2015 Şubat Anneleri

Kizlar iyi aksamlar. Napiyorsunuz. Beyza uyudu.3 4 gundur bu saatler uyuyor. Uyanincada sut veriyorum.memeyle aramiz iyi degil.biz paso yemek yiyoruz. hequ iyi kizlar.sizler nasilsiniz. Fazla girmiyorum buraya.ugramaya calisiyorum. istgramsayiz genelde

kizlarev olayinda geli$meker var
esim kabul etti asansorlu evi hatta $u an baya bi begeniyor evi , benden çok begeniyor :)
teklif verdik kabul oldu,bankada sira

olursa uyguna gelmi$ olucak in$allah, emlakçi bile oyle dedi
hayirlisi olsun in$allah

Hayirlisi olsun cok sevindim:)

Slm kızlar ve tatlı minikleri. Geçmişi okuyacağım diye yazamıyorum çoğu Zaman. Bizim oğlanın 9.ay kontrolü vardı,kendi hocamız yurtdışında olduğundan bu seferlik başka doktora gittik.Kilo ve boy güzel,muayenesinde de bi sıkıntı yokmuş.Son Zamanlrda eli sürekli kulağında olduğundan merak ediyordum.kulak da temizmiş.Gece o kadar sık uyanıyorki.Doktora söyledim böyle böyle diye, köpek dişleri kabarmış ondan olabilir dedi.Bir de bu aylarda atak gibi bişey oluyormuş.Bazı bebekler hafif bazıları daha belirgin yaşıyorlarmış.Ayrılık anksiyetesi de oluyormuş.o nedenle normal sık uyanması dedi.Kucağınıza alıp güven duygusu verin sakinleştirin tekrar uyutun dedi.( tabi demesi kolay,geceleri o kadar sakin olamıyorumki ben). Bir de emzirme sıklığı için gece 5 saat geçsin mutlaka dedi.gündüz istediği Zaman ver dedi.Anne sütü çok önemli,ek gıdayı 4 öğün az az verebilirsin dedi.yasaklar dışında herşeyden yiyebilir artık dedi.

Bir de hiperaktivite olabilir mi diye sordum,daha çok erken bunun için ama muayene ederken oyuncakla ilişkisi dikkati gayet iyiydi dedi.Bu dönemde zaten hareketli olmaları çok normalmiş.komutlara uymazmış hiperaktif olanlar.bizimki komutlara uyuyor,içim rahatladı valla.

Bizden bu kadar.Siz neler yapıyorsunuz bakıyım??

Hayırlısı olsn.nolduda fikri değişti.sen mi ikna ettin yoksa

E
Ev mi alıyorsunuz?? Hayırlı olsun cnm.Çok sevindim.Asansörlü ev ne demek anlamadım.Eşim kabul etti demişsin ya. Alınca hemen taşınacakmısınız?

Su ayrılık seysi benim her çocukta oluyoduda en ayrılmazi bu kız çıktı.saniye ayrılmıyor yav.hiç ama hiç bi şeye izin vermiyor.çabuk atlatsak barı.evvelden çocuklarla ne güzel oynardı.şimdi sürekli yapışık yaşamak istiyor
.bu arada abla kelimesini de sık söylemeye başladı.ablası pek mutlu

Hayirlisi olsun cok sevindim:)
saol canim

Hayırlısı olsn.nolduda fikri değişti.sen mi ikna ettin yoksa
ben ugrastim tabii ikna edebilmek için :) masrafa verdigimiz parayla krediyi oderiz çabuk biter dedim oylede yapicaz zaten :)aklin yolu birdir :)
arkadasina iki evide gostermi$,oda bu asansorluyu tasviye etmis kesinlikle bunu almalisin kaçirma fln demi$ herkes ayni seyi soyleyince benimki fikir degistirdi, oda çogu zaman arada kaliyordu fikri oalrak artik kesinlesti sukur :)
E

Ev mi alıyorsunuz?? Hayırlı olsun cnm.Çok sevindim.Asansörlü ev ne demek anlamadım.Eşim kabul etti demişsin ya. Alınca hemen taşınacakmısınız?
esim ev aliyoruz dedimmi ne evi diyor :)
apartmanmis orasi :)

iki seçenek vardi canim ,biri masraflari olan , digeri masrafi olmayan (kalablik bi bina asansormu )bi ev fiyat çok yakindi , asansorlu olan mantikluydi tabiki de esim nedense ba$ta oaraya isinamamisti .. sonra fikir degi$tirdi :) onu alicaz ev sahibiyle anlastik sira bankada kredi onayi için

Ne kadar sürer dedim.o da Bebekten bebeğe değişiyormuş.Çok uzun sürerse vay halimize Senin diğer çocuklarda ne kadar sürmüştü hatırlıyor musun? Abla mı diyor maşallah ona,bişeyler söyleyince daha bi tatlı oluyorlar sanki.Abla için de ne güzel hediye kardeşinden.

Ay inşallah bankada kabul eder krediyi.Fiyat çok yakınsa tabiki masrafsız olan daha mantıklıymış.Senin de için ısındıysa eve ne güzel.

hayırlı olsun MaRaL_ çok sevindim. İnsanın gönlüne göre evinin olması çok önemliymiş yav, Allah bize de nasip eder inşallah. @AyazBeyaz nerelerdesin Can'ım site açıldı hadi gel artık :))

canim vallahi bende Begüm'ü ayagimda sallamasam hic giremem buraya herhalde. o ara bakiyorum surekli buraya. su anda da salliyorum mesela :)

masallah kuzuna da canim her sey yolunda demekki. bu ayrilik kaygisi mevzusunu bugun bende yazdim buraya. netten arastirmistim demek bu aylarda cidden oluyormus. cunku benim kizimda bariz sekilde bana duskunluk var. memeye resmen tapiyor ozellikle. oncedem emerdi doyar birakirdi simdi kokliyo resmen gomuyo kendini memeye yarim saat. yalanci emzik oldum memelerim sizliyor.

surekli kucagima gelmek istiyor yerdeyken aciyor kollarini bana bakip agliyor nasil dayanayim ama kol omuz bel kalmadi bende

peki bu komutlara cevap veriyor derken tam olarak hangi komutlar?
mesela su an hayirdan anlamiyor benim kizim. yapmamasi gereken bisey yaparken ismiyle sesleniyorum bakiyor tedirgin oluyor. hayir diyorum ama devam ediyor. daha tam kavramadi hayiri. ve dedigin gibi cooook hareketli bazen. her seye dokunmak istiyor her seye ama.

canim cok sevindim. insallah banka da hallolur. ne zaman belli olacak kredi? ev sahibi bekler mi sizi?

ben demistim bu ev daha mantikli diye herkes de oyle demis aklin yolu bir. ama bu erkeklee karilari deyince direkt beyne olumsuz komut gidiyo herhalde. baskalari deyince anca mantigini anliyolar :)

çok sevindim maral hakkınızda hayırlısı olsun canım

Ayakta sallamanın avantajları da var,eller bomboş ne güzelBu bebeler bizi ne hale getirdi,ağlancak halimize gülüyoruz valla.

Ayrılık kaygısı ne tuhaf bişey.Bizimki de hemen hemen aynı.Gündüzleri kucak istemiyor da geceleri fena.Benimki memeyi doğduğundan beri sever ama bu Aralar daha bi düşkün emmeye.Başka bişey yemek istemiyor ben de zorlamıyorum artık.

Kıyamam kuzuna ya,kollarını açıp ağlıyormuş ya,valla ben de dayanamazdım alırdım herhalde.Hem geçici bi dönemmiş boşver al istediği zaman.Son 1-2 haftadır ben kucağıma almak istiyorum bizim paşa yere inmek istiyor.İki dakika kucağımda durmuyor,ya üstüme tırmanıyor,ya kıvranıyor sağa sola indir beni diye.Daha neler yaşıcaz bakalım.

Komut derken gel gel,bye bye,alkış gibi mesela.Taklit etmesini istediğin şeyleri yapıyor mu diye sordu.Hayırı bizimki de tam anlamıyor,dediğin gibi tedirgin oluyor ama çoğu Zaman yapmaya devam ediyor.acaba anlıyorlar da işlerine mi gelmiyor ki

Canım olur inşallah ev işi geçmişi okuyamadım öylece alıntıladım içine sindi mi bari

Bi kaç günden beri gece 2 de uyuyan Azra mahvetti beni bugün öğle uykusuna yine saatinde yattı ama akşam üzeri yine uyuyordu bende zorla 5 te uyuttum 1 saatuyudu akşam da şükür ki 10 da geçti uykuya biraz önce yine uyandı emip uyudu kalkıp bi duş aldım şimdi bide kahve yaptım kendime Nasıl rahatladım bazen nefes alamadığımı hissediyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…