- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
evet tabi önce borcu bi bitirin sonra :) bizim de ev borcu çok üç kredi çekmiştik..ikisi iki yıl sonra bitecek inşallah o zaman bende evin içini yaptırmaya başlicam mutfak falan kafaya koydum :) allah gönlüne göre versin kira ödemekten çok daha iyi iyi yapıyorsun walla :)saol canim
ilk etap borc unu kolaylayalim diyorum,esya degistiricem sadece , evede boya badanadan ba$ka bisey yapilmuycak
içine bisey yapmiycam, zaten apartman oluhnca anca kapi penceryle oynarsin fazla bi seçenek yok :))))
Bebeklerin anlaması çok tekrardan geçiyor.bir de sınarlar.aynı harekete her defasında aynı tepki mi geliyor diye yine yaparlar.sonrada sana bakarlar beklerler aynı tepkiyi.ya da bi yere kafayimi çarptı.bi kaç kere daha çarpar ayni yere.anca anlar.canim vallahi bende Begüm'ü ayagimda sallamasam hic giremem buraya herhalde. o ara bakiyorum surekli buraya. su anda da salliyorum mesela :)
masallah kuzuna da canim her sey yolunda demekki. bu ayrilik kaygisi mevzusunu bugun bende yazdim buraya. netten arastirmistim demek bu aylarda cidden oluyormus. cunku benim kizimda bariz sekilde bana duskunluk var. memeye resmen tapiyor ozellikle. oncedem emerdi doyar birakirdi simdi kokliyo resmen gomuyo kendini memeye yarim saat. yalanci emzik oldum memelerim sizliyor.
surekli kucagima gelmek istiyor yerdeyken aciyor kollarini bana bakip agliyor nasil dayanayimama kol omuz bel kalmadi bende
peki bu komutlara cevap veriyor derken tam olarak hangi komutlar?
mesela su an hayirdan anlamiyor benim kizim. yapmamasi gereken bisey yaparken ismiyle sesleniyorum bakiyor tedirgin oluyor. hayir diyorum ama devam ediyor. daha tam kavramadi hayiri. ve dedigin gibi cooook hareketli bazen. her seye dokunmak istiyor her seye ama.
Eşya fiyatları nasıl uygun mu barı oralarda oraya goresaol canim
ilk etap borc unu kolaylayalim diyorum,esya degistiricem sadece , evede boya badanadan ba$ka bisey yapilmuycak
içine bisey yapmiycam, zaten apartman oluhnca anca kapi penceryle oynarsin fazla bi seçenek yok :))))
Bebek Nutella sından yapiver hemen bu ara vermediysebenimki kakasini az yapiyor ya
sert deil ama kasik kadr bisey yapmis
kabiz olmaz insallah
Bizim ki de muza duskun. Sabah kahvaltı etmiyor ya bir muz veriyorum.onu yiyor.benim de içim rahat ediyor.öğlene doğru kahvaltı ediyor.Bu aralar bizde öyle gün içinde 2-3kez yaptığı oluyor gillicik bişey :) rahatlıkla muz falan veriyorum.eskiye göre alıştı bünyesi artık uzaktan muzu görünce taklaci güvercinler gibi dans ediyor :))))
Ben konuşmuştum o kadınla. Hangi yöntem bilmiyorum form gönderip ona göre yöntem belirliylrlorlarmış. Çok haklısın canım uykusuzluk çok kötü. Nedrm böyle yapıyor acaba eminim her yolu denediğine. Bide bunu yapın bakalım belki işe yarareğitim meğitim hak getire, ben mi onu eğitiyorum o mu beni anlamadım zaten 9 aydır. okulda iki öğretmen arkadaş var bebekleri benimkiyle, biri 10 aylık diğerininki 9 mışıl mışıl uyuyor diyorlar..bir kere kalktığında "ay çok uykusuzum" diye ortalıkta dolaşıyorlar sinir oluyorum..cuma gününden beri tamamen coştu..sıkıntıdan sütüm de fena az..çok mutsuzum, bu uyku meselesi yüzünden artık yani paraya kıyıp eğitimini alacam sanırım. bebek ve uyku diye bir sayfa var sanırım kim west yöntemini uyguluyorlar ama yine uyanırsa o kadar para da boşa gidecek..pöffff
İnşallah istediğin gibi olur sağlıkla mutlu günlerde oturun. Hayırlı olsun şimdidenkizlarev olayinda geli$meker var
esim kabul etti asansorlu evi hatta $u an baya bi begeniyor evi , benden çok begeniyor :)
teklif verdik kabul oldu,bankada sira
olursa uyguna gelmi$ olucak in$allah, emlakçi bile oyle dedi
hayirlisi olsun in$allah
evet aynen oyle sanırım. hep benı ıstıyor.bu aralar o benim kizimda da oluyor.
bi kac kuzuda daha oldu burda.
bu donemde cok sey ogrenip hizli buyuyorlarmis.
surekli uyanmalari buyume ataklari olabilirmis.
hickira hickira aglayarak uyanmalari sa gece terörü denen bir seymis. anneden ayrilmanin kaygisi vs ya da kotu ruyalar. bize de bi iki kez oldu son bir ayda.
bızde park yatagın aparatını kaldırdık oyle yatıyor. yoksa pek mumkun degıl.kizlar kim demisti gunduz farkli uerde gece farkli yerde uyumasi gerekiyomus kuzularin diye?
ben gunduz kendi yatagimda sallayip birakiyorum ama artik korkuyorum duser diye.
çin seddi yapiyorum yatagin etrafina ama bi kere uyandi diafondan duyup aninda kalktim baktim yatagin ucundaydi. tuylerim diken diken oldu.
artik gunduz de kendi yatagina mi koysam? o zamanda uyaninca aninda sallayamicam ama :/
bızım kız hıc oylle sızmadı daha ama baya turluyor heryeri.Ya bi çocuk yorulmaz mı 5 dk durmuyor evin orta yerinde battaniye var tehlikeli yerlerde yastık ama artık yastıkları aşıyor geçen gün hiç ellemedim 3 saat oynadı yerde bi kere mızıkladı aldım emzirdim geri bıraktım o kadar yorulmuş olacak herhalde olduğu yerde sızmış :) beşiğe kaldırsam uyanacak yı bende aldım battaniyesini örttüm üstüne ama kestiriyormuş hanım 10 dk sonra uyandı yine oynamaya başladı :)
canim benim seni cok iyi anliyorum. bircogumuz hatta.kızlaaaaaaaaaaaaar...
ben bittim yaa çok mutsuzum, ayaz coştu yine, ne uyku kaldı ne birşeyakşamları normal dalıyor ilk üç saat iyi sonra başlıyor serüven eşim de çok yoruldu artık, buna bir çare bulmamız gerekiyor dior.. geceleri emip uyumuyor artık ayakta dolaşarak uyumak istiyor, oturunca kucağımda olsa bile uyanıyor ağlıyor. annelikten istifa edicem hiç bir yerim tutumuyor, artık şu uyku eğitim paketlerine bakmaya başladım da çok pahalı
emin ol erkeklerin cogu ayni.valla diger erkekleri bilmiyorumda bizde ben deyince pek kiymleti olmuyor disardan duyarsa farkli oluyor nedense
ocakda belli olacak
imzalari atip dosyayi bankaya vereene kadar zatan aralik sonu gelicek, bankacimda aralik sonu olur demisti, banka anca ocakda isleme gececek ehrhalde noel tatili vs dolayisiyla
Biraz daha sabır canım benim dün sabrım taştı benimde uyuturken onun oncesi de bırakmadı rahat rahat mutfağı topliyim mız mız mız ayaklarım altında sürekli uykusu gelmişti biraz hırçın davrandım sesim yükseldi falan üzüldüm pişman oldum var yok bir oğlun var biraz nazini çek gecici bir durum emin olişte benimki hep öyle..bir gecede 3-4 defa kalksa ona da razıyım canım artık, arada sırada ödül bile yok banasıkıntıdan artık süt müt de kalmadı bende..6-7 saat emmese eskiden taşardı sütüm şimdi ise yumuşacık..ben de bir sebebe bağlayamıyorum..diş olsa, doktor diş değildir diyor, herhangi bir rahatsızlığı da yok tamamen keyfii..yatmadan önce kaşık maması yiyor tok yani..anlamadım gitti ben bu bebeği..
evet tv alicisina cok dokunuyor her seferinde sert bi sesle hayir diyoruz. ama yine yapiyorm ama yaparken ona ismiyle seslendigimizde tedirgin oluyor. sanirim yapmamasi gerektigini anliyor.Bebeklerin anlaması çok tekrardan geçiyor.bir de sınarlar.aynı harekete her defasında aynı tepki mi geliyor diye yine yaparlar.sonrada sana bakarlar beklerler aynı tepkiyi.ya da bi yere kafayimi çarptı.bi kaç kere daha çarpar ayni yere.anca anlar.
serra çekmecelere Dadandı. ablasinin kiyafetleri cikarmis.kafasindan gecirmeye calisiyor daha şimdiden ablasının kıyafetlerde gozuo arada parmağını da sıkıştırdı tabi
Kiyamam ya seni cok iyi anliyorun canim biz de ara ara o moda girip ciktigimizdan. Annelik zor is beceremiyorum diye ben de dusunuyorum bazen ama dusunmemeliyiz. Hepimiz zorlaniyoruz. Bazi bebekler daha da zor oluyo. Bizimkiler de oyle. Allah guc kuvvet versin. Duru da gunduzleri hic durmamaya basladi. Ne oyun ne kucak ne uyku ne yemek hepsine kiziyo. Ne yapacagimi sasiriyorum. Insallah cabuk duzelirler.canım, kolumu kaldıracak halim yok inan..işe o kadar zor gidiyorum ki anlatamam..ayaza da bir faydam olmuyor sürekli sinirliyim, uymadığında artık kendimden geçiyorum..geçici de değil cuma gününden beri tamamen abarttı, yatır kaldır gece yapamıyorum sadece akşamları uyuturken kolaylık sağlıyor bana..gündüz onun yerine uyuyor 2-3 saat çünkü gece almıyor uykusunu..ben şaşırdım artık..okuldaki öğrencilere, velilere önerilerde bulunan ben kendi çocuğumu eğitemiyorum..ben bu anneliği beceremiyorum sanırım..
Ben tabağını bitirmediginde istemediği yerde bırakıyorum 1-2 saat sonra yine veriyorum bazen yiyor yada işime gelirse ben yiyorum çoğunlukla tek tek veriyorum ne kadar yiyor bilemiyorum 3zeytin yeteri kadar keçi peyniri yumurta nutella pekmez karışım vericeksem eğer kahvaltı mamasi var onun içine nutella ve peynir katip veriyorum, öğlen meyve ve akşam ne yemek yaptıysam yogurtla birlikte gece mamasi aldım ama bir kere verdim simdilik gerek olmadı ve bol bol emiyor çorba hemen hemen hiç yemiyor yapmıyorum pek taneli etli sebze yemekleri seviyor arada ekmek kemiriyor aycekirdekli keten tohumlu hashasli esmer ekmek belkide senden az yiyoruz ama yemeğe hevesli ve yeni tatlar denemeyi seviyor geçen mango verdim çok sevdi önceden mandalina vermiştik fazla kaçırdık hafif pisik oldukizlar bir sey sorucam
acaba bende surekli yediren anne hastaligina mi yakalandim :))
istahsizligindan da olsa gerek asla zorlamazdim simdi zorlayasim geliyo o tabagi bitirtmeden birakamiyorum. ama yapmamam gerek biliyorum.
cok mu yediriyorum sizce? sabah bi tas kahvaltisi var hergun farkli seyler karistiyorum.
oglen yogurt veriyorum biskuvili. yogurt vermezsem en az uc meyve ve findik karistirip veriyorum.
aksam corbasi ya da bizim yemeklerden. gece yatmadan once de kasik mamasi biraz.
gun icinde surekli emiyo zaten bu aralar. bence memeye cok duskun oldu doyuyor ve ondan yemiyor da olabilir. ama ne bileyim memelerim hep yumusak sanki doymaz gibi geliyo hep.
dun ama şok oldum her ogunu tam yedi. aksam hic umudum yoktu kendimize yaptigimiz pirasadan verdim namnamnam yaparak nasil yedi bi kase pirasayi anlatamam. masallaaaah. bi de kati gida yiyemez diye korkuyorum kiz beni yicek nerdeyse
sevdigi bisey olunca da nam nam nam yapiyo olup bitiyorum ya. dun boyle istahla yedi iste nasil mutlu oldum. insallah devam eder..
3 gun bizdede aynı sorun vardı dün normaldi birde kaka yaparken kıpkırmızı oluyor kıyamam prensesimebenimki kakasini az yapiyor ya
sert deil ama kasik kadr bisey yapmis
kabiz olmaz insallah
aynı şeyi yaptım çekmeceler favorisi kafayı uzatıp bakması yokmu beni öldürüyorBiz bu güvenlik kilitlerinden aldık dün epey rahatladım çünkü bu ara kafayı taktı onlara mutfaktaki dolaplarada aşılıyor sallanıyor bi tane eksik kaldı ona da pijamamin ipliğini bağladım zaten bütün esofmanlarimin pijamalarimin ipi yok herif düğüm uzmanı nasıl baglarsam bağlıyım acıyor tutup çekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?