye de insan hapse atilir mi ayip
hee sen miydin tamam o zaman yazdim hafizama :)
hic sen bakma o fotograflara yalan onlar :)
sahsen benim de pek yoktur cocuk oldugundan beri kendi fotografim. aynaya bakacak halim yokki :)
ayrica komsun seni o sekilde azarlayacak yuzu nerden bulmuski? bence taviz vermemelisin. cevabini ver bir daha bir sey derse bence.
Ne bicim kadinmis ya kapini acma gorusme onla. Zaten enerjimiz bitiyo kosturmaktan. Bi de o emmesin boyle. Yazik sana. Ne insanlar var Allahim
İnsanlar kötü kalpli de o yüzden. İnstagram da yalan Can'ım, hiç kimse pijamalı saç baş dağınık makyajı akmış foto koymuyor, herkes de bi kahve keyfi yok ay bebiş uyudu bende şu boyama kitabını boyayım, çok aşırı vaktim var havasında. Boşver.
Benimki de yeni 9 aylık oldu.annesi çakk diye öğretti yeni elini kaldırıp vurur gibi yapıyor.el çırpmııyor tel mel sarmiyor.çünkü ogretmedim.öğrenmesini istiyorsan çok sık tekrar etmelisin.bu vakitten sonra kapar.taklit dönemine giriyorlar.geç değil.yadirgancak bisey yok canim.arkadaslar merhaba benim.kizimda 9 aylik ben birsey sormak istiyorum kizim emekliyor siraliyor ama baybay yapamiyor el çirpamiyor. .çevremdekiler bunu yadirgiyor birde sakin bir bebek disari ciktigimizda kalabaliga girdigimizde baya sakinlesiyor sizin bebekler nasil 9 aylik bu hareketleri tel sarar hareketlerini yapamayan bebek hic yokmu
Kıyafet alış verişı dışında da insan kısamaz ki sonuçta herşey ihtiyaç, market alışverişi, elektrik, su, doğalgaz bunlar olmayınca olmuyor.. İnşallah gönlüne göre bir evin olur da mis gibi alırsın yeni yeni eşyaları :)zarada indirim varmis, arkadasim guzel bi manto bulmus bende beegendim onceden olsa alirdim ama almiycam
koltukalrimi, yatagimi, mutfagimi, çamsiir makinemi, supurgemi ksiacasi tum evi degi$mek istiyorum
harcamalrimi asgariye dusrmem lazim ama nereden basliycam bilmiyorum nasil yapicam, genelde gordugumu alirdim ali$mam biraz zaman alicak, aslinda ben birazda bunu istiyordum,borç olsun birikim yapalim yoksa ben para fln biriktiremiyorum hesapta
mutfakdan kisamam çocuklar var
baska netsem kii,kalorifer bozukmu ne fazla yanmiyor gaz fatruamda az gelir herhalde :)))
Saat 4 te annemle babam doncek evlerine.daha bi tas çorba pisiremedim.onlarda da durmuyor.tepemde mızık mızik.oturtmuyor da.Hic yetersiz hissetme kendini.bi taraf tam olsa bi taraf eksik kalıyor illa ki.Beniim :)
Burada hamileyken ilk zamanlar yazıyordum şimdi pek paylaşım yapamıyorum ama kızı uyuturken takipteyim hep.
İnstagram demişken bakıyorum da herkes şıkır şıkır giyiniyo harika sofralar hazırlıyor. Ben bugün bi poğaça yapayım dedim meryem azranın ağlamaktan içi şişti.komşu geldi niye ağlatıyosun gene kızı diyor. Sürekli iğneliyor beni.kendimi yetersiz hissediyorum.insan moral vermezmi azcık ya can yakınca ellerine ne geçiyor insanların. Ben bunu buraya niye yazdım şimdi.ruh halim berbat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?