ne kadar sanslilar senin gibi bir anneleri var. allah hepsinin bahtini acik etsin..Kötü hissetme canım sen buraya yazmadan önce açmıştım onusağol canım emeğime değiyor maşallah iyi gidiyor sınavlar ve sonuçları aynen ıvır zıvırlar boşalıyor evden tertemiz oluyor
bu aralar o benim kizimda da oluyor.selamlar hepınıze
sııteye gırıs yapılamamıs galıba zaten haftasonu ve dun yogunluktan gıremedım kı ben.
cumartesı gecesı uykusundan uyanıp nasıl bır aglama aman allahım. korkmus gıbı resmen. gectım salona bır yandan okuyorum bır yandan dolanıyorum bır yandan kolum zor tutuyor... neysekı dun ve bugun olmadı oyle.
dun gecede baya sık uyandı.
buyume atakları hala devam edıyor mu, edıyorsa ondan dıcem buyuk ıhtımal.
dun mercımek ve bulgur pılavı yapmıstım. cok sevmedı ama:)
Amin canım Teşekkürler iyi dileklerin içinne kadar sanslilar senin gibi bir anneleri var. allah hepsinin bahtini acik etsin..
Ya bi çocuk yorulmaz mı 5 dk durmuyor evin orta yerinde battaniye var tehlikeli yerlerde yastık ama artık yastıkları aşıyor geçen gün hiç ellemedim 3 saat oynadı yerde bi kere mızıkladı aldım emzirdim geri bıraktım o kadar yorulmuş olacak herhalde olduğu yerde sızmış :) beşiğe kaldırsam uyanacak yı bende aldım battaniyesini örttüm üstüne ama kestiriyormuş hanım 10 dk sonra uyandı yine oynamaya başladı :)ah sorma valla arkadasim :)) bu aylarda surekli yeni seyler ogreniyolar ve uykularindan uyanma sebepleri de ogrendiklerini uygulamak istemeleriymis bunu da gecen okudum :)
Yatağı alçak değil mi Can'ım kademesi yok mu biz oyun parkını alt kata indirdik orda bile tutunup kalkıyo ama çıkamaz bi yere gittik mi de hep yere yatırıyorum düşer diyekizlar kim demisti gunduz farkli uerde gece farkli yerde uyumasi gerekiyomus kuzularin diye?
ben gunduz kendi yatagimda sallayip birakiyorum ama artik korkuyorum duser diye.
çin seddi yapiyorum yatagin etrafina ama bi kere uyandi diafondan duyup aninda kalktim baktim yatagin ucundaydi. tuylerim diken diken oldu.
artik gunduz de kendi yatagina mi koysam? o zamanda uyaninca aninda sallayamicam ama :/
hahaha surda bi bes dk kestireyim de oyuna devam ederim demis resmenYa bi çocuk yorulmaz mı 5 dk durmuyor evin orta yerinde battaniye var tehlikeli yerlerde yastık ama artık yastıkları aşıyor geçen gün hiç ellemedim 3 saat oynadı yerde bi kere mızıkladı aldım emzirdim geri bıraktım o kadar yorulmuş olacak herhalde olduğu yerde sızmış :) beşiğe kaldırsam uyanacak yı bende aldım battaniyesini örttüm üstüne ama kestiriyormuş hanım 10 dk sonra uyandı yine oynamaya başladı :)
canim yataginin koruyucu kismi iki kademeli evet. ama ben benim yatagimdan bahsediyorum. gunduz orda uyutuyorum ya.Yatağı alçak değil mi Can'ım kademesi yok mu biz oyun parkını alt kata indirdik orda bile tutunup kalkıyo ama çıkamaz bi yere gittik mi de hep yere yatırıyorum düşer diye
İnanan onun yatağına yatır Can'ım çok hareketliler artıkcanim yataginin koruyucu kismi iki kademeli evet. ama ben benim yatagimdan bahsediyorum. gunduz orda uyutuyorum ya.
kendi yatagindan dusmesi mumkun degil.
Yapıyomda oglana genelde etlı verıyrum.kız yedıklerı kasık kdr et zaten:) senın dede bı kuzu yeyıp kalkıyodur:)Etsiz yemek yapmıyo musun :/ fazla et de zararlı değil mi? Dedem fazlaca ete düşkün diye gut hastası oldu. El ayak şiş sürekli.
Ben gece gynduz aynu yerde yatıroyorum.yatagına koymazsan hayatta uyumaz benımkıkizlar kim demisti gunduz farkli uerde gece farkli yerde uyumasi gerekiyomus kuzularin diye?
ben gunduz kendi yatagimda sallayip birakiyorum ama artik korkuyorum duser diye.
çin seddi yapiyorum yatagin etrafina ama bi kere uyandi diafondan duyup aninda kalktim baktim yatagin ucundaydi. tuylerim diken diken oldu.
artik gunduz de kendi yatagina mi koysam? o zamanda uyaninca aninda sallayamicam ama :/
Doğuştan herif benimki. tabiki tombik döner babasına çekmiş :))ahahaah herif çikdi diyo yaaa :))) Allah iyiligini versinn ne guldumm :)))
valla etsiz bisey vermedim pek yermi bilmiuyorum etsiz olani denemedik :)
seninki çekmistir ailede et seven birine dusun bakalim kim :)
Ben demistim de canim uygulamiyorum vallakizlar kim demisti gunduz farkli uerde gece farkli yerde uyumasi gerekiyomus kuzularin diye?
Yapıyomda oglana genelde etlı verıyrum.kız yedıklerı kasık kdr et zaten:) senın dede bı kuzu yeyıp kalkıyodur:)
benimki alisti rutine. artik bende sadece yatagina koyayim allah korusun dusecek nerdeyse.Ben gece gynduz aynu yerde yatıroyorum.yatagına koymazsan hayatta uyumaz benımkı
bizim kizlarin her seyi ayni bu aralarAyrica memeyla ask durumu bizde de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?