Canim Duru da oyle yapiyo. Itince koyuyorum yatagina sonra geri aliyorum. Oyle bisey okumustum. Ne guzel ogrendiler aslinda ilk yatarken kendileri uyuyolar. Neden peki geceyi hic etkilemiyo bu durum? Bizde de arka disler feci kasiniyo. Artik bakalim cikinca anlariz ondan mi degil miBizim uykuları yine kotulendi köpek disi beyazlasmis ondan mi acep gunduzde mizmizdi bide uyanınca kucagima alınca başını öyle geriye itiyorki anlamıyorum hem beni istiyor hemde itiyor bu ne yaman çelişkidir aa dostlar
İtince bende bazen koyuyorum sen misin beni istemeyen diyorum koyuyorum yatağa daha çok ağlıyor bu sefer daha uzun süre tutuyorum kucağımda uyuyunca koyuyorum başa dönmek istemiyorumCanim Duru da oyle yapiyo. Itince koyuyorum yatagina sonra geri aliyorum. Oyle bisey okumustum. Ne guzel ogrendiler aslinda ilk yatarken kendileri uyuyolar. Neden peki geceyi hic etkilemiyo bu durum? Bizde de arka disler feci kasiniyo. Artik bakalim cikinca anlariz ondan mi degil mi
Off basa donmeyelim insallah. Ben ise basliycam sen baska bebek istiyosun. Bi duzen oturtmak sartİtince bende bazen koyuyorum sen misin beni istemeyen diyorum koyuyorum yatağa daha çok ağlıyor bu sefer daha uzun süre tutuyorum kucağımda uyuyunca koyuyorum başa dönmek istemiyorum
bize uyku haram!Uykuda bı gıda kızlar oranın.
bi keresinde dort buçukda uuyudu kocagfima aldim uyanmadi , bvende kiyamadim geri koydum yatagina
7h30da saat alarmi çaliyor ona kesin uyanir zaten ayni odada olunca
bugun nazarim degdi uyandi kucagimda
bagirip duriyor buyukler sese uyyamiyor
vazgeçtim ben sabahin korunde kalkayim yaaaaa
salakmişiz salak :))Ben de uyumazmisim canim o yuzden pek de bi beklentim yok. Ne akilsizmisim:)
ay di mi resmen terapi :)Selam kızlar temizlik varmış sizi okuyamadım diye çatladım yaaaaterapi burası valla okumak çok iyi geliyo bana yazın ben okurum canlarım benim
ahh ne guzel tadini cikar :)ne güzel bir sabah :) prensesim gece 12 gibi uyudu (benim halim yoktu uyku öncesini babasıyla geçirdi ) gece 2 kere uyandı emdi uyudu sabah göğsüm çok doluydu ben emzirdim (uyanmadı) hala uyuyor ( maşallah maşallah) sabah eşim 8 de gitti 8.30 gibi geldi kahvaltı hazırladı ( salata tabağını kalp şekli vermiş ben anlamadım o başka :) ) mutluyum mutlusun mutlu
Yok kız ne face ne instagram hiç bisey yok bende.kocisin facede görüyorum eski öğrencilerini mesela.bi pozlar bi güzellik.diyorum ben bunların sümüklü hallerini bilirim.şimdi hepsi artist gibi olmuş.o zaman o köyde ben de ucretli öğretmenlik yapıyordum.kızlar bana özenirdi.şimdi ben onların fotolara bakıyorum.ben onlara ozeniyorum.senin instagram var da biz mi bilmiyoz yoksa yakalandiiiin:)))
Aynenn aynenn derdim zaten biraz da o illada memede uyuma ve yanımızda yatma olayı ortadan kalktı ya buna da şükürOff basa donmeyelim insallah. Ben ise basliycam sen baska bebek istiyosun. Bi duzen oturtmak sart
benimkide oyle canimAyy kizlar beyza memeyi istemez oldu. Gece ve gunduz 2 firt cekio tamam. Memeyi mi birakacak. Sut iciyo onun etkisi mi var. Yemekte yiyor. Galiba yemeklere alisinca memeyi unuttu.
Paylaştığınız için tşk ederim. O zaman akışına bırakmak gerekiyor :)doktorum bana jel kullanma disleri cabuk curutur dedi.
Masallah canim her gununuz boyle olsunne güzel bir sabah :) prensesim gece 12 gibi uyudu (benim halim yoktu uyku öncesini babasıyla geçirdi ) gece 2 kere uyandı emdi uyudu sabah göğsüm çok doluydu ben emzirdim (uyanmadı) hala uyuyor ( maşallah maşallah) sabah eşim 8 de gitti 8.30 gibi geldi kahvaltı hazırladı ( salata tabağını kalp şekli vermiş ben anlamadım o başka :) ) mutluyum mutlusun mutlu
Dert ortağı arkadaşım :) dün gece 2 de zorla uyudu ne sallanıyor ne emiyor oynucak mış hanımefendi 4 te kalktı 5 te kalktı 7 de kalktı şuan hala ayakta uyumuyo sürekli ayakta durmak istiyo tutunup kalkmayı öğrendi düşüp duruyo dün dişiyle dudağının üstüne düştü dudağı morardı tam bi eşkiya oldubize uyku haram!
sabahin yedisinde kalkti benimki de ne uyuyi ne uyanik duruyo. hanfendi sallanacak ya da memede duracak.
uyumak istiyorum uyumaaaaaaaak
Evet hepimiz 2015 şubat annesiyiz :)Arkadaşlar hepnizin bebişi aynı dönemde mi doğmuş?
Arada bir saksı düşüyor kafalarınane güzel bir sabah :) prensesim gece 12 gibi uyudu (benim halim yoktu uyku öncesini babasıyla geçirdi ) gece 2 kere uyandı emdi uyudu sabah göğsüm çok doluydu ben emzirdim (uyanmadı) hala uyuyor ( maşallah maşallah) sabah eşim 8 de gitti 8.30 gibi geldi kahvaltı hazırladı ( salata tabağını kalp şekli vermiş ben anlamadım o başka :) ) mutluyum mutlusun mutlu
Doğru yerdeyim o zaman :)Evet hepimiz 2015 şubat annesiyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?