Ne oldu bilmem bunlara:) Dis bencebizim kizlarin her seyi ayni bu aralar
genelde etli oluyor ama baska mutfaklara gore az benim koydugum miktar tadimlik gibi biseySiz de hep etli yiyosunuz gibi düşündüm ona dedim :) dedem bıraksalar yer 1 kuzuyu ama önündeki kaçırıyoz :)
Hayirlisi olsun cok sevindim:)kizlarev olayinda geli$meker var
esim kabul etti asansorlu evi hatta $u an baya bi begeniyor evi , benden çok begeniyor :)
teklif verdik kabul oldu,bankada sira
olursa uyguna gelmi$ olucak in$allah, emlakçi bile oyle dedi
hayirlisi olsun in$allah
Hayırlısı olsn.nolduda fikri değişti.sen mi ikna ettin yoksakizlarev olayinda geli$meker var
esim kabul etti asansorlu evi hatta $u an baya bi begeniyor evi , benden çok begeniyor :)
hayirlisi olsun in$allah
Ev mi alıyorsunuz?? Hayırlı olsun cnm.Çok sevindim.Asansörlü ev ne demek anlamadım.Eşim kabul etti demişsin ya. Alınca hemen taşınacakmısınız?kizlarev olayinda geli$meker var
hayirlisi olsun in$allah
Su ayrılık seysi benim her çocukta oluyoduda en ayrılmazi bu kız çıktı.saniye ayrılmıyor yav.hiç ama hiç bi şeye izin vermiyor.çabuk atlatsak barı.evvelden çocuklarla ne güzel oynardı.şimdi sürekli yapışık yaşamak istiyorSlm kızlar ve tatlı minikleri. Geçmişi okuyacağım diye yazamıyorum çoğu Zaman. Bizim oğlanın 9.ay kontrolü vardı,kendi hocamız yurtdışında olduğundan bu seferlik başka doktora gittik.Kilo ve boy güzel,muayenesinde de bi sıkıntı yokmuş.Son Zamanlrda eli sürekli kulağında olduğundan merak ediyordum.kulak da temizmiş.Gece o kadar sık uyanıyorki.Doktora söyledim böyle böyle diye, köpek dişleri kabarmış ondan olabilir dedi.Bir de bu aylarda atak gibi bişey oluyormuş.Bazı bebekler hafif bazıları daha belirgin yaşıyorlarmış.Ayrılık anksiyetesi de oluyormuş.o nedenle normal sık uyanması dedi.Kucağınıza alıp güven duygusu verin sakinleştirin tekrar uyutun dedi.( tabi demesi kolay,geceleri o kadar sakin olamıyorumki ben). Bir de emzirme sıklığı için gece 5 saat geçsin mutlaka dedi.gündüz istediği Zaman ver dedi.Anne sütü çok önemli,ek gıdayı 4 öğün az az verebilirsin dedi.yasaklar dışında herşeyden yiyebilir artık dedi.
Bir de hiperaktivite olabilir mi diye sordum,daha çok erken bunun için ama muayene ederken oyuncakla ilişkisi dikkati gayet iyiydi dedi.Bu dönemde zaten hareketli olmaları çok normalmiş.komutlara uymazmış hiperaktif olanlar.bizimki komutlara uyuyor,içim rahatladı valla.
Bizden bu kadar.Siz neler yapıyorsunuz bakıyım??
saol canimHayirlisi olsun cok sevindim:)
ben ugrastim tabii ikna edebilmek için :) masrafa verdigimiz parayla krediyi oderiz çabuk biter dedim oylede yapicaz zaten :)aklin yolu birdir :)Hayırlısı olsn.nolduda fikri değişti.sen mi ikna ettin yoksa
esim ev aliyoruz dedimmi ne evi diyor :)E
Ev mi alıyorsunuz?? Hayırlı olsun cnm.Çok sevindim.Asansörlü ev ne demek anlamadım.Eşim kabul etti demişsin ya. Alınca hemen taşınacakmısınız?
Ne kadar sürer dedim.o da Bebekten bebeğe değişiyormuş.Çok uzun sürerse vay halimizeSu ayrılık seysi benim her çocukta oluyoduda en ayrılmazi bu kız çıktı.saniye ayrılmıyor yav.hiç ama hiç bi şeye izin vermiyor.çabuk atlatsak barı.evvelden çocuklarla ne güzel oynardı.şimdi sürekli yapışık yaşamak istiyor
.bu arada abla kelimesini de sık söylemeye başladı.ablası pek mutlu
Ay inşallah bankada kabul eder krediyi.Fiyat çok yakınsa tabiki masrafsız olan daha mantıklıymış.Senin de için ısındıysa eve ne güzel.saol canim
ben ugrastim tabii ikna edebilmek için :) masrafa verdigimiz parayla krediyi oderiz çabuk biter dedim oylede yapicaz zaten :)aklin yolu birdir :)
arkadasina iki evide gostermi$,oda bu asansorluyu tasviye etmis kesinlikle bunu almalisin kaçirma fln demi$ herkes ayni seyi soyleyince benimki fikir degistirdi, oda çogu zaman arada kaliyordu fikri oalrak artik kesinlesti sukur :)
esim ev aliyoruz dedimmi ne evi diyor :)
apartmanmis orasi :)
iki seçenek vardi canim ,biri masraflari olan , digeri masrafi olmayan (kalablik bi bina asansormu )bi ev fiyat çok yakindi , asansorlu olan mantikluydi tabiki de esim nedense ba$ta oaraya isinamamisti .. sonra fikir degi$tirdi :) onu alicaz ev sahibiyle anlastik sira bankada kredi onayi için
hay bu dislerinNe oldu bilmem bunlara:) Dis bence
canim vallahi bende Begüm'ü ayagimda sallamasam hic giremem buraya herhalde. o ara bakiyorum surekli buraya. su anda da salliyorum mesela :)Slm kızlar ve tatlı minikleri. Geçmişi okuyacağım diye yazamıyorum çoğu Zaman. Bizim oğlanın 9.ay kontrolü vardı,kendi hocamız yurtdışında olduğundan bu seferlik başka doktora gittik.Kilo ve boy güzel,muayenesinde de bi sıkıntı yokmuş.Son Zamanlrda eli sürekli kulağında olduğundan merak ediyordum.kulak da temizmiş.Gece o kadar sık uyanıyorki.Doktora söyledim böyle böyle diye, köpek dişleri kabarmış ondan olabilir dedi.Bir de bu aylarda atak gibi bişey oluyormuş.Bazı bebekler hafif bazıları daha belirgin yaşıyorlarmış.Ayrılık anksiyetesi de oluyormuş.o nedenle normal sık uyanması dedi.Kucağınıza alıp güven duygusu verin sakinleştirin tekrar uyutun dedi.( tabi demesi kolay,geceleri o kadar sakin olamıyorumki ben). Bir de emzirme sıklığı için gece 5 saat geçsin mutlaka dedi.gündüz istediği Zaman ver dedi.Anne sütü çok önemli,ek gıdayı 4 öğün az az verebilirsin dedi.yasaklar dışında herşeyden yiyebilir artık dedi.
Bir de hiperaktivite olabilir mi diye sordum,daha çok erken bunun için ama muayene ederken oyuncakla ilişkisi dikkati gayet iyiydi dedi.Bu dönemde zaten hareketli olmaları çok normalmiş.komutlara uymazmış hiperaktif olanlar.bizimki komutlara uyuyor,içim rahatladı valla.
Bizden bu kadar.Siz neler yapıyorsunuz bakıyım??
canim cok sevindim. insallah banka da hallolur. ne zaman belli olacak kredi? ev sahibi bekler mi sizi?saol canim
ben ugrastim tabii ikna edebilmek için :) masrafa verdigimiz parayla krediyi oderiz çabuk biter dedim oylede yapicaz zaten :)aklin yolu birdir :)
arkadasina iki evide gostermi$,oda bu asansorluyu tasviye etmis kesinlikle bunu almalisin kaçirma fln demi$ herkes ayni seyi soyleyince benimki fikir degistirdi, oda çogu zaman arada kaliyordu fikri oalrak artik kesinlesti sukur :)
iki seçenek vardi canim ,biri masraflari olan , digeri masrafi olmayan (kalablik bi bina asansormu )bi ev fiyat çok yakindi , asansorlu olan mantikluydi tabiki de esim nedense ba$ta oaraya isinamamisti .. sonra fikir degi$tirdi :) onu alicaz ev sahibiyle anlastik sira bankada kredi onayi için
çok sevindim maral hakkınızda hayırlısı olsun canımkizlarev olayinda geli$meker var
hayirlisi olsun in$allah
Ayakta sallamanın avantajları da var,eller bomboş ne güzelcanim vallahi bende Begüm'ü ayagimda sallamasam hic giremem buraya herhalde. o ara bakiyorum surekli buraya. su anda da salliyorum mesela :)
masallah kuzuna da canim her sey yolunda demekki. bu ayrilik kaygisi mevzusunu bugun bende yazdim buraya. netten arastirmistim demek bu aylarda cidden oluyormus. cunku benim kizimda bariz sekilde bana duskunluk var. memeye resmen tapiyor ozellikle. oncedem emerdi doyar birakirdi simdi kokliyo resmen gomuyo kendini memeye yarim saat. yalanci emzik oldum memelerim sizliyor.
surekli kucagima gelmek istiyor yerdeyken aciyor kollarini bana bakip agliyor nasil dayanayimama kol omuz bel kalmadi bende
peki bu komutlara cevap veriyor derken tam olarak hangi komutlar?
mesela su an hayirdan anlamiyor benim kizim. yapmamasi gereken bisey yaparken ismiyle sesleniyorum bakiyor tedirgin oluyor. hayir diyorum ama devam ediyor. daha tam kavramadi hayiri. ve dedigin gibi cooook hareketli bazen. her seye dokunmak istiyor her seye ama.
Canım olur inşallah ev işi geçmişi okuyamadım öylece alıntıladım içine sindi mi barisaol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?