2015 Şubat Anneleri

Cold mix mentol yok diyo.vickde var mi mentol.o mu zararli ki bebeklere

Canim sen de bi denesen kendi uyumaya alissa cunku salla salla ona ragmen 2yi buluyo huysuzluk da yapiyo. Kendi uyumaya calisirken de yapacak huysuzluk ama alisacak. Mesela 2de uyudugunda en son kacta uyanmis oluyo. Duru 3.5 4 saatten fazla uyanik kalirsa sapitiyo mesela. Mutlaka daliyo en kotu ihtimal emerken daliyo.

Eğer dış çıkarıyor ve tükürüğü cok varsa bu da hafif bi öksürük yapıyor.Burnu açık keyfi yerindeyse soğuk kalmamışsa bundan olabilir bu oksuruk fazla uzun sürmez.

Bakalım sevecek miyiz bugün kü mama mı zı

Eklentiler

• IMG_20151130_130850.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 59
Bütün forum için geçrlı kız. Ben seviyordum eskiye bakmayı:)
Oğlana minirin kullanmaya başladım.yalnız spray kalkmış.emme bi tablet verdi Dr. 2 günlük boşaltım çizelgesi de doldurduk.bu gun goturcem cizelgeyi.inşaallah bu tedaviden bi sonuç alırız.

Ben ižlemistim aynen.o gün ailem döndü eve.eşim nobetciydi.çocuklar uyudu.siz de olmayınca tam sessizlik çöktü eve.ne kadar yazissakta konuşuyoruz gibi algiliyormusum.

Ben ižlemistim aynen.o gün ailem döndü eve.eşim nobetciydi.çocuklar uyudu.siz de olmayınca tam sessizlik çöktü eve.ne kadar yazissakta konuşuyoruz gibi algiliyormusum.
Bende aynen benim telefonda arıza var sanıyorum telefonu yicektim az kalsın daha nerelere bakıyorum facebooktan baktım internetten arastiriyom ne oldu diye eşime diyorum arkadaşlarımdan haber alamıyorum site arızalı vah vah vah ne kadar önemliymiş diyor ohh canıma degsin diyor bide :)

Oğlana minirin kullanmaya başladım.yalnız spray kalkmış.emme bi tablet verdi Dr. 2 günlük boşaltım çizelgesi de doldurduk.bu gun goturcem cizelgeyi.inşaallah bu tedaviden bi sonuç alırız.
bo$altim çizelgesi ne ki kiz
in$ fayda gorursunuz canim, hmn pes etme bi kaç kutu bitirmeniz gerekebilir çocugun duzelmesi için

Lahanalari tüm tüm mu yutacak. Bende bugün mantar sote pilav mercinekli köfte bide salata yapicam ama mantar yermiki bebeler sence
ben hiuç vermedim canim mantar, yalniz kuçugun suyuna ekmek bandirmi$ligi var
mantar bi gidasi yokmus yuzde dojksani suymu$ zaten :) mercimekli kofte ver daha iyi

yok uçe dorde boldum yedi lahanalari
bitiremedi tabagini, dortde uçunu yedi, oncesunde emmi$ti, emmezse bitiriyor tabagini, yaninada bi kasik yogurrt yedi tabi , yogurtsuz sofraya oturmuyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…