2015 Şubat Anneleri

oy anam oyy bumu azin senin kizzz
bende gelecem misafirlige bananeee

bugun evimde tadilat vardi arka balkonum kapatildi orayi ardiye yaptim evebeyn banyosundaydi tum esyalar. oraya da dusakabin yaptirdim artik kullanabilicem sukur.

cooook yoruldum ama guzel oldu beee. rafli dolap da koydum balkona. artik benim koca ivir zivir ne varsa koysun balkona. biktim onun kablolarindan takim cantalarindan elektronik esyalarindan. copcu yaa tam bir copcu her temizlikte bir suru cop cikiyo evden

Iyi o zaman canim bebegini en iyi sen tanirsin zaten

Gule gule kullanin canim

Mrhaba kizlar. Napiosunuz. Bende siteye girmiyorum duzenli. Instagrama bi alistim cikamiyorum. azrabeyza6161 takip etmk isteyenlre.

Benim oglumda baybay yapmiyo el cirpmiyo ama sevinince iki elini one vuruyo el cirptjgini saniyo sanırım . Banada diyolar niye yapamiyo diye ama her cocuk herseyde en iyi olamayabilir. Takma kafana dert etme canım zamanla yapar

Benim oglumda baybay yapmiyo el cirpmiyo ama sevinince iki elini one vuruyo el cirptjgini saniyo sanırım . Banada diyolar niye yapamiyo diye ama her cocuk herseyde en iyi olamayabilir. Takma kafana dert etme canım zamanla yapar
bu kıyaslamalar he he denip geçilecek meseleler bence etrafımızdaki işin uzmanları değiller sadece gözlemciler ama kötü gözlemci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…