oy kiyamamm facede var kiz bu sayfa orda yaziyolardi hanimlar:)Bende aynen benim telefonda arıza var sanıyorum telefonu yicektim az kalsın daha nerelere bakıyorum facebooktan baktım internetten arastiriyom ne oldu diye eşime diyorum arkadaşlarımdan haber alamıyorum site arızalı vah vah vah ne kadar önemliymiş diyor ohh canıma degsin diyor bide :)
Ya bence de, direk tenle temas ederse kılcal damarları genişletiyormuş kan akışını hızlandırıyormuş herhalde ondan ölmüştür yazık. Ben suyun içine koyup buhar yaptırıyorum, valla onsuz açılmıyor burnu napıyımAynı.vıcks az kullanıyor uz. Direk uygulamıyoruzda.tulbent içine koyup bas ucuna bırakıyoruz. Haber lerdeki çocuğu öldüren kadın göğsü ne sırtına bol bol sürmüş mesela. Herşey in fazla sı zarar. Bızım doktorlar Boş yere antibiyotik vs dolu ilaç verir wıvkse laf ediyolar:)
Birden de gidince size Nasıl ulaşacağımı bilemedim. Hatta kimlerin ig is vardı düşündüm. Tek tek geçtiniZ valla aklımdan :))Ben ižlemistim aynen.o gün ailem döndü eve.eşim nobetciydi.çocuklar uyudu.siz de olmayınca tam sessizlik çöktü eve.ne kadar yazissakta konuşuyoruz gibi algiliyormusum.
Kız öyle deme et kadar protein varmış mantarda. Eşim yedirmiyor bize zehirlenirmişiz :))ben hiuç vermedim canim mantar, yalniz kuçugun suyuna ekmek bandirmi$ligi var
mantar bi gidasi yokmus yuzde dojksani suymu$ zaten :) mercimekli kofte ver daha iyi
yok uçe dorde boldum yedi lahanalari
bitiremedi tabagini, dortde uçunu yedi, oncesunde emmi$ti, emmezse bitiriyor tabagini, yaninada bi kasik yogurrt yedi tabi , yogurtsuz sofraya oturmuyoruz:)
Ayyyyy İncirli pasta mı bayılırım incirli tatlılara, tarifini versene canım. Bu arada siteyi biz birbirimizin kıymetini anlayalım diye kapatırmış gibi yapmışlarsiteye noldu giremedim bir türlü temizlik falan mı var yoksa
çarşamba misafirim var deli gibi temizlik yapıyorum daha ikramlıklar hazırlanacak salı akşamdan yaparım oğlan uyuyuncamenümü yazayım size
tahinli içli açma kete
incirli kremalı pasta
tuzlu kurabiye
haşhaşlı kakaolu ıslak kurabiye
şehriyeli tavuk salatası
çok bişey yapma diy e tembihlendim bende bunları yapayım diyorum kuzucuğum ne kadar izin verirse tabi
keteyle saalatayı sabahtan yaparım diğerlerini akşmadan ancak yetişir
http://www.nefisyemektarifleri.com/incirli-tatli-tarifi/Ayyyyy İncirli pasta mı bayılırım incirli tatlılara, tarifini versene canım. Bu arada siteyi biz birbirimizin kıymetini anlayalım diye kapatırmış gibi yapmışlar
benimde cuma günü misafirlerim var bugün temizlik yapacaktım ama Sıla grip uyumadı bir türlü benim temizlik yalan oldu bende yapacaklarımı yazayım hepsini birgün önce yapıcam çünkü misafirlerim öğlen bende olacaklar sabah anca evi topla üstbaş hiçbirşey yapamamsiteye noldu giremedim bir türlü temizlik falan mı var yoksa
çarşamba misafirim var deli gibi temizlik yapıyorum daha ikramlıklar hazırlanacak salı akşamdan yaparım oğlan uyuyuncamenümü yazayım size
tahinli içli açma kete
incirli kremalı pastaü
tuzlu kurabiye
şehriyeli tavuk salatası
çok bişey yapma diy e tembihlendim bende bunları yapayım diyorum kuzucuğum ne kadar izin verirse tabi
Aynen canimBirden de gidince size Nasıl ulaşacağımı bilemedim. Hatta kimlerin ig is vardı düşündüm. Tek tek geçtiniZ valla aklımdan :))
senin instagram var da biz mi bilmiyoz yoksa yakalandiiiinAy. Nerden indiriliyor.ben de istiyorum güzel pozlar.milletin fotolar ne güzel.benn soluk benizli gibi.
doktorum bana jel kullanma disleri cabuk curutur dedi.diş etleri için Tetagil diye jel öneriyorlar. Kullanan var mı acaba?
canim uyku egitimini su an verip de sinirlerimi hepten harap edemem cunku bariz bi sekilde kizin derdi var dislerinden. kendi kizimi taniyamiyorum. disetinde bi yer bembeyaz oldu dis gozukuyo ama patlamadi.Canim sen de bi denesen kendi uyumaya alissa cunku salla salla ona ragmen 2yi buluyo huysuzluk da yapiyo. Kendi uyumaya calisirken de yapacak huysuzluk ama alisacak. Mesela 2de uyudugunda en son kacta uyanmis oluyo. Duru 3.5 4 saatten fazla uyanik kalirsa sapitiyo mesela. Mutlaka daliyo en kotu ihtimal emerken daliyo.
hemde nasil bi tukuruk anlatamam onluk sirilsikla oluyo. belki de ondandir canim. cunku bazen gicik oksurugu bazen balgamli gibi. burnu acik.
Eğer dış çıkarıyor ve tükürüğü cok varsa bu da hafif bi öksürük yapıyor.Burnu açık keyfi yerindeyse soğuk kalmamışsa bundan olabilir bu oksuruk fazla uzun sürmez.
daha zor bi menu yok muydusiteye noldu giremedim bir türlü temizlik falan mı var yoksa
tahinli içli açma kete
incirli kremalı pasta
tuzlu kurabiye
şehriyeli tavuk salatası
anamm neler varmış çok iyi yaZaten makyajlı görüntülerin çoğu da youcam make up programı:) makyajsızken bir çekiyosun hooop oluyo sana düğün makayajı anında.
Ben de kullanıyorum da ordan biliyorum.:)))
maşallah bakışı güzel kuzu :)Biz iyiyiz herşey yolunda ama burda havalar çok kötü geçen gün disari çıktık oyuncakciya buzzz gibi bi tane bebek arabasina icine konan birşey aldık türkçesi ni bilemedim şimdi bide oğlana su müzikli ilk yurüme arabasımı ne ondan aldık oyalaniyo biraz yüküm hafifledi
Günaydın herkese.Şükür kavustarana.
Oh be sonunda kızlar napiyonuz özledim yahu megersem ne kadar çok vaktini alıyormuş burası :))
Günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl görüşmeyeli :)
gunaydin kizlar meger ne cok seviyomusum sizi iki gundur cok uzuldum site cortladi bi daha duzelmicek sandim :))
Kızlar ay ne kötü geldi ya giremeyince siteye tuhaf oldun özlemişim ya arkadaş olmuşuz valla boşlukta sallanan Ada'm diye bi kitap vardı o geldi aklıma :)Ah kızlar zalım kızlar napıyosunuz yaa siteyi hekırlar çökertti dediler ay bi üzüldüm. Her filmini izleyen var mı kendimi aynı ordaki adam gibi hissettim, gitti dedim bütün arkadaşlarım. Şu köy yerinde dışarı açılan kapımmışsınız siz yahu :)
yeme anam oda eksik kalsinKız öyle deme et kadar protein varmış mantarda. Eşim yedirmiyor bize zehirlenirmişiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?