aynen oyle vallahi ama olsun gulelim aglanacak halimize o da guzel :)Ayakta sallamanın avantajları da var,eller bomboş ne güzelBu bebeler bizi ne hale getirdi,ağlancak halimize gülüyoruz valla.
Ayrılık kaygısı ne tuhaf bişey.Bizimki de hemen hemen aynı.Gündüzleri kucak istemiyor da geceleri fena.Benimki memeyi doğduğundan beri sever ama bu Aralar daha bi düşkün emmeye.Başka bişey yemek istemiyor ben de zorlamıyorum artık.
Kıyamam kuzuna ya,kollarını açıp ağlıyormuş ya,valla ben de dayanamazdım alırdım herhalde.Hem geçici bi dönemmiş boşver al istediği zaman.Son 1-2 haftadır ben kucağıma almak istiyorum bizim paşa yere inmek istiyor.İki dakika kucağımda durmuyor,ya üstüme tırmanıyor,ya kıvranıyor sağa sola indir beni diye.Daha neler yaşıcaz bakalım.
Komut derken gel gel,bye bye,alkış gibi mesela.Taklit etmesini istediğin şeyleri yapıyor mu diye sordu.Hayırı bizimki de tam anlamıyor,dediğin gibi tedirgin oluyor ama çoğu Zaman yapmaya devam ediyor.acaba anlıyorlar da işlerine mi gelmiyor ki
hay bu dislerinneuse sonunu getirmiyim
yok canım alerji bende de babasında da anlamadım gittiBurasi ne onemliymis benim icin iki gundur bosluga dustum resmen. Bilmiyorum ki bu tikaniklik alerjik gibi geliyo babasi dayisi hep alerjik bunye. Sizde var mi?
İki gün önce yedirdim ben. Sarımsaksız bol Kıymalı yerlerinden beğendi bizimki :)hnimlar ya manti veren oldumu hiç
yemek olarak manti var sadece uynainca versem yermiki
hayırlı olsun şimdiden, ev sahibi olmak çok güzel birşey, her yeri istediğin gibi yaptırırsın :)saol canim
ben ugrastim tabii ikna edebilmek için :) masrafa verdigimiz parayla krediyi oderiz çabuk biter dedim oylede yapicaz zaten :)aklin yolu birdir :)
arkadasina iki evide gostermi$,oda bu asansorluyu tasviye etmis kesinlikle bunu almalisin kaçirma fln demi$ herkes ayni seyi soyleyince benimki fikir degistirdi, oda çogu zaman arada kaliyordu fikri oalrak artik kesinlesti sukur :)
esim ev aliyoruz dedimmi ne evi diyor :)
apartmanmis orasi :)
iki seçenek vardi canim ,biri masraflari olan , digeri masrafi olmayan (kalablik bi bina asansormu )bi ev fiyat çok yakindi , asansorlu olan mantikluydi tabiki de esim nedense ba$ta oaraya isinamamisti .. sonra fikir degi$tirdi :) onu alicaz ev sahibiyle anlastik sira bankada kredi onayi için
Canim nerelerdesin ben de instagramdan yazacaktim artik. Nasil oldu Ayaz kuzum?yok canım alerji bende de babasında da anlamadım gitti
Canim costu yine tum bebisler. Gece genelde memede bayiltip yatiriyorum kendi dalsin diye ama her zaman olmuyo olsa da o uykusuzlukta cok zor oluyo. Benimki de kucakta sallarsam ayakta olmak istiyo ki kucakta uyutmaya da kiziyo zaten. Cok zor canim Allah kolaylik versin. Ne yapmali acabakızlaaaaaaaaaaaaar...
ben bittim yaa çok mutsuzum, ayaz coştu yine, ne uyku kaldı ne birşeyakşamları normal dalıyor ilk üç saat iyi sonra başlıyor serüven eşim de çok yoruldu artık, buna bir çare bulmamız gerekiyor dior.. geceleri emip uyumuyor artık ayakta dolaşarak uyumak istiyor, oturunca kucağımda olsa bile uyanıyor ağlıyor. annelikten istifa edicem hiç bir yerim tutumuyor, artık şu uyku eğitim paketlerine bakmaya başladım da çok pahalı
Benimkide ara ara sapitiyor bugün uzun aradan sonra ilk kez bir kere uyandı bence bu durum devamlı olmuyor geçiyor bende kucağında uyutuyorum bazen sanırım karpal tünel oldu yine bilegim sırtımda ağrıyor dün mesela o kadar karnı tok yatmadi ve mizmizdi ite kaka bi şekilde uyudu yani hicbi sebebe baglayamiyorumkızlaaaaaaaaaaaaar...
ben bittim yaa çok mutsuzum, ayaz coştu yine, ne uyku kaldı ne birşeyakşamları normal dalıyor ilk üç saat iyi sonra başlıyor serüven eşim de çok yoruldu artık, buna bir çare bulmamız gerekiyor dior.. geceleri emip uyumuyor artık ayakta dolaşarak uyumak istiyor, oturunca kucağımda olsa bile uyanıyor ağlıyor. annelikten istifa edicem hiç bir yerim tutumuyor, artık şu uyku eğitim paketlerine bakmaya başladım da çok pahalı
in$allah canim, hayirlisysa olsun aminnnAy inşallah bankada kabul eder krediyi.Fiyat çok yakınsa tabiki masrafsız olan daha mantıklıymış.Senin de için ısındıysa eve ne güzel.
valla diger erkekleri bilmiyorumda bizde ben deyince pek kiymleti olmuyor disardan duyarsa farkli oluyor nedensecanim cok sevindim. insallah banka da hallolur. ne zaman belli olacak kredi? ev sahibi bekler mi sizi?
ben demistim bu ev daha mantikli diye herkes de oyle demis aklin yolu bir. ama bu erkeklee karilari deyince direkt beyne olumsuz komut gidiyo herhalde. baskalari deyince anca mantigini anliyolar :)
saol canimhayırlı olsun şimdiden, ev sahibi olmak çok güzel birşey, her yeri istediğin gibi yaptırırsın :)
hamurunu yutamadi galiba kustu birazİki gün önce yedirdim ben. Sarımsaksız bol Kıymalı yerlerinden beğendi bizimki :)
Bende sana yazmıştım. Uykular fena eğitim cortladı. Ama geçici r dönem olabilirmiş. Cumartesi gecesi dörtten yediye uyanıktı felaket. Ama iki gündür iyi. Ne kadardır böylekızlaaaaaaaaaaaaar...
Bu aralar bizde öyle gün içinde 2-3kez yaptığı oluyor gillicik bişey :) rahatlıkla muz falan veriyorum.eskiye göre alıştı bünyesi artık uzaktan muzu görünce taklaci güvercinler gibi dans ediyor :))))benimki kakasini az yapiyor ya
sert deil ama kasik kadr bisey yapmis
kabiz olmaz insallah
Bende sana yazmıştım. Uykular fena eğitim cortladı. Ama geçici r dönem olabilirmiş. Cumartesi gecesi dörtten yediye uyanıktı felaket. Ama iki gündür iyi. Ne kadardır böylekızlaaaaaaaaaaaaar...
canım, kolumu kaldıracak halim yok inan..işe o kadar zor gidiyorum ki anlatamam..ayaza da bir faydam olmuyor sürekli sinirliyim, uymadığında artık kendimden geçiyorum..geçici de değil cuma gününden beri tamamen abarttı, yatır kaldır gece yapamıyorum sadece akşamları uyuturken kolaylık sağlıyor bana..gündüz onun yerine uyuyor 2-3 saat çünkü gece almıyor uykusunu..ben şaşırdım artık..okuldaki öğrencilere, velilere önerilerde bulunan ben kendi çocuğumu eğitemiyorum..ben bu anneliği beceremiyorum sanırım..Canim costu yine tum bebisler. Gece genelde memede bayiltip yatiriyorum kendi dalsin diye ama her zaman olmuyo olsa da o uykusuzlukta cok zor oluyo. Benimki de kucakta sallarsam ayakta olmak istiyo ki kucakta uyutmaya da kiziyo zaten. Cok zor canim Allah kolaylik versin. Ne yapmali acaba
Benimkide ara ara sapitiyor bugün uzun aradan sonra ilk kez bir kere uyandı bence bu durum devamlı olmuyor geçiyor bende kucağında uyutuyorum bazen sanırım karpal tünel oldu yine bilegim sırtımda ağrıyor dün mesela o kadar karnı tok yatmadi ve mizmizdi ite kaka bi şekilde uyudu yani hicbi sebebe baglayamiyorum
eğitim meğitim hak getire, ben mi onu eğitiyorum o mu beni anlamadım zaten 9 aydır. okulda iki öğretmen arkadaş var bebekleri benimkiyle, biri 10 aylık diğerininki 9 mışıl mışıl uyuyor diyorlar..bir kere kalktığında "ay çok uykusuzum" diye ortalıkta dolaşıyorlar sinir oluyorum..cuma gününden beri tamamen coştu..sıkıntıdan sütüm de fena az..çok mutsuzum, bu uyku meselesi yüzünden artık yani paraya kıyıp eğitimini alacam sanırım. bebek ve uyku diye bir sayfa var sanırım kim west yöntemini uyguluyorlar ama yine uyanırsa o kadar para da boşa gidecek..pöffffBende sana yazmıştım. Uykular fena eğitim cortladı. Ama geçici r dönem olabilirmiş. Cumartesi gecesi dörtten yediye uyanıktı felaket. Ama iki gündür iyi. Ne kadardır böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?