2015 Şubat Anneleri

Ne bilim her seferinde kucağıma mi almamaliyim diyorum doğrusu nedir onu yapmak istiyorum evet okumuştum onu ne kadar sabirsisiz haklısın herşey zamanla yoluna girer

Günaydın kızlar dün hamsi yapmıştım ve berat yedi çok mutlu oldum çok sevdi hamsiyi :) uzun zamanır böyle yemek yediğini görmemiştim o yerken ben doydum resmen demek farklı lezzetler arıyormuş minik kuşum

$u elma firindayi kim demisti
bi daha yazin hayriniza bende koca bebeklere yapayim :) sevinsin garipler :)
Canim kendinize de yap sekersiz tatli iste. Elmayi ikiye boluyosun kabukluyken. Icini temizliyosun. Tepsiye biraz su koyup 200 derecede 25dk pisiriyosun. Pisirmeden veya piserken arada ustune tereyag surup tarcin ekliyosun. Afiyet olsun

İnsanlar kötü kalpli de o yüzden. İnstagram da yalan Can'ım, hiç kimse pijamalı saç baş dağınık makyajı akmış foto koymuyor, herkes de bi kahve keyfi yok ay bebiş uyudu bende şu boyama kitabını boyayım, çok aşırı vaktim var havasında. Boşver.

Dün gece de Tuna on ikide uyandı iki ye kadar uyumadı, burnu hafif tıkalı gibiydi, uyku eğitimi fos oldu

Dün gece de Tuna on ikide uyandı iki ye kadar uyumadı, burnu hafif tıkalı gibiydi, uyku eğitimi fos oldu
Bebek eğitmek çocuk eğitmekten zormuş bunlar okuldaki öğrencilere benzemiyor :)

Ayaz'ın da sürekli burnu tıkalı kaç haftadır dadera da öyle diyordu mevsimsel mi acaba? Bi de bazı günler aşırı sümüklü oluyor onu da çok aktıysa Bi güzel yalıyor

arkadaslar merhaba benim.kizimda 9 aylik ben birsey sormak istiyorum kizim emekliyor siraliyor ama baybay yapamiyor el çirpamiyor. .çevremdekiler bunu yadirgiyor birde sakin bir bebek disari ciktigimizda kalabaliga girdigimizde baya sakinlesiyor sizin bebekler nasil 9 aylik bu hareketleri tel sarar hareketlerini yapamayan bebek hic yokmu

el cirpmasi ve baybay icin daha erken kim yadirgiyomus neden yadirgiyomus?
benim bebegim de yapmiyo henuz onlari.
kim karar veriyo yapmasi gerek diye ben anlamiyorum herkes uzman olmus.
su insanlarin dediklerine kulak asip da uzmeyin kendinizi artik.

ruyamda hapse atiyolardi beni guya birini dovmusum. diyorum ayirmayin beni bebegimden agliyorum ben naparim orda diye. en azindan baska sehre gondermeyin diyorum.
oy ne gercekciydi ya kalktigimda kafamin sag taragi omzuma kadar tutulmus kendimi kasmaktan mi artik.

yalniz birini dovdu diye de insan hapse atilir mi ayip

Canim kendinize de yap sekersiz tatli iste. Elmayi ikiye boluyosun kabukluyken. Icini temizliyosun. Tepsiye biraz su koyup 200 derecede 25dk pisiriyosun. Pisirmeden veya piserken arada ustune tereyag surup tarcin ekliyosun. Afiyet olsun
aa $eker yokmuydu supermis :)
yapam ben bunu e$ki elmayla olurmuki, elimde yesil var, olmazsa bi ara gidip kirmizisindan alayim

:)) bizimki bakıcının kızından kaptı. Teog sınavı günü kızı evdeydi burnunu Çeke çeke geziyordu, bile bile bıraktım çocuğu napıyım, uyuyamıyor şimdi de..

benimkide 9 aylik hiç bvisey yapmiyor valla
daha onemli aktiviteleri var , yurumeye çalismak gibi :)
bide sarki soyleyince kendini salliyor saga sola
zamanla yapar bosver çevrendekileri, onu yapsa konusmuyor derler, konussa ko$muyor derler bulurlar illaki diyeeck bisey :)

zarada indirim varmis, arkadasim guzel bi manto bulmus bende beegendim onceden olsa alirdim ama almiycam
koltukalrimi, yatagimi, mutfagimi, çamsiir makinemi, supurgemi ksiacasi tum evi degi$mek istiyorum

harcamalrimi asgariye dusrmem lazim ama nereden basliycam bilmiyorum nasil yapicam, genelde gordugumu alirdim ali$mam biraz zaman alicak, aslinda ben birazda bunu istiyordum,borç olsun birikim yapalim yoksa ben para fln biriktiremiyorum hesapta

mutfakdan kisamam çocuklar var
baska netsem kii,kalorifer bozukmu ne fazla yanmiyor gaz fatruamda az gelir herhalde :)))

Kız bende hapisten kaçıyordum bu ne yaa bilinç altımız esir düşmüş :))

40 yılda bir gelip gideriz ama yinede konuşuyor. Neyse ki gelini hamile ve bebeğe o bakacak.önümüzdeki yıl çekirdek çitleyerek ve bol bol akıl vererek izlicem onları

Ne bicim kadinmis ya kapini acma gorusme onla. Zaten enerjimiz bitiyo kosturmaktan. Bi de o emmesin boyle. Yazik sana. Ne insanlar var Allahim

Bazı insanlar can acıtarak besleniyor maalesef..

Birde maşallah bal dök yala herkesin evi.gelip bizim oturma odasını görsünler

Benimki de yeni 9 aylık oldu.annesi çakk diye öğretti yeni elini kaldırıp vurur gibi yapıyor.el çırpmııyor tel mel sarmiyor.çünkü ogretmedim.öğrenmesini istiyorsan çok sık tekrar etmelisin.bu vakitten sonra kapar.taklit dönemine giriyorlar.geç değil.yadirgancak bisey yok canim.
Benim kız yeni koltuğa tutunup kalkma hamlelerine basladi.
Toplum içinde de herkese kucagimdayken laf atıyor.sesleniyor.ama biri laf atınca ona dudağıni buzup kucağıma saklanıyor.

Kıyafet alış verişı dışında da insan kısamaz ki sonuçta herşey ihtiyaç, market alışverişi, elektrik, su, doğalgaz bunlar olmayınca olmuyor.. İnşallah gönlüne göre bir evin olur da mis gibi alırsın yeni yeni eşyaları :)

Saat 4 te annemle babam doncek evlerine.daha bi tas çorba pisiremedim.onlarda da durmuyor.tepemde mızık mızik.oturtmuyor da.Hic yetersiz hissetme kendini.bi taraf tam olsa bi taraf eksik kalıyor illa ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…