2015 Şubat Anneleri

Idare eder. Ama ozellikle 2-3 gibi uyanmasindan sonra cok sık uyaniyo. Sonra da 6da tamamen kalkiyo zaten. Sizin nasil?
Aynı. İlk yattığında üç saat falan uyuyor sonra bi mızırdanıyor, şanslıysak su içirip tekrar dalıyor sonra ikiye doru uyanıyor dörtten sonra da zırt pırt kafayı yedirircesine uyanıyor. Sabredip aynı şekilde uyutuyorum ama yok..

Gun icinde 3 saati gecmez. Bugun 1.5 saat uyudu mesela. Gece de 10 saate yakin uyuyo ama tabi uyanarak. Hakan nasil uyuyo?
Gündüz aynı üç saat anca
Gece 12 saat ama erken yatıp erken kalkıyor. 5 te gün başlıyor. İyimi kötümü bilemedim. Değiştiremedim de. Ona göre hava hoş ben yorgunum uykusuzum

Bugün 6 buçukda kalkdı diye sevindim.oglen üç saat uyuduAkşam 5 buçukda iptal olduk bayıldı uykusuzlukdan.yatış o yatış. Uykusuzlukdan başım ağrıyor. Büyükler ayakta kıç uykuları yok

Nerdeyse tamamen ayni canim.

Gündüz aynı üç saat anca
Gece 12 saat ama erken yatıp erken kalkıyor. 5 te gün başlıyor. İyimi kötümü bilemedim. Değiştiremedim de. Ona göre hava hoş ben yorgunum uykusuzum
Onun icin guzel de sana cok zor valla 3 cocukla bi de

gun icinde 3-4 saat gece 8-9 saat.
hic normal degil di mi
geceleri bu yasta en az 11 saat uymalari gerekiyomus.
Evet ben de baktim da uyku saatlerine hep minimumun altinda gidiyo benim kiz da. Hatta onceden o kadar azdi ki simdi yine iyi.

Kaç defa yatın dedim umurlarında deıl bacaksızların.kotu polis olCam illA ya sabır rr
Off hayal bile edemiyorum iki cocugum oldugunu bile. Hic beceremem idare edemem galiba. Bi de hayalimde hep cok cocuk vardi. Cok anac bi insanimdir ama anneligim fos cikti. Masallah sana

valla bende bılmıyorum hangi si normal
sen gunduz uc saat uyuyo diyosun ya biliyorum zor ama uyandir. sonra aksama dogru bi saat uyut uyandir. 9-10 a cek gece uykusu vaktini. ama yavas yavas yapmaya calis bunu. bi sekilde kayar uykusu en azindan 9da yatarsa 7-8 gibi kalkar.

Evet ben de baktim da uyku saatlerine hep minimumun altinda gidiyo benim kiz da. Hatta onceden o kadar azdi ki simdi yine iyi.
uyku dusmanlari bunlar. ne guzel bisey uyku degerini bilmiyolar. bende uyumazmisim bebekken ah salak kafam diyorum simdi

Off hayal bile edemiyorum iki cocugum oldugunu bile. Hic beceremem idare edemem galiba. Bi de hayalimde hep cok cocuk vardi. Cok anac bi insanimdir ama anneligim fos cikti. Masallah sana
pazar sabahi kuzenimle konusuyoduk.
2yas arayla iki cocugu var bi kiz bi erkek.
pazar kahvalti ederken biri cayi duvara dokmus hemde yirmi gun once badana yaptilar.

digeri de haliya dokmus. ama tamamen yaramazliktan yanlislikla degil yani.annesini aramis gel sunlarin birini al yoksa elimde kalcaklar diye. sonra ben dusundum o ani tuylerim diken diken oldu. yapamam yapamam anaaaaaaam

Uykuda bı gıda kızlar oranın.
sen gunduz uc saat uyuyo diyosun ya biliyorum zor ama uyandir. sonra aksama dogru bi saat uyut uyandir. 9-10 a cek gece uykusu vaktini. ama yavas yavas yapmaya calis bunu. bi sekilde kayar uykusu en azindan 9da yatarsa 7-8 gibi kalkar.
bi keresinde dort buçukda uuyudu kocagfima aldim uyanmadi , bvende kiyamadim geri koydum yatagina
7h30da saat alarmi çaliyor ona kesin uyanir zaten ayni odada olunca
bugun nazarim degdi uyandi kucagimda
bagirip duriyor buyukler sese uyyamiyor
vazgeçtim ben sabahin korunde kalkayim yaaaaa

Kafayi yerim heralde simdi bile yarim yedim sayilir

Selam kızlar temizlik varmış sizi okuyamadım diye çatladım yaaaa terapi burası valla okumak çok iyi geliyo bana yazın ben okurum canlarım benim

Bizim uykuları yine kotulendi köpek disi beyazlasmis ondan mi acep gunduzde mizmizdi bide uyanınca kucagima alınca başını öyle geriye itiyorki anlamıyorum hem beni istiyor hemde itiyor bu ne yaman çelişkidir aa dostlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…