Sen de mi şubatDoğru yerdeyim o zaman :)
Evet 6 şubat 2015 :)Sen de mi şubat
Ayyy canım benim yazsam dolar burası sayfa sayfa çocukların her dönemi farklı zor valla büyüklerin sınav haftası onlarla uğraşıyorum bi taraftanda senin gibi iştahsız bi bebek ömrümü yedi yaaa dikkatini bir yere yoğunlaştırmadan ağzını açmıyor bizde çocuk şarkısı klip ne varsa artık açıyorum ne yapayım tek yesin de senin domatesleri ben ilk açtığımda sonunda bağrıp patlıyorla ne ağladı yawrum yaaaay di mi resmen terapi :)
sende kendinden haber et arada ama canim :)
Bizde 6 şubat olacaktı ama erken alındı sezaryen olunca 28 ocak oldukEvet 6 şubat 2015 :)
Yer canım ver sen bi ara vermiştim tabi az yedi benimki ama yedi 3 adet :)hnimlar ya manti veren oldumu hiç
yemek olarak manti var sadece uynainca versem yermiki
uçu nu benimkide yeer ama doymazki :)Yer canım ver sen bi ara vermiştim tabi az yedi benimki ama yedi 3 adet :)
Biz vermiştik gayet güzel yedis sevdi zaten benim oğlan et siz yemek yemiyor halbuki ne sebze pureleri çorbalar hayal etmiştim ama bizimki bildiğin herif cikti :))hnimlar ya manti veren oldumu hiç
yemek olarak manti var sadece uynainca versem yermiki
ahahaah herif çikdi diyo yaaa :))) Allah iyiligini versinn ne guldumm :)))Biz vermiştik gayet güzel yedis sevdi zaten benim oğlan et siz yemek yemiyor halbuki ne sebze pureleri çorbalar hayal etmiştim ama bizimki bildiğin herif cikti :))
Ayni gun dogmus bizimkilerEvet 6 şubat 2015 :)
Etsiz yemek yapmıyo musun :/ fazla et de zararlı değil mi? Dedem fazlaca ete düşkün diye gut hastası oldu. El ayak şiş sürekli.ahahaah herif çikdi diyo yaaa :))) Allah iyiligini versinn ne guldumm :)))
valla etsiz bisey vermedim pek yermi bilmiuyorum etsiz olani denemedik :)
seninki çekmistir ailede et seven birine dusun bakalim kim :)
ahh kadere bak ya :))Yok kız ne face ne instagram hiç bisey yok bende.kocisin facede görüyorum eski öğrencilerini mesela.bi pozlar bi güzellik.diyorum ben bunların sümüklü hallerini bilirim.şimdi hepsi artist gibi olmuş.o zaman o köyde ben de ucretli öğretmenlik yapıyordum.kızlar bana özenirdi.şimdi ben onların fotolara bakıyorum.ben onlara ozeniyorum.e mailin ne olduğunu tahtaya çizerek anlatmıştım.şimdi teknolojide hepsi beni yollamış.
Maşallah Allah bağışlasın :)Ayni gun dogmus bizimkiler
benim kiz da tam tersi maralim.benimkide oyle canim
bence sut un biberonun onemi buyuk bu konuda
gittigi yere kdr gidecek yapacak bisey yok
gece uyandiginda kolay kolay memeden çekmiyorum,iki dk emip çeksem memede o uyumaya devam eder ama ne içse kâ r dioyorum.. gunduz uynainca guzel emiyor aç oluyor
onun disinda oynasiyor memeyle resmeen
yemegide gunde bi kere veriyorum çok deil
kahvalrtisinda omlet yogurt vs oyle giidyor iste
ah sorma valla arkadasim :)) bu aylarda surekli yeni seyler ogreniyolar ve uykularindan uyanma sebepleri de ogrendiklerini uygulamak istemeleriymis bunu da gecen okudum :)Dert ortağı arkadaşım :) dün gece 2 de zorla uyudu ne sallanıyor ne emiyor oynucak mış hanımefendi 4 te kalktı 5 te kalktı 7 de kalktı şuan hala ayakta uyumuyo sürekli ayakta durmak istiyo tutunup kalkmayı öğrendi düşüp duruyo dün dişiyle dudağının üstüne düştü dudağı morardı tam bi eşkiya oldu
bende oyle dusundugumden baslamadim uyku egitimine canim. bi disi cikti ikincisi 1ay oldu gelmedi. hugo oldu benim kizAyyy canım benim yazsam dolar burası sayfa sayfa çocukların her dönemi farklı zor valla büyüklerin sınav haftası onlarla uğraşıyorum bi taraftanda senin gibi iştahsız bi bebek ömrümü yedi yaaa dikkatini bir yere yoğunlaştırmadan ağzını açmıyor bizde çocuk şarkısı klip ne varsa artık açıyorum ne yapayım tek yesin de senin domatesleri ben ilk açtığımda sonunda bağrıp patlıyorla ne ağladı yawrum yaaabir daha açmadım onu şimdide yavaştan toplanıcam malum 15 tatilde taşınıvaz bakalım bizden böyle canım bu arada benim bebiş te uyku prob. Çok ama bence bu dönemde oluyor fazla zorlamamak gerek zamanla düzelicek bende uyku eğtimi vermiyorum çünkü gün aşırı huyu suyu değişiyor bu aylarda bebeklerin diş sıkıntısı çok fazla o yüzden bi müddet beklemek en iyisi
Kötü hissetme canım sen buraya yazmadan önce açmıştım onubende oyle dusundugumden baslamadim uyku egitimine canim. bi disi cikti ikincisi 1ay oldu gelmedi. hugo oldu benim kiz
bu arada korktu mu kuzu kiyamam ay kotu hissettim kendimidomatesler patlayinca benim kiz kahkaha atiyodu cunku :))
istahsizlik uykusuzluk gelir gecer elbet. allah saglik versin. sana da guc versin. ben bi taneyle ugrasirken eberjim tukeniyor. cocuklarin sinavlari da insallah iyi gecmistir.
tasinmak cok zor ama toptan temizlik oluyo ferahlik oluyo bi suru esya atiyosun icir zivir oh mis :)
yok kız benim kocam iyidir o olmasaydı bu yaban ellerde tek başıma başa çıkamazdımArada bir saksı düşüyor kafalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?