2015 Şubat Anneleri

saol canim
ilk etap borc unu kolaylayalim diyorum,esya degistiricem sadece , evede boya badanadan ba$ka bisey yapilmuycak
içine bisey yapmiycam, zaten apartman oluhnca anca kapi penceryle oynarsin fazla bi seçenek yok :))))
evet tabi önce borcu bi bitirin sonra :) bizim de ev borcu çok üç kredi çekmiştik..ikisi iki yıl sonra bitecek inşallah o zaman bende evin içini yaptırmaya başlicam mutfak falan kafaya koydum :) allah gönlüne göre versin kira ödemekten çok daha iyi iyi yapıyorsun walla :)

Bebeklerin anlaması çok tekrardan geçiyor.bir de sınarlar.aynı harekete her defasında aynı tepki mi geliyor diye yine yaparlar.sonrada sana bakarlar beklerler aynı tepkiyi.ya da bi yere kafayimi çarptı.bi kaç kere daha çarpar ayni yere.anca anlar.
serra çekmecelere Dadandı. ablasinin kiyafetleri cikarmis.kafasindan gecirmeye calisiyor daha şimdiden ablasının kıyafetlerde gozuo arada parmağını da sıkıştırdı tabi

saol canim
ilk etap borc unu kolaylayalim diyorum,esya degistiricem sadece , evede boya badanadan ba$ka bisey yapilmuycak
içine bisey yapmiycam, zaten apartman oluhnca anca kapi penceryle oynarsin fazla bi seçenek yok :))))
Eşya fiyatları nasıl uygun mu barı oralarda oraya gore

Bu aralar bizde öyle gün içinde 2-3kez yaptığı oluyor gillicik bişey :) rahatlıkla muz falan veriyorum.eskiye göre alıştı bünyesi artık uzaktan muzu görünce taklaci güvercinler gibi dans ediyor :))))
Bizim ki de muza duskun. Sabah kahvaltı etmiyor ya bir muz veriyorum.onu yiyor.benim de içim rahat ediyor.öğlene doğru kahvaltı ediyor.

Ben konuşmuştum o kadınla. Hangi yöntem bilmiyorum form gönderip ona göre yöntem belirliylrlorlarmış. Çok haklısın canım uykusuzluk çok kötü. Nedrm böyle yapıyor acaba eminim her yolu denediğine. Bide bunu yapın bakalım belki işe yarar

İnşallah istediğin gibi olur sağlıkla mutlu günlerde oturun. Hayırlı olsun şimdiden

evet aynen oyle sanırım. hep benı ıstıyor.

bızde park yatagın aparatını kaldırdık oyle yatıyor. yoksa pek mumkun degıl.

bızım kız hıc oylle sızmadı daha ama baya turluyor heryeri.

canim benim seni cok iyi anliyorum. bircogumuz hatta.
ben iste bu yuzden uyku egitimine hic baslamadim. bir kere denedim vazgectim.
benim de hatirlarsan bir hafta boyle kabus gecmisti. gece hic uyumuyordu. o zaman bende anneligi beceremiyorum gibi dusuncelere cok kapildim. kucucuk bebege bagirip cagirasim geliyordu. herseyi birakip kendimi daglara yaylalara vurasim geliyordu inan.

ama bu donemler cok olabiliyormus boyle bebeklerde cekicez yapacak hic bisey yok.. bunu kabullenince daha mutlu oluyor insan. bi gun mutlaka duzene girecek umuduyla yasiycaz iste. surekli boyle olmayacak inan kendi bunyesi de dayanamaz cunku. bu da bir donem..

emin ol erkeklerin cogu ayni.
insallah hayirlisiyla hallolu aksilik cikmadan canim.
cok mantikli bi is yaptiniz. omur boyu kiraci olmak yerine ev sahibi olacaksiniz ayni parayi odeyip.

Biraz daha sabır canım benim dün sabrım taştı benimde uyuturken onun oncesi de bırakmadı rahat rahat mutfağı topliyim mız mız mız ayaklarım altında sürekli uykusu gelmişti biraz hırçın davrandım sesim yükseldi falan üzüldüm pişman oldum var yok bir oğlun var biraz nazini çek gecici bir durum emin ol

evet tv alicisina cok dokunuyor her seferinde sert bi sesle hayir diyoruz. ama yine yapiyorm ama yaparken ona ismiyle seslendigimizde tedirgin oluyor. sanirim yapmamasi gerektigini anliyor.

simdi ben surekli baybay yapsam tekrarlar mi? alkis vs yapayim bakayim surekli ne yapacak. kafasini da eskiden kut diye vururdu artik cok temkinli yavas yavas vuruyo yere.

Serra kuzunun da parmaklarini yerim buyumus de ablasinin kiyafetlerini giyiyo ya cok tatli bu sipalar ya :))

kizlar bir sey sorucam
acaba bende surekli yediren anne hastaligina mi yakalandim :))
istahsizligindan da olsa gerek asla zorlamazdim simdi zorlayasim geliyo o tabagi bitirtmeden birakamiyorum. ama yapmamam gerek biliyorum.

cok mu yediriyorum sizce? sabah bi tas kahvaltisi var hergun farkli seyler karistiyorum.

oglen yogurt veriyorum biskuvili. yogurt vermezsem en az uc meyve ve findik karistirip veriyorum.

aksam corbasi ya da bizim yemeklerden. gece yatmadan once de kasik mamasi biraz.

gun icinde surekli emiyo zaten bu aralar. bence memeye cok duskun oldu doyuyor ve ondan yemiyor da olabilir. ama ne bileyim memelerim hep yumusak sanki doymaz gibi geliyo hep.

dun ama şok oldum her ogunu tam yedi. aksam hic umudum yoktu kendimize yaptigimiz pirasadan verdim namnamnam yaparak nasil yedi bi kase pirasayi anlatamam. masallaaaah. bi de kati gida yiyemez diye korkuyorum kiz beni yicek nerdeyse

sevdigi bisey olunca da nam nam nam yapiyo olup bitiyorum ya. dun boyle istahla yedi iste nasil mutlu oldum. insallah devam eder..

Biz bu güvenlik kilitlerinden aldık dün epey rahatladım çünkü bu ara kafayı taktı onlara mutfaktaki dolaplarada aşılıyor sallanıyor bi tane eksik kaldı ona da pijamamin ipliğini bağladım zaten bütün esofmanlarimin pijamalarimin ipi yok herif düğüm uzmanı nasıl baglarsam bağlıyım acıyor tutup çekiyor :)

Eklentiler

• IMAG0685.webp
    4 KB · Görüntüleme: 84
  • IMAG0684.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 79
Kiyamam ya seni cok iyi anliyorun canim biz de ara ara o moda girip ciktigimizdan. Annelik zor is beceremiyorum diye ben de dusunuyorum bazen ama dusunmemeliyiz. Hepimiz zorlaniyoruz. Bazi bebekler daha da zor oluyo. Bizimkiler de oyle. Allah guc kuvvet versin. Duru da gunduzleri hic durmamaya basladi. Ne oyun ne kucak ne uyku ne yemek hepsine kiziyo. Ne yapacagimi sasiriyorum. Insallah cabuk duzelirler.

Ben tabağını bitirmediginde istemediği yerde bırakıyorum 1-2 saat sonra yine veriyorum bazen yiyor yada işime gelirse ben yiyorum çoğunlukla tek tek veriyorum ne kadar yiyor bilemiyorum 3zeytin yeteri kadar keçi peyniri yumurta nutella pekmez karışım vericeksem eğer kahvaltı mamasi var onun içine nutella ve peynir katip veriyorum, öğlen meyve ve akşam ne yemek yaptıysam yogurtla birlikte gece mamasi aldım ama bir kere verdim simdilik gerek olmadı ve bol bol emiyor çorba hemen hemen hiç yemiyor yapmıyorum pek taneli etli sebze yemekleri seviyor arada ekmek kemiriyor aycekirdekli keten tohumlu hashasli esmer ekmek belkide senden az yiyoruz ama yemeğe hevesli ve yeni tatlar denemeyi seviyor geçen mango verdim çok sevdi önceden mandalina vermiştik fazla kaçırdık hafif pisik oldu

aynı şeyi yaptım çekmeceler favorisi kafayı uzatıp bakması yokmu beni öldürüyor

Kızlar momfortbaby kanguru salmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı bu saatten sonra almam? Ara tatilde uçak tren yolculuk yapıcaz bide evde zaten hep sırtımda sling sarkıyor ve pratik değil, napıyım alıyım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…