2015 Şubat Anneleri

merhaba bende şubat 2015 annesiyim. Kızım yeni diş çıkardı. Çok huysuz bu konuda ne yapabilirim?

Burasi ne onemliymis benim icin iki gundur bosluga dustum resmen. Bilmiyorum ki bu tikaniklik alerjik gibi geliyo babasi dayisi hep alerjik bunye. Sizde var mi?

canim sumuk yoksa bile yapayim mi serum?
bali verirsem bise olursa babasinin dilinden kurtulamam doktor dedi ya verme diye onun icin bitmistir. bende korkuyom kardesimde bal alerjisi vardi cok kotu olmustu kucukken hala da vardir cok yiyemez.
Canım zaten tıkalı burnu açmak için serum yapıyor uz. Ihmal etme burun temizliği mi yoksa ilerler ALlah korusun. Bal ı sen bilirsin. Sıcak su buharı. Cold mix. Yastık yükseltme bunlar ıyı gelir

tamam canim uyansin da hemen acayim burnunu. alistik artik zaten 1 ay burnu tikali gezmiati hergun yapiyoduk.

yok vermicem canim zaten riske atamiyorum dedigin gibi ailede cok var bu allerji durumlari. sagolasin canim. sadece ihlamur ve serum fizyolojik uygulayayim bakalim.

Canım zaten tıkalı burnu açmak için serum yapıyor uz. Ihmal etme burun temizliği mi yoksa ilerler ALlah korusun. Bal ı sen bilirsin. Sıcak su buharı. Cold mix. Yastık yükseltme bunlar ıyı gelir
tamam canim ihmal etmem zaten bir aydir tikaliydi ya demistim sana da. tam gecti burun akintisi bu oksuruk basladi.
coldmix ve sicak su buharini da yapayim ins gecer.
bali veremiyorum bizim sulalede allerji kabusu genetik. korkuyorum.

Tuna da öksürüyor kütür kütür. Burnumda tıkalı. Serum fiz. bitti kaynamış soğumuş suya tuz attım onu yapıyorum bişey olur mu ki, yutuyor onu da genzine akınca. Ya bal vermek istemiyorum bende. Şimdi haberlerde duydum bol bol sıvı içecekmiş çorba meyvesuyu süt ayran..

tamam canim ihmal etmem zaten bir aydir tikaliydi ya demistim sana da. tam gecti burun akintisi bu oksuruk basladi.
coldmix ve sicak su buharini da yapayim ins gecer.
bali veremiyorum bizim sulalede allerji kabusu genetik. korkuyorum.
Bizim kizlarin bi burnu kurtulmadi sumukten

Ya Maral cold mix ve viks aynı eğil mi? Vikse de zararlı diyorlar napıcaz?

Maral ballı limon veriyordu canim.bol bol da serum fizyolojik.bol sıvı ver bi de.yalnız ıhlamurun da oksururken verirsen öksürüğü attırdığı söylenir.dogrulugunu bilmiyorum.

kizlar gorusemedigimiz bu iki gunde ben naptim dersek cinnet gecirdim diyebiliriz :))

2-3 gecedir gece uykusuba gecis 2 oldu bizde. saat 2 de anca yatirdim gecen aksam. gozler kipkirmizi kapaniyo ama dalamiyo asla. bi derdi var diyorum aliyorum bakiyorum. uyutmaya calismiyorum. bu sefer de salla diye agliyo. karni tok alti kuru suyunu vermisim. napayim akluma da disten baska bisey gelmiyo. oksurmeye basladi bi de belki ondan huzursuz.. ama mahvolduk uc gundur.

dun aksam da arkadaslara gittik onlarin da bebekleri 14 aylik erkek.
allahimmm ben su anki haline raziyim yurumeye baslayinca mahvolcaz sanirim
bi dk yerinde durmuyo kapilari carpiyo esyalari surekli elleyip dokmek istiyo. bi oda dolusu oyuncagin icinden hic birinin suratina bakmiyo.

esime dedim bak oyuncak almayalim fazla diyorum da inanmiyosun dedim. arkadaslar da bi heves almis sakin almayin diyo hic birinin yuzune bakmamis iki gunden fazla :)

ama masallahi var bir yemek yiyor koca bi tabak ispanagi yedi valla nazar ederim diye korktum masallah dedim surekli. bi de 9 oldu babasi goturdu kucaginda sallanan sandalyede oturup on dakikada uyuttu geldi.

daha uyanmaz en fazla gece bi kere uyanir sabaha kadar dedi. valla cocuk bugunden sonra yiyip uyumazsa benim nazarim degmistir kesin hahaha

Maral ballı limon veriyordu canim.bol bol da serum fizyolojik.bol sıvı ver bi de.yalnız ıhlamurun da oksururken verirsen öksürüğü attırdığı söylenir.dogrulugunu bilmiyorum.
ihlamurla ilgili bilmiyordum onu ben allah allah.
bal vermicem de digerlerini yapicam canim.

1 su bardağı suya 1 çay kaşığı tuz koy al sana satılan serum fizyolojiklerden.

Zaten makyajlı görüntülerin çoğu da youcam make up programı:) makyajsızken bir çekiyosun hooop oluyo sana düğün makayajı anında.
Ben de kullanıyorum da ordan biliyorum.:)))
Ay. Nerden indiriliyor.ben de istiyorum güzel pozlar.milletin fotolar ne güzel.benn soluk benizli gibi.

Ya Maral cold mix ve viks aynı eğil mi? Vikse de zararlı diyorlar napıcaz?
Aynı.vıcks az kullanıyor uz. Direk uygulamıyoruzda.tulbent içine koyup bas ucuna bırakıyoruz. Haber lerdeki çocuğu öldüren kadın göğsü ne sırtına bol bol sürmüş mesela. Herşey in fazla sı zarar. Bızım doktorlar Boş yere antibiyotik vs dolu ilaç verir wıvkse laf ediyolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…