2015 Şubat Anneleri

Kötü hissetme canım sen buraya yazmadan önce açmıştım onu sağol canım emeğime değiyor maşallah iyi gidiyor sınavlar ve sonuçları aynen ıvır zıvırlar boşalıyor evden tertemiz oluyor
ne kadar sanslilar senin gibi bir anneleri var. allah hepsinin bahtini acik etsin..

bu aralar o benim kizimda da oluyor.
bi kac kuzuda daha oldu burda.
bu donemde cok sey ogrenip hizli buyuyorlarmis.
surekli uyanmalari buyume ataklari olabilirmis.
hickira hickira aglayarak uyanmalari sa gece terörü denen bir seymis. anneden ayrilmanin kaygisi vs ya da kotu ruyalar. bize de bi iki kez oldu son bir ayda.

kizlar kim demisti gunduz farkli uerde gece farkli yerde uyumasi gerekiyomus kuzularin diye?

ben gunduz kendi yatagimda sallayip birakiyorum ama artik korkuyorum duser diye.
çin seddi yapiyorum yatagin etrafina ama bi kere uyandi diafondan duyup aninda kalktim baktim yatagin ucundaydi. tuylerim diken diken oldu.

artik gunduz de kendi yatagina mi koysam? o zamanda uyaninca aninda sallayamicam ama :/

ah sorma valla arkadasim :)) bu aylarda surekli yeni seyler ogreniyolar ve uykularindan uyanma sebepleri de ogrendiklerini uygulamak istemeleriymis bunu da gecen okudum :)
Ya bi çocuk yorulmaz mı 5 dk durmuyor evin orta yerinde battaniye var tehlikeli yerlerde yastık ama artık yastıkları aşıyor geçen gün hiç ellemedim 3 saat oynadı yerde bi kere mızıkladı aldım emzirdim geri bıraktım o kadar yorulmuş olacak herhalde olduğu yerde sızmış :) beşiğe kaldırsam uyanacak yı bende aldım battaniyesini örttüm üstüne ama kestiriyormuş hanım 10 dk sonra uyandı yine oynamaya başladı :)

Yatağı alçak değil mi Can'ım kademesi yok mu biz oyun parkını alt kata indirdik orda bile tutunup kalkıyo ama çıkamaz bi yere gittik mi de hep yere yatırıyorum düşer diye

hahaha surda bi bes dk kestireyim de oyuna devam ederim demis resmen

Yatağı alçak değil mi Can'ım kademesi yok mu biz oyun parkını alt kata indirdik orda bile tutunup kalkıyo ama çıkamaz bi yere gittik mi de hep yere yatırıyorum düşer diye
canim yataginin koruyucu kismi iki kademeli evet. ama ben benim yatagimdan bahsediyorum. gunduz orda uyutuyorum ya.
kendi yatagindan dusmesi mumkun degil.

kızlar Tuna ya pırasa köftesi yaptım, sizde yapın güzel oluyor. İki dal pırasa bir havuç yarım patates haşlayın, suyunu mutlaka süzdürün. Kıyma, Bir yumurta, isteyen sadece sarısını koyabilir, biraz Ruşeym biraz yulaf maydanoz ve mücver kıvamından koyu oluncaya kadar un koyup kaşıkla tavaya pay ediyoruz. hafif yağlanmış tavada ağzı kapalı pişiriyoruz. Eline veriyoruz ham hum yiyor :))

Etsiz yemek yapmıyo musun :/ fazla et de zararlı değil mi? Dedem fazlaca ete düşkün diye gut hastası oldu. El ayak şiş sürekli.
Yapıyomda oglana genelde etlı verıyrum.kız yedıklerı kasık kdr et zaten:) senın dede bı kuzu yeyıp kalkıyodur:)

Ben gece gynduz aynu yerde yatıroyorum.yatagına koymazsan hayatta uyumaz benımkı

ahahaah herif çikdi diyo yaaa :))) Allah iyiligini versinn ne guldumm :)))
valla etsiz bisey vermedim pek yermi bilmiuyorum etsiz olani denemedik :)

seninki çekmistir ailede et seven birine dusun bakalim kim :)
Doğuştan herif benimki. tabiki tombik döner babasına çekmiş :))

Benimkinin uykusu var ama uyutamadım Az sonra göz doktor randevum için doktora gideceğim
küçüğü de arkadaşıma bırakacağım ,Orada kadını perişan etmese bari
uykusuz olunca hiç çekilmiyor Benim oğlan .tek şansı Ayağında sallayıp uyutacak ,çok uykysuz oldugu için belku pes edıp uyur.Yoksa yandı gülüm can Kebap

Ben demistim de canim uygulamiyorum valla

Iki gundur gunduz uykularina bisey oldu 8.30 9 gibi uyuyo yarim saat sadece. Sonra 1 gibi bi saat kadar uyuyo o kadar. Aralarda surekli mizmiz. Oyun bile oynamiyo

Yapıyomda oglana genelde etlı verıyrum.kız yedıklerı kasık kdr et zaten:) senın dede bı kuzu yeyıp kalkıyodur:)

Siz de hep etli yiyosunuz gibi düşündüm ona dedim :) dedem bıraksalar yer 1 kuzuyu ama önündeki kaçırıyoz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…