- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
oyy gulusunu yedigimm masallah :)Biz iyiyiz herşey yolunda ama burda havalar çok kötü geçen gün disari çıktık oyuncakciya buzzz gibi bi tane bebek arabasina icine konan birşey aldık türkçesi ni bilemedim şimdi bide oğlana su müzikli ilk yurüme arabasımı ne ondan aldık oyalaniyo biraz yüküm hafifledi
Ayy ne Gıcık mış. Cevabını verseydin sende. Ne karışıyor eşek anne ne demekSağol canım..çok özenmiştim bugün olmadı üstüne bide enerji vampiri Komşum gelince son darbe oldu.
1 haftadır uyku eğitimi yapıyoruz aslında iyi gidiyor gibi.bana diyor uyku eğitimi neymiş gelinime dedim çok güldü eczacı olduğu halde öyle bişey duymamış.kızımı alıp kucağına eşek anne seni dövdümü diyor of of.bide mesafeliyiz yani yakın olsak ne olacak.
Bide diyor benim çocuklarım torunlarım hep uyurdu.lafı benim beceremediğime getiriyor.
Bir araştırayım ben bunu. Sağol canımevet canim bende bilmiyordum.
arastirmalar sonucu pekmez ikinci kez yuksek isiya maruz kalirsa kansorejen oluyormus kesinlikle dikkat edin diyorlar.
Ben ballı limon verdim canım ilerlemeden geçti.MaRaL_ nerdesiiiiiin :))
ozledim yahui iki gunde sizi.
benim kiz oksuruyo ya
vahide1204 sende bilirsin napsamki.
balgami var bazen kohkoh oksuruyo bazen gicik tutmus gibi.
iki gundur oksuruyo. keyfi normal atesi yok sumuk yok.
oksuruge napilirki?
daha once balgami olmustu ama oksurmemisti hic.
ihlamur verdim simdi sadece.
ilerler mi nolur nasil gecer?
burnuna serum fizyolojik yap cnm, hep açik olsunMaRaL_ nerdesiiiiiin :))
ozledim yahui iki gunde sizi.
benim kiz oksuruyo ya
vahide1204 sende bilirsin napsamki.
balgami var bazen kohkoh oksuruyo bazen gicik tutmus gibi.
iki gundur oksuruyo. keyfi normal atesi yok sumuk yok.
oksuruge napilirki?
daha once balgami olmustu ama oksurmemisti hic.
ihlamur verdim simdi sadece.
ilerler mi nolur nasil gecer?
Zaten makyajlı görüntülerin çoğu da youcam make up programı:) makyajsızken bir çekiyosun hooop oluyo sana düğün makayajı anında.İnsanlar kötü kalpli de o yüzden. İnstagram da yalan Can'ım, hiç kimse pijamalı saç baş dağınık makyajı akmış foto koymuyor, herkes de bi kahve keyfi yok ay bebiş uyudu bende şu boyama kitabını boyayım, çok aşırı vaktim var havasında. Boşver.
bende en az 100 kere girip abkdim forum geldimi diyeAh kızlar zalım kızlar napıyosunuz yaa siteyi hekırlar çökertti dediler ay bi üzüldüm. Her filmini izleyen var mı kendimi aynı ordaki adam gibi hissettim, gitti dedim bütün arkadaşlarım. Şu köy yerinde dışarı açılan kapımmışsınız siz yahu :)
birbirimizin degerini anlamamiz icin lazimmis demekki bu :))Ah kızlar zalım kızlar napıyosunuz yaa siteyi hekırlar çökertti dediler ay bi üzüldüm. Her filmini izleyen var mı kendimi aynı ordaki adam gibi hissettim, gitti dedim bütün arkadaşlarım. Şu köy yerinde dışarı açılan kapımmışsınız siz yahu :)
serumfiz.hep yapiyorum sumugu olunca. yok sumuk yine de yapayim mi?Ben ballı limon verdim canım ilerlemeden geçti.
Her öksürdüğünde tatlı kaşığının ucuyla(az değil ama) bal a 7 8 damla limon sıktım verdim.
Bazen almak istemedi ılık su ile açıp içirdim.
Hiç bir ilaç da kullanmadım.
Burnuna serum fizyolojik sıkıp çektim.
Birkaç güne toparladı.
Sen şimdi trabzondasın oraların balını bilemem. O yüzden çok vermeden önce biraz tattır bekle alerjik bir durum yoksa ver.
Tabiki vermek istersen...
canim sumuk yoksa bile yapayim mi serum?burnuna serum fizyolojik yap cnm, hep açik olsun
bali limonu vermezsin belki onu demeyim :)
sicak su buhari iyi gelir
Burundan akmıyorsa da genizden akıyordur o da öksürük yapıyordur diye düşünüyorum.serumfiz.hep yapiyorum sumugu olunca. yok sumuk yine de yapayim mi?
bal konusunda hic cesaret edemiyorum cok korkuyorum
Allah korusun istersen verme sen begüm de alerjik bünyeli demiştin önceki yazılarda sanırım sen de öyleydin ozaman verme riske atma. Allah korusun.canim sumuk yoksa bile yapayim mi serum?
bali verirsem bise olursa babasinin dilinden kurtulamam doktor dedi ya verme diye onun icin bitmistir. bende korkuyom kardesimde bal alerjisi vardi cok kotu olmustu kucukken hala da vardir cok yiyemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?