2015 Şubat Anneleri

aynen oyle vallahi ama olsun gulelim aglanacak halimize o da guzel :)

benimki de dogdugundan beri memecidir bu aralar ekstra oldu. sizin gibi bizde de ek gidaya istek yok sadece meme. demek bu donemde ayni bebeler hep.

kucaga alma konusunda hic alismasin doye dusunmem ben istedigi an alirim dogdugundan beri. zaten ne kadar alabilcez kacip gidecekler. doya doya seveyim. benimki de seninki gibi kucakta durmaz inerdi hep iste ama bu ayrilik kaygisi denen sey nasil biseyse yapisiyo bana al beni diye. belim cok agiriyo sadece o yuzden dertliyim

komut olayina gelince baybay demeyi pek ogretmedim. ogretmedigim seyi de cocuktan beklemek sacma olur :)
oyuncagini gosterip gel gel yapinca ilgisini cekiyosa geliyor.
taklit olayinda da fena mesela bagiriyorum o da bagiriyo. ard arda on kez devam ediyo. o zaman her sey yolunda sanirim di mi?
hayir lafini bence hic bi zaman sevmeyecekleri icin normal
10aydan sonra hayiri anlarlarmis. benim kizim daha 9aylik olcak alti gun sonra. erken demekki :)

hayırlı olsun şimdiden, ev sahibi olmak çok güzel birşey, her yeri istediğin gibi yaptırırsın :)

kızlaaaaaaaaaaaaar...
ben bittim yaa çok mutsuzum, ayaz coştu yine, ne uyku kaldı ne birşey akşamları normal dalıyor ilk üç saat iyi sonra başlıyor serüven eşim de çok yoruldu artık, buna bir çare bulmamız gerekiyor dior.. geceleri emip uyumuyor artık ayakta dolaşarak uyumak istiyor, oturunca kucağımda olsa bile uyanıyor ağlıyor. annelikten istifa edicem hiç bir yerim tutumuyor, artık şu uyku eğitim paketlerine bakmaya başladım da çok pahalı

Canim costu yine tum bebisler. Gece genelde memede bayiltip yatiriyorum kendi dalsin diye ama her zaman olmuyo olsa da o uykusuzlukta cok zor oluyo. Benimki de kucakta sallarsam ayakta olmak istiyo ki kucakta uyutmaya da kiziyo zaten. Cok zor canim Allah kolaylik versin. Ne yapmali acaba

Benimkide ara ara sapitiyor bugün uzun aradan sonra ilk kez bir kere uyandı bence bu durum devamlı olmuyor geçiyor bende kucağında uyutuyorum bazen sanırım karpal tünel oldu yine bilegim sırtımda ağrıyor dün mesela o kadar karnı tok yatmadi ve mizmizdi ite kaka bi şekilde uyudu yani hicbi sebebe baglayamiyorum

valla diger erkekleri bilmiyorumda bizde ben deyince pek kiymleti olmuyor disardan duyarsa farkli oluyor nedense
ocakda belli olacak
imzalari atip dosyayi bankaya vereene kadar zatan aralik sonu gelicek, bankacimda aralik sonu olur demisti, banka anca ocakda isleme gececek ehrhalde noel tatili vs dolayisiyla

hayırlı olsun şimdiden, ev sahibi olmak çok güzel birşey, her yeri istediğin gibi yaptırırsın :)
saol canim
ilk etap borc unu kolaylayalim diyorum,esya degistiricem sadece , evede boya badanadan ba$ka bisey yapilmuycak
içine bisey yapmiycam, zaten apartman oluhnca anca kapi penceryle oynarsin fazla bi seçenek yok :))))

benimki kakasini az yapiyor ya
sert deil ama kasik kadr bisey yapmis
kabiz olmaz insallah

Bende sana yazmıştım. Uykular fena eğitim cortladı. Ama geçici r dönem olabilirmiş. Cumartesi gecesi dörtten yediye uyanıktı felaket. Ama iki gündür iyi. Ne kadardır böyle

benimki kakasini az yapiyor ya
sert deil ama kasik kadr bisey yapmis
kabiz olmaz insallah
Bu aralar bizde öyle gün içinde 2-3kez yaptığı oluyor gillicik bişey :) rahatlıkla muz falan veriyorum.eskiye göre alıştı bünyesi artık uzaktan muzu görünce taklaci güvercinler gibi dans ediyor :))))

Bende sana yazmıştım. Uykular fena eğitim cortladı. Ama geçici r dönem olabilirmiş. Cumartesi gecesi dörtten yediye uyanıktı felaket. Ama iki gündür iyi. Ne kadardır böyle

canım, kolumu kaldıracak halim yok inan..işe o kadar zor gidiyorum ki anlatamam..ayaza da bir faydam olmuyor sürekli sinirliyim, uymadığında artık kendimden geçiyorum..geçici de değil cuma gününden beri tamamen abarttı, yatır kaldır gece yapamıyorum sadece akşamları uyuturken kolaylık sağlıyor bana..gündüz onun yerine uyuyor 2-3 saat çünkü gece almıyor uykusunu..ben şaşırdım artık..okuldaki öğrencilere, velilere önerilerde bulunan ben kendi çocuğumu eğitemiyorum..ben bu anneliği beceremiyorum sanırım..

işte benimki hep öyle..bir gecede 3-4 defa kalksa ona da razıyım canım artık, arada sırada ödül bile yok bana sıkıntıdan artık süt müt de kalmadı bende..6-7 saat emmese eskiden taşardı sütüm şimdi ise yumuşacık..ben de bir sebebe bağlayamıyorum..diş olsa, doktor diş değildir diyor, herhangi bir rahatsızlığı da yok tamamen keyfii..yatmadan önce kaşık maması yiyor tok yani..anlamadım gitti ben bu bebeği..

eğitim meğitim hak getire, ben mi onu eğitiyorum o mu beni anlamadım zaten 9 aydır. okulda iki öğretmen arkadaş var bebekleri benimkiyle, biri 10 aylık diğerininki 9 mışıl mışıl uyuyor diyorlar..bir kere kalktığında "ay çok uykusuzum" diye ortalıkta dolaşıyorlar sinir oluyorum..cuma gününden beri tamamen coştu..sıkıntıdan sütüm de fena az..çok mutsuzum, bu uyku meselesi yüzünden artık yani paraya kıyıp eğitimini alacam sanırım. bebek ve uyku diye bir sayfa var sanırım kim west yöntemini uyguluyorlar ama yine uyanırsa o kadar para da boşa gidecek..pöffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…