2015 Şubat Anneleri

oy kiyamamm facede var kiz bu sayfa orda yaziyolardi hanimlar:)

Ya bence de, direk tenle temas ederse kılcal damarları genişletiyormuş kan akışını hızlandırıyormuş herhalde ondan ölmüştür yazık. Ben suyun içine koyup buhar yaptırıyorum, valla onsuz açılmıyor burnu napıyım

Ben ižlemistim aynen.o gün ailem döndü eve.eşim nobetciydi.çocuklar uyudu.siz de olmayınca tam sessizlik çöktü eve.ne kadar yazissakta konuşuyoruz gibi algiliyormusum.
Birden de gidince size Nasıl ulaşacağımı bilemedim. Hatta kimlerin ig is vardı düşündüm. Tek tek geçtiniZ valla aklımdan :))

siteye noldu giremedim bir türlü temizlik falan mı var yoksa
çarşamba misafirim var deli gibi temizlik yapıyorum daha ikramlıklar hazırlanacak salı akşamdan yaparım oğlan uyuyunca menümü yazayım size

tahinli içli açma kete

incirli kremalı pasta

tuzlu kurabiye

haşhaşlı kakaolu ıslak kurabiye

şehriyeli tavuk salatası

çok bişey yapma diy e tembihlendim bende bunları yapayım diyorum kuzucuğum ne kadar izin verirse tabi
keteyle saalatayı sabahtan yaparım diğerlerini akşmadan ancak yetişir

Kız öyle deme et kadar protein varmış mantarda. Eşim yedirmiyor bize zehirlenirmişiz :))

Ayyyyy İncirli pasta mı bayılırım incirli tatlılara, tarifini versene canım. Bu arada siteyi biz birbirimizin kıymetini anlayalım diye kapatırmış gibi yapmışlar

benimde cuma günü misafirlerim var bugün temizlik yapacaktım ama Sıla grip uyumadı bir türlü benim temizlik yalan oldu bende yapacaklarımı yazayım hepsini birgün önce yapıcam çünkü misafirlerim öğlen bende olacaklar sabah anca evi topla üstbaş hiçbirşey yapamam
ıspanaklı rulo börek
mayasız dereotlu poğaca (içinde vanilya var pogaca-kurabiye tarzı birşey)
şişleme pasta
elmalı kurabiye
patates salatası (instagramda gördüm ilk defa yapıcam pasta gibi görünen bir şekli var)
mercimek köftesi (akşamdan yapsam nasıl olur bilmiyorum)
kıymalı poğaca yapsam mı yada tuzlu kurabiye (senin tarifin nasıl )

selam görüşemediğim arkadaşlarım her zaman yazamasamda buranın olması çok güzelmiş :) bizde durumlar Sıla 2 gündür hasta burnu akıyor, hapşuruyor ve gece huysuz huzursuz çok az uyuyor serum fiz., burun temizleme,cold mıx ve bal limon tedavisi uyguluyoruz :) ( doktora anlatır gibi oldu ) şöyle bir yazdıklarınıza baktım da sanırım kuzuların çoğu hasta havaların sıcak-soğuk gecişinden oldu sanırım tabii buna şükür Allah beterinden korusun

canim uyku egitimini su an verip de sinirlerimi hepten harap edemem cunku bariz bi sekilde kizin derdi var dislerinden. kendi kizimi taniyamiyorum. disetinde bi yer bembeyaz oldu dis gozukuyo ama patlamadi.
bi eski keyfi gelsin yerine. kizamik asisi da gecsin.
bizim kiz 5 saat durur uyumadan eger keyifliyse uykusunu iyi almissa.
dalmasi sikinti bu ara. daldigi zaman cok sukur gece bi kere uyaniyo.
gunduz de rahat uyuyo.

Eğer dış çıkarıyor ve tükürüğü cok varsa bu da hafif bi öksürük yapıyor.Burnu açık keyfi yerindeyse soğuk kalmamışsa bundan olabilir bu oksuruk fazla uzun sürmez.
hemde nasil bi tukuruk anlatamam onluk sirilsikla oluyo. belki de ondandir canim. cunku bazen gicik oksurugu bazen balgamli gibi. burnu acik.

daha zor bi menu yok muydu ay okurken bile canim cekti :))

maşallah bakışı güzel kuzu :)

Günaydın herkese. Şükür kavustarana.

Oh be sonunda kızlar napiyonuz özledim yahu megersem ne kadar çok vaktini alıyormuş burası :))

Günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl görüşmeyeli :)

gunaydin kizlar meger ne cok seviyomusum sizi iki gundur cok uzuldum site cortladi bi daha duzelmicek sandim :))

Kızlar ay ne kötü geldi ya giremeyince siteye tuhaf oldun özlemişim ya arkadaş olmuşuz valla boşlukta sallanan Ada'm diye bi kitap vardı o geldi aklıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…