2015 Şubat Anneleri

ay di mi resmen terapi :)
sende kendinden haber et arada ama canim :)
Ayyy canım benim yazsam dolar burası sayfa sayfa çocukların her dönemi farklı zor valla büyüklerin sınav haftası onlarla uğraşıyorum bi taraftanda senin gibi iştahsız bi bebek ömrümü yedi yaaa dikkatini bir yere yoğunlaştırmadan ağzını açmıyor bizde çocuk şarkısı klip ne varsa artık açıyorum ne yapayım tek yesin de senin domatesleri ben ilk açtığımda sonunda bağrıp patlıyorla ne ağladı yawrum yaaa bir daha açmadım onu şimdide yavaştan toplanıcam malum 15 tatilde taşınıvaz bakalım bizden böyle canım bu arada benim bebiş te uyku prob. Çok ama bence bu dönemde oluyor fazla zorlamamak gerek zamanla düzelicek bende uyku eğtimi vermiyorum çünkü gün aşırı huyu suyu değişiyor bu aylarda bebeklerin diş sıkıntısı çok fazla o yüzden bi müddet beklemek en iyisi

hnimlar ya manti veren oldumu hiç
yemek olarak manti var sadece uynainca versem yermiki

hnimlar ya manti veren oldumu hiç
yemek olarak manti var sadece uynainca versem yermiki
Biz vermiştik gayet güzel yedis sevdi zaten benim oğlan et siz yemek yemiyor halbuki ne sebze pureleri çorbalar hayal etmiştim ama bizimki bildiğin herif cikti :))

Biz vermiştik gayet güzel yedis sevdi zaten benim oğlan et siz yemek yemiyor halbuki ne sebze pureleri çorbalar hayal etmiştim ama bizimki bildiğin herif cikti :))
ahahaah herif çikdi diyo yaaa :))) Allah iyiligini versinn ne guldumm :)))
valla etsiz bisey vermedim pek yermi bilmiuyorum etsiz olani denemedik :)

seninki çekmistir ailede et seven birine dusun bakalim kim :)

ahahaah herif çikdi diyo yaaa :))) Allah iyiligini versinn ne guldumm :)))
valla etsiz bisey vermedim pek yermi bilmiuyorum etsiz olani denemedik :)

seninki çekmistir ailede et seven birine dusun bakalim kim :)
Etsiz yemek yapmıyo musun :/ fazla et de zararlı değil mi? Dedem fazlaca ete düşkün diye gut hastası oldu. El ayak şiş sürekli.

ahh kadere bak ya :))
hep diyolar ya ilerde de sen rahatlican onlar ayni durumda olcaklar diye. gicik oluyorum ama herkes oyle diyor vardir bi dogruluk payi deyip bi umut bekliyoruz bakalim o zamana halimiz nolur :)

bende cocuk olmadan once sosyal medya hesaplarimi cok aktif kullanmazdim. simdi baska bi eglencemiz olmadigi icin cocuk haric malum :)

benim kiz da tam tersi maralim.
memeye tapmis durumda 15 gundur. sadece aciktigi icin degil rahatliyo sanirim.
agliyo kucagima gelmek icin sonra ustumdekini cekistiriyo mememi açiyo. aciyo artik memelerim sizliyo resmen.
bunun bi nedeni var midir bu kadar memeye baglanmasinin?
emzik diye kullaniyo beni resmen :)

ah sorma valla arkadasim :)) bu aylarda surekli yeni seyler ogreniyolar ve uykularindan uyanma sebepleri de ogrendiklerini uygulamak istemeleriymis bunu da gecen okudum :)

bende oyle dusundugumden baslamadim uyku egitimine canim. bi disi cikti ikincisi 1ay oldu gelmedi. hugo oldu benim kiz

bu arada korktu mu kuzu kiyamam ay kotu hissettim kendimi domatesler patlayinca benim kiz kahkaha atiyodu cunku :))
istahsizlik uykusuzluk gelir gecer elbet. allah saglik versin. sana da guc versin. ben bi taneyle ugrasirken eberjim tukeniyor. cocuklarin sinavlari da insallah iyi gecmistir.
tasinmak cok zor ama toptan temizlik oluyo ferahlik oluyo bi suru esya atiyosun icir zivir oh mis :)

sen mi sabah beni uyutmazsin al simsi boyke olur hahah bi banyo yaptirdim kut gitti.
sinir oldu bana uykusu varken banyoya soktum diye giydirirken nasil saydiriyir dadadedadalamadadaa diye gormeniz lazim bi de sinirli sinirli

5 dk salladim kut gitti insallah 2-3 saat uyur da bi dinlenirim dunden tadilat vs acaip yorgunum

Kötü hissetme canım sen buraya yazmadan önce açmıştım onu sağol canım emeğime değiyor maşallah iyi gidiyor sınavlar ve sonuçları aynen ıvır zıvırlar boşalıyor evden tertemiz oluyor

selamlar hepınıze
sııteye gırıs yapılamamıs galıba zaten haftasonu ve dun yogunluktan gıremedım kı ben.
cumartesı gecesı uykusundan uyanıp nasıl bır aglama aman allahım. korkmus gıbı resmen. gectım salona bır yandan okuyorum bır yandan dolanıyorum bır yandan kolum zor tutuyor... neysekı dun ve bugun olmadı oyle.
dun gecede baya sık uyandı.
buyume atakları hala devam edıyor mu, edıyorsa ondan dıcem buyuk ıhtımal.
dun mercımek ve bulgur pılavı yapmıstım. cok sevmedı ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…