- 27 Kasım 2015
- 23
- 14
- 3
- 39
Burasi ne onemliymis benim icin iki gundur bosluga dustum resmen. Bilmiyorum ki bu tikaniklik alerjik gibi geliyo babasi dayisi hep alerjik bunye. Sizde var mi?Bebek eğitmek çocuk eğitmekten zormuş bunlar okuldaki öğrencilere benzemiyor :)
Ayaz'ın da sürekli burnu tıkalı kaç haftadırdadera da öyle diyordu mevsimsel mi acaba? Bi de bazı günler aşırı sümüklü oluyor onu da çok aktıysa Bi güzel yalıyor
Huysuzluga care yok malesef cekip durcaz:)merhaba bende şubat 2015 annesiyim. Kızım yeni diş çıkardı. Çok huysuz bu konuda ne yapabilirim?
Canım zaten tıkalı burnu açmak için serum yapıyor uz. Ihmal etme burun temizliği mi yoksa ilerler ALlah korusun. Bal ı sen bilirsin. Sıcak su buharı. Cold mix. Yastık yükseltme bunlar ıyı gelircanim sumuk yoksa bile yapayim mi serum?
bali verirsem bise olursa babasinin dilinden kurtulamam doktor dedi ya verme diye onun icin bitmistir. bende korkuyom kardesimde bal alerjisi vardi cok kotu olmustu kucukken hala da vardir cok yiyemez.
tamam canim uyansin da hemen acayim burnunu. alistik artik zaten 1 ay burnu tikali gezmiati hergun yapiyoduk.Burundan akmıyorsa da genizden akıyordur o da öksürük yapıyordur diye düşünüyorum.
Serum fizyolojk sıkarsan genzi de temzlenir.
Ben çok dha küçükken de vermiştim 2 aylıkmıydı 3 aylık mı ne.
Geçen hasta olduğunda yine verdim.
Dediğim gibi bir dene takip et sonra artırırsın.
Her öksürdüğünde verdim ben.
Maralın doktorunu takip ediyorum onun dddiğini yaptım gerçekten de hiç ilaç kullanmadan atlattık öksürük de uzun sürmedi 2 bilemedin 3 güne geçti
yok vermicem canim zaten riske atamiyorum dedigin gibi ailede cok var bu allerji durumlari. sagolasin canim. sadece ihlamur ve serum fizyolojik uygulayayim bakalim.Allah korusun istersen verme sen begüm de alerjik bünyeli demiştin önceki yazılarda sanırım sen de öyleydin ozaman verme riske atma. Allah korusun.
Verirsen de babasına söyleme ben her verdiğimi söylemiyorum ki.
O bazen bal vermek ister hayır verme 1 yaşına kadar yok diyorum ona oysaki hastalığında ben vermiştim:)
tamam canim ihmal etmem zaten bir aydir tikaliydi ya demistim sana da. tam gecti burun akintisi bu oksuruk basladi.Canım zaten tıkalı burnu açmak için serum yapıyor uz. Ihmal etme burun temizliği mi yoksa ilerler ALlah korusun. Bal ı sen bilirsin. Sıcak su buharı. Cold mix. Yastık yükseltme bunlar ıyı gelir
Tuna da öksürüyor kütür kütür. Burnumda tıkalı. Serum fiz. bitti kaynamış soğumuş suya tuz attım onu yapıyorum bişey olur mu ki, yutuyor onu da genzine akınca. Ya bal vermek istemiyorum bende. Şimdi haberlerde duydum bol bol sıvı içecekmiş çorba meyvesuyu süt ayran..Burundan akmıyorsa da genizden akıyordur o da öksürük yapıyordur diye düşünüyorum.
Serum fizyolojk sıkarsan genzi de temzlenir.
Ben çok dha küçükken de vermiştim 2 aylıkmıydı 3 aylık mı ne.
Geçen hasta olduğunda yine verdim.
Dediğim gibi bir dene takip et sonra artırırsın.
Her öksürdüğünde verdim ben.
Maralın doktorunu takip ediyorum onun dddiğini yaptım gerçekten de hiç ilaç kullanmadan atlattık öksürük de uzun sürmedi 2 bilemedin 3 güne geçti
Bizim kizlarin bi burnu kurtulmadi sumuktentamam canim ihmal etmem zaten bir aydir tikaliydi ya demistim sana da. tam gecti burun akintisi bu oksuruk basladi.
coldmix ve sicak su buharini da yapayim ins gecer.
bali veremiyorum bizim sulalede allerji kabusu genetik. korkuyorum.
Ya Maral cold mix ve viks aynı eğil mi? Vikse de zararlı diyorlar napıcaz?Canım zaten tıkalı burnu açmak için serum yapıyor uz. Ihmal etme burun temizliği mi yoksa ilerler ALlah korusun. Bal ı sen bilirsin. Sıcak su buharı. Cold mix. Yastık yükseltme bunlar ıyı gelir
Maral ballı limon veriyordu canim.bol bol da serum fizyolojik.bol sıvı ver bi de.yalnız ıhlamurun da oksururken verirsen öksürüğü attırdığı söylenir.dogrulugunu bilmiyorum.MaRaL_ nerdesiiiiiin :))
ozledim yahui iki gunde sizi.
benim kiz oksuruyo ya
vahide1204 sende bilirsin napsamki.
balgami var bazen kohkoh oksuruyo bazen gicik tutmus gibi.
iki gundur oksuruyo. keyfi normal atesi yok sumuk yok.
oksuruge napilirki?
daha once balgami olmustu ama oksurmemisti hic.
ihlamur verdim simdi sadece.
ilerler mi nolur nasil gecer?
sumuklu bocekler sormaBizim kizlarin bi burnu kurtulmadi sumukten
ihlamurla ilgili bilmiyordum onu ben allah allah.Maral ballı limon veriyordu canim.bol bol da serum fizyolojik.bol sıvı ver bi de.yalnız ıhlamurun da oksururken verirsen öksürüğü attırdığı söylenir.dogrulugunu bilmiyorum.
1 su bardağı suya 1 çay kaşığı tuz koy al sana satılan serum fizyolojiklerden.Tuna da öksürüyor kütür kütür. Burnumda tıkalı. Serum fiz. bitti kaynamış soğumuş suya tuz attım onu yapıyorum bişey olur mu ki, yutuyor onu da genzine akınca. Ya bal vermek istemiyorum bende. Şimdi haberlerde duydum bol bol sıvı içecekmiş çorba meyvesuyu süt ayran..
Ay. Nerden indiriliyor.ben de istiyorum güzel pozlar.milletin fotolar ne güzel.benn soluk benizli gibi.Zaten makyajlı görüntülerin çoğu da youcam make up programı:) makyajsızken bir çekiyosun hooop oluyo sana düğün makayajı anında.
Ben de kullanıyorum da ordan biliyorum.:)))
Nasıl ya anlamadım bdv nekizlarrrr forumda aaratinca eski konular mesajlar bulunmuyorr
amanin bdv nin ne biuyuk zevkiydi eski konusuna abkmak konu açanin :)
tuhh yawss
Aynı.vıcks az kullanıyor uz. Direk uygulamıyoruzda.tulbent içine koyup bas ucuna bırakıyoruz. Haber lerdeki çocuğu öldüren kadın göğsü ne sırtına bol bol sürmüş mesela. Herşey in fazla sı zarar. Bızım doktorlar Boş yere antibiyotik vs dolu ilaç verir wıvkse laf ediyolar:)Ya Maral cold mix ve viks aynı eğil mi? Vikse de zararlı diyorlar napıcaz?
Forumda bir derdim var bölümü.Nasıl ya anlamadım bdv ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?