- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Cold mix mentol yok diyo.vickde var mi mentol.o mu zararli ki bebeklereAynı.vıcks az kullanıyor uz. Direk uygulamıyoruzda.tulbent içine koyup bas ucuna bırakıyoruz. Haber lerdeki çocuğu öldüren kadın göğsü ne sırtına bol bol sürmüş mesela. Herşey in fazla sı zarar. Bızım doktorlar Boş yere antibiyotik vs dolu ilaç verir wıvkse laf ediyolar:)
Bugün kü menü müz Brüksel lahana sı
Resim uyanıp yıyecegı zmn:)
diş etleri için Tetagil diye jel öneriyorlar. Kullanan var mı acaba?Huysuzluga care yok malesef cekip durcaz:)
Canim sen de bi denesen kendi uyumaya alissa cunku salla salla ona ragmen 2yi buluyo huysuzluk da yapiyo. Kendi uyumaya calisirken de yapacak huysuzluk ama alisacak. Mesela 2de uyudugunda en son kacta uyanmis oluyo. Duru 3.5 4 saatten fazla uyanik kalirsa sapitiyo mesela. Mutlaka daliyo en kotu ihtimal emerken daliyo.kizlar gorusemedigimiz bu iki gunde ben naptim dersek cinnet gecirdim diyebiliriz :))
2-3 gecedir gece uykusuba gecis 2 oldu bizde. saat 2 de anca yatirdim gecen aksam. gozler kipkirmizi kapaniyo ama dalamiyo asla. bi derdi var diyorum aliyorum bakiyorum. uyutmaya calismiyorum. bu sefer de salla diye agliyo. karni tok alti kuru suyunu vermisim. napayim akluma da disten baska bisey gelmiyo. oksurmeye basladi bi de belki ondan huzursuz.. ama mahvolduk uc gundur.
dun aksam da arkadaslara gittik onlarin da bebekleri 14 aylik erkek.
allahimmm ben su anki haline raziyim yurumeye baslayinca mahvolcaz sanirim
bi dk yerinde durmuyo kapilari carpiyo esyalari surekli elleyip dokmek istiyo. bi oda dolusu oyuncagin icinden hic birinin suratina bakmiyo.
esime dedim bak oyuncak almayalim fazla diyorum da inanmiyosun dedim. arkadaslar da bi heves almis sakin almayin diyo hic birinin yuzune bakmamis iki gunden fazla :)
ama masallahi var bir yemek yiyor koca bi tabak ispanagi yedi valla nazar ederim diye korktum masallah dedim surekli. bi de 9 oldu babasi goturdu kucaginda sallanan sandalyede oturup on dakikada uyuttu geldi.
daha uyanmaz en fazla gece bi kere uyanir sabaha kadar dedi. valla cocuk bugunden sonra yiyip uyumazsa benim nazarim degmistir kesin hahaha
Bdv:bır derdim var bölümü forumda.ıkı gün gitti ya forum bütün profil ler temizlenmiş,arayınca senin açtığın konuyu göremiyor um.Nasıl ya anlamadım bdv ne
Ben hiç bişey kullanmadım dişlerdediş etleri için Tetagil diye jel öneriyorlar. Kullanan var mı acaba?
Neyseki benim bir derdim yoktu orda :))Bdv:bır derdim var bölümü forumda.ıkı gün gitti ya forum bütün profil ler temizlenmiş,arayınca senin açtığın konuyu göremiyor um.
Iyi degil diye duydum ben jel kullanmakdiş etleri için Tetagil diye jel öneriyorlar. Kullanan var mı acaba?
Bütün forum için geçrlı kız. Ben seviyordum eskiye bakmayı:)Neyseki benim bir derdim yoktu orda :))
Zararli diye duymustum jel kullanmak canimdiş etleri için Tetagil diye jel öneriyorlar. Kullanan var mı acaba?
kizlar gorusemedigimiz bu iki gunde ben naptim dersek cinnet gecirdim diyebiliriz :))
2-3 gecedir gece uykusuba gecis 2 oldu bizde. saat 2 de anca yatirdim gecen aksam. gozler kipkirmizi kapaniyo ama dalamiyo asla. bi derdi var diyorum aliyorum bakiyorum. uyutmaya calismiyorum. bu sefer de salla diye agliyo. karni tok alti kuru suyunu vermisim. napayim akluma da disten baska bisey gelmiyo. oksurmeye basladi bi de belki ondan huzursuz.. ama mahvolduk uc gundur.
dun aksam da arkadaslara gittik onlarin da bebekleri 14 aylik erkek.
allahimmm ben su anki haline raziyim yurumeye baslayinca mahvolcaz sanirim
bi dk yerinde durmuyo kapilari carpiyo esyalari surekli elleyip dokmek istiyo. bi oda dolusu oyuncagin icinden hic birinin suratina bakmiyo.
esime dedim bak oyuncak almayalim fazla diyorum da inanmiyosun dedim. arkadaslar da bi heves almis sakin almayin diyo hic birinin yuzune bakmamis iki gunden fazla :)
ama masallahi var bir yemek yiyor koca bi tabak ispanagi yedi valla nazar ederim diye korktum masallah dedim surekli. bi de 9 oldu babasi goturdu kucaginda sallanan sandalyede oturup on dakikada uyuttu geldi.
daha uyanmaz en fazla gece bi kere uyanir sabaha kadar dedi. valla cocuk bugunden sonra yiyip uyumazsa benim nazarim degmistir kesin hahaha
Oğlana minirin kullanmaya başladım.yalnız spray kalkmış.emme bi tablet verdi Dr. 2 günlük boşaltım çizelgesi de doldurduk.bu gun goturcem cizelgeyi.inşaallah bu tedaviden bi sonuç alırız.Bütün forum için geçrlı kız. Ben seviyordum eskiye bakmayı:)
Lahanalari tüm tüm mu yutacak. Bende bugün mantar sote pilav mercinekli köfte bide salata yapicam ama mantar yermiki bebeler senceBakalım sevecek miyiz bugün kü mama mı zı
Maasallah yarasını.sizin tabağa bakinca bizim tabak küçücük geliyor gözüme.Bakalım sevecek miyiz bugün kü mama mı zı
Ben ižlemistim aynen.o gün ailem döndü eve.eşim nobetciydi.çocuklar uyudu.siz de olmayınca tam sessizlik çöktü eve.ne kadar yazissakta konuşuyoruz gibi algiliyormusum.Ah kızlar zalım kızlar napıyosunuz yaa siteyi hekırlar çökertti dediler ay bi üzüldüm. Her filmini izleyen var mı kendimi aynı ordaki adam gibi hissettim, gitti dedim bütün arkadaşlarım. Şu köy yerinde dışarı açılan kapımmışsınız siz yahu :)
Bende aynen benim telefonda arıza var sanıyorum telefonu yicektim az kalsın daha nerelere bakıyorum facebooktan baktım internetten arastiriyom ne oldu diye eşime diyorum arkadaşlarımdan haber alamıyorum site arızalı vah vah vah ne kadar önemliymiş diyor ohh canıma degsin diyor bide :)Ben ižlemistim aynen.o gün ailem döndü eve.eşim nobetciydi.çocuklar uyudu.siz de olmayınca tam sessizlik çöktü eve.ne kadar yazissakta konuşuyoruz gibi algiliyormusum.
Teşekkür ederim. İnşallah sorunsuz geçiririz. :)Zararli diye duymustum jel kullanmak canim
bo$altim çizelgesi ne ki kizOğlana minirin kullanmaya başladım.yalnız spray kalkmış.emme bi tablet verdi Dr. 2 günlük boşaltım çizelgesi de doldurduk.bu gun goturcem cizelgeyi.inşaallah bu tedaviden bi sonuç alırız.
ben hiuç vermedim canim mantar, yalniz kuçugun suyuna ekmek bandirmi$ligi varLahanalari tüm tüm mu yutacak. Bende bugün mantar sote pilav mercinekli köfte bide salata yapicam ama mantar yermiki bebeler sence
bitiremedi cnm ben biraz çok koyyom galiba :)Maasallah yarasını.sizin tabağa bakinca bizim tabak küçücük geliyor gözüme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?