Aynı. İlk yattığında üç saat falan uyuyor sonra bi mızırdanıyor, şanslıysak su içirip tekrar dalıyor sonra ikiye doru uyanıyor dörtten sonra da zırt pırt kafayı yedirircesine uyanıyor. Sabredip aynı şekilde uyutuyorum ama yok..Idare eder. Ama ozellikle 2-3 gibi uyanmasindan sonra cok sık uyaniyo. Sonra da 6da tamamen kalkiyo zaten. Sizin nasil?
Gündüz aynı üç saat ancaGun icinde 3 saati gecmez. Bugun 1.5 saat uyudu mesela. Gece de 10 saate yakin uyuyo ama tabi uyanarak. Hakan nasil uyuyo?
aglayacaklar el mahkum. her turlu agliyolarnedense bu yufka yurekle zor gibi geliyor bana
gun icinde 3-4 saat gece 8-9 saat.Kızlar gün içinde bıde toplam da ne Kadar uyyo bebışler
Nerdeyse tamamen ayni canim.Aynı. İlk yattığında üç saat falan uyuyor sonra bi mızırdanıyor, şanslıysak su içirip tekrar dalıyor sonra ikiye doru uyanıyor dörtten sonra da zırt pırt kafayı yedirircesine uyanıyor. Sabredip aynı şekilde uyutuyorum ama yok..
valla bende bılmıyorum hangi si normalgun icinde 3-4 saat gece 8-9 saat.
hic normal degil di mi
geceleri bu yasta en az 11 saat uymalari gerekiyomus.
Onun icin guzel de sana cok zor valla 3 cocukla bi deGündüz aynı üç saat anca
Gece 12 saat ama erken yatıp erken kalkıyor. 5 te gün başlıyor. İyimi kötümü bilemedim. Değiştiremedim de. Ona göre hava hoş ben yorgunum uykusuzum
Evet ben de baktim da uyku saatlerine hep minimumun altinda gidiyo benim kiz da. Hatta onceden o kadar azdi ki simdi yine iyi.gun icinde 3-4 saat gece 8-9 saat.
hic normal degil di mi
geceleri bu yasta en az 11 saat uymalari gerekiyomus.
Kaç defa yatın dedim umurlarında deıl bacaksızların.kotu polis olCam illA ya sabır rrOnun icin guzel de sana cok zor valla 3 cocukla bi de
Off hayal bile edemiyorum iki cocugum oldugunu bile. Hic beceremem idare edemem galiba. Bi de hayalimde hep cok cocuk vardi. Cok anac bi insanimdir ama anneligim fos cikti. Masallah sanaKaç defa yatın dedim umurlarında deıl bacaksızların.kotu polis olCam illA ya sabır rr
sen gunduz uc saat uyuyo diyosun ya biliyorum zor ama uyandir. sonra aksama dogru bi saat uyut uyandir. 9-10 a cek gece uykusu vaktini. ama yavas yavas yapmaya calis bunu. bi sekilde kayar uykusu en azindan 9da yatarsa 7-8 gibi kalkar.valla bende bılmıyorum hangi si normal
uyku dusmanlari bunlar. ne guzel bisey uyku degerini bilmiyolar. bende uyumazmisim bebekken ah salak kafam diyorum simdiEvet ben de baktim da uyku saatlerine hep minimumun altinda gidiyo benim kiz da. Hatta onceden o kadar azdi ki simdi yine iyi.
pazar sabahi kuzenimle konusuyoduk.Off hayal bile edemiyorum iki cocugum oldugunu bile. Hic beceremem idare edemem galiba. Bi de hayalimde hep cok cocuk vardi. Cok anac bi insanimdir ama anneligim fos cikti. Masallah sana
bi keresinde dort buçukda uuyudu kocagfima aldim uyanmadi , bvende kiyamadim geri koydum yataginasen gunduz uc saat uyuyo diyosun ya biliyorum zor ama uyandir. sonra aksama dogru bi saat uyut uyandir. 9-10 a cek gece uykusu vaktini. ama yavas yavas yapmaya calis bunu. bi sekilde kayar uykusu en azindan 9da yatarsa 7-8 gibi kalkar.
Ben de uyumazmisim canim o yuzden pek de bi beklentim yok. Ne akilsizmisim:)uyku dusmanlari bunlar. ne guzel bisey uyku degerini bilmiyolar. bende uyumazmisim bebekken ah salak kafam diyorum simdi
Kafayi yerim heralde simdi bile yarim yedim sayilirpazar sabahi kuzenimle konusuyoduk.
2yas arayla iki cocugu var bi kiz bi erkek.
pazar kahvalti ederken biri cayi duvara dokmus hemde yirmi gun once badana yaptilar.
digeri de haliya dokmus. ama tamamen yaramazliktan yanlislikla degil yani.annesini aramis gel sunlarin birini al yoksa elimde kalcaklar diye. sonra ben dusundum o ani tuylerim diken diken oldu. yapamam yapamam anaaaaaaam
oy kiyamamm facede var kiz bu sayfa orda yaziyolardi hanimlar:)
11-13 saat falan uyuyor 2saati gündüz olmak şartıylaKızlar gün içinde bıde toplam da ne Kadar uyyo bebışler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?